FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
shift nincs

q az szerintem az L1

érdemes megnézni azt a gamepados képet amit beraktam
Thx
Breki33
várunk a JUve topicban
egy kérdés... full grafikán nektek is beakad amikor pl bejönnek a játékosok a stadiumba, vagy pl kirúgûsnûl, amikor a kamera horizontálisan van?
amúgy felülnézetbõl minden szépen megy max fps-se (75)
ja és überkirály lett a kommentár 😄

Nagyon teccik a 07. Farago es Hajdu B. kivallo munkat vegeztek. Nagy koszonet nekik. Talan kicsit tulasagosan artikulalva beszelnek, de ez nem nagy problema. A beszolasok meg naggyon allatok.
Sajna még nem megy a jatek mert most vettem egy gamepadot es nehez atszokni rá.
Valaki megmondana gamepadon hol vannak a shift meg a q gombok?
a s d w e-t megtalaltam, a shiftbe meg qba nem vagyok biztos. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

games4ever
ilyem sokan nyomják a Juve-val😊 yeeeee
Forza Juventus!

Mr k
A 2. képnél kicsit furcsa, hogy nincs se a kapunak, se a hálónak árnyék, és mikor beér a labda a kapuba ugyanolyan marad a labda árnyéka 😊

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

Mr k
Minden 2. kérdés az hogy így nem mûködik, úgy nem mûködik. Kicsit unalmas, nem?😊

Feltöltõket keresek az oldalmara!
Aki szeretne segíteni az vegyen fel msn-re ([email protected])
Elõre is kössz!
Nekem is megvan a FIFA 07 magyarul k***a király game!Minden elismerésem!
Breki33
köszi
Breki33

Mr k
Nem kell megvenni, de ha nem jó a tört játék ne jöjjön ide sírni.

Sziasztok!

Valaki megtudja mondani,hogy manager módban a BL meccekért van valami kis pluszpénz!Vagy csak a végsõ gyõzelemnél mint Fifa06-ban?

Köszi elörre is!

games4ever
Breki33: majd akkó megpróbálom emberi mértebe bescannelni és feltenni vhova😉

nightsucker
az a baj hogy a winfos se jogtiszta és nem engedi leszedni

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Breki33
be lehetne scannelni

DE kérdeztem az onlinesoktól vmit.
totti10
ki ez a Komlol???? õ nyitotta a topikoz azt 1 vagy 2 hsz-e van eddig.....

hajrá,lilák!

Breki33
1. Ez szerintem ugyanaz mint 2006-ben, de ez nem biztos
2. Finesse Shot az L2+shot #5708 pl
3. tips & tricks-et már egy csomót raktam be korábban szerintem a FAQ-ban is van
games4ever
jah én is mindig belegondolok, h felmegyek netre oszt össze-vissza cseleznek az emberek mint állat és aláznak, nekem megy egy bicikli csel se megy😄 de lehet azért szépen védekezni és talán majd nyerek is néha 😄 vagy legalább x-elek😄

Mike
szedd le a microsoft oldaláról az augusztusi directx-et

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
naja, de amiket olvastam a tippek és trükkökben 😊
vagy megy kézsésg szinten, vagy nem, mert idõ nincs töprengésre

games4ever
nightsucker: nem tom sajna, mer nem volt még ilyen problémám

games4ever
Beepe: a kézikönyvben minden benne van, most épp a finesse shot jut csak eszembe, az a y+d kombo

nightsucker
Hello lécci segitsetek a magyar vezio van meg és a direct x miat nem engedi felteni az irja ki hogy neki a legujab kell de az van fent akinek sikerült megoldani lécci válaszoljon
És lécci probáljatok meg nem bunkonn viselkjedni

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Itt mindenki kér meg kérdez senkisem segít?
leho94
honnan lehet letölteni a játékot?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Remek! 😊
games4ever
csak sokat kell gyakorolni😉 de én má nagyon unom a gép ellen, mer nagyon idegesítõ a gép, emberek ellen sokkal jobb😉

Mike
én biztos rémbéna leszek a sok hardcore gamer között 😞

Akinek teccik a játék annak akkor szerencséje van mint az állat!!!
games4ever
nah az qva jó, az úgy naon tecceni fog sztem, köszi h ilyen részletesen elmondod😉 lopok vhonnan egy monitort mosmá...😄
(én 11-14 vok itt)

Van az interaktív liga, amikor választasz egy klubot, s amikor annak a valóságban meccse van, elõtte két nappal a meccs kezdetéig játszhatsz meccseket azokkal, akik az adott ellenfelet választották maguknak

A végén a szerver összesíti az összes lejátszott meccset, s a nyertes csapat kap 3 pontot, s majd a szezon végén kiderül, melyik csapat lett a szezon bajnoka 😊 Ez pl jópofa ötlet, de még nem indult el a szerveren.

Továbbá nagyon tetszik, hogyha online vagy, alul egy csíkban (akár a meccs alatt is) a valóságban éppen zajló meccsek eredményei scrollozódnak
Tegnap pl a BL meccsek.
Count Adyn
hehe én onnan jöttem 10-12 ig voltam😄D😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

games4ever
nah erre voltam kíváncsi, köszi.
úúúhh csak javítsák már meg a monitoromat, má alig várom...

Van Ranked meg non-ranked

Vannak bajnokságok, de van azonnali játék is (gyorsmeccs, vagy párosítás)
Pillanat alatt lehet ellenfelet találni, vagy magad is állíthatsz be meccset, hogy milyet szeretnél, s pár másodperc múlva már lesz is társ.

Ha játszol pontokat kapsz, függõen az eredménytõl, s persze változik a besorolás is.
games4ever
OFF: bocs nem mûxik ez a geci válaszgomb(progalapon vok és linuxot használunk, még nem ismerem annyira a linuxot, de hiába nyomogatom a válaszgombot😞, konqueror böngészõ van itt😊)

Mike
ennyire jó hangulatú focival még nem játszottam mint ez
nagyon megérte az árát
a multiban annyira nem jó, de egymással játszva egy gépen: fantasztikus
a közvetítés nagyon szuper, és a játékosok mozdulatai is nagyon tetszenek, ahogy felugranak, a mozdulatok, ahogy figyelik a labdát amikor repül feléjük, és te helyezkedsz, egyszóval szuper
(megjegyzem a játék sebességét levettem normálra)

games4ever
és h mûxik? bármikor tucc bárkivel jáccani? játékosokat lácc akik benn vannak? vagy h jáccol? mert azt néztem h vmi rangsor is lesz.😊

Szerintem, jó az online játék, nálam 4 meccsbõl egy volt lagos
A közvetítéssel sem volt gond, mind a 4 meccsen más poénok voltak.
nem tom igaz mé ebbe nem bróbltam de a 06 nagyon jól mûködött a directIP majd meglátjuk😊😊 majd haverral délután kibróbálom
Mike
lagos eléggé
és a közvetítés sem olyan mint a sima játéknál, amikor két ember játszik egy gépen

games4ever
azt olvastam, h vmi überfaxa lesz az online játék azé kérdezem h vki próbálta-e már, a directIP az elég xar laggos😛

ipdirectel lehet játszani tört verzióval is😄😄

és én már nagyon kibróbálnám magam valki ellen igaz nem soakt játszottam még😄
games4ever
vki aki megvette eredetibe próbálta a netes játékot, hogy milyen? mer én pont azé vettem meg h tudjak neten vele jáccani, csak sajna elromlott a moncsim és még kb 2 hétig nem tom neten tolni. szal akkó milyen a netes játék?

lobig

ilyet még egyik fifa-ban sem csináltam.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Yrda
bírom játszottam a magyarokkal és amikor Geránál van a labda: " ahogy angliában hívják a mágikus magyar Geránál a labda" 😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

lobig
szépen ellõtted keresztbe

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
Breki33
Breki33
gólfeltöltésre magamnak

lehet tesztelni