36657
-
#12622 De sajnos Joe Cole csak 6-ot lőtt -
#12621 Gratula! David Villa-val Accrington-ban 3 db mesterhármas vagy más néven mester 9-es
Erre varrjatok gombot! (Különben az eredmény 21-1 Macclesfield ellen) -
#12620 azigen :D milyen szinten? -
#12619 Marseille-es gyerek,fm-ben nálam jól tolta :D -
#12618 még anno a fifa 06ban nyomtam egy mester 8ast David Villa-val:)..07es legszebb emlék amikor olasz válogatottal 10-0ra nyertem Argentina ellen mezőnyjátékosaim mindegyike eredményes volt!:)... -
#12617 Nekem egy Nasri nevű emberke jött be nagyon. Nem igazán halottam még róla eddig. :) -
#12616 csinálhatna az ea egy olyan verziót is fifából,ahol csak olyan próbák vannak,h "nyerj 3-0-ra amatőr szinten" és akkor szobatársad sem lenne ennyire idegbeteg :DDD -
#12615 igen, szobatársam is azt probálta. Közben én elmentem vizsgázni. Mire visszajöttem ő már nem volt itt, de a billentyüzetének a darabjai igen. Majd megkérdezem mi történt, de szerintem van egy tippe mindenkinek :DD (megjegyzem, ez nem az első bill ami elhalálozott nála a játék során. Már egy egész tömegsírunk van ott lent az udvaron) -
#12614 még nem,lassan lehet,h nem is a manager modeot nyomom tovább,hanem a próbákat csinálom majd :DDDDDdd -
bajzi #12613 Saitek impact gamepadról elmondanátok a tapasztalaitokat? ha van
-
#12612 Gratula:A:Aés mien szinten nyomod legend?:A -
#12611 -
#12610 Gazzi mesterötös :)
mint látjátok,már az első 24 percben megvolt a mesterhármas,onnantól már csak arra törekedtem,h csak vele lőjjek gólt :)
pedig már a meccs elején is fáradt volt
-
#12609 livorno az serie a :)
és nem csak manager modeban lehet átigazolni,de mondom,h generált pléya... -
#12608 ház nekem egy játékosnak sincs 95fölött...
milyen liga?
csak menedzserben lehet átigazolni? -
blew #12607 Szia kössz a választ.egy olyannal szívunk mindíg azt írja ki hogy csatlakozési hiba vagy valami ilyesmit.Hamachin is próbáltuk.megcsinálom a játékot látjuk is egy mást de amikor csatlakozni próbálunk nem csatlakozik össze.időtullépés -
blew #12606 Szia kössz a választ.egy olyannal szívunk mindíg azt írja ki hogy csatlakozési hiba vagy valami ilyesmit.Hamachin is próbáltuk.megcsinálom a játékot látjuk is egy mást de amikor csatlakozni próbálunk nem csatlakozik össze.időtullépés -
#12605 most a Livornonál van,a nevét ne kérdezd,azt hiszem generált játékos,már 2015-ben vagyok.keress rá átigazolási piacon,állítsd be a bajnokságot meg a státuszt és a posztot is bármilyenre,tulajdonságot pedig 95 és 100 közé,és kidobja a fifa legjobb játékosait,akiknek a pontjai száma 95 felett van,vagy 95 -
#12604 Aszta...
Hol található ez az adu??? -
#12603 direct ip-n illetve hálózaton keresztül így is tudtok játszani.esetleg ha nem menne,faq-ban le van írva,h kell így játszani,faq-ot a banner jobb felső sarkában találod -
blew #12602 Sziasztok
Még soha nem olvastam ezt a fórumot és lenne egy kérdésem.A haverommal akarunk játszani direkt ip-n.de sehogy nem akar menni.Csak eredeti 07-el fog menni??? -
SZULTA #12601 amugy vágom hogy a frapsal hogy gondoljátok az a legjobb ez eszembe se jutott lol köxke :P má toom hogy fogom sináni... -
iceman1986 #12600 Sziasztok! Nekem egy olyan gondom van, hogy nem indul a Creation Master 07, és a következő hibaüzenetet kapom: "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." Kapott valaki hasonló üzenetet? A FIFA07 mappába kell telepíteni? Én külön mappába tettem, ez a gond? Előre is köszi a segítséget! -
#12599 nem kell elrejteni,elvégre simán belefér,utána meg úgyis levágod a felesleges részeket,de az a s d w küzöl lesz vmelyik,vagy pedig q e y c közül.amúgy enter a sima lejátszás azt hiszem -
#12598 nálam azzal amivel lövök.. de nincs olyan sok lehetőség, probálkoz. 30 másodperc alatt rájöhetsz te is -
SZULTA #12597 jah addik ok fiuk frapsot én is ismerem de meik gombal indthatom el lassitva a visszajátszást ha a menüt elrejtem??? nemrétetek? :S -
MrDOS #12596 Egy dolgot nagyon nem értek. Azt, hogy a török ligában a Fenerbache SK-ban
Tuncaj Sanli olyan jóra sikerült, hogy csak úgy szórom vele a gólokat.
Kb. olyan jó mint HENRY -
MrDOS #12595 A Van Der Sar sem tud semmit. Mint ha a Lehmann másolata lenne, pont ugyan olyan banga. A buffon meg seggre esett és begurult a labda a kapuba. Szerintem ez a játék gyenge idegzetűeknek nem való. Néha olyan ideges vagyok, hogy majd le ütöm a monitort a helyéről. Szerencse, hogy CRT monitorom van, mert az LCD már összetört volna. -
#12594 Fraps-al lehet jó videót csinálni....
FAQ ban levanírva egyébként sztem :D -
#12593 ezt nem értem :D
egyébként faq-ban le van írva,h kell csinálni belőle videót(meg utána gifet) -
SZULTA #12592 hellosztok!hogy lehhet videot csinálni? mert nem tom megnyitni semmivel + szar a visszajátszás progija mert pl: csak gyorsitott gombbal lehet nézni ha leveszed a menürendszert lassitva nem nameg normal gyorsaságban sem tök ...valami ötlet? -
#12591 nem tudom kinek szurkolsz, de szeretnél olyan kapust, mint Lehmann! -
#12590 vegyél másik kapust vagy játszasd a 2.számú kapust.
védeni nem tudsz kapussal,csak kijönni,az is több a semminél,kijövetelkor is irányíthatod őket,sokszor nem kaptam emiatt gólt,"jól jött ki a kapusom" -.- -
Tomy Lee #12589 Mondjuk ezen nem csodálkozom:))Lehmann-on:) -
MrDOS #12588 Nem tudja valaki, hogy hogyan kell védeni a kapussal? Nekem a Lehmann-ból elegem van. Ahányszor rálövik a kapura, annyiszor gól. -
fernandez93 #12587 Ki8 tud hozzá 1 jó kis kegészítőt?? -
#12586 már belinkeltem,de lehet h már kérdezted tőlem egyszer,akkor is azt mondtam,h belinkeltem már,hát most így megint keresni...
keress rá a topikban,alul találod a keresőt,keress rá úgy,h cep,de úgy is rákereshetsz,h hungarian second league,mert h van benne magyar bajnokság is -
#12585 Melyi patch ez a cep? Betudnád linkelni? -
#12584 Én a 4 szezonomban vagyok az Interrel és azt tervezem hogy még eltöltök vagy 3 évet még az internél és utána alacsonnyabb osztályú csapatoknál próbálkozok utána meg visszamegyek az Interhez, csak az a baj hogy keveset játszok mostanában a Fifával inkább neten nyomom és így nincs idő a meneddzser módra,ezért tartok még csak 4 szezonomban. -
#12583 egy manager mód 15 évig tart,közben meg évente váltogathatod a klubodat,ha akarod,de érdemes egy csapatnál eltölteni legalább 2-3 idényt
bár mostmár rájöttem,h rosszul csináltam az egészet,előbb a próbákat kellett volna megnézem,és ahhoz kellett volna igazítanom a vándorlásaimat,lehet,h már meglenne 3 zónám,így meg csak mindegyikben kész van 3-4 próba,azt mindben kell olyat csinálni,h "nyerd meg a portugál bajnokságot" meg ilyenek.annyi időm már nincs,6 évem van,és elhatároztam,h inkább a buryt virágoztatom fel,utána meg visszamegyek volt klubjaimhoz