FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nade kérlek, így mindenki elõtt?!

Breki33
inkábbb segítenétek füvezni P
nem is, mert kihagyta, hogy mester <#nevetes1>

báttyó02
tövig

ték

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#worship> köfi

FORZA e SEMPRE PALERMO

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

valóban nem...

"-Van magyar kommentár a FIFA 07-ben? - Az itthon kapható játékban igen.
-Mikor jelenik meg a játék? - A játék szeptember 26-án jelent meg a hazai boltokban.
-Honnan tölthetem le a játékot? - Fájlcserélõ használatával.(pl.:torrent,dc) de ne a topikban kérdezd meg egy-egy fájlcserélõ hálózat használatát, mivel ez nem warez topik,és egyébként is off lenne.
-Ha mégsem magyar a fifám, hogy tehetem magyarrá a szöveget és a menüt? - Íme.
-A magyar kommentárt honnan tölthetem le,ha nem magyar a játékom? - Vedd meg,az itthon kapható FIFA 07 magyar nyelvvel,magyar kommentárral kapható,vagy fájlcserélõ segítségével juthatsz hozzá,ami ugye illegális.
-Hogyan készíthetek a góljaimról animált képet?"

Igazad van erre én is kíváncsi vagyok.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

mama2
Egyet értek veled.😄 Ez a játék über sirály.<#alien2><#hawaii><#eljen>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

nem irja a FAQ hogy mit csináljak ha nincs magyar komm. meg magyar hang!!!!!!!!!
GoKu x
olyat lehet-e csinálni h 2 billentyüt rákötök a gépre és ugy jáccani 1xre 2en? az egyik ps2es a mmásik meg usb.

nem irja a FAQ hogy mit csináljak ha nincs magyar komm. meg magyar hang!!!!!!!!!
Breki33

Mike
függ a cspattól, és a játékmódtól
ha csak olyan lenne a kommentár mint amit diirect ip alatt produkál, én is azt mondanám, hogy ez bizony elég vérszegény
de aztán játszottam öcsémmel egy M. United - M City mérkõzést.. ég és föld a kettõ között a különbség

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sziasztok!

Valaki megtudja mondani,hogy manager módban a BL meccekért van valami kis pluszpénz!Vagy csak a végsõ gyõzelemnél mint Fifa06-ban?

Köszi elörre is!

igen és jónak kell lenn
ie

igen és jónak kell lenie

sapkafej
*tetszhet

György

sapkafej
attól még másnak tetszet, hogy neked nem. semmi baj 😛

nekem bejön, csak kár, hogy a csapatneveket nem mondják.

György

mama2
Nekem már meg van. Hozták ma a cd galaxis-tól, és nagyon faxa. Szerintem jobb
lett a grafika is, és ez a magyar kommentár: CSODÁLATOS!!!!!!!!!!!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Smuge
Látod legfelül a PIROS BETÜKET? Az van odairva hogy : MIELÖTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE! Ha sikeresen eltudtad volna olvasni már rég tudnád a választ. Ilyen rohadt bonyolult ez?

Amugy: Hogy játszhatok Online módban? - Az Online mód eléréséhez meg kell venned a játékot eredetiben, ahhoz kapsz egy kódot, amivel játszhatsz Online módban.

leszedtem a fifát és angol.

mit csináljak??

köszike!!!
Gyovai
vagy mégegyszer szedjem le az 1 est és a 27 esdt onnan ahonnal leszedtem az egézset?,

Szevasztok,Ha tört verzióm van lehet neten nyomni?ha lehet akkor hogyan??elõre is köszi

Gyovai
de már megvannak azok is..

szed le még 1 a 27 és jó lesz!!!!!

Mike
control setting
ott meg tudod nézni melyik bill-hez melyik gomb tartozik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Gyovai
mert azt irja h a 27 es fájl hibás

Gyovai
sziasztok a winrarba hogyan kell beállitan ia hibás fájlok figyelmen kivül hagyását,??h kibirjam csomoaglni?köszi

köszönöm mindenkinek
3 db 5771-es üzenet... nice 😄

lap alján Free gomb ->megvárod a visszaszámlálást -> beírod a 3 karaktert amit kiad -> Start download gomb

ProGabe
ezt most mé' kellett így???amúgy csak annyi hogy legörgeted,rákattintasz a free-re,megvárod amíg lepörög az óra,beírod a kódot és NEM letöltésvezérlõvel szeded a cumót

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sil3nt
oldal jobb aljan a Free-re katt, majd visszaszamol, amikor vegzett akkor ker egy kodot...a kod ottvan a kepen ...esmar toltod is

blory
a jobb also sarokba ami itt nem latszik kel legyen egy free gomb s arra kat..

senki nem tudja, de talán a fejlécben említett FAQ mester tud neked segíteni... mert õ már csak ilyen.

innen hogy kell tölteni?légyszi segítsetek. köszi.
LÉGSZI SEGITSETEK!!!!!!!!!!

MIT KEELL CSINÁLNI HOGY A KOMMENTÁTOR MAGYAR LEGYEN??
ÉS HOGY A JÁTÉK?

1000000000000000000000000000000000000000 KÖSZ!!!!!!!
gabber_saviola
értettem mester 😛

elõre is köszönöm a képeket

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
Hát az még szarabb let volna ha közvetítésekbõl vágják ki....sztem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Á igy mar minden vilagos. Arigatou!
De meg egy kerdes. Szerintetek erdemes a mozgast is analog karral csinalni vagy inkabb legyen a d-padon. :|

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

HAli! Felraktam én is a magyar kommentet....hmmm tegnap volt egy jó poén benne..Német kupadöntõt játszottam(FC.Hunnia), a meccs kezdetekor így lelkendeztek : " fürtökben lógnak a lelátón a drukkerek .." -közben meg a stadion ÜRES VOLT !!!! (berlini Olimpia stadion ) vicces kis bug volt:-)))

Egyébként meg nem tudom mit hallelujáztok itt hogy miklyen király a magyar közvetítés...szerintem szar..bocsi..alíg mondja a neveket, nagyon érztõdik hogy csak "beolvassák a szöveget, nem pedig valós meccsközvetítésböl lettek kivágva,szóval nem olyan pörgõs mint az angol...de talán lesz még jobb is
Csá
igen, mester <#awink>

Breki33
gamepados kép

Breki33
több mint a shift

ez olnyan mintha pl azt mondanád olyan a jobbra kormány jobbra forgatása mint a jobbra nyíl?
mármint ezt: FIFA.07.Hungarian-iMMXpC
Sziasztok,

két kérdésem lenne csupán van aki ezt szedte le és ki tudta tömöríteni mert nekem hibát jelez? illetve olvasom hogy vki beszkennelné a kézikönyvet (ha nem néztem be) azt én is megköszönném és ha megtörténik kb mikor?
Sajna nem talaltam meg a gamepados kepet. 😞
Szoval az analog kar lenne a shift? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Breki33
ha nem hívsz többet mesternek P

de csak késõbb tudok
gabber_saviola
Breki mester mutatnál pár képet a Palermoról? köszönöm szépen

games4ever
Vegeta: be tudod állítani a gombokat, cseleket meg a jobb analóg karral csinál, ha olyat vettél amilyent támogat a fifa

Richard: pff még nem tudtam otthon kiróbálni, csak a munkahelyen, de ott se full grafon, meg otthon se fogom sztem, mer elég xar a gépem😊