FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA e SEMPRE PALERMO
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"-Van magyar kommentár a FIFA 07-ben? - Az itthon kapható játékban igen.
-Mikor jelenik meg a játék? - A játék szeptember 26-án jelent meg a hazai boltokban.
-Honnan tölthetem le a játékot? - Fájlcserélõ használatával.(pl.:torrent,dc) de ne a topikban kérdezd meg egy-egy fájlcserélõ hálózat használatát, mivel ez nem warez topik,és egyébként is off lenne.
-Ha mégsem magyar a fifám, hogy tehetem magyarrá a szöveget és a menüt? - Íme.
-A magyar kommentárt honnan tölthetem le,ha nem magyar a játékom? - Vedd meg,az itthon kapható FIFA 07 magyar nyelvvel,magyar kommentárral kapható,vagy fájlcserélõ segítségével juthatsz hozzá,ami ugye illegális.
-Hogyan készíthetek a góljaimról animált képet?"
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ha csak olyan lenne a kommentár mint amit diirect ip alatt produkál, én is azt mondanám, hogy ez bizony elég vérszegény
de aztán játszottam öcsémmel egy M. United - M City mérkõzést.. ég és föld a kettõ között a különbség
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Valaki megtudja mondani,hogy manager módban a BL meccekért van valami kis pluszpénz!Vagy csak a végsõ gyõzelemnél mint Fifa06-ban?
Köszi elörre is!
ie
nekem bejön, csak kár, hogy a csapatneveket nem mondják.
György
lett a grafika is, és ez a magyar kommentár: CSODÁLATOS!!!!!!!!!!!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Amugy: Hogy játszhatok Online módban? - Az Online mód eléréséhez meg kell venned a játékot eredetiben, ahhoz kapsz egy kódot, amivel játszhatsz Online módban.
mit csináljak??
köszike!!!
ott meg tudod nézni melyik bill-hez melyik gomb tartozik
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
innen hogy kell tölteni?légyszi segítsetek. köszi.
MIT KEELL CSINÁLNI HOGY A KOMMENTÁTOR MAGYAR LEGYEN??
ÉS HOGY A JÁTÉK?
1000000000000000000000000000000000000000 KÖSZ!!!!!!!
elõre is köszönöm a képeket
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De meg egy kerdes. Szerintetek erdemes a mozgast is analog karral csinalni vagy inkabb legyen a d-padon. :|
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Egyébként meg nem tudom mit hallelujáztok itt hogy miklyen király a magyar közvetítés...szerintem szar..bocsi..alíg mondja a neveket, nagyon érztõdik hogy csak "beolvassák a szöveget, nem pedig valós meccsközvetítésböl lettek kivágva,szóval nem olyan pörgõs mint az angol...de talán lesz még jobb is
Csá
ez olnyan mintha pl azt mondanád olyan a jobbra kormány jobbra forgatása mint a jobbra nyíl?
két kérdésem lenne csupán van aki ezt szedte le és ki tudta tömöríteni mert nekem hibát jelez? illetve olvasom hogy vki beszkennelné a kézikönyvet (ha nem néztem be) azt én is megköszönném és ha megtörténik kb mikor?
Szoval az analog kar lenne a shift? 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!