36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Vazov
    Tudna vki adni egy jó kis gyepet mert már unom h ilyen ronda a fű!!
  • Brankley
    De nézd meg aztis, hogy a játékos tud-e még fejlődni!! Amúgy ide, ahova írom az üzenetet, midnig ilyen volt? :) Elég jó! :)
  • hunbasser
    akkor már csak annyi a dolgod,h játszasd őket,és rúgd a gólokat :P
  • do2
    csatáredző ? én a mencseszterrel nyomom és azt hiszem az összes a maxra van áűllitva szinte alapból ? vagy tévedek ? sajna most nemtudom megnézni, de úgy rémlik hoy kivan az maxolva
  • bubu13
    De amiko rendes angol nyelvű kiirja hogy english és amiko magyar akko semmit sem ir ki.
  • Brankley
    mivan? :P :D
  • Kmarha
    :DDD weehee :D
  • Brankley
    hát, cska simán elindítod, és megadod a helyét, de ez a fifahungaryn le van írva, ahonnan letöltöd, nem?
  • audi001
    hy
    A javító patch-et hogy kell felrakni?
  • Brankley
    Most már nálam is egyre több az ilyen, hogy nem fújja be, biztos miattad! ;) :P
  • Kmarha
    nem az hogy sokszor nem fujják be. Az ilyen eseteknél 16-oson belül egyetlen egyszer sem fújja be. A 16-oson kivül minden esetben, kivétel nélkül befújja a szabadot. (a ruhamegfogás és lerántásról van szó) Ez a furcsa a dologban.
  • hunbasser
    hát,nem próbáltam,de sztem a mentéseidről előtte csinálj biztonsági másolatot
  • Taranov
    Köszi!

Ez jól muködik? Nem rontja el a játékot? (Patch-ekkel néha ez a helyzet)
  • hunbasser
    akinek már kevés a világklasszis szint:legend patch
  • Brankley
    Menedzser módban nincs? Miért így csinálták meg??
  • hunbasser
    a múltkor én is nézegettem a boltot,de én sem láttam legend mode-ot,nem is azt kerestem,de nem emlékszem én sem,h láttam volna.nagy kár :(
  • hunbasser
    legendáson nem lehet nyomulni manager módban :)
    azt csak sima barátságos meccsel lehet megcsinálni,pedig az már kihívás lenne.minden meccsen meg kellene szenvedni a 3 gólért,nem úgy,mint most is,h kaptam 2 gólt,mert ellazáskodtam,azt a 2. félidőben meg hintettem egy 4-est LAZÁN,és végigtámadtam az egész 2. félidőt,és ne felejtsük el,ez világklasszis fokozat
  • Taranov
    Nálam nincs legendás. A rajongói boltban sem láttam, hogy meg lehetne venni.
  • Brankley
    Ha könnyű világklasszison, csináljad legendáson! :)
    Csatáredzőt pedig iroda/személyzet fejelsztése, ott tudsz fejleszteni.
    Meg nézd meg az ifi játékos fejlődését, hogy hogyan tud fejlődni, ha rosszul, akkor add el szerintem!
  • Taranov
    Nekem meg pont az a gond, hogy túl gyakran fújnak be 11-est a javamra, ezért ha akarnám se nagyon tudnám elveszteni a meccseket. (World classon)
    Dühítő, hogy ilyen szinten idényenként talán egy meccset bukok el.
  • DJ BP
    valóságba se fújnak be ilyenekért büntetőt sokszor, ez így van rendjén, ez nem bug
  • DJ BP
    nem csatárt, csatárEDZŐT
  • do2
    hogy lehet fejleszteni a csatárt ? Aszittem elég csak jáccatni őket
  • hunbasser
    azért érdemes lenne fejleszteni a csatár,kp,meg védő edzőt is,mert így nem nagyon fognak fejlődni
  • do2
    én meg várom már a magyar bajnokságot és akkor azzal kezdem az új menedzseri pályafutásomat:D Addig meg viszem tovább a mencseszter junáted csapatot:D bár még mindig nem tom hiogy az ifi játékosokat hgoy lehet fejleszteni, me azt nem hiszem hogy emgmaradna 56-s pontnál... Mert tapasztalatot szereznek amikor beteszem őket......
    Meg hát soxor muszáj betenni mert az embereim hullák, meg ilyenek...
  • hunbasser
    persze,ez nem bug,de azért idegesítő amikor a 3. ilyet sem fújnak be(velem már megtörtént),de azért be szokták fújni az esetek 50%ában az ilyesmiket.gondolom ti is azt csináljátok,h szélről beviszitek a kapu elé ,és úgy lőttök gólt -.-
    én ezt egyszer megspékeltem még két köténnyel is,és akkor saját kapumtól indultam :P
    hát,sztem még 1 hónapig tudom majd élvezni a játékot(főleg,h gyengébb csapatokkal még nehezebb lesz),és utána már csak azért fogok játszani,h elüssem vmivel az időt,és h végignyomjam a manager módot,utána meg a próbákat fogom megcsinálni
  • do2
    Ja és hogy nem adja meg soxor a 11-st szerintem annyira nem baj... szerintem ez nem bug, hanem direkt ilyen... szerintem nincs is ezzel baj.. Még akkor sem ha pont ilyenekért mennek el a pontok
  • do2
    az ifijátékosoknak vhogy lehet még javitani az összepontjukon ? már felvittem 2-t a nagycsapatba, de hiába jáccatom semmit se fejlődik:(
  • do2
    okés köszi nekem is átkéne állni a legnehezebb fokra már 4 szezont nyertem meg úgy hogy mindent elvittem.. én vok a legkeresetebb edző:)
  • hunbasser
    mindkettőt magától szokta helyzettől függően,de ollózni lehet y+d-vel is,ha háttal állsz a kapunak és úgy jön feléd magasból a labda
  • do2
    a csukafejeshez, és az ollózáshoz melyik gombokat kell nyomni ?
  • hunbasser
    látod,ezért kell az elején gyorsan 3-0-ás előnyre szert tenni :P
    a világklasszis is könnyű műr,evertonnál teli vagyok 50-60-as szintű játékosokkal,kupában manchestert mégis 6-0-ra agyonverem...szal,innentől már csak az lehet nehezebb,ha gyengébb csapatokkal nyomulok,ezért kezdtem egyből a Reallal :P
    gondoljatok már bele,h milyen lenne,ha world classon kiscsapattal szétverek mindenkit,utána egy Reallal már gyerekjáték lenne...
  • DjCooll
    Ezzel így vagyok én is ha 16 oson belül lerántanak nem adja meg a 11-est ez sztem kicsit elvanc seszve főleg akkor ha pont vesztésre állsz:D:S
  • Brankley
    Persze, én majdnem rávertem egyet a monitorra, de nemakarom, hogy átmenjen a kezem! :)
    Profin, most akarok lépni egyet, mert már kezdem unni
  • Kmarha
    Jó neked. :D én már szétvertem az asztalt amin játszom. A géphez nem nyúlok, az szent :D

Milyen szinten nyomod?
  • Brankley
    :D :D Értem, értem. Nekem is voltak ilyenek, olyan is, hogy lesérültem, mégsem fujt. Igaz, nem 16-oson belül, de akkoris. Szerintem néha nemfuj. De nekem általában tényleg befujja a lerántást is, bár 16oson belül inkább csusznak, meg fellöknek.
  • Kmarha
    tényleg midenben igazad van. De lássd már azt ami a bajom! :D Légyszives! :D óriási gólokat lövök hátulról is. Szabadrúgásokból is. A meccsek 80%-át én nyerem.

De akkor is ott a baj, hogy nem fújja be a 11-est, akkor amikor a 16-oson belül a földre rántanak és megtaposnak. Egyszerüen a játékvezető mintha ilyenkor befogná a szemét fülét, majd meccs után elvenné a bundázásért járó jutalmat az ellenfél csapatától!

Nem 11-esekkel akarok nyerni! Bosszant hogy egy ekkora hatalmas, hihetetlen, óriási bug benne van a játékban, és amely percről pecre elveszi az ember kedvét a játéktól, mikor egy-egy ilyen eset becsuszik. Lehetek érte mérges?! :D
  • Brankley
    nehogymár 11-esekkel akarj nyerni.. Óriási gólokat lehet távolról lőni! És szabadrúságoskból is gyönyörűeket lehet!!
  • Kmarha
    Igen, ezzel vigasztalhatnám magam. Csak hogy szeretek biztosra menni és oldalról bevinni a kapu elé ahol alig van védő. Ergo bekerülök a 16-os vonalán belülre, ahol szépen földre tepernek, kitépik a labdát görcsös markolásomból, és vígan tovább szaladnak vele, el a kapum felé. A játékvezető pedig mosolyogva integet feléjük virágmintás papirzsebkendőjét lóbálva :D

Nem fogok minden alkalommal megállni a 16-osnál, hogy: "no, felrugnak é vagy nem rúgnak? nem rúgnak, engednek, akkor megyek tovább" :D

De max korlátozom a lövéseimet a távolri bombákra ezentúl, amig egy még jobb AI patch ki nem jön
  • Brankley
    De azért 16ról is könnyű szabadrúgásból gólt lőni!
    Amúgy az E a sprint...