FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
#acm
bejön ez a "lap", rámentem az új-ra, és beirtam egy nevet meg haverom ip cimét.
nagy nehezen rámegyek, kiirja h kapcsolodás, majd hogy kapcsolodás sikertelen.
de neki eddig mire kelll hogy rámenjen? ugyanígy az ujra?
vagyha arra megy hogy Gazda, kiirja h ellenfére várás, de mire én belépnék a fifába, addig kiirja neki is hogy kapcsolódás sikertelen!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Teljesen levittem a fizetéseiket bár most kakának adtam egy 80ast...
Ha otthon játszol állítsd a jegyárakat drágra vagy a szerzõdéseket úgy kösd hogy kicsi legyen a fizetésük.
Most vettem meg Poldit meg Messit és amint messi 2 meccset játszott az lpool meg akarta venni 52 milláért és én eladtam😛És én 46ért vettem...
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
az mitõl van hogy mikor haverral ketten akarunk játszani egymás ellen(egy gép, billentyû+gamepad)akkor mikor haver elkezdi irányítani az emberét akad a game,de ha én mek akkor nem!ez mitõl van?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
2.4cel, 640mb ram,geforce 6600 256mb
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
nekem ha nem otthon játszok akkor -16 ezer körül van,ha otthon akkor meg +300-400 ezer
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
pad: király gabi: 71, cicinho 79, bravo 76, gravesen 76, ricardson 82, baptista 83, ronaldo 83. nincs tartalékom, kicsit nagyon elbasztam a csapatot, dehát, igy is tudni kell nyerni, nomeg tervezek a jövõre is 😉 még maradok 1-2 évet.
gfxpak -p1 -real zdata_13.big m228__ID.o
gfxpak -p1 -real zdata_13.big t21__ID_0_0.fsh
gfxpak -p1 -real zdata_13.big t22__ID_0.fsh
fatbhbuilder.exe
ezvan a fathbuilder.exen belül
és be szeretnék rakni egy arcot, jelen esetben Nasriét
m228__165239.O
t21__165239_0_0.fsh
t22__165239_0.fsh
ez a fileneve
na mit is kell kicserélni a fathbuilder.exen belül h jo legyen?:\
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nem gyenge mi?😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
nem lehet elüntetni azt a sárga keresztet....
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Rogar : Elsõ lépés volt a 06ban a magyarítás, 07ben a kommentátor, 08 esetleg 09ben ha az EA úgy látja, hogy jól fogyott itthon a játék egy-két magyar csapatot tuti beleraknak. Nem a színvonal alapján választják ki a bajnokságokat, hanem a pénz és az üzlet miatt. Magasról tesznek õk rá, hogy milyen a focink, ha magyarorság fifás társadalmának 80% megveszi a játékot a magyar klub csapatok miatt.
Pala17 : Rákattintasz a bannerban (felül az a kis grafikus színes kép) a FAQ részére és lám be is hozza. Amúgy, hogy miért nem tudsz igazolni, megtalálod rá az okot a fifába. Mindig ír valamit.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Miert csak 10 percre lehet allitani egy felidot? thx