36657
-
latnok #12015 nos valami ötlet a kérdésemre? -
#12014 lehet,h nem támogatja a fifa a gamepadod,sőt biztos.
de erre is van vmi megoldás,sztem keress vissza itt a topikban,mert itt is be volt linkelve ilyesmi,de google-val is kereshetsz -
#12013 elvileg azt nem lehet állítani az egy allap beállitás azt enyi... -
#12012 Hali gamepadon jobb analóg karral hogy kell cselezni mert semmit nem reagál! 1ébként maxfire g-12u-t vettem -
rage at work #12011 A jelenetek alkalmazását a meccsekre kapcsold ki. -
iceman1986 #12010 HI!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet a játékosok feje felett található háromszög színét átállítani. Lehet egyáltalán? Piros volt, de mióta újratelepítettem a gémet, azóta takonyzöld. Joystick-al tolom, billentyűzettel sárga azt tudom. Lehet, hogy kis probléma, de engem nagyon zavar. Előre is kösz a segítséget! -
latnok #12009 Hali!
Van egy gondom! Nem tudom telepíteni a játékot! A directx-re hivatkozik...term a 9.0c van fenn, és elolvastam a FAQ-t. Kipróbáltam, amit ott írtak, átírtam a kompatibilitást, de az sem segített. Most mit tegyek? -
#12008 nm :) -
#12007 Megoldodott! Igazad volt! Az en leirasomban ,amihez volt csomagolva egy TXT, nm irtak,h az audio.big--et is be kll masolni. =] Koszi! -
#12006 azt a magyarítást szedted le,ami a faqban van?mert abban van egy readme fájl,sőt oda is van írva,h mit h kell csinálni,miket mire kell átnevezni,ha mindent megcsináltál,akkor jónak kellene lennie.
nálam akkor volt ilyen,mikor kifelejtettem az audio.big-et -
#12005 off!
Olvastam a FAQ-t ,de nem talaltam hasonlo problemat; Az a gond,h bemasolok mindent ahogyan kell ,de a kommentator megsem beszel magyarul! A menu jo, es a jatek kozben nagyonritkan megszolal a kommentator,mond 1nevet vagy ilyesmi. De ezen kivul semmi! Mar 2 fifat is letoltottem es mind2x ez volt! Aki tudja a megoldast segitsen please!!!! Koszi! -
Djemba #12004 valaki az ARANYCSAPATOT DOBJA MÁR BE MERT A FIFAHUNGARYN NEM LEHET LESZEDNI -
#12003 mostmár kezdek ideges lenni...harmadszor szart be a játék,egymás után,ezzel a szöveggel ugye:"fifa07.exe hibát észlelt,ezért leállt"
de könyörgöm,MIÉRT?eddig volt fent vagy 2 patch,vígan ment vele,semmit nem csináltam vele mostanában,és szaraxik...remélem reinstall után megoldódik a gond -
#12002 és kellene még a banner alatt található bajnokságba pár MEGBÍZHATÓ ember,aki tudja garantálni,h heti 2 meccset le tud játszani,annak szíves jelentkezését várjuk.
és úgy érzem,h nem reklám,mert sg-s,és ez nem honlap,hanem topik... -
#12001 a zászló alatt?hát attól még,h magyarítod,ugyanúgy a brit zászló lesz ott,szal ne az zászlót nézd,entert nyomj,ettől függetlenül még magyar lesz a játék -
#12000 bazz...tényleg :S
pedig jobblábast akartam írni.
SZÓVAL Víctor Marcao a patchben jobblábasnak csinálta meg,de Öcsi bácsi ballábas volt,és ezért sem ajánlom a patchet,mert legalább ezt megcsinálhatta volna jól.
és kösz,h szóltál,és meg voltam róla győződve,h jól írtam :) -
#11999 Hun basser!
Leszedtem a faq-ból a hogy magyar legyen a feliratok és amiko el akarom inditani a játékot a zászló alatt nincs semmi féle irás.
Pls mi lehet a baj!? -
#11998 nem tud irni de ne kötekedj már :D -
#11997 Most nem tök mind1 h mit írt az a lényeg h ballábas volt! -
#11996 És ezt te írtad hunbasser. -
#11995 Hát én nem akarlak elkeseríteni de:"leszedtem ezt a víctor marcao féle aranycsapatot,senkinek sem ajánlom :\
ugye akkor még csak egy csere volt,az is kapus volt,ő meg egy 22-es keretet csinált...ya,meg Puskást ballábasnak csinálta meg,és az arcok sem jók....."
-
#11994 Nem lehet, hogy a gyakori szurkolói rendbontások miatt zárt kapuk mellett kell játszanod a meccseket? :-) -
#11993 bazz,olvasd már el rendesen :)
ÉN TUDOM,H BALLÁBAS,VÍCTOR MARCAO NEM TUDJA,AKI AZ ARANYCSAPAT PATCHET KÉSZÍTII!! :)
mert ő jobblábasként csinálta meg a patchben -
Lacc 88 #11992 Scátok lenne egy pár problémám.Kb 2 hete lépett fel a legtöbb.
Az egyik hogy játszottam a menedszer módban és minden meccs előtt lehet látni ahogy a csapat kifut, a csapat elosztást stb.. Na ez most eltűnt és rögtönh ha betölt a game a kezdőrúgásra ugrik. Mit lehetne tenni a régi állapot visszaállítására?
A másik probléma hogy döntőkön egy darab szurkoló nincs a lelátókon.
És van hogy ha nyerek a végén az ellenfél játékosai rohangálnak örömittasan és az újságokban az van hogy vesztettem. Meg persze a sok bug ami még benne van de az ellen nem sokat lehet tenni.
Nem raktam fel semmit a gépre semmi kiegészítő, patch vagy akármi.
-
picco #11991 :)) good -
#11990 Tudja ő azt, egy másik topikban jobblábast írt, itt elírta szerintem. -
picco #11989 Bocs, ha tőlünk tudod meg, de Puskás valóban ballábas volt... -
#11988 OK sry. -
#11987 Az munka:) -
#11986 na,evertonnal már alakulnak a dolgok,már csak -80.000 meccsenként -.-
ha fejleszteném a stadionigazgatót,akkor tuti,h több lenne a bevételem,de fel kéne tornászni 22 milla fölé a költségvetést,azt hiszem feladták nekem a vezetők a feladatot :S
sztem indíthatnánk ilyen blog szerű dolgot,h ne haljon be a topik -
#11985 csak azért nem törlöm,mert témához kapcsolódik,de egyébként ezt nem nagyon kéne,apróhirdetést fent találod -
#11984 nem hiszem, hogy sokaknak kéne...
vagy letöltik vagy letöltik és törlik... -
#11983 Hi all eladnám az eredeti fifa 07-es dvd-m alig használt accountommal eggyütt.6000FT-ért érd:[email protected] Nem naon hatott meg a játék. -
#11982 akkor nemértem, mert én is így csinálom. no, majd próbálkozok még:) kösz egyébként. -
#11981 játékbeállítások/jutalom,és ott van,h labdák -
#11980 ok kössz -
#11979 nálam is ez van,meg még pár patchnél.sztem erre nem nagyon van orvosság.van megkérdezheted magát Víctor Marcaot vagy kérdezd meg Breki33-mat -
#11978 van egy állandó kezdő,és ha lehet,akkor őket játszatom,illetve középpályán gyakran variálok,és ha vki kiesik,és beteszek egy cserét,akkor nem megy vissza a csapatösszhang,és az is fontos,h kik vannak a padon,így sokszor ha sérült is Raúl,betettem a cserék közé,mert nem zuhant vissza ANNYIT a csapatösszhang -
#11977 -
DJ BP #11976 a rajongói boltban pontokért vásárolt labdát hogy tudom kiválasztani, hogy azzal játszak a meccsen?