FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
na végre egy normális banner 😊
ez tényleg jól néz ki

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hol kell levenii az AF-et és az AA-t??????
plzzzz

b4rc4
hali,menedzser modon belül lehet változtatni az erõsséget?

HTML banner-alap.

cím alá+jobbra fel lehet linkeket pakolni,
a képek random változhatnak a jobb oldalon

várok még ötleteket

ps: ha nem tetszik, az se baj, mert nem vagyok sértõdõs, viszont utálok feleslegesen dolgozni <#papakacsint>

kuktabá
ja és kösz a sok dzsokinak a segiccséget.-

hajjonéhen mind :}

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

kuktabá

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

báttyó02
és szerinted ki nem szarja le? 😊

Redbull756
okkk bocs

hunbasser
pityu14 és Redbull756 : elolvastátok a faq-ot és a szabályokat?
ezeket be kell tartani,nincs warez.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Menü->Gyakorlás típusa

ReaL MaDRid x siempre

Honnan töltöd? Nem mondanád meg ?

Redbull756
A magyar verziót honnan tölthetem le?

Valakinek nincs kedve felrakni a magyar boritot ?

Elore is koszi
LasCar16
nekem szépen fut a 7900GT-vel^^

#acm

LasCar16
az 1. szezonban csak az adott ország bajnoksága és kupája van...2. szezontól szerepelhecc a nezetközi porondon
MrK: célszerû olyan szponzort választani az elején amely a legtöbb meccsenkénti pénzt fizeti...

#acm

Pethy23
Vki megtudja mondani h. lehet gyakorlásnál más módot választani? Szóval ne csak mecs legyen hanem pl. szrugás gyakorlás stb. Vmi szart ír ki amikor rámennék hogy gyakorlás váltása.
Mr k
Menedzser módban hogy lehet megcsinálni hogy ha vége egy meccsnek, akkor ne veszteség legyen hanem nyereség?

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

b4rc4
télleg csak a part 01.rar-t kellkicsomagolni?:S😄:ADSadsa

báttyó02
biztos h szaggatni fog -.-

gamerboy91
Most töltöm a magyar verziot.

Majd leírom hogy az Ati X1800RX-el hogy boldogult a fifa

manager módban nincsen bl uefa kupa mert a barcaval elkezdtem az elsõ szezont és semmi mért?

hali meg tudjátok mondani h amikor pc-n játszok akkor ha jobboldalon a számokat nyomom kijön 1kör és h melyik mit jelent. fifa 2206ba meg world cupba is volt. 8,6,4,2 és 5ös számokkal lehet be kik kapcsolni
lobig
sok gyakorlással és két analóg karos gamepaddel. 😊 nem nehéz cseleket csinálni csak jó ütemben kell õket végrehajtani és nem kapkodva... nagyon szépen lehet vele játszani.
egyébként:
ha jobbra haladsz, csinálsz egy fel-balra-le félkört a jobb karral (ekkor felsarkazza a labdát), majd ellenkezõ irányba húzod mind a két kart, mint amerre áll, majd mégegyszer.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

bowden
Gyakorlás típusára kattintva azt írja:"csak az aktív vezérlõ kezelheti ezeket a beállításokat". Mi lehet a gond tegnap este még semmi gond nem volt most meg ez fogad.

Ezt hogy csinálod?én akárhogy próbálom nem jön össze 😞((

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

SgtChris
Szasztok! Az vajh mitõl van, hogy a játék szépen fut, viszont az átvezetõ animációk, mintha diavetítések lennének? Nem hinném, hogy annyira trágya lenne a gépem, hogy így megfektesse...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

mama2
Én rád szavaztam.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Királyul sikerült.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mike0013
valaki legyen szives mondja el, hogy hol lehet az AA-t és az AF-t levenni?? (se a FAQ-ban nincs benne és kerestem is de nem találtam)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Mûködik. Köszi. Franc se gondolta volna, hogy ilyen hókusz-pókusz kell egy telepítéshez. 😊
hali!Tom hogy már biztos unjátok,de van egy nyko airflo gamepadom ami elméletileg támogatott,azonban még sincs jobb karommal cselezés,ezt hogy lehetne megoldani?PLS HELP<#conf><#conf>
😄 Leszdtem, de nem mûködik igy sem vele. 😞
mike0013
szedj le egy másik crack-et! (fütty-fütty, mi van? nem én voltam😄)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
ezt hogy csináltad😄?

Sziasztok!

Segítsetek nekem létszives abban hogy felraktam a játékot, crackeltem is, de mikor el akarom indítani, kiirja hogy a Fifa 07 hibát észlelt, ezért leáll. Tehát hibaüzenettel nem indul. 😞 Valaki segítsen nekem.

Köszönöm
Falconer
Nem kell hozza cue fajl. Siman a dameonban amikor a browse ra mesz, jelold ki, hogy minden fajl, ott alul. Es amikor megjelenik a bin, akkor azt nyisd meg.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

KeKKSZike
Ez nagyon állat! Ilyet sose fogok tudni csinálni... 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

ha igen valaki rakjon fel lécci valami cue filet,hogy betudjam moutolni,mert nekem nincs olyanom mert hülye fejjel letörltem(ha egyáltalán volt)!!!! köszi

<#wow1><#falbav><#integet2><#conf>
hali! nekem az a problémám,hogy felinstaláltam a gamet és mikor crackelem azt írja ki h rakjam be a cd-t a emghajtóba nem értem miért!?? kellene moutolni??
lobig
ha ez egyszer meccsen megcsinálom...:

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

rage
Próbáld ki azt, hogy csinálsz egy ikont a DVD-n (image-ben) lévõ autorun.exe-hez az asztalra. S ezen az ikonon jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás / Win2000 mód. S utána errõl az ikonról indítod a telepítést.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

csak az elsõt csomagold ki 😊

REAL MADRID

Tud valaki segíteni? FAQ-ot elolvastam, nem találtam benne megoldást, legújabb DirectX van fent. Köszi

ProGabe
😊 azt azért nem mondtam hogy meccs közben is használom ezeket,csak práktiszban próbálgattam,egyedül a E+D a bejövõs nekem,najó néha megtalálom az Y-t is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"..ha minden igaz megpróbálja leszorítani ha nyomod az E-t is D mellé,ha Y-t akkor helyezi,pontosabban belsõvel lövi,ha C-t akkor meg külsõvel csavarja rá,plusz nálam bejövõs ezek kombinálása,különösen a C+D+E kombó,de lehet hogy semmit se ér,mert sima D-vel is lõttem már RvN-el 19-20-ról bombágólokat..."

Aha... nem froclizni akarlak, de nem csomózódik össze az ujjad a bill.kombinációktól..?? :-)))Olvasgatom ezeket a kombinációkat a cselekrõl + lövésekrõl...nem tudom hogy egészségkárosodás ( ujjficam..) nélkül meg lehet ezt csinálni?? :-)) Csak semi-pron nyomom de alig van idõm lõni vagy passzolni..nem hogy még a kombókat nyomogassam a másodperc tört része alatt...
vagy ti hogy vagytok vele? (mondjuk biztos hogy én láma vagyok..)
hali
lobig
MELYIK SZAVAZOTT RÁM??? 😊

b4rc4
Vki nem szedte le torrentrol? mert megvan nekem a 66rar file és most egyesével csomagolhatom kifelé.. nektek is evvan?😄

sammy
Breki, asszem te kérdezted hogy lehet-e IMPACT gamepadot használni. Én azt használok, teljesen jól bevált. Ettõl függetlenül ha jól emlékszem, a pontos mûködéshez lehet hogy kell egy kicsit buherálni hozzá a registryt.

Köszi.
Golyo69
priviben elküldtem neked

GGMU