36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    processzor?winchester?mert,h ugye ezeket is a táp látja el árammal,meg mindent,amit a gépedben találsz
  • petike20
    Ati Radeon 9600XT 256MB DDRII MEMORY
    ezt akartad tudni?
  • hunbasser
    vagy ez a rossz,vagy táp.de jó lenne tudni a konfigodat is,lehet,h nem bírja a táp,bár ezt vmi miatt nem tartom észszerűnek
  • petike20
    300W - azt már mondták nekem, hogy lehet kevés
  • kas123
    táp?
  • petike20
    512 MB ramom van.
  • hunbasser
    és ez csak fifánál van így?egyébként erősen a ramra gyanakszom,vkitől szerezz kölcsönbe egy ramot,és próbáld ki azzal,ha nem indul újra,akkor egyértelű,h az volt a gond.namost:vagy kevés ramod van,vagy rossz a ramod
  • hunbasser
    pop-up manager.faq-ban meg is találod
  • petike20
    Sziasztok.
    Nem tudok játszani a fifaval, mert állandóan újraindul a gép magától! Mit lehetne tenni vele, hogy működjön rendesen? Most raktam újból a windowst, új a videókártyám is. Jó lenne, ha segítenétek.
    Sziasztok.
  • alonso82
    Ha igen ez nekem is kell
  • ForzaInter
    Neked tán fel van rakva vmi patch hogy mások a kijelzők?
  • Mayorpapa
    el lehet valahogy kerülni a telepítésnél a directx állandó feltelepítését?
  • Teky81
    Thanks!
  • kas123
    FAQ
  • Teky81
    Sziasztok!Segítséget kérnék.Hogyan lehet frankó cseleket nyomni mert egyszerüen nem megy.Nem igazán tudom lerázni a védőket.
    Amikor betölti a meccset mindig kiirja h forgassam a trükk kart erre meg arra,nem tud valaki pc-hez normális leírást,mert nem jövök rá...
    A csapat összhangon hogyan lehet javítani?
  • kas123
    A rotáció miatt nincs állandó kezdő mert azt nem bírnák, ill van 3 ember akik majdnem mindig játszanak(2-3 meccset hagytak ki) de nekik is max 40es a moráljuk.
  • hunbasser
    kapusommal megint gólt lőttem :D

• hunbasser
    a moráljuk úgy megy fel,ha sokat játszatod őket,azoknak,akik mindig kezdők,általában maxon van a moráljuk
  • kas123
    Újabb problémám van. 7-8 kezdő játékosomnak lejár az idény végén a szerződése, és meg akarnám hosszabbítani de nem tudom mer mind1iknek rossza morálja 0-40ig terjed de inkább 20 alatt :(. És nem értem hogy miért van, a Liga kupában negyed döntős vagyok, Fa kupában is továbbjutottam, LVD-ben is ottvagyok, Bajnokságban vezetek 9 ponttal. És a szurkolói és a vezetőségi izé is 99.
    Tippek hogy mivel tudnám feljebb tornászni a moráljukat? Most tartok december másodikánál, tehát van még hátra, így jöhetnek a hosszú távó ötletek is :).
  • hunbasser
    tuti,h van szabadúszó.csak az országot és a bajnokságot bármelyikre,lent pedig állítsd be szabadúszóra,és tuti,h találni fog
  • szirk
    Én is csak azért lettem a Bury menedzsere mert ez egy kihivás.
    csak azt szeretném most kérdezni elsö évadban nincsen szabaduszo akit ingyen vehetnék fel a csapatba?mert nincs sok pénzem mert stadion igazgatora gyüjtök, hogy utána többet kapjak hazai mecs után és csak az után jön a tőbbi fejlesztés
  • ForzaInter
    Vagy 6-os szintűnek biztos kell lennie én is mindig rotálok mert nekem is 3-as szintű az orvosom.
  • kas123
    Ma játszotttam a menedzser módba, hereforddal (Angol 2. liga (legalsó osztály), és a félpályánál buktattak és gondoltam rálövöm izomból a kapura. Repül a labda, gondotlam h jó mellé megy, de nem! A kapus csak beleérni tudott és gól! Senki nem ért bele a szabadrúgáslövő játékosom, és a kapuson kívül. Kicsit furcsállottam hogy ilyen lövés is bemegy, ezért gondoltam hogy talán bug. Jól gondoltam?
    Ya és még annyi hogy jelenleg 3mas szintű az orvosom, és még így is dögfáradtak a játékosaim, pedig minden meccsen rotálok. Hanyas szintű orvos tud elfogadható fizikai állapotot elérni?
  • Bedibeni
    HSP 07 nem tudja valaki mikorra lesz kész??:S
  • mike0013
    köszii^^
  • hunbasser
    miért,mégis h kéne? :D
    amúgy ha annyira bonyolult gondolom van mellé leírás.
    egyébként még sosem próbáltam a cep-et
  • alonso82
    Bocs, tumom, hogy sokan kérdezték már, de hogy kell felrakni ezt a szart?
  • Dexantreal
    Boldog szülinapot!
  • mike0013
    ooo:DD
    köszönöm szépen!!!^^
  • fenegyerek1
    Lehet a CM07-ben a csapatokat rakosgatni,és hogyan?
  • hunbasser
    jaj,most látom csak...BSZ MIKE! :)
  • ForzaInter
    Nekem meg azt mondták kerüljem el az utolsó 3 helyet.
  • hunbasser
    eleinte én is a Buryvel akartam lenni,de 2016-ra sajnos a csapat másfél csillagos lett.Grimsby Townal vagyok,szintén negyedosztály,és ez a csapat meg 1 csillagos volt,kevés pénzzel,ezért szerződtem ide,h kihívás legyen,gondoltam,h kiesőjelölt lesz,de nem,mert igazgatósági elvárás,h nyerjem meg a bajnokságot.mindenesetre 1 csillagos volt,ahogy én odamentem,egyből másfél csillagos lett,és a vezetők már küldték is az üzenetet,h mivel a Frosinonéval elég jó voltam az olasz kupában,alkossak már itt is vmit :D
    ez az első olyan idényem,ahol a messiást látják bennem,és nem az van az újságokban,h vajon képes leszek-e elvezetni a csapatot
  • hunbasser
    érdekes :DDDDddddd
  • szirk
    Most én az angol negyedosztálybol (probálom) feljebb vinni egy Bury nevezetű csapatot.az elsö évadban vagyok.most az elsö vok a bajnokságban. Az a baj hogy szabaduszot nem találtam.tud valaki segiteni???
  • Csesza
    :DDDDD
  • bodesz
    felraktam szűz fifrára sztem rohadt jó csak találkoztam érdekes bugokkal.
    minden játékos eltünt a pályáróól és a ráklámtáblán akartak visszafutni de beleakadtak xD és ha a labdát lőttem volt h repült 2m és megállt leesett xD
  • hunbasser
    elbassza a manager módot,csakis szűz fifára érdemes,és utána kezdeni manager módot
  • bodesz
    :O
    Hungary Borsodi Liga (1st div)
    Hungary NB II Kelet (2nd div)
    Hungary NB II Nyugat (2nd div)
  • bodesz
    van itt vki aki használja cep07 patchet?
    véleményt kérnék h mennyire jó v rossz.500mb os patch+ még vannak hozzá cuccok
    cep07