36657
-
#12461 Szerintetek gól? (labda a kapus alatt - gyk.) Asszisztens szerint nem.
-
#12460 és ha ellenöriztem, minden klaffol? Kiprószáltam más videóval is de ugyanaz a szöveg. Na de majd keresek valami más programot -
#12459 Igen az első azt jelenti amit mondtál.A második pedig at,hogy nem tudja olvasni(megnyitni) a fájlt.És azt "tanácsolja,hogy ellenörizd a fájl nevét vagy ,hpgy nincs-e használatba vagy vmi ilyesmi.Nem tanulok angolt szóval nem biztos,hogy pontos a fordítás. -
#12458 No, gondoltam itt a szünetben játszadozom picikét, és berakok pár animgifet, ugyis rég volt már ilyesmi e forumon. A Fraps tökéletesen müködik, meg is csinálta az avikat.. viszont ez az Animation Shop 3 vagy mi a szösz.. ez nem adja be a derekát.
Elöször jön ez az üzenet. Mondom OK, dolgozzon csak, azt hiszem azt jelentheti hogy sok sok erőforrást fog lefoglalni.
Aztán következik ez:
Utána meg semmi. Valami olyasmit ir hogy nem található a fálj? Megnéztem, ott van. Atributom sem csak olvasható, írható is. Rejtve sincsen. Átneveztem hátha túl nehéz vagy hosszú ez neki. Úgy sem jó.
Valami ötlet? -
#12457 eredeti a játékod? -
Szabi DEMON #12456 Mindkettőnk játéka minden extrától mentes. Mindkettőnknek chelloja van a barátomnak routere is de azzal nem lehet gond hamachival meg a portizé is megvolt, viszotn a 3. meztmajd megnézem. az a legfurcsább hogy néha működik aztán megint nem műküdik 20x egymás után. -
#12455 én ilyen patchről nem is tudok,mostanában nem nézegettem a patcheket.nézz szét
itt,vagy vagy itt,vagy a fifahungary.com-on,vagy googleval keress rá -
#12454 szóval,FIFA 07/data könyvtárban van a fifa.fat,egy klikk rá(ugye ezzel kijelölöd) és bal oldalt fent az 1. ikon:Regenerate fat/bh,és türelmesen vársz -
#12453 fifa masterrel kikeresed a fájlt és fent a legelső ikonnal tudod regenerálni,bár nem biztos,h így lesz kiírva,de a re előtag biztos,h szerepel benne -
#12452 régebben belinkeltem,keress vissza -
#12451 szerintem a patchek okozhatják,vagy rosterek(adatbázis frissítés)
sőt,nekünk egyszer azért lépett ki,mert haverom megvette az ő csapata 3. mezét,én meg nem,és emiatt lett galiba,az ilyesmire nagyon érzékeny a fifa 07.
meg az is lehet,h instabil nethozzáférésetek van(valamelyikőtöknek) -
#12450 ha még sg-s topikot linkeltél volna,akkor oké,meghagytam volna.de h weboldal,ez így kérlek,REKLÁM. -
Vercetti 1 #12448 nagyon gáz amikor sikerül elmegy a francba a beadásom. Hogy lehet irányítani? -
#12447 hát nekem is így van a rabonna:D -
#12446 Hogy kell regenerálni a fifa.fat-ot és hol van az a fifa.fat, a File Master 07 fenn van amúgy. -
Temlén Péter #12445 Sziasztok!
Tudjátok honnan lehet letölteni a Fifa07 Multiplayerhez a frissitési patchet? -
faláb #12444 Rakdd be te. -
arminho #12443 hellosztok
figyu van valaki akinek volt olyan hogy amikor
fel akarta rakni a fifát azt írta ki a telepítésnél
hogy egy filét nem tud berakni????
ha volt vkinek ilyen az lécci szóljon hogy hogy lehet ezt megoldani
előre is köszi -
Vercetti 1 #12442 sikerült a rabonna :D:D de nagyon nem értem hogyan kéne megcsinálni kb 15-ötikre mindig bejön XD -
#12441 nekem ami bejön aza shift meg a le fel nyilak az az elhuzzos nem tudoma nevét:Daz midnig bejön:A -
#12440 ja, kell gyakorolni, mert eddig gép ellen nem nagyon tudtam a cseleket használhatóan, éles helyzetben bevetni, ember ellen meg azért sikerült jóval több és többször:)) szóval a gép azért rendesen csal :)))) nem hagy érvényesülni. -
#12439 Hát igen itt a gyakorláson van a hangsúly::)aztán utána simán meglehet sztem csinálni -
Vercetti 1 #12438 Köszi szépen megnéztem, világos minden nagyából. És ezeket a trükköket mecs közben szépen meglehet csinálni úgy hogy sikerülnek is? Gondolom sokat kell gyakorolni. :) -
#12437 és ezt honnan lehet leszedni? -
M.A.D. #12436 Off:Az OEK Cep v3.0-ás verzió iszonyat jó. Van hozzá mellékelve korrekt (és nehéz) gameplay ini. Ja, és eszement feladatok vannak menedzser-módban (persze nem használni ticket prise patch-et! pl.). Ja, és bővült vagy 30 ligával, többek közt magyar I. és II. osztály. Februárban meg jön ki a 3.1-es verzió. Alig várom.
Svéd II.osztályban vagyok most a 2. szezonban, de elég nehéz lesz teljesíteni a feltételeket 10 forduló után (is). -kíváncsiságként az ESMTK-val kezdtem itthon-
On:
-
Szabi DEMON #12435 Sziasztok! Próbáltam visszaolvasni de nem találtma megoldást arra hogy mi leheta próbléma akkor ha DIP-en játszanánk neten akár Hamachin akár simán vagy akár LAN-on midnig megszakad a kapcoslat kb 10 mp után. Nem tudnátok segítani? -
faláb #12434 Nem is kell nyomni Shift-et... -
#12433 azta ez már ien régi azt hittem valami újabb -
#12432 szóval
ez a rabonna,amit ebben a videóban csinálnak a 20. másodperctől -
#12431 Trükök
Ebben a videoban leírja mit h kell... erre gonoltál nem Hunbasser?? -
#12430 keress rá youtube-on,ez az,h úgy adja be,h a labda a jobb lábánál van,de a bal lábával adja be úgy,h a jobb lába mögött átteszi a bal lábát. -
Vercetti 1 #12429 Ezt a FAQ-ban olvastam "Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna" gyakorló módban már 500-szor megbróbáltam és nem megy. Mit kéne csinálnia a játékosnak? -
Vercetti 1 #12428 Nem a csavart labda (alapjáratok a D+y asszem) Amire én gondolok az a D+C -
#12427 nyesett lövést tudtommal a finesse shotot hívják.jobban megcsavarja a labdát,és pontosabban lő.alányes a labdának,szép gólokat lehet így lőni -
Vercetti 1 #12426 Csak nekem át van állítva a bill...
Amúgy köszi.
És mi a külünbség a sima D-vel való lövés és a nyesett lövés között?
Mennyivel jobb az egyik a másiknál? -
#12425 szabadrúgásnál q+d-vel kell laposan lőni...
laposan akci közben meg csak úgy lehet,ha közben nyomod az e-t,de akkor sem garantált,csak általában akkor szokta -
Vercetti 1 #12424 Sziasztok. Y+D-vel szabadrúgásnál el tudom lőni a labdát laposan. Mecs közben akcióban is el lehet lőni a lapdát laposan? Ha igen hogyan? -
#12423 erről a patchről még nem is hallotam:S:Sde jobb is:D -
#12422 már többen is panaszkodtak rá,h ez lesz tőle.
hát,ez van.ha nem mentetted el,akkor nagy mákod van,és akkor még időben távolítsd el a patchet,ha meg elmentetted,akkor meg kezdhetsz újat,mert így csak úgy szerezheted vissza a pénzed,ha eladod a sztárjátékosaidat(persze ha vmi nagyon jó csapatnál vagy) -
#12421 hááááát
bevallom igen