36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    nem.van 6 licited,és oszd be,ha vkit leigazoltál,vagy visszautasította az ajánlatot,akkor a licitet visszakapod
  • Mrlego
    köszi elöre is
  • Vercetti 1
    szasztok hagyan lehetne növelni a licitet manager módban mert elfogyott és van egy játékos akit le kéne igazolnom, lehet ilyen csinálni valahogy? Aki tudja írjon!!!
  • hunbasser
    a c+d az a külsős lövés,y+d az finesse shot,szögletnél,szabadnál nyilakkal kell csavarni.amint ellövöd,nyomod a nyilakat.és cselekről látsz videót youtube-on,ide is be volt linkelve,keress vissza.abban a videóban az összes létező csel benne volt billkombinációval együtt
  • hunbasser
    megmondom,h miket lőjj ki.lehet,h vmelyik folyamat miatt ütközik mindig a fifa
  • scorpeeon
    #11838-erre vki?
  • Aradebil2
    mér mit tucc abból megállapitani?
  • hunbasser
    az a baj mindkettőtöknél,h fifa07.exe hibát észlelt,ezért leállt,nem?
    telepítsétek újra sztem a játékot,ha akkor is csinálja,akkor ctrl+alt+del/folyamatok,és nagyítsátok ki az ablakot,h az összes folyamat látszódjon,és nyomjatok egy Print Screen gombot(az insert felett találjátok),és töltsétek fel vhová,majd linkeljétek be
  • Mrlego
    hogy tudok beolozni képet meg mutatom mi a baj :D
  • Aradebil2
    sajna nem oldotta meg:(

aki tudja a megoldást ne titkolja el pls,mer naon idegesítő:(
  • Aradebil2
    kösz a tippet,persze pont most nem elérhető:(
  • hunbasser
    próbáldd meg a javítópatchet.fifahungary.comról le lehet szedni
  • Aradebil2
    hi! az lenne a problémám h a menedzsermód betöltésénél kifagy a game.van már rá esetleg valamien megoldás?
  • Mrlego
    ok köszi shrinkel énis csak filmeket probáltam csak ojan érzékeny a másolás védelem a fifánál hu ha
  • scorpeeon
    Csak a FAQ-ban leírt cselek léteznek?
    Az y+d vel lehet csak csavarni, c+d-vel nem?
  • Shep
    Melyik cselt érdemes használni, amivel előrébb is lehet jutni, és nem dög nehéz előhozni?
  • peeter22
    Unlockoltam ezt a legendás nehézségi szintet, hát ez tényleg legendás:D legendásan lealáztak két meccsen is. Igaz nem vagyok top player csak profin játszom, de hát ez dúúúúúúrrrva. Na sebaj teszek még egy két próbát.
  • hunbasser
    jaj,légyszi,indítsd már el a fifát,hagyd ott a menüben,és te is látni fogod,h elindul egy meccs magától,ahol a gép játszik,ez természetes dolog,ennek egyfajta képernyőkímélőként működik,csak nem kímél semmit sem :D annyi a funkciója,h legyen ott vmi
  • hunbasser
    akkor dvd shrinkkel másoldd fel a gépre.még csak másolásvédett filmmel csináltam,de sztem nem csak filmmel működik.
  • Mrlego
    ez vagy nagyon rosz crack müve vagy rosz helyen vedted (rosz a letöltöt fifa rész hiba ment bele)
    vagy kibed nem birja ki és virus is akadrajta(ano nekem volt a fifa-ban már virusom)
    vagy ecerüblene ujra telepiteni és leszedni néhány hack progit a biztonság gedvért pl hide, gamejack,starkraf(nem a játék ez creack készit az image és az exe fájbol) ezek jutnak eszembe hirtelen ami még legális körökbe tartozik
  • Mrlego
    ez nagyon ecerüen hangzik
    de
    a másolás védelmet a virtuális meghajto nem fogja feltörni :D
    mivel ha image készitesz az másolásnak számit ezen áltam már nem eredeti és hiába van az eredeti.
    (már rég megcsináltam és hozá csatoltam a no dvd pach csak ezel a 2 lesz egy a játék)
    de nem tudom miért nem frisit

remélem érthetö voltam :( kérlek ha nem voltam érthetö szolj hogy máskép magyarázam el amit nem értek
  • faláb
    bagokasdA_Sd
  • hunbasser
    LOL
    nc...
  • Lord Joci
    Sziasztok futball rajongók. Egy nagy problémám van nekem is és egy haweromnak is a FIFA07-vel kapcsolatban. Nekemis és neki is tökéletesen fut a játék, azonban egy 20 perc után megindul magától a kijelölt menüpont és egér nélkül magától váltogatja a menüket, egérrel is csak nehezen lehet kilépni...Gondoltam már arra is, hogy ez azért van mert nem eredeti CD a játék és akkor bizony hiábás dolgok is kerülhetnek a játékba un. bagok (ha jól írtam...). Tudna nekem valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma nálamés haweromnál is? Előre is köszi!!!

Jocó___Forza Inter
  • hunbasser
    ha jól emlékszem már írt neked vki privit.de erre nem no dvd crack kell,hanem csinálsz a dvd-ről egy lemezképet,mondjuk neroval vagy alcohol 120%-al.megcsinálja a lemezképet,ez ott lesz a vinyódon,ahová elmentetted.aztán daemont toolst leszeded,telepíted,alapból van egy virtuális meghajtó,és oda bemountolod(betöltöd a lemezképet).ennyi,ha más játékkal is ezt akarod csinálni,akkor ugyanez,csak hozz létre több virtuális meghajtót(megváltoztatod a számot daemon toolsban),és akkor oda is betöltöd őket,utána már benne marad,nem kell betöltögetni mindig.
  • Mrlego
    utálom berakni a lemezt :D
    tudnák neten játszani mert eredeti csak nem frisitvalamiért
  • ent
    Milyen konfigod van? (ATI?)
  • hunbasser
    ha eredeti játékod van,akkor minek neked no dvd crack?
  • Mrlego
    amita fel tetem a no dvd pachet nem tudom kijavitani a fifa (frisiteni szeretném hogy neten is játszhasak) eredeti a játékom különben
  • Shep
    Hogy kell megoldani, hogy a nem támogatott padon is menjen a jobb analóg?
  • Attila8805
    Nekem is rumblepad 2-őm van is semmi baj nincs vele!
  • hunbasser
    bigapó,tényleg 3x küldtél el egy hsz-t,csak utána töröltem
  • bigapó
    khm, azt mondod, hogy nemjó a rumblepad-od? ez "sima" vagy rezgő? meg van már 2-es is vagy a tied nem ez?
    másnak úgytom nincs gondja vele. azért kérdem, mert én a rumblepad 2-őt néztem ki, vibrációs. nem túl jó hír, ha nem mükszik rendesen.
  • hunbasser
    rumblepaddel mennie kellene mondjuk...más játékban működik a jobb analóg kar?
  • zorrobomber
    érdekes...a 06 kompatibilis volt a logitech rumblepademmel, ez meg nem? körülnézek azért régebbi hszek között, köszi
  • zolo
    A mamád gépe nem gyengébb, mivel a tiédben egy 2200 mhz-es Celeron van, az övébe meg egy 1800 mhz-s Athlon processzor, ami azért sokszor erősebb egy Celeronnál.
  • Mrlego
    még valami hol lehet frisiteni mert aszt irja adig nem mehetek online modba amig nem frisitek (nem jo amit a gép frisitet amikor a játékban a frisit gombra katintotam)
  • Mrlego
    köszi srácok a no dvd
  • leho94
    Pl.:hamachi
  • Shep
    Kell valami extra cucc ahoz, hogy haverral neten nyomjuk egymás ellen, vagy simán megy ahogy az nfl is?