36657
-
#11933 Nekem mondhatják, profi szint alatt nincs gépi legyözöm :P Profin viszont nagyon látszik az amit leírtam, szobatársamnál ugyan ez a story. Nem minden esetben, de álltalában a nagyobb csapatokat lealázzuk, aztán jönnek a picik, rémes eredménnyel, a tabella utolsó helyén, és esélyünk nincs arra hogy legalább egy döntetlen ki tudjunk hozni a meccsből. :) Érdekes :P -
#11932 miért,talán a valós életben szted egyszerű megenni egy Cannavarot?:p
nem,és pont ez benne a lényeg,h a másodperc tört része alatt kell megcsinálni jó ütemben a cselt,h a védő megegye.
és a gép sztem is csítel. :) néha olyan lehetetlen dolgokat csinál... -
#11931 A cselezés szerintem nagyon sz***l van megoldva, még gamepaddal se egyszerű!! -
ent #11930 Azért nálam ilyen nem volt/van. Nem a hardverben van a hiba:D:D? -
#11929 nekem ehhez, meg az előzőhöz annyi a hozzáfűznivalóm, hogy a gép rettenetes módon csal...és még csak nemis világklasszis, hanem félprofi (már ha emiatt van). olyan, de olyan potyagólokat kapok, hogy az már fáj. legjobb példa, hogy a védőim nem tudják mi az a felszabadító rúgás vagy legalábbis esetek 90%-ban nem sikerül. szabályosan "szellemként" kezeli a védőm és rajtam keresztül rúgja be az egyébként szép gólt a gép, mintha ott se lennék... -
#11928 A zete még jóhogy legyőzi a manchester-t! :) -
ent #11927 Én azért nem mertem idáig ide beírni hasonló hsz-t, mert féltem, hogy vki azt válaszolja rá: Hát akkor ne a gatyi szinten játsz, legyél világklasszis. De szerintem ez hülyeség, egyszerűen a játék MI-ja nincs optimalizálva. Véltlenszerű gyors meccs lejátszási eredmény, kezdetnek. Tudom, erre meg azt kérdezhetné a hozzáértő: nem hallottál már olyanról, hogy egy Zalaegerszegi csapat legyúrjon SÍMÁN egy MU csapatot? -
#11926 Én azt utálom, hogy egy mezei kis caspattal lealázom az Arsenált, a Realt az MU-t, a Barcát, szóval minden nagyobb csapatot. Aztán jönnek ezek a 3 gyözelem, 7 döntetlen, 20 vereség statos pici nevesincs csapatok, a meccs kint játszodik a legelő közepén, és egyszerüen nem birom lenyomni őket.. hát grrr. -
Tom Tom #11925 a beállításoknál az utsó almenüben van.
van pár dolog ami így már nagyon bosszant ebbe a játékba de alapvetően kurvajókat jáccok bátyámmal.Én cselezek ő szélén vezeti fel aztán beadja és a végeredmény a 16 perces meccsen 10-9 kb. -
#11924 Vettem a rajongói boltban labdákat , hogy bírok ezekkel játszani is ? -
#11923 légyszíves,warez jellegű hszeiteket rendezzétek már priviben,thx -
#11922 csak nehogy zokon vegye -
#11921 _:AS?D_:FAS_:F:_A?_DDFA?S_:F -
#11920 vagyis főmenübe -
#11919 a fümenübe ird be: iamalame -
#11918 Van valami cheat kód hozzá? -
#11917 nem hiszem,h érthetetlenül írtam le a faq-ban...
nyomj egy entert,ne egérrel kattints rá -
#11916 ja:):D -
#11915 már megvan!!köszi a segítséget még 1x -
#11914 és nem lehet vhogy mp3 át alakítani?? -
#11913 oké köszi megvan -
BIZ0906 #11912 Miért a Hajdú foci közvetitéseknél miket szokott?
Beckham felesége éppen szőrtelenítette magát a meccs elött meg ilyenek meg ilyesmik ennek sincs köze a épp menő focihz nem? -
ddddd #11911 Ja meg még valami nektek is ilyen rossz a magyar kommentár?Nálam mindig nem odaillőt mond. -
ddddd #11910 Sziasztok!Az a bajom, hogy gyakorló játékban nem tudok változtatni a játék stílusán.Ezt írja ki:Ez a lehetőség csak akkor érhető el,ha egy csapatot irányítasz a megfelelő vezérlővel.A Faq-ban ír valamit erről,de nem értem, hogy ez mit jelent.Segítségeteket előre is köszönöm! -
#11909 az sx-et is be kell másolni az audio mappába,de csak az ex.et kell elindítani... -
egy ilyennek kel végig futnia igaz??
de ezt írja:A megadott nevet(sx) a rendszer nem ismeri fel belső vagy kűlső parancsként,futatahtó porgram vagy kötetfájlként.. -
#11907 de klön mappába konvertálja??mert bemegyek elinditom azt gyors lefut de nem változik semmi:( -
#11906 az audio mappába kell bemásolni,és oda is konvertálja őket... -
#11905 VAn egy olyan problémám hogy az EA Traxx covert ex.bat jét bemásolom elinditom de nem találom hogy hova convertálja tud valkai ebben segíteni?? -
#11904 Passz -
#11903 reinstall után a köv probláma merült fel....
Lindítom a gamét...minden fel van gyosulva, introtól kezdve a mérkőzések, tuti vmi vga problem...de csak ennél az 1 gamenál van...drivercsere után változatlan a szitu..., várom az ötleteket -
#11902 próbáltam de semmi...ua -
#11901 file masterrel keresd meg az fsh-t és regenerate -
#11900 TÉK -
#11899 jah télleg kösz :) -
#11898 töröltél minden eddigi mentést, profilt? -
#11897 valaki nem tudja miért ir ki hibát ha az aranycsapat módot használom?
THX előre is -
#11896 hbasszi te okos vagy, segíccs...beimportált mezek miatt kidobál a game, mit kéne tenni h. ne lépegessen ki, várom a helpet, thx.. -
JohnnyG #11895 Valószínü, hogy a játék közbeni szaggatás nem ATI kártya specifikus probléma. Nekem régi via266a chipset-es alaplapom volt, azon ati9800pro vga-val szaggatás mentes volt a játék. Sajna az alaplapi memória vezérlőm elszált ezért alaplapot kellet cserélnem. Az új lap nforce2 ultra400-as lett. Semmi nem változott a konfigomban, csak az alaplap és azóta szaggat a játék. Valakinek van valami megoldási javaslata? Annyit sikerűlt elérni, hogy ha a cfg_pc_h.ini fájlban a RENDER_RATE_MODE értékét 1-esre állítottam, és így nem szaggat, hanem csak a mozgás lassúl be és nem ugrik, így azért jobb.
JohnnyG -
#11894 Srácok. Hogyan tudom a játékba betenni a menü arcokat ami BIG fájl. Mert itt nem lehet úgy mint a 06-ba mert ott volt a gui/assets/heats mappa. Asszem igy volt valahogy.