FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez tényleg jól néz ki
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
plzzzz
cím alá+jobbra fel lehet linkeket pakolni,
a képek random változhatnak a jobb oldalon
várok még ötleteket
ps: ha nem tetszik, az se baj, mert nem vagyok sértõdõs, viszont utálok feleslegesen dolgozni <#papakacsint>#papakacsint>
ezeket be kell tartani,nincs warez.
ReaL MaDRid x siempre
Elore is koszi
MrK: célszerû olyan szponzort választani az elején amely a legtöbb meccsenkénti pénzt fizeti...
#acm
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
egyébként:
ha jobbra haladsz, csinálsz egy fel-balra-le félkört a jobb karral (ekkor felsarkazza a labdát), majd ellenkezõ irányba húzod mind a két kart, mint amerre áll, majd mégegyszer.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Segítsetek nekem létszives abban hogy felraktam a játékot, crackeltem is, de mikor el akarom indítani, kiirja hogy a Fifa 07 hibát észlelt, ezért leáll. Tehát hibaüzenettel nem indul. 😞 Valaki segítsen nekem.
Köszönöm
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
<#wow1>#wow1><#falbav>#falbav><#integet2>#integet2><#conf>#conf>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
REAL MADRID

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aha... nem froclizni akarlak, de nem csomózódik össze az ujjad a bill.kombinációktól..?? :-)))Olvasgatom ezeket a kombinációkat a cselekrõl + lövésekrõl...nem tudom hogy egészségkárosodás ( ujjficam..) nélkül meg lehet ezt csinálni?? :-)) Csak semi-pron nyomom de alig van idõm lõni vagy passzolni..nem hogy még a kombókat nyomogassam a másodperc tört része alatt...
vagy ti hogy vagytok vele? (mondjuk biztos hogy én láma vagyok..)
hali