36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunmilan
    Szasztok!

Kellene 1 kis segítség!!!
    Interaktív ligában szeretnék gamelni de a regisztrációhoz szükségem lenne eredeti játék kódra. Ha van valakinek és el is küldené nekem azt naon megköszönném.
  • bogyo999
    nekem is ez a gond, tegnap raktam be a kártyát
    videókárya és forceware ugyanaz! :(
    nekem néha játék közben is megakad
  • fenegyerek1
    Hello! Nekem egy agp 7600gs/93,71-es driverrel a felbontás 1024*768.
  • Vercetti 1
    Milyen viedó kari és milyen illesztő progival. Ja és milyen grafikával nyomod?
  • fenegyerek1
    Cseréltem videókártyát és a friss driver van feltéve.Az animációk akadoznak,de játék közben semmi hiba.Mi lehet a baj?
  • Magic Boy
    Kellemes Karácsonyt nektek.
  • Vercetti 1
    Wáááá. Ilyen nem létezik. 1 MILLIÁRD eurót ajánlottam fabregasért és 7 MILLIÓ euro fizetést meccsenként és még feltettem neki a 15%-ot is.De nem tudtam leigazolni.Nem lehet valahogy kiiktatni a rivális klubbot hogy letudjam igazolni a játékosomat?
    És boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek:)
  • Risu Führer
    boldog karácsonyt mindenkinek
  • r9actros
    Azt tom.De még nem sikerült 2-t megcsinálni.Azért köszi a segítséget!!!
  • mike0013
    BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK:)
    igaz, hogy csak holnap után lesz Karácsony,de azért előre irok
    (holnap mégcsak Szenteste:P)
  • hunbasser
    én még nem próbáltam ki ezt a patchet,de nem is fogom.
    ha a próbákban 2 zónát teljesen teljesítesz,megkapod a legend mode-ot,és elvileg manager módban is tudod használni
  • r9actros
    mer amit ír a fifahungary-n azt megcsináltam,de nem vált elérhetővé a legnehezebb szint a játékban
  • r9actros
    ááá köszi szépen,sikerült:)
    Még annyit nem tudnál segíteni h ha leszedtem a legend patchet,akkor mit kell csinálni h elérhető legyen a játékban?!
  • hunbasser
    létrehozol a játék főkönyvtárába egy fájlt(mondjuk egy új jegyzettömb "dokumentum"),és beleírod:WINDOWED=0
    aztán elmented,és átnevezed total commanderben locale.inire.
    azért ne sajátgépben,mert ha ott átnevezed,attól még locale.ini.txt lesz,és az a lényeg,h ini fájl legyen
  • r9actros
    Hello!Már eccer kérdeztem de nem reagált rá senki,és rem h most tud vki segíteni.Szóval ha belépek a játékba akkor kis ablakként jelenik meg a game,és nem teljes képernyőben.Játék közben látszik a tálca...Mit kell vele csinálni h visszaállítsam?!
  • cseneles
    megtaláltam:D:D:D
  • cseneles
    sziasztok!
    hol tudom állítani a grafikát a game-ben????
    köszönöm
  • fenegyerek1
    Milyen módon lehet betenni a játékba az 1280*960-as felbontást?
  • BIZ0906
    Kellemes Ünnepeket!
  • hunbasser
    ohó,a néni -.-

Neked is kellem,boldog karácsonyt kívánok!
  • Magic Boy
    Kellemes karácsonyt mindenkinek.

Azért most kívánok kellemes karácsonyt, mert most elmegyek itthonról és előreláthatólag csak kedden jövök haza.
  • leho94
    nekem nem sikerült
  • hunbasser
    nem volt vele semmi readme fájl?biztos rosszul csináltál vmit
  • hunbasser
    azoktól kérdezém,akik felrakták a cep-et:el lehet távolítani ezt a patchet?
  • CFCHungary
    lenne egí olyan gondom, hogy lejátszottam a karriert, és akik a karrierbe visszavonultak a játékból is eltüntek és nincsenek többé, ez valami féle hiba ?
  • ForzaInter
    az nekem se csinált semmit hiába raktam fel
  • jimy jum
    Helló hajjátok nemtom ismeritek-e a real cup patchet(ha nem ez egy olyan hogy berakja a bl,uefa meg a többi nagy kupákat)de nemtom megcsinálni:Ssegítene vaki?léci
  • Laca1985
    Sziasztok!

Lenne ket kerdesem.Felraktam ujra a gemet es felraktam par patchet.Tokeletesen futott.Tegnap letoltottem egy csomo mezet hozza es beraktam a jatekba.Es ha a fomenube akarok sima meccset jatszani betoltesnel kifagy.Master ligaba meg nem fagyott ki.valaki nem tud segiteni ebbe a hibaba?
    Masik Nincs olyan patch ami a mezszamokat javitja ki mert valami eszmeletlen ronda nehany.
    elore is koszonom valaszotokat
  • zyndar
    Köszi Basser. Eddig is használtam a numerikust,de nem sok különbséget vettem észre, azért utánaolvasok.
    Ha valakinek fiatal, nem túl drága csatár/támadó középpályás kell,akkor A. Cerci-t,csak ajánlani tudom.
  • r9actros
    Van 1 gondom.Nem tom mit csináltam,de amikor elindítom a játékot ablakként nyitja meg,tehát nem teljes képernyőben,és játék közben látom a tálcát...Mit kell ilyenkor csinálni?!
  • hunbasser
    fifahungary.com-on
  • r9actros
    Hello!
    Azt szeretném kérdezni h a legend fokozathoz hol találok patchet?Előre is köszi!
  • hunbasser
    támadásnál nyomd meg a numerikus billentyűzeten az 5-ös gombot,és akkor támadóbb szelleműbb lesz a csapatod.illetve van a 2,4,6,8 nem tudom mit jelentenek,de a faq-ban találsz kézikönyvet,ott szépen minden le van írva.
    illetve próbálj 3,egyvonalban lévő csatárral játszani,támadásnál mindig szépen ki tudom passzolni oldalra,onnan meg már meg sem állok a kapuig.
    a kígyótér kifejezést meg állítólag a vízilabdában használják,ez a 16-os előtti részt jelentené
  • leho94
    lehet hogy csak én vagyok ilyen hülye de hova kell rakni ezt a Cepkits valamit?
  • zyndar
    Ezt gondoltam,viszont ilyen szó akkor sincs :P
    Legalábbis nem látom magam előtt,hogy miért kígyótér.
  • Vercetti 1
    A kígyótér az a terület ahol nehéz gólt szerezni és a kapusnak nem szabad onnan gólt kapnia.
  • zyndar
    Azért tudok tenni vmit,hogy több játékos kísérje a támadásokat? Néha egyszerűen sehol senki a csatárokon meg az irányítón kívül, máskor persze azt se tudom,kinek passzoljak. A támadó taktikákat meg állítgatom,de nem sok vizet zavarnak...
    Meg elég érdekesen passzol néha,ugyanazon irányba álló/futó játékosok közül nem mindig annak passzol,amelyiknek kéne.
    Ja és mi az a Kígyó tér???? Mert onnan jó dolog lőni,de mégis mi a tútó az? :)
  • Vercetti 1
    Már észrevettem XD
  • nyiriz
    Játszottatok már a magyar válogatottal? Cseréljétek be Buzsáky-t. :))
    Gerát mond helyette Hajdú B.! Külön élmény, amikor Gera és Buzsáky passzolgatnak. :))
  • Vercetti 1
    Vagy ha esetleg minden meccsen leverem az Arsenal-t. Mert akkor leveszem a szintetlegendásról amatőrre és kiosztom 20-0-ra. Akkor sem fogok tudni venni tőlle játékosokat?