36657
-
#11852 nem.van 6 licited,és oszd be,ha vkit leigazoltál,vagy visszautasította az ajánlatot,akkor a licitet visszakapod -
Mrlego #11851 köszi elöre is -
Vercetti 1 #11850 szasztok hagyan lehetne növelni a licitet manager módban mert elfogyott és van egy játékos akit le kéne igazolnom, lehet ilyen csinálni valahogy? Aki tudja írjon!!! -
#11849 a c+d az a külsős lövés,y+d az finesse shot,szögletnél,szabadnál nyilakkal kell csavarni.amint ellövöd,nyomod a nyilakat.és cselekről látsz videót youtube-on,ide is be volt linkelve,keress vissza.abban a videóban az összes létező csel benne volt billkombinációval együtt -
#11848 megmondom,h miket lőjj ki.lehet,h vmelyik folyamat miatt ütközik mindig a fifa -
#11847 #11838-erre vki? -
#11846 mér mit tucc abból megállapitani? -
#11845 az a baj mindkettőtöknél,h fifa07.exe hibát észlelt,ezért leállt,nem?
telepítsétek újra sztem a játékot,ha akkor is csinálja,akkor ctrl+alt+del/folyamatok,és nagyítsátok ki az ablakot,h az összes folyamat látszódjon,és nyomjatok egy Print Screen gombot(az insert felett találjátok),és töltsétek fel vhová,majd linkeljétek be -
Mrlego #11844 hogy tudok beolozni képet meg mutatom mi a baj :D -
#11843 sajna nem oldotta meg:(
aki tudja a megoldást ne titkolja el pls,mer naon idegesítő:( -
#11842 kösz a tippet,persze pont most nem elérhető:( -
#11841 próbáldd meg a javítópatchet.fifahungary.comról le lehet szedni -
#11840 hi! az lenne a problémám h a menedzsermód betöltésénél kifagy a game.van már rá esetleg valamien megoldás? -
Mrlego #11839 ok köszi shrinkel énis csak filmeket probáltam csak ojan érzékeny a másolás védelem a fifánál hu ha -
#11838 Csak a FAQ-ban leírt cselek léteznek?
Az y+d vel lehet csak csavarni, c+d-vel nem? -
#11837 Melyik cselt érdemes használni, amivel előrébb is lehet jutni, és nem dög nehéz előhozni? -
#11835 Unlockoltam ezt a legendás nehézségi szintet, hát ez tényleg legendás:D legendásan lealáztak két meccsen is. Igaz nem vagyok top player csak profin játszom, de hát ez dúúúúúúrrrva. Na sebaj teszek még egy két próbát. -
#11833 jaj,légyszi,indítsd már el a fifát,hagyd ott a menüben,és te is látni fogod,h elindul egy meccs magától,ahol a gép játszik,ez természetes dolog,ennek egyfajta képernyőkímélőként működik,csak nem kímél semmit sem :D annyi a funkciója,h legyen ott vmi -
#11832 akkor dvd shrinkkel másoldd fel a gépre.még csak másolásvédett filmmel csináltam,de sztem nem csak filmmel működik. -
Mrlego #11831 ez vagy nagyon rosz crack müve vagy rosz helyen vedted (rosz a letöltöt fifa rész hiba ment bele)
vagy kibed nem birja ki és virus is akadrajta(ano nekem volt a fifa-ban már virusom)
vagy ecerüblene ujra telepiteni és leszedni néhány hack progit a biztonság gedvért pl hide, gamejack,starkraf(nem a játék ez creack készit az image és az exe fájbol) ezek jutnak eszembe hirtelen ami még legális körökbe tartozik -
Mrlego #11830 ez nagyon ecerüen hangzik
de
a másolás védelmet a virtuális meghajto nem fogja feltörni :D
mivel ha image készitesz az másolásnak számit ezen áltam már nem eredeti és hiába van az eredeti.
(már rég megcsináltam és hozá csatoltam a no dvd pach csak ezel a 2 lesz egy a játék)
de nem tudom miért nem frisit
remélem érthetö voltam :( kérlek ha nem voltam érthetö szolj hogy máskép magyarázam el amit nem értek -
faláb #11829 bagokasdA_Sd -
#11828 LOL
nc... -
Lord Joci #11827 Sziasztok futball rajongók. Egy nagy problémám van nekem is és egy haweromnak is a FIFA07-vel kapcsolatban. Nekemis és neki is tökéletesen fut a játék, azonban egy 20 perc után megindul magától a kijelölt menüpont és egér nélkül magától váltogatja a menüket, egérrel is csak nehezen lehet kilépni...Gondoltam már arra is, hogy ez azért van mert nem eredeti CD a játék és akkor bizony hiábás dolgok is kerülhetnek a játékba un. bagok (ha jól írtam...). Tudna nekem valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma nálamés haweromnál is? Előre is köszi!!!
Jocó___Forza Inter -
#11826 ha jól emlékszem már írt neked vki privit.de erre nem no dvd crack kell,hanem csinálsz a dvd-ről egy lemezképet,mondjuk neroval vagy alcohol 120%-al.megcsinálja a lemezképet,ez ott lesz a vinyódon,ahová elmentetted.aztán daemont toolst leszeded,telepíted,alapból van egy virtuális meghajtó,és oda bemountolod(betöltöd a lemezképet).ennyi,ha más játékkal is ezt akarod csinálni,akkor ugyanez,csak hozz létre több virtuális meghajtót(megváltoztatod a számot daemon toolsban),és akkor oda is betöltöd őket,utána már benne marad,nem kell betöltögetni mindig. -
Mrlego #11825 utálom berakni a lemezt :D
tudnák neten játszani mert eredeti csak nem frisitvalamiért -
ent #11824 Milyen konfigod van? (ATI?) -
#11823 ha eredeti játékod van,akkor minek neked no dvd crack? -
Mrlego #11822 amita fel tetem a no dvd pachet nem tudom kijavitani a fifa (frisiteni szeretném hogy neten is játszhasak) eredeti a játékom különben -
#11821 Hogy kell megoldani, hogy a nem támogatott padon is menjen a jobb analóg? -
#11820 Nekem is rumblepad 2-őm van is semmi baj nincs vele! -
#11819 bigapó,tényleg 3x küldtél el egy hsz-t,csak utána töröltem -
#11818 khm, azt mondod, hogy nemjó a rumblepad-od? ez "sima" vagy rezgő? meg van már 2-es is vagy a tied nem ez?
másnak úgytom nincs gondja vele. azért kérdem, mert én a rumblepad 2-őt néztem ki, vibrációs. nem túl jó hír, ha nem mükszik rendesen. -
#11817 rumblepaddel mennie kellene mondjuk...más játékban működik a jobb analóg kar? -
#11816 érdekes...a 06 kompatibilis volt a logitech rumblepademmel, ez meg nem? körülnézek azért régebbi hszek között, köszi -
#11815 A mamád gépe nem gyengébb, mivel a tiédben egy 2200 mhz-es Celeron van, az övébe meg egy 1800 mhz-s Athlon processzor, ami azért sokszor erősebb egy Celeronnál. -
Mrlego #11814 még valami hol lehet frisiteni mert aszt irja adig nem mehetek online modba amig nem frisitek (nem jo amit a gép frisitet amikor a játékban a frisit gombra katintotam) -
Mrlego #11813 köszi srácok a no dvd -
#11812 Pl.:hamachi -
#11811 Kell valami extra cucc ahoz, hogy haverral neten nyomjuk egymás ellen, vagy simán megy ahogy az nfl is?