36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Kmarha
    Nekem mondhatják, profi szint alatt nincs gépi legyözöm :P Profin viszont nagyon látszik az amit leírtam, szobatársamnál ugyan ez a story. Nem minden esetben, de álltalában a nagyobb csapatokat lealázzuk, aztán jönnek a picik, rémes eredménnyel, a tabella utolsó helyén, és esélyünk nincs arra hogy legalább egy döntetlen ki tudjunk hozni a meccsből. :) Érdekes :P
  • hunbasser
    miért,talán a valós életben szted egyszerű megenni egy Cannavarot?:p
    nem,és pont ez benne a lényeg,h a másodperc tört része alatt kell megcsinálni jó ütemben a cselt,h a védő megegye.

és a gép sztem is csítel. :) néha olyan lehetetlen dolgokat csinál...
  • evildoer
    A cselezés szerintem nagyon sz***l van megoldva, még gamepaddal se egyszerű!!
  • ent
    Azért nálam ilyen nem volt/van. Nem a hardverben van a hiba:D:D?
  • bigapó
    nekem ehhez, meg az előzőhöz annyi a hozzáfűznivalóm, hogy a gép rettenetes módon csal...és még csak nemis világklasszis, hanem félprofi (már ha emiatt van). olyan, de olyan potyagólokat kapok, hogy az már fáj. legjobb példa, hogy a védőim nem tudják mi az a felszabadító rúgás vagy legalábbis esetek 90%-ban nem sikerül. szabályosan "szellemként" kezeli a védőm és rajtam keresztül rúgja be az egyébként szép gólt a gép, mintha ott se lennék...
  • vmvr
    A zete még jóhogy legyőzi a manchester-t! :)
  • ent
    Én azért nem mertem idáig ide beírni hasonló hsz-t, mert féltem, hogy vki azt válaszolja rá: Hát akkor ne a gatyi szinten játsz, legyél világklasszis. De szerintem ez hülyeség, egyszerűen a játék MI-ja nincs optimalizálva. Véltlenszerű gyors meccs lejátszási eredmény, kezdetnek. Tudom, erre meg azt kérdezhetné a hozzáértő: nem hallottál már olyanról, hogy egy Zalaegerszegi csapat legyúrjon SÍMÁN egy MU csapatot?
  • Kmarha
    Én azt utálom, hogy egy mezei kis caspattal lealázom az Arsenált, a Realt az MU-t, a Barcát, szóval minden nagyobb csapatot. Aztán jönnek ezek a 3 gyözelem, 7 döntetlen, 20 vereség statos pici nevesincs csapatok, a meccs kint játszodik a legelő közepén, és egyszerüen nem birom lenyomni őket.. hát grrr.
  • Tom Tom
    a beállításoknál az utsó almenüben van.
    van pár dolog ami így már nagyon bosszant ebbe a játékba de alapvetően kurvajókat jáccok bátyámmal.Én cselezek ő szélén vezeti fel aztán beadja és a végeredmény a 16 perces meccsen 10-9 kb.
  • littleNorbi
    Vettem a rajongói boltban labdákat , hogy bírok ezekkel játszani is ?
  • hunbasser
    légyszíves,warez jellegű hszeiteket rendezzétek már priviben,thx
  • Csabesz6
    csak nehogy zokon vegye
  • hunbasser
    _:AS?D_:FAS_:F:_A?_DDFA?S_:F
  • Csabesz6
    vagyis főmenübe
  • Csabesz6
    a fümenübe ird be: iamalame
  • ericsson ga628
    Van valami cheat kód hozzá?
  • hunbasser
    nem hiszem,h érthetetlenül írtam le a faq-ban...
    nyomj egy entert,ne egérrel kattints rá
  • DjCooll
    ja:):D
  • DjCooll
    már megvan!!köszi a segítséget még 1x
  • DjCooll
    és nem lehet vhogy mp3 át alakítani??
  • DjCooll
    oké köszi megvan
  • BIZ0906
    Miért a Hajdú foci közvetitéseknél miket szokott?
    Beckham felesége éppen szőrtelenítette magát a meccs elött meg ilyenek meg ilyesmik ennek sincs köze a épp menő focihz nem?
  • ddddd
    Ja meg még valami nektek is ilyen rossz a magyar kommentár?Nálam mindig nem odaillőt mond.
  • ddddd
    Sziasztok!Az a bajom, hogy gyakorló játékban nem tudok változtatni a játék stílusán.Ezt írja ki:Ez a lehetőség csak akkor érhető el,ha egy csapatot irányítasz a megfelelő vezérlővel.A Faq-ban ír valamit erről,de nem értem, hogy ez mit jelent.Segítségeteket előre is köszönöm!
  • hunbasser
    az sx-et is be kell másolni az audio mappába,de csak az ex.et kell elindítani...
  • DjCooll

egy ilyennek kel végig futnia igaz??

de ezt írja:A megadott nevet(sx) a rendszer nem ismeri fel belső vagy kűlső parancsként,futatahtó porgram vagy kötetfájlként..
  • DjCooll
    de klön mappába konvertálja??mert bemegyek elinditom azt gyors lefut de nem változik semmi:(
  • hunbasser
    az audio mappába kell bemásolni,és oda is konvertálja őket...
  • DjCooll
    VAn egy olyan problémám hogy az EA Traxx covert ex.bat jét bemásolom elinditom de nem találom hogy hova convertálja tud valkai ebben segíteni??
  • Káosz99
    Passz
  • LasCar16
    reinstall után a köv probláma merült fel....
    Lindítom a gamét...minden fel van gyosulva, introtól kezdve a mérkőzések, tuti vmi vga problem...de csak ennél az 1 gamenál van...drivercsere után változatlan a szitu..., várom az ötleteket
  • LasCar16
    próbáltam de semmi...ua
  • hunbasser
    file masterrel keresd meg az fsh-t és regenerate
  • mike0013
    TÉK
  • Káosz99
    jah télleg kösz :)
  • Kmarha
    töröltél minden eddigi mentést, profilt?
  • Káosz99
    valaki nem tudja miért ir ki hibát ha az aranycsapat módot használom?
    THX előre is
  • LasCar16
    hbasszi te okos vagy, segíccs...beimportált mezek miatt kidobál a game, mit kéne tenni h. ne lépegessen ki, várom a helpet, thx..
  • JohnnyG
    Valószínü, hogy a játék közbeni szaggatás nem ATI kártya specifikus probléma. Nekem régi via266a chipset-es alaplapom volt, azon ati9800pro vga-val szaggatás mentes volt a játék. Sajna az alaplapi memória vezérlőm elszált ezért alaplapot kellet cserélnem. Az új lap nforce2 ultra400-as lett. Semmi nem változott a konfigomban, csak az alaplap és azóta szaggat a játék. Valakinek van valami megoldási javaslata? Annyit sikerűlt elérni, hogy ha a cfg_pc_h.ini fájlban a RENDER_RATE_MODE értékét 1-esre állítottam, és így nem szaggat, hanem csak a mozgás lassúl be és nem ugrik, így azért jobb.
    JohnnyG
  • Forza Italia
    Srácok. Hogyan tudom a játékba betenni a menü arcokat ami BIG fájl. Mert itt nem lehet úgy mint a 06-ba mert ott volt a gui/assets/heats mappa. Asszem igy volt valahogy.