FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Német Kupa 2. forduló : VfB Stuttgart - Kalsruhe FC 2:2 (tizenegyesek 1:3)
Stuttgart 60.percben már ment 2:0-ra ! Aztán vhogy benyomta két gólt, de fogalmam sincs h, kb a meccsen 2 kapura tartó lövésem volt, azok be is mentek 😄 hosszabításban már lépni nem tudtak a játékosaim, szinte az összesnek piros volt az erõnléti kis csíkja...Tomasson hosszabítás 1. félidjének végén rúgott 1 akkora kapufát, h majdnem lefordultam a székemrõl.Vhogy sikerült kihúznom, végig Õk támadtak, és végül sikerült a tizegyesekig kibekkelnem.Ott meg vhogy meg tudtam verni Õket...nagyon nagy meccs volt 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
GGMU
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
amugy csak pár jáékossal lehet pesbe
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ezt hogy?mármint pes-ben
ON
nagyon el lett cseszve ez a játék,fõleg realitás szempontjából,mármint annak a hiánya a gond ugyebár 😊.pl elkezdtem egy manager módot és robi carlos úgy fárad mintha öreganyám játszana,3-ik meccs után pihentetnem kellett<#guluszem1>#guluszem1>
Ezzel a cselezéssel jól kibasztak a billentyûsökkel.
Nem igaz a 11est nekem mindig középre laposan rúgja ez miért van így??Lassan már hülyét kapok tõle
Az interaktív módhoz az a kód kell ami a gyári cd tartóba van benne???ha az nincs akkor nem is tudok abba a módba játszani??????
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Mû esés és 11es 😄
GGMU
Hajrá Magyarország!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#wave>#wave>
sokan kérdezték,h a joe coleos beadás h van,hát ez az.
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
valaki elmagyarázná nekem ezt pntosabban:Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
-a nagy csapatok a tabella közepén vannak... sztem nem éeltszerû.. pl real madrid 7. valencia 6. szal..
- a szponzor alig ad lóvét...
-egyéb kicsi bugok..
-ne életszerû eredmények.. gondolok itt [ 8-7 ,7-5 stb ]
-a jatekosfejlõdés elég jó