36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• nyusz
    hali 1ismerősőmmel játszanánk.... sokat jácottam neten hamachi fennvan minden müxi (van routerünk) elindul a játék de pár mp után kivágja.. és nem simán connection lostot ír hanem a hosszabb üzit h a másik játékossal megszakadt a kapcs... ez mitől lehet? PLS HELP
    megnéztem amit írtatok de se roster se patc h se semmi nincs +újraraktanm és elkezdjük a meccset addig jó és 5-20mp múlva megszakad....lövésem sincs mi lehet de nayon rossz..
  • hunbasser
    ha neten játszol,picit laggol,és máshogy kell irányítani a játékosokat,ezt a kicsi késést számoldd bele,helyezkedj jobban,és simán elveszed tőle.cseleket shiftel tudsz csinálni,shiftet nyomod és mellé az irányokat,de ütemre csináldd és időben.sőt,én world classon a játékban szoktam simán shifttel elhúzni,csak jól kell időzíteni,mert a játékos egy ideig hátrál,utána letámad,amikor látod,h már nem hátrál,na akkor nyomj egy shiftet meg irányt,és hirtelen irányt változtat,és így hosszan megtolja.
    szögletnél d-vel add be,sokkal gyorsabb,mint A gomb,mert így belövi,nem beadja,lehet,h még a haverod is meglepődni.na,ilyenkor tolakodj a nyilakkal és durr bele.vagy add a hosszú oldalra,és fejeldd vissza középre,vagy q+d,ezzel erősen,laposan belövi,így is szereztem már sokszor szögletből gólt.
    vagy legurítod,és azzal adod be
  • hunbasser
    szia Szanics!
    banner alatt találod az sg bajnokság topik linkjét,a bajnokságot én szervezem,bár most kitalálták,h kupa jobb lenne,úgyh lehet,h az lesz.
    már egyszer megvolt 20 ember,4.fordulóban lefulladt a bajnokság,mert volt pár nem megbízható ember.
    ha gondolod,jelentkezz a bajnokságra,úgy érzem,benned meg lehet bízni.
    sajnos a Roma már foglalt(totti10 elfoglalta),de várunk téged szívesen,kell még az ember,csak az a lényeg,h legyen szabadidőd
  • drakula06
    És ha a billentyűzetemmel van valami akkor mit tok csinálni? Azon kívül hogy vegyek másikat!
  • ForzaInter
    Amúgy szerintem nyugodtan próbáld meg világklasszison nem nehéz én félprofiról egyből világklasszisra mentem át és első meccsemet 2-0-ra megnyertem na akkor elvoltam magamtól ájulva, profin egy meccset se nyomtam ott nem is tom milyen, a haverom mindig biztatott hogy mennyek át világklasszisra mert nem nehéz és igaza volt. (na ezt nem vagánykodásnak szántam amiket most mondtam)
  • samhun
    Sziasztok!
    Neten a haverommal jáccottam, aztá amikor eléálltam, és nála van a laszti, nyomom a D-t mint az őrült, de nem veszi el, átviszi rajtam. Biztos nem csitel, hogy lehet ilyen cseleket csinálni?
    Ha szögletet rúgok, akkor lepasszoljam? Vagy beadjam? Ha beadom, akkor hogy adjam, hogy jo is legyen? Meg még mondhatnátok jo trükköket, ami nem nehéz. Fél profin jáccom
    Kösz
  • zyndar
    Üdv Szanics! :)
    Akarod tudni,mikor volt pontosan? 2005.augusztus....
    Utána előfizettem a WoW-ra :P
    Egyébként world class jobb és élvezetesebb is,mint a profi,igaz az ujjaim néha már nem tolerálják a kiképzést.
  • szanics
    Csoki Zyndar, utoljára az FM topikban láttalak, nem ma volt. :D
    Én még csak professional szinten tolom a Romával, de sima ügy eddig, most próbálgatom majd a World Classt.
  • jugen
    Sziasztok!
    Próbálom frissíteni a játékot, de azt írja félúton, hogyvlmi file nincs meg...
    Segítsen vlki!!!
  • zyndar
    Köszi a válaszokat,kipróbálom majd. Tegnap lezajlott a két eddigi legizgalmasabb meccsem,angol liga kupa mindkettő. Én a Leeds-el tolom (2.vonal) és az átlag 70es kis csapatom 5-4 -re verte idegenben a Fulhamet,és szintén idegenben 2-1 -re a Cselszkit :P
    Jó ez csak world class,ti meg legendaryn nyertek BL-t Alsókáposztáshalommal,de azért nem olyan rossz :P
  • szanics
    Hol találjuk meg egymást? Msn? icq?
    Magyarul szeretnék játszani direkt IP-n, és gyülekezőhelyet keresek.
  • iXDé
    totti hogy értve gyülekeznek???
  • szanics
    Hol gyülekeznek a magyar hamachisok a netes játékhoz?
  • iXDé
    debilke lol:DDDDDDDD melyik csapattal?:D
  • Debilke13
    IXDé kössz!!!
    én kerek 100 gólt lőttem magammal!!
  • Count Adyn
    Talán a Q-val, Shift el meg lekezeli a felé tartó labdát ha jól tudom.
  • iXDé
    és zydnar szerintem nem bírsz max a nyilakkal birod irányítani h elé helyezkedjen... én ezt szoktam és legtöbbször be is válik...
  • iXDé
    Debilke szerintem nincs év legjobb játékosa... 1 szezonba fernando toressel lőttem 45 gólt más nem lehetett volna az év játékosa csak ő... de még se kaptam smemit....
  • zyndar
    Melyik gombbal tudok előnyösebb helyzetbe kerülni (esetleg egy icipicit lökni :P ) amikor pl. magas labdára vár a csatárom meg a védő? Mert d-vel néha megszerzem a labdát,de néha meg ellövi. Ugyanez lenne persze lapos passznál is,ami esetleg kicsit csínbe megy, nem tudod megszerezni.
  • Debilke13
    császtok!!!
    Azt szeretném kérdezni hogy a 07 menedzser módjában nincs olyan hogy ha egy létrehozott játékosunknak is lehet majd márkás cipője??
    Vagy van olyan hogy év legjobb játékosa??ha van akkor kapunk érte valamit???
    Nem lenne rossz ha a létrehozott játékosomnak is lehetne esetleg Nike total 90 III!!!vagy Adidas +13!!!meg ilyesmi!!!
    Segítsetek!!!
  • fernandez93
    Ki tud jokis kiegészítőt??
  • fernandez93
    BRÓBÁLTAD ÚJAR TENNIA JÁTÉKOT MERT RÉGEBBEN EZ NEKEMIS VOLT ÉS ÚJRA TETTEM ÉS JÓVÓLT HA ÚJRA TETTED ÉS NEMN JÓ AKKOR A BILENTYŰZET!annyira éns e tudom
  • drakula06
    hello. Az lenne a kérdésem ,hogy amikor játszok a játékkal ,akkor lassan reagál a billentyűzetre (ha megnyomom pl. a paszt akkor fél perc múlva passzol) mit tudok csinálni vagy mi lehet a baj ,mert joystickkal simán megy. Előre is kössz! u.i:nemrég még simán ment.
  • Zizou5
    vkinek van kedve fifázni?
  • hunbasser
    !Feliz ano nuevo! :)
  • hunbasser
  • Magic Boy
  • nyusz
    hali 1ismerősőmmel játszanánk.... sokat jácottam neten hamachi fennvan minden müxi (van routerünk) elindul a játék de pár mp után kivágja.. és nem simán connection lostot ír hanem a hosszabb üzit h a másik játékossal megszakadt a kapcs... ez mitől lehet? PLS HELP
  • BIZ0906
    B.Ú.É.K ALL!
  • Forza Italia
    Helló! Valaki letudná írni, hogy működik a savegame patch?
  • Kmarha
    meé ne lnene!
  • bigapó
    te már 4-kor be vagy baszva? :)))
  • zsolt 879
    f
  • hunbasser
    gondolom arra a profilra gondolsz,amikor legelőször elindítod a játékot,és kiválasztasz egy csapatot.
    a statisztikába a manager módos játékok nem tartoznak bele,mert az megint más mentés,a statisztikába meg azok a meccsek számítanak bele,amiket a kiválasztott csapatoddal nyomsz "play now"-ban,meg gondolom a próbák is beleszámítanak
  • nyusz
  • beigliboy
    hi! a profilba milyen meccsek statisztikái mentődnek el? mert sima bajnokságot játszom, de nekem úgy tűnik az nem. valaki tudja?
  • Count Adyn
    enyém is vezeték nélküli, még nem tapasztaltam iet, pedig álalában nyomok 1-2 iránygombot+e+shift et egyszerre. Ha fájna hogy sok gombot nyomsz akkor csippogna a bill, inkább valami más lehet a para, de nemtom mi sajna:/
  • nyusz
    hali 1ismerősőmmel játszanánk.... sokat jácottam neten hamachi fennvan minden müxi (van routerünk) elindul a játék de pár mp után kivágja.. és nem simán connection lostot ír hanem a hosszabb üzit h a másik játékossal megszakadt a kapcs... ez mitől lehet?
  • sheva94
    hi!!
    én billentyűzettel nyomom a játékot és az a problémám hogy ha három gombot lenyomok egyszerre ( vezeték nélküli billentyűzetem van) akk megáll az emberke és unokatesómnál meg nem csinálja ezt (neki vezetékes a billentyűzete)
    úgy hogy ha valaki tud nekem segíteni akk segítsen pls!!
  • hunbasser
    maguktól csinálják,ha a d-t nyomod.meg lehte úgy is,ha nagyon háttal állsz a kapunak,és jön feléd a labda,akkor y+d