36657
-
#12380 Szasztok!
Kellene 1 kis segítség!!!
Interaktív ligában szeretnék gamelni de a regisztrációhoz szükségem lenne eredeti játék kódra. Ha van valakinek és el is küldené nekem azt naon megköszönném. -
bogyo999 #12379 nekem is ez a gond, tegnap raktam be a kártyát
videókárya és forceware ugyanaz! :(
nekem néha játék közben is megakad -
#12378 Hello! Nekem egy agp 7600gs/93,71-es driverrel a felbontás 1024*768. -
Vercetti 1 #12377 Milyen viedó kari és milyen illesztő progival. Ja és milyen grafikával nyomod? -
#12376 Cseréltem videókártyát és a friss driver van feltéve.Az animációk akadoznak,de játék közben semmi hiba.Mi lehet a baj?
-
#12375 Kellemes Karácsonyt nektek. -
Vercetti 1 #12374 Wáááá. Ilyen nem létezik. 1 MILLIÁRD eurót ajánlottam fabregasért és 7 MILLIÓ euro fizetést meccsenként és még feltettem neki a 15%-ot is.De nem tudtam leigazolni.Nem lehet valahogy kiiktatni a rivális klubbot hogy letudjam igazolni a játékosomat?
És boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek:) -
#12373 boldog karácsonyt mindenkinek -
r9actros #12372 Azt tom.De még nem sikerült 2-t megcsinálni.Azért köszi a segítséget!!! -
#12371 BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK:)
igaz, hogy csak holnap után lesz Karácsony,de azért előre irok
(holnap mégcsak Szenteste:P) -
#12370 én még nem próbáltam ki ezt a patchet,de nem is fogom.
ha a próbákban 2 zónát teljesen teljesítesz,megkapod a legend mode-ot,és elvileg manager módban is tudod használni -
r9actros #12369 mer amit ír a fifahungary-n azt megcsináltam,de nem vált elérhetővé a legnehezebb szint a játékban -
r9actros #12368 ááá köszi szépen,sikerült:)
Még annyit nem tudnál segíteni h ha leszedtem a legend patchet,akkor mit kell csinálni h elérhető legyen a játékban?! -
#12367 létrehozol a játék főkönyvtárába egy fájlt(mondjuk egy új jegyzettömb "dokumentum"),és beleírod:WINDOWED=0
aztán elmented,és átnevezed total commanderben locale.inire.
azért ne sajátgépben,mert ha ott átnevezed,attól még locale.ini.txt lesz,és az a lényeg,h ini fájl legyen -
r9actros #12366 Hello!Már eccer kérdeztem de nem reagált rá senki,és rem h most tud vki segíteni.Szóval ha belépek a játékba akkor kis ablakként jelenik meg a game,és nem teljes képernyőben.Játék közben látszik a tálca...Mit kell vele csinálni h visszaállítsam?! -
cseneles #12365 megtaláltam:D:D:D
-
cseneles #12364 sziasztok!
hol tudom állítani a grafikát a game-ben????
köszönöm -
#12363 Milyen módon lehet betenni a játékba az 1280*960-as felbontást? -
BIZ0906 #12362 Kellemes Ünnepeket! -
#12361 ohó,a néni -.-
Neked is kellem,boldog karácsonyt kívánok! -
#12360 Kellemes karácsonyt mindenkinek.
Azért most kívánok kellemes karácsonyt, mert most elmegyek itthonról és előreláthatólag csak kedden jövök haza. -
#12359 nekem nem sikerült -
#12358 nem volt vele semmi readme fájl?biztos rosszul csináltál vmit -
#12357 azoktól kérdezém,akik felrakták a cep-et:el lehet távolítani ezt a patchet? -
#12356 lenne egí olyan gondom, hogy lejátszottam a karriert, és akik a karrierbe visszavonultak a játékból is eltüntek és nincsenek többé, ez valami féle hiba ? -
#12355 az nekem se csinált semmit hiába raktam fel -
jimy jum #12354 Helló hajjátok nemtom ismeritek-e a real cup patchet(ha nem ez egy olyan hogy berakja a bl,uefa meg a többi nagy kupákat)de nemtom megcsinálni:Ssegítene vaki?léci -
Laca1985 #12353 Sziasztok!
Lenne ket kerdesem.Felraktam ujra a gemet es felraktam par patchet.Tokeletesen futott.Tegnap letoltottem egy csomo mezet hozza es beraktam a jatekba.Es ha a fomenube akarok sima meccset jatszani betoltesnel kifagy.Master ligaba meg nem fagyott ki.valaki nem tud segiteni ebbe a hibaba?
Masik Nincs olyan patch ami a mezszamokat javitja ki mert valami eszmeletlen ronda nehany.
elore is koszonom valaszotokat -
#12352 Köszi Basser. Eddig is használtam a numerikust,de nem sok különbséget vettem észre, azért utánaolvasok.
Ha valakinek fiatal, nem túl drága csatár/támadó középpályás kell,akkor A. Cerci-t,csak ajánlani tudom. -
r9actros #12351 Van 1 gondom.Nem tom mit csináltam,de amikor elindítom a játékot ablakként nyitja meg,tehát nem teljes képernyőben,és játék közben látom a tálcát...Mit kell ilyenkor csinálni?! -
#12350 fifahungary.com-on -
r9actros #12349 Hello!
Azt szeretném kérdezni h a legend fokozathoz hol találok patchet?Előre is köszi! -
#12348 támadásnál nyomd meg a numerikus billentyűzeten az 5-ös gombot,és akkor támadóbb szelleműbb lesz a csapatod.illetve van a 2,4,6,8 nem tudom mit jelentenek,de a faq-ban találsz kézikönyvet,ott szépen minden le van írva.
illetve próbálj 3,egyvonalban lévő csatárral játszani,támadásnál mindig szépen ki tudom passzolni oldalra,onnan meg már meg sem állok a kapuig.
a kígyótér kifejezést meg állítólag a vízilabdában használják,ez a 16-os előtti részt jelentené -
#12347 lehet hogy csak én vagyok ilyen hülye de hova kell rakni ezt a Cepkits valamit? -
#12346 Ezt gondoltam,viszont ilyen szó akkor sincs :P
Legalábbis nem látom magam előtt,hogy miért kígyótér. -
Vercetti 1 #12345 A kígyótér az a terület ahol nehéz gólt szerezni és a kapusnak nem szabad onnan gólt kapnia. -
#12344 Azért tudok tenni vmit,hogy több játékos kísérje a támadásokat? Néha egyszerűen sehol senki a csatárokon meg az irányítón kívül, máskor persze azt se tudom,kinek passzoljak. A támadó taktikákat meg állítgatom,de nem sok vizet zavarnak...
Meg elég érdekesen passzol néha,ugyanazon irányba álló/futó játékosok közül nem mindig annak passzol,amelyiknek kéne.
Ja és mi az a Kígyó tér???? Mert onnan jó dolog lőni,de mégis mi a tútó az? :) -
Vercetti 1 #12343 Már észrevettem XD -
nyiriz #12342 Játszottatok már a magyar válogatottal? Cseréljétek be Buzsáky-t. :))
Gerát mond helyette Hajdú B.! Külön élmény, amikor Gera és Buzsáky passzolgatnak. :)) -
Vercetti 1 #12341 Vagy ha esetleg minden meccsen leverem az Arsenal-t. Mert akkor leveszem a szintetlegendásról amatőrre és kiosztom 20-0-ra. Akkor sem fogok tudni venni tőlle játékosokat?