FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
oldalra, és arra katt akit cserélni akarsz. Asszem így van.
hol hallom?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
tál, és amikor meg lett a 10. gól akkor visszaváltottál a Arsenal-ra.
A kérdésem: ha megvettem a rajongói boltban a Mokás hangefekteket, akkor azt
hol hallom?
Az én Arsenalom már olyan jó hogy Henry a maga 92 pontjával kispadra került majd eladtam...
Jött helyette Walcott V.Persie és Podolski...
Jó kis erõs keretem van
Eddigi rekordom világklasszis szinten
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Elõre Köszi: Bazsi
meg van a game es el kezdi a telepitest egesszen addig el erek amig elo jon a license agreement ig amiben mar eleve nincsen szoveg aztan yesre megyek vagyis hogy adja tovabb az instalalast es erre ki dobja hogy a directx verziom nem jo es toltsem le a microsoft oldalrol le toltottem es ugyan csak nem mukszik a FAQ ban is amit olvastam azzal sem mukodik....
Otleteket varok koszonom elore is ...
<Én is ma jutok fel Juventussal Serie A-ba 😊>Én is ma jutok fel Juventussal Serie A-ba 😊>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
Letöltöttem a gémet, de kicsomagolásnál(TC-RaR) CRC hibát talál
Mit lehet ilyenkor tenni? Nem merem letörölni, mert fel kell töltenem az arány miatt. Tehát tiszta dillema.
Fákjúal!
Pl Tarragona ellen teljes "B" csapatomat küldtem fel drága jegyekkel mert jó a szurkolói támogatottságom és 1 907 000 volt a bevételem. Ha fontos meccs van és minden nagyágyú fent van akkor - 400 000 de általában nyereséges vagyok mindig.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W