36658
-
régebben belinkeltem a legend patchet,sztem egy oldallal ezelőtt van -
CzKaresz22 #12218 Ezt meg honnan lehet lekapni ? -
CzKaresz22 #12217 Sziasztok!
Olvastam valami patchről itt kicsit lejebb amitől Nehezebb lesz a game, az mi is!Mert WC-on 4 perces meccsel is agyon verek mindenkit akár Chasterrel vagyok akár Leedsel, ha meg erősebb csapattal akkor meg pláne!
Létezik valami nehézség patch ? -
rendben,majd csinálok vmi szép hátteret,de addig kiveszem ezt a fehér "előhátteret" -
ez az.. inkább a forum hátterét változtasd meg, ne a szövegbeviteli mezőt (tudjuk, mindig van valaki, akinek semmi sem jó :D) -
én konzervatív típus vagyok, a sima fehér háttér jobban tetszik... -
Bocs, de nekem kicsit bántja a szemem :D De legalább lassan villodzik nem gyorsan :DD -
Szerintem jó! -
na,h tetszik a szövegbeviteli mező háttere? :) -
Közben megtaláltam. -
az átigazolási piacon,a keresés opciónál,alul beállíthatod a státuszt -
Szabadúszókat/ingyen igazolhatókat, hogy lehet keresni? -
ha minden jól megy holnap beújítok egy rumblepad 2-re:)) lesz eztán nemulass:)) jön a cselkirály:) -
és egyre nagyobb csapatokkal fogsz lenni,vagy maradsz kicsikkel? -
M.A.D. #12205 Természetesen a legnehezebb fokozaton és 6 perc. Jó kis csapatból ütőset csinálni, nem mint sok gagyista, aki nagyágyúval nyomul. -
M.A.D. #12204 Wrexham-al vagyok liga 1-ben 3. szezon. Kezd könnyű lenni. Mindjárt felrakom a szokásos OEP patch-t. -
különböző feladatokat kell végrehajtanod és ezek után kapsz pontokat. ilyenek pölö az egyes bajnokságok megnyerése (első és másod oszályban is), kupák nyerése, veretlenségi sorozatok, lőtt gólok száma (egy meccsen, összesen stb.) és így tovább. ezt menedzser mód alatt is el tudod érni, hiszen bajnokságot legvalószínúbben így játszol, de lehet közvetlenül a menüből is próbát tenni (van olyan, hogy mesterhármast kell lőni egy meccs alatt, vagy az első 5 percben kell gólt lőni stb.).
fejből nem emlékszem, hogy hogy tudod elérni, asszem fifa07 próbák a neve vagy ilyesmit keress. 10 vagy 12 sor van, azon belül is sok próba, összesen 100 körül.
sok sikert:) -
Amugy ez akkor szokott lenni ha az ember fia elfelejti az audio.big et is bemásolni ha jól tudom:) -
vedd meg magyarba eredetibe, vagy töltsd le ugy, hogy magyarul van már az egész. -
Szisztok lenne egy kérésem felraktam a fifa 2007-et és megcsináltam a magyaritás amit irt átneveztem és bemásoltam de nem adja a magyar kommentárt csak néha-néha egyszer beszol hogy Henry nem értem és a menü az meg magyar!!!!!Léci segitsetek!!
Előre is köszi..
-
Attlen #12199 Hello!mért van az hogy ha megcsinálom a disable_dof és POSTFX akkor is szaggatnak a közeli képek a játékosokról és az hogy max on van minimumon van a grafiak tök mind 1, azért mert a ati kártyám van??? -
Kösz zidzsi ezt a szabadúszó tippet na császtok -

-
Bakker, 3 szezonom közepén vagyok és a csapatösszhangom felment 70-re az interrel vagyok de ilyen jó még nem volt a csapatösszhangom ráadásul megnyertem a milánői rangadót 2-0-ra és a pénzemet feltornáztam 18 millára ahoz képest hogy 1,5 millám volt megfogadtam zidzsi a tnácsodat egész jó szabadúszókat találtam egyet meg is tartottam borovskit ő elég jó 84-es szintű pl.:odemvingeiért 12 millát kaptam ahoz képest hogy ingyen vettem egész jó és tainioért is 3 millát kaptam ő is ingyen volt na császtok -
zsolt 879 #12194 Valaki nem akar velem hálózaton játszani?
-
Vercetti 1 #12193 Játékmódok, többjátékos és direct ip-re menj rá. írdbe a haverod ip címét a haverod fordítva és vki lesz a gazda vki meg cstlakozik.De egyszerre kell csinálni. -
zsolt 879 #12192 A Fifá-ba hogyan lehet hálózaton keresztül játszani? Légyszi mondjátok meg! -
Vercetti 1 #12191 Szerződés hosszabításnál van hogy hány évre és mennyi pénz/peccs.És alatta hogy gólonként és egy %-jel.Már találkoztam vele a tavalyi fifába is de még mindig nem tudom hogy mire jó. -
LÁMA KÉRDÉS!!!!!!!!
Hgoy lehet pontot szerezni amit be lehet váltani pl labdára meg ilyenek? -
a fifa allergiás a cselzi drukkerekre, nem tudtad?:P -
zsolt 879 #12188 A Fifá-ba hogyan lehet hálózaton keresztül játszani? Légyszi mondjátok meg! -
csá!!!!!!
hamachi programmal jáccani akarunk osz 1 perc után szétkapcsol
miért???????, -
Nekem is ilyen!
-
Nekem a Torino 2006ban sznte minden objektumon (versenyzők, érmek, stb.) ez volt tapasztalható, de egy videokártya driver-frissítés megoldotta. -
faláb #12184 Ilyen bug még van Dani Alvesnál és Owomoyelánál is... -
Vercetti 1 #12183 A legendás szintet akkor kapod meg ha megcsinálsz 2 teljes zónát a fifa 07 próbákból. -
világklasszison,de előtte kicsit szoktattam magam profi szinten,sőt,az első meccseket még félprofin próbáltam ki -
-
Én világklasszison -
Császtok legendáson lehet menedzser módot játszani? és mikor kapom meg? És mikor jön ki a HSP 07?