36657
-
#12702 igen saját csapat, az otlosó szezonban de az a baj h nemlehet exportálni a csapatot.. de azért elég jóra sikeredett. -
#12701 egész jó. hanyadik szezonban jársz a manager módban? + mi a csapatod neve? szőreg?:D akkor ez saját csapat...nem? -
A Csapatom vélemények? -
pekka2 #12699 Segítsetek már,
pár trükkös kombinációt leírnátok? Ami nincs benne a FAQ-ban. 12ezer hsz-t nem tudok visszaolvasni. 1-et találtam, szabadnál az átlépős cselt. Van még ilyen trükk? -
#12698 lehet hogy a soccer07-et más cég gyártotta mint a fifa 07-et de ugyanarra, a fifa játékokra épült -
matehoki #12697 Amúgy csak azért kérdezem, mert: egyszer elmentem a media markt áruházba és ott X-box-on játszottam a fifa 07-el, de ekkor nagyon ledöbben tem mert úgyanis a PC-re megjelent változathozképes sokkal jobb játékkal játszottam, és olyan volt abba hogy a menű teljesen más, újjab game modók, pl olyan hogy egy játékossal lehet játszani csak a kapus ellen, és nem gyakorlás, mert olyan kamera szögből volt hogy csak a kaput és a kapust lehetet látni, és pontokra ment az egész. Igy nem tudtam hova tenni ezt a dolgot, úgyanaz volt a neve a játéknak mint a pc megjelent játéknak, de lehet az hogy csak x-boxra újjitottak, de elég nagy újjitás lenne, ezért kérdezem hogy mit szoltok ehez? Úgynis nem értem. -
matehoki #12696 vagy lehet hogy csak a soccer az amerikában megjelent játéknak a neve, ami nálunk fifa07? -
matehoki #12695 Szisztok!
Mi a különbség a FIFA 07 és a FIFA SOCCER 07 között, azon kivül hogy a 07 pc-n és a soccer ps2-n jelent meg? -
pekka2 #12694 Mondjatok már pár trükköt, még egy gólt is alig tudok sszehozni.
A FAQ-ban leírtakat meg se próbálom -
pekka2 #12693 kösz a jótanácsokat, próbálkozom folyamatosan.. -
Attlen #12692 Hello, voolt winreinstall is a konfigom alul, szvall evvel is képes akadni legkisebb felbontáson és részleteségi szinten amugy amit irtak a data/cmn és ott az átnevezés még ugyis nagyon akadt a közeli képeknél megoldás? -
#12691 légyszi olvass bele a faq-ba,banner jobb felső sarka,le van benne írva -
peti22 #12690 Azt szeretném megtudni , hogy a Fifa 07-ben hogyan lehet hálozatban játszani?
Köszi! (Légyszi írjatok.) -
#12689 igen én is félprofin kezdtem aztán egyre jobban belejöttem a játékba most meg már 5-6 gólokkal nyerem a meccseimet világklasszis szinten.én is a legend szintre hajtok csak igen nehéz némelyik próba de ez a jó benne -
#12688 ez csak gyakorlás kérdése,meglátod,pár hónap és úgy kened majd,h neked is tetszeni fog a játékod! :)
ya,és kitartás az kell.és próbálj mindig feljebb törekedni,szóval ha most elkezdted amatőrön,akkor utána ha már jó vagy,válts szintet,és ha már világklasszis szinten tudsz nyerni folyamatosan 3-4 gólokkal,akkor a próbáknál csinálj meg 2 zónát,és a legend szintet is megkapod,persze ez még rengeteg idő,míg eljutsz idáig,csak gyakorolni kell -
#12687 állítsd be kedved szerint a billentyűzeted meg amatőrön kezd aztán meg jön a többi (gyakorlat teszi a mestert;) -
pekka2 #12686 Szevasztok,
hát én még csak most kezdtem el játszani, de egy meccset se sikerült még megnyernem. Valahogy nem sikerül megszoknom melyik gombbal mit tudok csinálni :(
Na azért próbálkozom -
#12685 akkor más ötletem nincs -
#12684 Köszi,de sajnos nem sikerült. -
#12683 próbáldd meg azt,h létrehozol egy új fájlt jegyzettömbbel,beleírod: RESOLUTION=1280x960 ezt elmented locale néven.total commandert megnyitod,és locale.txt-ről átnevezed locale.ini-re,és bemásolod a Program Files\EA Sports\FIFA 07 mappába.
ez a művelet demonál működött,itt nem biztos,h működni fog,majd számolj be a fejleményekről -
#12682 jaja tevezt azt láttam a másikat azt nem:) köszike -
#12681 Hello! Be lehet tennia játékba 1280*960-as felbontást? Esetleg lehetséges akkor hogyan? -
#12680 jah és menger módban! -
#12679 császtok ez nem csít volt de viszont abban igazatok van h kreaált csapat tehát eböl addodik hogy sok a cash..ő akkor megszerzem a normális képet rola.. -
#12678 nyomj még le hozzá vmilyen irányt vagy nézd meg a faq-ban.meg egyébként lövésnél is lehet használni ekkor ugy tudom belsővel lövi meg a lasztit.
-
CzKaresz22 #12677 Sziasztok!
Nem tudjátok 07-hez nincs olyan patch amelynek segítségével 2 ember 2 külön csapattal nyomhatja a maneger módot ? -
#12676 mégse testcsel gomb mi a faszra jo???????????????????????????????????????????????????nem ér semmit nyomogatom össze vissaza semmi közel megyek egy csávohoz nyomiogatom az iránygombokat plus a mégse testcsel gombot és SEMMI!!!!!semmire nem jo -
#12675 Az lenne a kérdésem, hogy saját játékoshoz nem lehet fényképet valahogy betenni? -
#12674 szvsz nem gyengén csítel -.- -
#12673 hát igen, ha talán megmutatnád a kép felső részét is, akkor megmondhatnám hgoy találkozhattunk e ilyennel. Mert menedzser módban nem egykönnyen, de azon kivül, csak perc kérdése az egész :) -
#12672 aha.én csak a címerből gondoltam mert ugy láttam h lengyeleknél van ilyen cimer de mindegy.az a lényeg,h van cash neki:D -
#12671 sztem meg lengyel csapathoz ilyen pléyákat nem tud igazolni,egyszerűen nem tud összegyűjteni annyi casht -
#12670 aha nekem is van ugy h a 82-es játékos 87-es egy poszton,de megnéztem h változtak-e a képességei,ugy láttam hogy nem ez vagy a játékba csináltak ilyet vagy kitudja
sztem ez vmilyen lengyel csapat lehet [de csak sztem:)] -
#12669 [les mint az állat]
egyébként ilyen sztem akkor van,ha 99-es a játékosod,és áthelyezed egy másik neki nem illő posztra(mint pl most is),és van olyan,h mondjuk 75/73 h egy élethűbb példával álljunk elő.
egyébként ez milyen csapat?sanda gyanúm h kreált csapat,a címer nem nagyon ismerős(legalábbis arról amit az aljából látok) -
Csesza #12668 nem, de örűlj neki :D -
#12667 mondjuk én még nem de az a jó h sok játékost fel lehet vinni 100-ra vagy 90 felé csak gondolom h kellett egy kis pénz is az átigazolásokhoz,nem?egyébként jó a csapatod -
#12666 császtok ilyet láttatok már? -
#12665 alaplapot cseréld ki,sztem nem vészes a konfigod.ha meg fejlesztened kéne,akkor meg mindent vegyél.
akkor az én kérdésem:eredeti a fifád? -
Jose870318 #12664 Kérdésem lenne hozzátok!!!
Nos fifa07 el onlineon hogyan tudok játszani
illetve Szg konfiguráció adataim:
Asrock alaplap,512 MB DDR ram,Mercury TV Card,Nvidia GeForce FX 6600 256MB videocard.Maxtor 80 GB HDD----mi a véleményetek a gépről.Min kéne javítani hogy jobb legyen?Köszönöm a válaszokat annak aki ir. -
#12663 Hátja ez is egy megoldás csak hár általába szélről szoktam felfutni és olyan szögből nincs sok értelme ellőni.