36657
-
#11975 mi lehet a baj? -
#11974 mért van az hogy feltettem a 54-es magyar csapat patchet és amiko velük akarok lenni kilép a windowsba. -
peti94 #11973 volna egy olyan problémám hogy feltettem a 07 match expolert a gamehoz
aztán most má meguntam uninstall
de a játékot mikor elindítom mindig ablakba indul (eddig nem volt semmi baja)
tippek ?? -
#11972 a csapatösszhangot hogy csinálod olyan magasra? nekem jó, ha 50-60 fölé megy. pedig van rotáció nálam is (mint Rijkaard-nál :) ), csak hát ezek szerint valamit mégse csinálok jól. az egyik probléma az lehet, hogy van olyan játékosom aki csak 3. számú, azaz csak sérülés vagy végszükség esetén bevetendő (ebben alacsony összértéke is belejátszik, nem fogok egy 70-es játékost, egy 85-ös helyett játszatni), no és ezeknek azért alacsony a moráljuk, lehúzzák a többit.
a csapatok anyagi menedzselése szerintem nagyon el van cseszve. aránytalan és nem fejlődő képes. ha megnyerem az angol bajnokit és a kupát is, aránytalanul kevesebb pénzt kapok havonta a következő évben is. így nincs értelme kis csapatokat feljutattni az élmezőnybe, pedig az az igazi kihívás. -
#11971 érdekes :)
nekem most az van,h 4 évet ültem a Real kispadján,most az Evertonnál vagyok,és az egész csapatnak le akar járni a szerződése...nagyon jó.hát elkezdtem volna hosszabbítgatni a szerződéseket,mindenkinek vettem volna le kicsit,a 18 emberből 1 volt,aki hajlandó volt kisebb összegért is játszani,és így most a hazai meccseken is mínuszban vagyok...Realnál meg felhalmoztam több mint 150 millát,itt meg...
hát,azt hiszem ki fognak rúgni :)
pedig 7-es szintű manager vagyok,az előző bajnokságot több mint 30 ponttal nyertem világklasszisban(igaz h az utolsó ~20-25 meccset csak végig fm-eztem -.- (volt egy jó taktika,és végigszimuláltam)) és sikerült elérnem,h a munkabiztonság,a csapatösszhang és a szurkolói támogatás is 99 volt. -
peti94 #11970 nekem se jönnek be a fifa savepatch al a mentések
mi lehet a gond ?? -
#11969 hali!
több dolog is érdekelne:
1. kezdtem egy új játékot a Barcelonával, mert már untam, hogy semmi lóvém nincsen a crystal Palace-szal (annyira azért nem volt rossz:)
szóval először úgy csináltam, hogy 5-ös szintűként át szerettem volna menni a barca-hoz, de nem voltam nekik elég jó. Erre megpróbáltam úgy, hogy újat kezdtem és láss csodát, tárt karokkal fogadtak (az első cikk ugyan az volt, hogy hova tették a fejüket a barca vezetői, de ez mellékes:))
minden nagyon szép és jó, volt 75 millió euróm, minden személyzet maxon, de!
mikor kiküldöm a tehetségkutatót, akkor csak ilyen 50-60-as értékű játékosokat talál. ez azért van, mert én még csak 3-as szintű vagyok?
érdekes még az is, hogy viszont 80-as játékost simán át tudok igazolni. na akkor hogy is van ez?
azonfelül a crystal-nál felvittem asszem 8-asra az orvosi személyzetet, így annyira nem voltak fáradtak a játékosaim illetve nem fáradtak olyan gyorsan. na most azt vettem észre, hogy a barca 10-es orvosija, sima 1 hét 1 meccses turnusok alatt sem mívelnek valami ördöngöset. mi lesz itt a BL-es meccseknél? nálatok is így van? -
#11968 szasztok
help me. hogyan kell ezt használni??Fifa savepatch
mikor elindítom nem jönnek be a mentéseim.
elolvastam a readme-t de az azt írja h indítsam el és ott lessznek a mentéseim.
pls -
#11967 nem.mert nincs warez a topikban. -
babo410 #11965 Sziasztok!
Egy nagy kérésem volna! Fel kéne tegyem újra a FIFA 07-et, mert az egyik patch tönkretette. De nem tudom, mert a 00000001.tmp file sérült. Ha valaki el tudná nekem ezt a file-t küldeni nagyon boldoggá tenne. e-mail címem: [email protected].
Előrre is köszönet érte! -
#11964 #11942 -
nyusz #11963 Sziasztok! Lehet, hogy már kérdezték én nem találltam... barátommal multyn fifázunk nekem van routerem ezért mindig csak kapcsolodni tudtam gazda nem tudtam lenni. Most a haverom is vett routert és ő se tud gazda lenni! Ne tudjátok hogy lehetne megoldani hogy tudjunk jáccani? Vki monta h router tűzfalát kapcsolja ki de így se megy:(
lécci segítsetek ha tudtok. -
#11962 hjaj én kérek bocsánatot :D fáradt vok azt trénernek olvastam :DDD lol :d -
reco #11961 trainer=cheat program -
#11960 Ismerd meg :) http://www.fifavictormarcao.hu/ -
#11959 na,mostmár be lehet fejezni a warezolást.ha a faq-ot átolvastad volna,tudhatnád,h NINCS WAREZ,cracket keress magadnak -
#11958 nem én nem tudtam,hanem Víctor Marcao,aki csinálta ezt a patchet.
egyébként ismeri vki ezt a gyereket?a neve nem hiszem,h nicknév lenne,viszont magyarul meg tud -
#11957 -
#11956 nem tudtad, hogy Puskás ballábas volt? -
#11955 te biztos hogy ezzel a játékkal játszol? Nem hiszem.
Hja, meg mutas olyan trénert a való világban, akinek a játékosai nem fáradnak el. Soha. :D Kirablok egy bankot, szerzödtetem, és csinálok egy csodacsapatot magamnak. -
Tom Tom #11953 vagy 20szor bemondták a hírekbe hogy a "csodaballábas száguldó őrnagy" -
ZOTYASAVIOLA #11952 (puskás tényleg ballábas volt) nodvd kérlek küldjön át valaki
sűrgős -
#11951 leszedtem ezt a víctor marcao féle aranycsapatot,senkinek sem ajánlom :\
ugye akkor még csak egy csere volt,az is kapus volt,ő meg egy 22-es keretet csinált...ya,meg Puskást ballábasnak csinálta meg,és az arcok sem jók.
arról ne is beszéljünk,h kivette nekem a magyarított menüt,bár a kommentátor maradt.és minden beállítást visszaállított alapra,nomeg a legnagyobb gond:manager mód betöltésekor a játék hibát észlelt és leállt.
patch uninstall után jó lett,csak utána még vissza kellett rakni a magyar "menüt" -.-
és a beállítások is visszaálltak olyanra,amilyenre én megcsináltam,szal ajánlom,h inkább ti csináljátok meg a játékban az aranycsapatot -
reco #11950 nem tud valaki olyan trainert, amitől nem fáradnak el a játékosok ? -
#11949 bocsánat, csak probáltam a csöves melóhoz méltó fogalmazást összedobni. Elöször durvábbat irtam :DD -
DJ BP #11948 Sport1-en is Community Shieldnek hívják a kommentárok, okos gyerek -
#11947 tökéletesen igazad van,bár kicsit megfogalmazhattad volna másképp :) -
#11946 Ahelyet hogy szépen lehajolnál és kinyalnád a seggét annak, aki adott egy magyarítást, és a készítőknek, hogy magyar kommentárt csináltak, csináltattak, inkább panaszkodsz hogy az egyik kupa nem magyarul van kiírva. Ha Közösségi Pajzs lenne ott, akkor az nem bántaná a szemed?
Ne sértödj meg, nem akarlak bántani, de azért gondolj már bele kicsit, mielött valamit csöves melónak titulálsz! -
#11945 Az a különbség, hogy pl. Supercoppa Italiana az olasz szuperkupa, de a community shield vmi közösségi pajzs lenne, angol szuperkupának meg nem gyakran nevezik. -
Prank #11944 -
#11943 Ennek ez a neve! Hogy Community Shield. -
#11942 faq-ot olvasd el.egyébként használjatok mind2-en hamachit,és akkor ha ő hostol,akkor a hamachis ip-jére kapcsolódj -
davee1991 #11941 ne haragudjatok hogy iet kérdezek de nem naon találom. az éenne a kérdésem hogy nekem Fujitsu siemens USB-s keyboard om van de nem lehet vele a játékban irányítani:( Mi lehet a baj? Légyszi valaki irjon Priviben elöre is köszi -
do2 #11940 community shield elhiszem de ha az öszes magyarul van akkor ezt is magyarul kellene irni -
#11939 De lehet rooterből kábel ki gépbe be, és máris nem okoz gondot. -
#11938 mire gondolsz, a kép alapján nem esik le, ha community shield, akkor az azért van mert úgy hívják. -
#11937 Hello
Direkt ip-n játszanánk, de csak úgy tudunk, ha csak egyikünknélvan router. Ahol mindkettőnknek van , ott nem tudunk egymással játszani. Nem lehet valahogy kikerülni a routert, mert elég sok embernek van akivel játszanék, de nem tudok? -
#11936 öö mibaj ezzel?bár mongyuk haver fifázik, én pesezek:) -
#11935 pfff...Reallal nyomom már 3. éve,és megvettem egy két játékost,többek közt Kerlont is.nagyon jól nyomja,olyannyira jól,h kezdetem mindig,ha tudom.sevilla ellen,esős meccs,2.félidő,viszem bal szélem,hát mondom,elvállalom,lesz ami lesz :) olyan gólt lőttem,h nemigaz,laposan,jobb kapufáról bevágódik,persze a vizes fű is rásegített,de ez kb olyan 40 m-re volt.mondom elmentem,milyen szép gól,erre a visszajátszásnál már csak azt tudom megnézni,ahogy ott toporognak a kezdőkörben az ellen játékosai...
nem is kis bug :( -
do2 #11934 bazzeg hogy van lemagyarositva ez a fifa ? ezt a képet lessétek meg.. a faxé csináltak ilyen csöves melót:(
http://img147.imageshack.us/my.php?image=mokaaazb7.jpg