36657
-
#12420 fogadjunk,h használod azt a patchet,am megnöveli a jegyek árát -
#12419 Manager módban miért van az, hogy egik meccsről a másikra jó 80millió fontról mínuszba csúszott a pénz? -
#12418 na jó de nem is az h ott legyen csak hogy azért akkor még is játszhassam azzal a csaptal a edző meccset amleyikkel vagyok tuom van az exportálás de az nem az igazi:D
-
#12417 a 2004-ben volt ilyen.
és a manager sokszor kint sincs az edzéseken.arra van a pályaedző,a manager jobb keze,meg még van külön kapusedző,védő-,kp- és csatáredző,erőnléti edző stb,stb.
a manager a tulajdonosok és az elnök jobb keze,fogja össze az egészet,ő dolgozza ki a taktikát,meg megmondja,h kit kell igazolni -
#12416 Nekem lenne egy két ntanácsoma az EA-nak a Fifa2008 hoz:D!!
egyik az biztos az lenne hogy a manager módban legyen gyakrolás rész is hisz tegyük fel hogy egy új felállásal próbálkozol és tesztelni szeretnéd hogy ki hol játszik jól akkor azt megtudd tenni.Szóval az edzést is én csináljam ne csak a meccseket.Ez szerintem azért kénne bele mert végülis ez is manager feladata nem?:D -
#12415 Játékmódok/ többszemélyes -
Beepee #12414 embörök. hol a direct ip? -
#12413 az a szép h én nem raktam fel peccset :D de akkor asszem vennem kell egy lemezt mert az már nincs is nekem :DD csak az a furcsa nekem h ha kiveszem a meghajtot akkor meg 100x szarabb lesz :S -
#12412 mostmár alkalmazás hibám is van mikor kilépek a gameből .. faxa :@@ -
#12411 Ezt nekem is csinálja:) No-DvD peccsről kezdte el nekem.
1xű a megoldás tegyél bele egy lemezt akkor nem kerreg csak halkan zizeg kicsit és nem akad be a játék:) -
#12410 ha esetleg beugrik írj lécci ! thx -
#12409 Csak fifa .... eddig :S -
#12408 fu,ilyet nekem is csinált régebben,akkor még tudtam,h mitől volt,de már nem tudom.
vagy nálad csak fifánál csinálja? -
#12407 Helo mki
A problémám a következő .: elinditom a játékot és onnantól kezdve időnként (főleg meccsek közti betöltéseknél) keres a flopymeghajtón vmit ami egyrészt zavar mert ne kerregjen másrészt meg belassul a játék, igen igen húzzam le a meghajtót .. megtettem de úgy meg még jobban belassult a game .. van valakinek ötlete ?? eddig soha nem csinált ilyet nálam!! ötlet vkitől ?? -
r9actros #12406 Hello!
2 gondom van,megköszönném ha vki tudna segíteni...
1:a boot centerrel beraktam a játékba v 6-7 cipőt,de ezek közül csak 1 van benne a gameben,a többivel nem tom mi lett,ja és szinte minden játékosnak az a cipő van a lábán.
2:a legend patchet bemásoltam abba amappába ahova írta a fifahungary,de a játékban nem tom elérni a legerősebb szintet,csak a worl class-t...
Előre is köszi a segítséget... -
Tomy Lee #12405 Lehet attól van,hogy drivert cseréltem?Ugyanis eddig semmi gondom nem volt(kb 12 meccset nyomtam le) -
#12404 ezt nem lehet tudni sajnos -
Tomy Lee #12403 Manager módban szuperrangadót játszanák erre kilép a játék.Gyorsszimulációba átlépem és a köv.meccset már betölti de az előtte lévőt az istenérsem akarja.Előfog ez még fordulni manager módban többször is??? -
#12402 nem.sztem annyi a lényeg,h regenerálni kell a fifa.fat-ot,de ezt sztem írja is.file masterrel próbáldd meg -
#12401 És az a Faithbuller(biztos rosszul írtam le) is bekapcsoltam. De semmi. Lehet hogy úgy kell felrakni felrakjuk a Fifát és rá CEP-et és utána Crack. -
#12400 Én leszedtem a CEP-et fel is raktam de minden ugyanolyan maradt csak a mezek néztek ki máshogy(szarabbul) nem tom mi lehet vele. Valaki nem tudna segíteni? Ráadásul újrakellett rakni a Fifát mert a nem lehetett letörölni. -
Tomy Lee #12399 FIFA07_EASTEU_HU patch
Eme patch-hez hol találok törést?? -
Csesza #12398 thx, akkor írok neki és lesz ami lesz :) -
#12397 távolítsd el a játékot,és telepítsd újra a játékot,előtte a mentésekről csinálj másolatot.
ha nem oldja meg a gondodat,akkor windows reinstall a következő fokozat,ha utána sem jó,akkor vmi még mindig ütközik,próbálj drivereket frissíteni,de lehet,h hardverproblémád van.
én viszont a patchekre gyanakszom,ha lehet,távolítsd el őket -
#12396 nem tudom mi lehet a baj,én még nem raktam fel,de amíg a manager módot be nem fejezem,addig nem is fogom felrakni,mert elvileg elveszik az egész(érthető is)
totti10-től kérdeztem meg,neki működik,persze a manager módos mentései elvesztek,eltávolítani meg nem lehet
írj egy privit totti10-nek,h ő h csinálta,mert neki működött rendesen,meg még páran felrakták itt is,de ők nem állandó látogatók -
#12395 nekem is egy időben ezt csinálta,de most leszokott róla -
Csesza #12394 jah, de, a mezek mintha kicsit furcsábbak lennének azt annyi :S
ha valaki tud segíteni akkor azt jó néven veszem, htx -
Csesza #12393 felraktam, nekem nem csinált semmit :SS
maradt minden ugyanaz...
-
#12392 Most akkor sehogyan nem tudok játszani a fifával? /Fagyogatás/ -
#12391 Ez az igy nem teljesen igaz.
Utoljara haver 06javal probaltam, kiirta, hogy egyszer mar reggelve volt, szar menjek a branerba, de azert masodikra mar elfogadta a beirt felhasznalonevet meg jelszavat... Lehet hogy csak abban volt bug nemtudom, de siman el birom kepzelni, hogy itt is mukodik.
-
Tomy Lee #12390 Kár,utálom a csalásokat(bugot)
Mind1 a játék jó,majd megpróbálok mindig akkor menteni ha lecseréltem a fáradt játékosokat
Mennyi kihagyás(meccs)kell ahoz kb,hogy újból kipihentek legyenek? -
#12389 Ez egy bug nem tudsz vele mit csinálni.... -
Tomy Lee #12388 Manager móddal kapcsolatban lenne 1 problémám méghozzá a mentéssel.Pontosabban a visszatöltéssel ugyanis ha visszatöltöm a mentésemet akkor feljavul minden egyes játékosom energiája.Miért van ez így??Nem akarom ezt így mert csalásnak is minősül!! -
#12387 msot azt várod,h egy ~3,5 gb-os fájlt átküldjek neked msn-en? :DDDDDDDDDD
eltartana egy darabig -.- -
zsolt 879 #12386 Azt a fájlt nem tudnád nekem átküldeni Msn-en? Mert nincs itthol a dvd!
Msn cimem:[email protected] -
#12385 neroval,vagy alcohol 120%-al csinálsz a dvd-n lévő játékodból iso-t,vagy vmi más cd-kép fájlt,és akkor csak annyit kell csinálni,h daemon-toolst letöltöd,virtuális meghajtóba bemountolod a kapott fájlt,és benne is marad. -
zsolt 879 #12384 Császtok! Nem tudjátok honnan lehet olyan patch-et letölteni amivel nem kell a fifához Dvd? -
#12383 ha vki megveszi a játékot,akkor ugye ott szerepel a kód.
és ha egyszer vki regel vele,akkor azt a kódot nem tudod te már használni,és aki megveszi a játékot,az főleg ezért veszi meg.
majd szted lesz vki,aki megveszi,aztán neked adja a kódját? -
#12382 Most akkor melyik drivert kellene használnom a játékhoz,hogy működjön?
A videokártyának nincsen baja. -
#12381 Ezt ugye te se gondolod komolyan???