36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Robinho14
    Rúgd el amikor megfog a védő!és akkor nem kell idegeskedni azért mert nem adja a tizeneggyest!
  • hunbasser
    patchre gyanakszom,azok csinálnak ilyet.írd le,h milyen patchek vannak feltéve,meg mezek is okozhatják.ha mez vagy egyéb kelléket beraktál,akkor file masterrel generáld újra azokat a fileokat,amelyekbe belenyúl(ezeket általában leírja,de lehet,h az is megoldaná a problémád,ha csak a fifa.bat-ot generálnád újra)
    ha nem patch miatt van,akkor mentésekről csinálj másolatot,fifát távolítsd el,majd telepítsd fel újra mentéseket pedig visszamásolod
  • mergal
    Sziasztok! Miért van az hogy szinte minden indítás után behozom a mentést betölti a meccset és lefagy vagy valami hasonló. Stadionkép szurkolóhang de ezenkívűl semmi. Radeonom van de ami a Faq-ba van az nálam úgy van beállítva.
    Restartolok windows gombbal kilépek elötte aztán restart után mindig jó.
    Ötlet?
  • gamehunter01
    igen ez igy van.ezt már én is tapasztaltam többször is,de nekem volt olyan is h egy meccsen kétszer is megadta a bíró a 11-est.érdekes...
  • hunbasser
    ugyan ez van a valóságban is.ha 40 m-re a kaputól dobod el magad,azt könnyebben megeszi a bíró,ha 16-oson belül vagy,akkor meg simán hiheti azt is,h csak színészkedtél.
  • Doki17
    De ezzel az az egy gond van hogy csak a 16-oson belül nem ad elönyszabályt(vagyis már ott 11-est kéne), de ha kivül vagyok akkor simán jár a szabad.
  • hunbasser
    nyomdd meg 2x az e betűt,azaz a sprintet,általában bejön.
    egyébként ez sztem nem bug,ilyenkor a "gép" azt hiszi,h azt várod,h lerántsanak,pedig sokszor nem ez a helyzet
  • Doki17
    Helló!

Az ellen nincs vmi megoldás hogyha lerántanak 16-oson belül meg is kapjam a 11-est, mert a gép csomoszor leránt a 16-os vonalon belül és semmit nem kapok még csak elönyszabályt sem. Ez egy idő után nagyon idegesitő tudd lenni amikor már a 10. helyzetet akadályozza meg igy a gép.
  • atenza
    Aham én is így hallottam azér kérdeztem..köcc
  • hunbasser
    elvileg úgy hirdették meg,h 8-an játszhatunk egyszerre multiban,hát ez tudtommal nem valósítható meg -.-
    max one on one
  • atenza
    Mondjuk 2-2en egy csapatban...sajnálom ha nincs fantáziád..
  • Csesza
    22-en mindenki 1 embert irányít _DSD_as_DASDAS_DASD
  • hunbasser
    h képzelted el? :D
  • atenza
    Lehet egyszerre többen tolni 2nél hálózatba v. online v. vhogy?
  • KeKKSZike
    Köszönöm!
  • hunbasser
    vegyétek le mindketten a felbontást 640x480-ra,részletességet alacsonyra,ne menjen háttérben semmi nettel érintkező progi(pl vírusírtó sem jó,mert milyen már az,ha pont játék közben kezdi el letölteni a frissítéseket :D)
    hát,nagyjából ennyi,még a faq-ban találsz 1 zipet,3 fájl van becsomagolva,azt másold be oda,ahová leírtam a faqban,még az is csökkentheti a lag mértékét.
  • KeKKSZike
    Hali Srácok!

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen módszerrel lehet jó, szaggatásmentes Online játékot játszani?? Van valami? Vagy úgy akadozva lehet csak?
  • hunbasser
    nem figyeltem,de tudom,h olyan :)
    visszajátszásoknál lehet legjobban látni
  • ForzaInter
    Mikor nyomtuk a meccset akkor is olyan volt, láttad?
  • hunbasser
    én voltam egy ideig a Corinthianssal manager modeban(fifában még ott van Tevez),és hát minden visszajátszásnál elég vicces volt amikor megláttam a fejéből kiálló fekete "kardot"
  • ForzaInter
    Tevez nél van egy nagy bug még meg asszem Ovomeyálánál, azt láttad? Jó a logod!
  • DjCooll
    hát épp ezért kellene kijavítaniuk a hibájukat nem de?
  • ricsa1
    megynyertem az Juventusal az Olasz bajnokságot
  • b4lu
    vkinek van kedve tolni pár meccset? ha igen akkor msn: [email protected]
  • alonso82
    Ez semmi a '98-hoz képest, erős lövésnél átment a kapuson a labda
  • gamehunter01
    eddig mindegyik fifában volt bug és ez sztem igy fog folytatódni...egyre nevetségesebbek lesznek
  • DjCooll
    a többi áll és néz!de azért ezekt jó lenne kijavítani mert nekem volt már hasonlóamiből góltkaptam!Avédőlevete mellel neki ugrot a csatár és átment rajta..
  • gamehunter01
    a newcastle ellen world classon az ellenség nem kegyelmez.
    itt egy példa:

szerencsére gól lett a csukafejes,de emlékezetes is
  • DaemoonHunter
    Látom, kössz!
  • vmvr
    már topikja is van
  • DaemoonHunter
    Valaki tud már vmit erről?: UEFA Champions League 2006-2007
    Csak ezt találtam eddig: kép
  • peeter22
    2013-14 es évben járva.Nem vagyok nagy spíler csak profin játszom. Walcott(99) Adebayor(90) éves góltermése összesen 60 körül ez azért van mert erős rotációs rendszerben játszatok és nem játszanak minden meccsen. Mögöttük a nagy durrogtató meg Fabergas(95), ő csak 15-20 gólig jut, de azok nem kicsit főleg szabadból lő szépeket.
  • Kmarha
    Rooney és Rossi, a két csodacsatár. Egyikük rálövi, ha véletlenül nem megy pe akkor visszapattan, és a másik már pont a megfelelő helyen áll hogy értékesítse a gólt. Legyözhetetlenek.

Egykoron még Smith is jó volt, de már 2 évad óta visszavonult. (közbe még jött pár új felfedezett, pl Stead meg Ameida, de ők inkább csak hátulról robbantak be nagy-nagynéha)
  • hunbasser
    az nem fog sikerülni.szerezz egy telepítőt,és telepítsd fel normálisan a játékot
  • Mattboy
    Off
    No lássuk mit tud Wayne Rooney...
    Nekem ő az abszolút sztár a csapatban!
    Bár Smith és Solskjaer is jól nyomja....
    Azt gondolom remekül sikeredett a 07-es játék!
    Egyszerűen pöpec!
    Off end
  • ricsa1
    Nekem a csapatom:Henry támad meg Rooney
    KÖzéppájás:Schol,Rosycky nem tom jol irtam az előzőt
    meg még sok an akik jol fociznak
  • TRac
    Üdv% Hogyan lehet életre kelteni egy olyan fifát,ami nincs telepítve,csak a telepített cucc felmásolva? Kéne vni reg nem?
  • alonso82
    Szerintem vásárold vissza Cannavaro-t
  • Forza Italia
    Helló mindenkinek!
    A Juvéval nyomom bajnokságot sikerült már nyernem de Bl-t még nem. Így egykis igazolást hajtottam végre. Íme a csapatom:
    Buffon (Király)
    Grygera-Gaby Milito-Barzagli-Marcelo
    Ribery-camoranesi-Nedved-Robinho
    Del Piero-Agüero
    Cserék: Antoni Lopez, Mascherano, Palladino
  • alonso82
    A klasszikus 11-ből nem lehet játékost venni???