36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• alonso82
    De sajnos Joe Cole csak 6-ot lőtt
  • alonso82
    Gratula! David Villa-val Accrington-ban 3 db mesterhármas vagy más néven mester 9-es
    Erre varrjatok gombot! (Különben az eredmény 21-1 Macclesfield ellen)
  • hunbasser
    azigen :D milyen szinten?
  • hunbasser
    Marseille-es gyerek,fm-ben nálam jól tolta :D
  • LasCar16
    még anno a fifa 06ban nyomtam egy mester 8ast David Villa-val:)..07es legszebb emlék amikor olasz válogatottal 10-0ra nyertem Argentina ellen mezőnyjátékosaim mindegyike eredményes volt!:)...
  • jugen
    Nekem egy Nasri nevű emberke jött be nagyon. Nem igazán halottam még róla eddig. :)
  • hunbasser
    csinálhatna az ea egy olyan verziót is fifából,ahol csak olyan próbák vannak,h "nyerj 3-0-ra amatőr szinten" és akkor szobatársad sem lenne ennyire idegbeteg :DDD
  • Kmarha
    igen, szobatársam is azt probálta. Közben én elmentem vizsgázni. Mire visszajöttem ő már nem volt itt, de a billentyüzetének a darabjai igen. Majd megkérdezem mi történt, de szerintem van egy tippe mindenkinek :DD (megjegyzem, ez nem az első bill ami elhalálozott nála a játék során. Már egy egész tömegsírunk van ott lent az udvaron)
  • hunbasser
    még nem,lassan lehet,h nem is a manager modeot nyomom tovább,hanem a próbákat csinálom majd :DDDDDdd
  • bajzi
    Saitek impact gamepadról elmondanátok a tapasztalaitokat? ha van
  • DjCooll
    Gratula:A:Aés mien szinten nyomod legend?:A
  • ForzaInter
  • hunbasser
    Gazzi mesterötös :)
    mint látjátok,már az első 24 percben megvolt a mesterhármas,onnantól már csak arra törekedtem,h csak vele lőjjek gólt :)
    pedig már a meccs elején is fáradt volt

• hunbasser
    livorno az serie a :)
    és nem csak manager modeban lehet átigazolni,de mondom,h generált pléya...
  • watto
    ház nekem egy játékosnak sincs 95fölött...
    milyen liga?
    csak menedzserben lehet átigazolni?
  • blew
    Szia kössz a választ.egy olyannal szívunk mindíg azt írja ki hogy csatlakozési hiba vagy valami ilyesmit.Hamachin is próbáltuk.megcsinálom a játékot látjuk is egy mást de amikor csatlakozni próbálunk nem csatlakozik össze.időtullépés
  • blew
    Szia kössz a választ.egy olyannal szívunk mindíg azt írja ki hogy csatlakozési hiba vagy valami ilyesmit.Hamachin is próbáltuk.megcsinálom a játékot látjuk is egy mást de amikor csatlakozni próbálunk nem csatlakozik össze.időtullépés
  • hunbasser
    most a Livornonál van,a nevét ne kérdezd,azt hiszem generált játékos,már 2015-ben vagyok.keress rá átigazolási piacon,állítsd be a bajnokságot meg a státuszt és a posztot is bármilyenre,tulajdonságot pedig 95 és 100 közé,és kidobja a fifa legjobb játékosait,akiknek a pontjai száma 95 felett van,vagy 95
  • watto
    Aszta...
    Hol található ez az adu???
  • hunbasser
    direct ip-n illetve hálózaton keresztül így is tudtok játszani.esetleg ha nem menne,faq-ban le van írva,h kell így játszani,faq-ot a banner jobb felső sarkában találod
  • blew
    Sziasztok
    Még soha nem olvastam ezt a fórumot és lenne egy kérdésem.A haverommal akarunk játszani direkt ip-n.de sehogy nem akar menni.Csak eredeti 07-el fog menni???
  • SZULTA
    amugy vágom hogy a frapsal hogy gondoljátok az a legjobb ez eszembe se jutott lol köxke :P má toom hogy fogom sináni...
  • iceman1986
    Sziasztok! Nekem egy olyan gondom van, hogy nem indul a Creation Master 07, és a következő hibaüzenetet kapom: "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." Kapott valaki hasonló üzenetet? A FIFA07 mappába kell telepíteni? Én külön mappába tettem, ez a gond? Előre is köszi a segítséget!
  • hunbasser
    nem kell elrejteni,elvégre simán belefér,utána meg úgyis levágod a felesleges részeket,de az a s d w küzöl lesz vmelyik,vagy pedig q e y c közül.amúgy enter a sima lejátszás azt hiszem
  • Kmarha
    nálam azzal amivel lövök.. de nincs olyan sok lehetőség, probálkoz. 30 másodperc alatt rájöhetsz te is
  • SZULTA
    jah addik ok fiuk frapsot én is ismerem de meik gombal indthatom el lassitva a visszajátszást ha a menüt elrejtem??? nemrétetek? :S
  • MrDOS
    Egy dolgot nagyon nem értek. Azt, hogy a török ligában a Fenerbache SK-ban
    Tuncaj Sanli olyan jóra sikerült, hogy csak úgy szórom vele a gólokat.
    Kb. olyan jó mint HENRY
  • MrDOS
    A Van Der Sar sem tud semmit. Mint ha a Lehmann másolata lenne, pont ugyan olyan banga. A buffon meg seggre esett és begurult a labda a kapuba. Szerintem ez a játék gyenge idegzetűeknek nem való. Néha olyan ideges vagyok, hogy majd le ütöm a monitort a helyéről. Szerencse, hogy CRT monitorom van, mert az LCD már összetört volna.
  • Golyo69
    Fraps-al lehet jó videót csinálni....
    FAQ ban levanírva egyébként sztem :D
  • hunbasser
    ezt nem értem :D

egyébként faq-ban le van írva,h kell csinálni belőle videót(meg utána gifet)
  • SZULTA
    hellosztok!hogy lehhet videot csinálni? mert nem tom megnyitni semmivel + szar a visszajátszás progija mert pl: csak gyorsitott gombbal lehet nézni ha leveszed a menürendszert lassitva nem nameg normal gyorsaságban sem tök ...valami ötlet?
  • vmvr
    nem tudom kinek szurkolsz, de szeretnél olyan kapust, mint Lehmann!
  • hunbasser
    vegyél másik kapust vagy játszasd a 2.számú kapust.
    védeni nem tudsz kapussal,csak kijönni,az is több a semminél,kijövetelkor is irányíthatod őket,sokszor nem kaptam emiatt gólt,"jól jött ki a kapusom" -.-
  • Tomy Lee
    Mondjuk ezen nem csodálkozom:))Lehmann-on:)
  • MrDOS
    Nem tudja valaki, hogy hogyan kell védeni a kapussal? Nekem a Lehmann-ból elegem van. Ahányszor rálövik a kapura, annyiszor gól.
  • fernandez93
    Ki8 tud hozzá 1 jó kis kegészítőt??
  • hunbasser
    már belinkeltem,de lehet h már kérdezted tőlem egyszer,akkor is azt mondtam,h belinkeltem már,hát most így megint keresni...
    keress rá a topikban,alul találod a keresőt,keress rá úgy,h cep,de úgy is rákereshetsz,h hungarian second league,mert h van benne magyar bajnokság is
  • littleNorbi
    Melyi patch ez a cep? Betudnád linkelni?
  • ForzaInter
    Én a 4 szezonomban vagyok az Interrel és azt tervezem hogy még eltöltök vagy 3 évet még az internél és utána alacsonnyabb osztályú csapatoknál próbálkozok utána meg visszamegyek az Interhez, csak az a baj hogy keveset játszok mostanában a Fifával inkább neten nyomom és így nincs idő a meneddzser módra,ezért tartok még csak 4 szezonomban.
  • hunbasser
    egy manager mód 15 évig tart,közben meg évente váltogathatod a klubodat,ha akarod,de érdemes egy csapatnál eltölteni legalább 2-3 idényt
    bár mostmár rájöttem,h rosszul csináltam az egészet,előbb a próbákat kellett volna megnézem,és ahhoz kellett volna igazítanom a vándorlásaimat,lehet,h már meglenne 3 zónám,így meg csak mindegyikben kész van 3-4 próba,azt mindben kell olyat csinálni,h "nyerd meg a portugál bajnokságot" meg ilyenek.annyi időm már nincs,6 évem van,és elhatároztam,h inkább a buryt virágoztatom fel,utána meg visszamegyek volt klubjaimhoz