36657
-
#12742 Még agyalok rajta és igazán annyira nagy szükségem nincs is rá, mert 100 milkóm van a Manchesterrel...csak egy kicsit cink, ha minden "sztár" játszik az adott mecccsen, akkor csúnyán megy minuszba az account..
De azért kösy! -
#12741 gondolom nem bonyolult leszedni,csak egy uninstall,vagy lehet,h ki is lehet kapcsolni a patchben,h ne adja a pénzt,még sosem próbáltam,mindenesetre azért ajánlom neked,h minden meccs után ments,nehogy véletlenül mínuszba találd magad,és akkor 6 meccset hiába játszottál le.én nem tenném fel a helyedben,mert ez cheat,sokat ad meccsenként,így túl könnyű a játék,de hát te tudod -
#12740 Hi!
Én a ticket price patchet tenném fel....
Mennyire bonyi leszedni...
És megéri felrakni? Sok zsét ad?
thx -
#12739 vannak hozzá patchek,de nem ajánlatos,esetleg mond meg melyiket szeretnéd feltenni,és akkor megmondjuk,h okoz-e vmi galibát vagy sem -
#12738 lol
Asszem ezt én is kipróbálom...
Egyébként leszedni mennyire bonyolult? -
#12737 -vagy -
#12736 Jó a ticket price patch, csak úgy kell használni, hogy csak akkor rakd fel, ha otthon játszol. Ha idegenben játszol vagy szedd le, és ne legyél telhetetlen, mert hirtelen minuszban leszel:D -
#12735 Hi!
Vannak hozzá kiegészítők, meg mindenféle okosság is....
A bannerban vannak linkek...látogass el pár helyre...de szerintem egyenlőre úgy is jó, ahogy most van...
Gyakorolj!
-
#12734 jiha, reggel 9-0ra vertem Watforddal a Benfica-t! Go Priskin :) -
imi1024 #12733 Sziasztok!
Kellene nekem 1 kis segítség.Most telepítettem föl a játékot,nagyon zsír.Azt szeretném kérdezni,h szerintetek tegyek föl rá valami patchet?Azt sem tudom h készült-e,bocsi tudom tájékozatlan vagyok.Légyszi segítsetek!Köszi! -
#12732 szia -
Jose870318 #12731 sziasztok -
#12730 tudom már vagy 3 szor kijátszottam csak fel akartam kicsit dobni:) -
#12729 Jaja nekem is volt olyan tetszett hogy 1 miláról feltornáztam a pénzemet 30 millára, így izgalmas. -
#12728 sztem nincs,de nézz szét külföldi fifa siteokon,egyébként meg nem szép dolog csítelni,nomeg el is rontja a játék élményét.ugye az is munka,h neked kell +-ba vinni a költségvetést(ha olyan szarul állsz),és ez külön jó benne -
#12727 jaja nekem is ezt csinálta nemtudtok egy normálsisat? -
#12726 nem,van benne egy olyan bug,h hirtelen mínusz sokmillióba viszi a kasszát -
#12725 A ticket price patch nem jó? -
#12724 Ha már így felvetődött a kreált csapat, hogyan lehet vele manager módban játszani? -
#12723 valaki jön egy mecsre? -
#12722 :) -
#12721 utolsó kettő mijó már :D -
#12720 Azt az utolsót párszor már csinálta nekem a játékban. -
#12719 Amikor a legvégén lévő táncot elkezde a játékosom amjd meghaltama röhögéstől:DDD -
#12718 Ne csináld már! -
A cserepadom!!! -
#12716 Mondjuk a fű az nekem is be volt rakva de vagy már 10* ujraraktam a Fifát és egyszer nem raktam vissza és azóta az eredeti van egy peccs van ha annak nevezhető beraktam az Internek a mezét mert az eredeti kurv@ szarul nézett ki ennyi van bennt. -
#12715 én mondjuk használok egy breki által létrehozott füvet,használom a popup managert,sztem mást nem használok,ha úgy vesszük,akkor ez egy patch,eddig ez tuti,h jó,eddig még galiba nem volt vele.
hsp nem tudom,h jó lesz-e,én tartok tőle,de sztem nem is fogom felrakni.
mezekre szokott panasz lenni,de ott sztem a regenerálás hiánya miatt lép ki a játék
mondhatnátok olyan patcheket,amelyek biztos,h nem szarják el a játékot,mert akkor azokat betehetném a faqba -
#12714 Tényleg elbassza, nekem is ilyen volt el is határoztam hogy semmit nem rakok fel az FH oldaláról még a HSP-ét se, mondjuk ha ki jön egyszer, meg akkor multiba se tudnám nyomni ha feraknák vmi peccset. -
#12713 ez elbassza a manager modeos mentést,nálam mindig kliépett hibára hivatkozva.
sb1:keress vissza itt a topikban,alul találod a keresőt,írd bele,h cep,egyszer belinkeltem,abban van nb1 meg nb2 is,mondjuk az is elbassza a manager modeot,de rak a játékba egy rakás bajnokságot,meg kupát,tornákat -
#12712 pl. itt az aranycsapat
vagy ebbe benne van a dvsc -
Jose870318 #12711 FH-n van ilyen csalás csak keresd meg -
#12710 Magyar bajnokság kiegészítés, vagy magyar csapatok nincsen a játékhoz? -
#12709 nézegettem a fifa hungary-n de nem nagyon találtam de külföldi biztos h van. a goggle-be beírod hogy FIFA 07 Money patch és ott nézegethetsz vagy ahogy akarod. -
#12708 külföldi fifa oldalakon nézz szét,de ilyen sztem az fh-n is van... -
#12707 nevezd nevén a dolgokat: csalást, cheatet. Nem én nem tudok -
#12706 40ezer$ halljátok nemtudnátok nekem mondani egy olyat cuccot h a 07 -be karrier modba ilyen pénz patchet h betudjam állitani a h mennyi pénzm legyen tudtok ilyenröl ??KösziXD -
#12705 vidd vissza ahol vetted és panaszold el a hibád, vagy ha ez nem járható út olvasd el a pm-et :D -
Jose870318 #12704 valaki please!!!
Fifa world cupot installálom(daemon toolsal).Majd inditanám és hibaüzenet küldése ezt adja be.Mi lehet a baj???Kössz a válaszokat előre -
#12703 mennyi pénz maradt meg? már csak ugy kíváncsiságból