FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nem lettt gól...😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hiba: The file "D:\...." does not exist or cannot be read. Please check the file name and acces privilages.
Két fájlal is próbáltam már, de ugyan ezt irja.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
mostmár egyre jobban irritál a fifa, és hogy nem tudják bugmentesiteni. ez az ideji is tipikus rókabõr, kezd elegem lenni vele, minden évben egyre kevesebbet játszok vele, a tavalyival márcsak kb pár ora volt, ezzel sztem annyi sem lesz.

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
This thread will keep you up to date with the status of patches for the current generation releases of FIFA 07.
This initial patch for the game updates all team rosters to current and fixes a minor issue with online play.
The PlayStation 2 patch has been deployed and will automatically update your game when you connect online.
The Xbox patch has been dispatched to Microsoft for final approval and it is currently being evaluated. We do not believe this process takes very long, and the patch should be available soon. Again, the patch will apply itself to your game when you connect to XBox Live.
The PC patch is being prepared for release however we do not believe at this time that it will be released tomorrow. The delay is a procedural one rather than a problem of any kind. Our expectation currently is that the patch will be released after the weekend.
We'll update this thread as we get further information. Apologies to gamers whose patch is not available tomorrow, however we believe the wait will not be a lengthy one.
minek a demo?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
De akkor hagyom a picsába mert a 66 ból vagy 20 crc hibás.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát ez a Hajdú B. és Faragó nagyon jó:vannak jó poénok is, mint pl: 5-0 az állás most, emrt csak a földrengés lenne meglepõ 😄DD.Nem biztos, hogy így volt de vmi ilyesmi.
Na a lényegre itt senki sem válaszolt.
Nekem crc hibát jelez kicsomagolásnál így nem tudom feltelepíteni.
Valaki írja már le pls hogy miért van ez és mit lehet vele csinálni.
Vagy reménytelen a helyzet és delete?
Akkor viszont máshonnan már nem szedem le majd csak a pest.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
1. Nem annyira szar mint vártam
2. Kicsit furcsa hogy félprofin (régebben nem) összevisszaverem az ellent
3. Kivételes eset v télleg sosincs teltház? 😄
4. A kommentátorok jók (szövegeik), de a baj vele részemrõl hogy 1-1 tõmondatokban beszélnek...nem olyan folyékony, mint mondjuk 1 gól értékelésénl v a félidõben...
Nálam magában 88%
PES VS FIFA küzdelemben 80% 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Nyisd meg a 3 cfg_pc_ fájlt külön-külön jegyzettömbbel van más szövegszerkesztõ programmal.Keresd meg ezt a sort:
DISABLE_DOF = 0
DISABLE_POSTFX = 0
Változtasd meg a nullákat egyesre.
Mentsd el és zárd be az ablakokat.
Kicsivel rosszabb lesz a játék grafikája(pl.: a fû),de legalább akadálytalan lesz a játék.
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
hiába, rég játszottam már fifával, akkor még csak wasd-k voltak, 😞
mellesleg ha szöglet van, azt se tudom merre fogja lõni, semmi nyil meg ilyenek...:S:S:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Van nekem némi problémám a játékkal. A Menedzser módba tökéletesen értek mindent, minden mûködik, de akár megnyerem, akár elvesztem, akár döntetlen, akár itthon vagyok, akár vendégként szerepel a csapatom, mindig a heti pénz mínuszba van. így soha nem kerülök pénzügyileg egyrõl a kettõre. Mit kéne nekem tennem ogy ez megszûnjön? Mert egy ideõvel szépen igy elfogy a lóvé...
Plz help!!!
Elõre is köszi