FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
FIFA 07.

The given patch will establish English Premier-League update 1.0 on your computer.

This patch will add:
- New turfs
- New flags for all command Premier-League
- New adboard for all command Premier-League
- New nets
- New fans
- Popups
- Players end play football in 42 years

Gyocsika
Neked milyen szép a fû hogy csináltad?

Breki33
valaki kérdezte az ablakos futtatást

right click on the shortcut -> add Windowed to Target. behind the "".

állítólag akiknek szaggat is jobb ablakban
9csöves9
hát :|

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ok, akkor írok a modiknak.

Breki33
akkor beis rakathatnánk ezt a verziót addig
a keret nem gond, a your ideas szöveget valaki nézze le a hun játékról és átírom (vagy egyszerûen fordítsam le?), háttér ügyben szétnézek, de ilyenbõl csak angol volt...

ja, és kell még rá valamilyen link?

teszteltem itt a fórumon, és mûködik.

No, tegnap megszereztuk a magyar kommentaros Fifat. Hat, mit mondjak, oriasi elmeny, hogy magyarul szovegelnek benne, tenyleg beleelik magukat, poenkodnak, nem csak lokik a sodert. Szoval tenyleg jo. A grafikarol egyelore nem mondanek semmit, mert csak egy regi ATI kartyan tudtuk tolni, de nemsoka raengedek egy 7600GT-t, azzal szerintem jobban fog kinezni. Mindenesetre az atvezeto animok igy is kurva szepek. De tenyleg. A jatekmenet hatarozottan fejlodott, pozitivum, hogy lehet mozgatni a jatekost akkor is, amikor meg csak mozdul a labdara. Ez a PES-ben kicsit bajos volt (legalabbis szamomra nehez 4-5 gombot nyomni a gamepadon, plusz meg iranyitani a jatekost). Szepek a lovomozdulatok, a fejelesek, a vetodesek is frankok, bar en kicsit sokallom a tavolrol beakasztott golokat, eleg konnyen lehet bombagolokat verni (persze lehet, hogy csak a partnerem bena, es hagy loni). No, remelem, hogy ez a Fifa mar tenyleg olyan lesz (vagy legalabbis hasonlo), mint a PES, azaz tobb het/honap jatek utan is talalunk benne ujdonsagot. Jo lenne.
Breki33
Na turf ügy úgy néz ki beindult

A fórum is pörög valamint egy hír

...:::--Turf Importer 07 !!!--:::...

--------------------------------------------------------------------------------

Hello guys, it seems EA screwed the tufr for FIFA 07, however, this is not the case anymore I've created program that allows you to load 7 parts of the turf texture and you can import them with only 2 clicks, you select which tufr from game you want to replace and click import button

Coming Soon @ FIFA Web Portal
Breki33
ezért mondom, csak így vállalnám

szval szavazzatok hátha valaki befog

ja a blurt azt hiszem kérdezted azt a teljesben nem állítgattam, szerintem High-on automatikusan van.
hunbasser
én szeretném h te légy a hg,de ha úgy figyelsz mint a fifa 2004 topikban... A_:S?D
oda írtam még régebben(1-2 hónapja talán),és gondoltam h majd te válaszolsz,mert ott te vagy a hg.

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
Szerintem is a legjobb eddig bár Kaplané is nagyon jó szerintem.

Pár észrevétel

A your ideas szöveg lehetne magyarul inkább, a keret más színû.

Ja és lehetne az olasz válogatott rajta, az angol helyett ha már világbajnokok PP
Breki33
ha már szavazás akkor szerintem az elsõ hármat veszitek és megkéritek a modikat válassza az egyiket közülük, hogy legyen házigazda

de én warezt, vudukat meg ilyesmiket a közösbõl rögtön törölnék és két hónap múlva lehet másik topicra figyelnék.

Egyszerre kettõre nem lehet, most is a Konamisokat hanyagolom a Fifa és valaki miatt P
Gyocsika
Valaki légyszi!!!

[HUN]FaTaL
a bajnokságot külön kell elmenteni

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
szerintem nézd meg a teszképen ahol beis állíthatod tudsz-e rendes kört húzni vele illetve alapból középpen áll-e

ha elhúz valamilyen irányba valószínû elromlott, ez a logitech dual action ismert hibája, de cordlessnél ilyet nem tapasztaltam illetve halottam senkitõl
hunbasser
igen 😊

ReaL MaDRid x siempre

dienesoft
Akkor a szavazáskor nálatok is kampánycsend van? 😄

Breki33
köszi ez érdekelne, mert kölcsönadnám másnak és jó lenne ha tudná használni
hunbasser
Breki fölényesen vezet,én pedig Hedge-el vívok hatalmas csatát 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pedig nagyon sok cselt lehet csinálni,ollózni is lehet
megoldás:ne undd meg 5 perc után,gyakorolj

ReaL MaDRid x siempre

Bubsy
csáó. meg tudná nekem valaki mondani, miért van az, hogy elmentem a profilom, felülírja, kilépek. mikor késõbb akarok játszani vele, belépek, betöltöm a profilom, és ha rámegyek a bajnokságra, akkor csak újat tudok kezdeni. hol tudom folytatni az elmentettet?
elõre is köszi!

Hello!

Nem tudjátok, hogy lehet ollózni? A Fifa98 volt az igazi! Szép ollózások, mozdulatok stb. Ebbe meg még Ronaldinhio sem tud szinte semmit csak 2-3 cselt 😞

Maxtreme
Detto ugyanez itt is :/

akko privibe mondom😄

ati

Gyocsika
létrehoztam egy saját csapatot abbba hogy tudok csinálni membereket? Ott van tudom hogy játékos szerkesztése de azt hogy tudom berakni sajtá csapatomba?

hunbasser
grat,ez qrva jó! sztem írj a moderátor topikba h tegyék be,és akkor a faq-os szöveg nem kell,de a szavazást hagyják meg 😊

ReaL MaDRid x siempre

GoKu x
Ez NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ

ez nagyon zsíros

Mr k

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

alakulgat...

>>> teszt link

hunbasser
faq

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok!
A segitségeteket szeretém kérni abba hogy szerintetek mi lehet a baj a gamepadommal...Egy logitech wingman cordless gamepadom van és az a gondom hogy a menüben egyszerüen ugy viselkedik pl a csapat választásnál hogy összevissza lapozgat és nem tudom megállítani sehogyse, néha egy rövid idõre megjavul, de aztán ujrakezdi...nagyon idegesítõ. Megprobáltam már másik usb-be bedugni de az sem segitett.Az elemmel sem lehet a baj. A hozzá adott programban(Logitech profiler)probálkoztam állítgatni a probléma megjelenése után, de semmi változás.Megnéztem a vezérlõpult-játékvezérlõk között is és ott azt vettem észre hogy a left joystick képen a + jel folyamatosan ugrál és eléggé el van csuszva balra...
Remélem részletesen leírtam a progblémát és mihamarabb tudtok segíteni.Lehet cserére érett? 😞 kb 2 éves asszem...
Válaszotokat elöre is köszi
hi online játékhoz tudtok kódot?
mert a regisztrációs kódot nem fogadja el amivel telepítettem...
jó lenne online játszani😊)
Forza Italia
én 1280x1024 be játszok és nekem szép a fû
a maga értelmébe

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Firerock
nekem is elég csúnya

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Gyocsika
Miért van az hogy 1024*768 ba van a felbontásom és maximum részletességen és a fû is nagyon csúnya miért ?

geforce vagy ati?

de hol pontosan<#confused><#confused><#confused>

báttyó02
<#confused>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
gyönyörû gól..

Avanti Crociati!

zsakosfrodo2
Szevaszotk!
Itt egy szééép gól, amit sikerült kicsikarnom egy 2 csillagos csapattal.

hunbasser
köszönjük,h megosztottad velünk e fontos információt

ReaL MaDRid x siempre

Én még csak most töltöm a magyar verziót
Ti a magyar verzióval nyomjátok???
báttyó02
jolvan ujreg lehet arcolni^^
amugy az aládbol nem látni a gépedet muszály még le is irni^^

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kuktabá

#6364:

:}}}