FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
hátéiksz Breki!

Avanti Crociati!

Fyrex
ehh az nem lehet kellemes érzés ^^

Avanti Crociati!

Breki33
Mor3llo
http://img62.imageshack.us/my.php?image=kapufkzy8.gif
és nem lettt gól...😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Atti12
Nah lenne egy kis bajom ezzel a "gól animáció"-val 😊. Amikor próbálomberakni a JASC animation shop 3 ba akkor valami hibát ír ki, és nem rakja be :/. Ötlet?
Hiba: The file "D:\...." does not exist or cannot be read. Please check the file name and acces privilages.

Két fájlal is próbáltam már, de ugyan ezt irja.

nesto
michrosoft sidewander-em van és a játék nem akarja észrevenni. tudok segíteni?

DjCooll
GYerekek tudom hogy hülye kérdés de nekem y-nal nem csinál semmit<#szomoru1>z-vel se illetve y-nal célozni tudok cselezni nem nem tudjátok mért van?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

grizzly21
ez szép, fedeztem testtel Henryval a labdát, de ez nem nagyon zavarta a védõt.
mostmár egyre jobban irritál a fifa, és hogy nem tudják bugmentesiteni. ez az ideji is tipikus rókabõr, kezd elegem lenni vele, minden évben egyre kevesebbet játszok vele, a tavalyival márcsak kb pár ora volt, ezzel sztem annyi sem lesz.

zeki
A Wanadoon már fent van lehet tõlteni !!!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Breki33
FIFA Patch News

This thread will keep you up to date with the status of patches for the current generation releases of FIFA 07.

This initial patch for the game updates all team rosters to current and fixes a minor issue with online play.

The PlayStation 2 patch has been deployed and will automatically update your game when you connect online.

The Xbox patch has been dispatched to Microsoft for final approval and it is currently being evaluated. We do not believe this process takes very long, and the patch should be available soon. Again, the patch will apply itself to your game when you connect to XBox Live.

The PC patch is being prepared for release however we do not believe at this time that it will be released tomorrow. The delay is a procedural one rather than a problem of any kind. Our expectation currently is that the patch will be released after the weekend.

We'll update this thread as we get further information. Apologies to gamers whose patch is not available tomorrow, however we believe the wait will not be a lengthy one.
Vááá! isten király ez a játék! Kommentároknak nagyon nagy GRATULA!!fergetegesen
jó lett az egész,még sok ilyen magyarosítást kívánok más játékhoz is!Ekkora átéléssel szerintem nem csinált még senki játék szinkront.<#eljen><#eljen><#eljen>
Rage47
<#idiota>
Mor3llo
Már kinnt van a teljes, magyar kommentárral.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hello mikor lesz magyar komentátori hang a fifa 07 demohoz?

már megjelent a teljes verzió, és a demóhoz minek csinálnának?
PESFAN
már megjelent a teljes magyarul.
szedd le azt
minek a demo?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

mert?

PESFAN
ez hülye

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

hello mikor lesz magyar komentátori hnag a fifa 07 demohoz?

PESFAN
Jó eddig is rarral szedtem.
De akkor hagyom a picsába mert a 66 ból vagy 20 crc hibás.

Istencsászár
Még van mit rajta csinálni... 100/60% kb

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Mióta szenvedsz ezzel már... ha crcs akkor azt a fájlt szedd le ujra ami hibás vagy nem jött le jól, valamint ne total kommandóval csomagolj hanem Winrar pl. Ki fogja irni hol áll meg, melyik a hibás és azt ujra leszeded... ilyen 1xerû.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pont most akartam kérdezni,hogy a magyar kommentár jó e valamire vagy csak a neveket mondja, mert azt angolul is elhalgatom, de látom nagyon jó 😊
arsnl
Hello!
Hát ez a Hajdú B. és Faragó nagyon jó:vannak jó poénok is, mint pl: 5-0 az állás most, emrt csak a földrengés lenne meglepõ 😄DD.Nem biztos, hogy így volt de vmi ilyesmi.

PESFAN
Na eddig Brekit szidtátok, most meg õt akarjátok házigazdának.

Na a lényegre itt senki sem válaszolt.
Nekem crc hibát jelez kicsomagolásnál így nem tudom feltelepíteni.
Valaki írja már le pls hogy miért van ez és mit lehet vele csinálni.
Vagy reménytelen a helyzet és delete?
Akkor viszont máshonnan már nem szedem le majd csak a pest.

PS2-s verzióról nincs vmi hír? :S

Fyrex
kb 1 percedbe telne megnézni

hajrá szurkolok

Avanti Crociati!

Istencsászár
Óriási erõfeszítések árán a lap aljára a keresõbe bepötyögöd, hogy "magyar" és kidobja h #5334 😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

öömmm akkor hány gigás is?
LasDen
Nah végre sikerült vele játszani......kommentárostul mindenestül 😄
1. Nem annyira szar mint vártam
2. Kicsit furcsa hogy félprofin (régebben nem) összevisszaverem az ellent
3. Kivételes eset v télleg sosincs teltház? 😄
4. A kommentátorok jók (szövegeik), de a baj vele részemrõl hogy 1-1 tõmondatokban beszélnek...nem olyan folyékony, mint mondjuk 1 gól értékelésénl v a félidõben...

Nálam magában 88%
PES VS FIFA küzdelemben 80% 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Istencsászár
Jah fõleg ami nem 😊... Ez nem kártya függõ ( de ebbe a játékban igen, THX EA )... ez egy szar, ugyan az az ocsmány grafika évek óta, csak a gépigény ugrál felfele... EA powa... levettem azt a tetves POSTFX-et mivel 0-1 fps közt ugrált mikor be volt kapcsola ( no comment )... de még most is amikor jönnek ki a pályára, mennek be a öltözõbe, bíró lapot oszt szintén pár fps... EA powa...

Pheaper
amugy hogy leeht berakni a magyar kommentárt ? mert midne magyar csak a hang nem elõre thxi a választ faq ba azt irja h tõltsem le magyarul

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
mit nyafogtok én letõltõttem crackeltem és jáccok veel azt kész

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

<#rinya><#rinya>
hello én még nem töltöttem le a játékot és nem tom hány gigás a játék?
nightsucker
Lécci valaki segitsen nekem a directx ügy ben szépen kérlek titeket

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Rage47
jah, elég nehéz átszokni, + ez megint más kicsit mint a fifa06 😊
faq, faq...

Nyisd meg a 3 cfg_pc_ fájlt külön-külön jegyzettömbbel van más szövegszerkesztõ programmal.Keresd meg ezt a sort:
DISABLE_DOF = 0
DISABLE_POSTFX = 0

Változtasd meg a nullákat egyesre.
Mentsd el és zárd be az ablakokat.
Kicsivel rosszabb lesz a játék grafikája(pl.: a fû),de legalább akadálytalan lesz a játék.

Mr k
A játék beállításoknál, vagy a windowsba <#idiota>

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

akyyy
én meg mindig veszítek egy meccsen😞 mindig elveszik a labdát ha az ellenfél kapujához érek, vagy nem tudom tõle elvenni ha már közel van😞

hiába, rég játszottam már fifával, akkor még csak wasd-k voltak, 😞

mellesleg ha szöglet van, azt se tudom merre fogja lõni, semmi nyil meg ilyenek...:S:S:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

vki leirná pontosan hogy hol kell levenni az AA-t és az AF-et

Mr k
Szerintem ez nvidia kártyákon jobban megy. Mint általában az új játékok.

Forza Italia
egy kérdésem van. Felújított jó gépem van de a játék egyszer kétszer nagyon beakad. Nem csak játék közbe hanem góloröm közbe is. Ati kártyám van. Segítsetek.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mr k
elmosódottság

dienesoft
értem...akkor elkezdem elõlrõl mert a szponzor az szponzor...köszi!

csökkentsd a játékosok fizetését és probálj olyan szponzorral kötni szerzõdést aki meccsenként a legtöbb pénzt kinálja

dienesoft
Sziasztok!

Van nekem némi problémám a játékkal. A Menedzser módba tökéletesen értek mindent, minden mûködik, de akár megnyerem, akár elvesztem, akár döntetlen, akár itthon vagyok, akár vendégként szerepel a csapatom, mindig a heti pénz mínuszba van. így soha nem kerülök pénzügyileg egyrõl a kettõre. Mit kéne nekem tennem ogy ez megszûnjön? Mert egy ideõvel szépen igy elfogy a lóvé...
Plz help!!!
Elõre is köszi

mi az a blur?
a menüben? (csak egy 5let volt...)