36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• sb1
    Hol tudom beállítani azt, hogy 1680*1050-es legyen a felbontás(ha be lehet egyáltalán)??
  • peeter22
    Miért kellene újraindítani a gépet??? A játékot telepítjük utána indítjuk nem kell újraindítani a gépet telepítés után. Különben is, ha fenn van már az adott típusú dx nem telepűl fel újból, hacsak nem akarod.
  • alonso82
    mondjuk én
  • Mayorpapa
    A directx-es problémámra nem tud valaki választ? Kétlem, hogy más ne találkozott volna ezzel a "problémával"...
  • ForzaInter
    Ezt talán nem itt kéne.
  • stargate
    ki a akar fifázni?
  • Livius
    old file
  • Livius
    Csá
    Tud valaki adni egy linket egy 1.0 exe hez? nem crackelt exe-hez amire tudom telepíteni az EA patchet.
  • kas123
    gamecopyworld
  • Kmarha
    fifahungary-n biztos találsz!
  • MrDOS
    Tudna valaki egy NODVD-t adni? Elromlott a DVD olvasóm, ezért nem tudom játszani.
  • moor09
    Én is az angol 4-ben kezdtem a Chesterrel nagyrészt csak azért tudtam fejleszteni meg minden egyebed mert a szabadlistárol a jobbakat megszereztem és eladtam de nekem is az a tapasztalatom hogy a szponzori pénz nem lesz nagyobb .
  • Kmarha
    nincs mit remélem megtalálod valahol
  • Jose870318
    kösssz szépen
  • Kmarha
    Ezzel kapcsolatban.. nem lehetne a FAQ szöveget a bannerban kicserélni erre:

"Itt olvasgassál elöször ha problémád van!"-ra? Vagy "Mielött kérdést tennél fel!"-re? :D Hátha létezik még olyan aki nem lusta, csak nem ismeri a FAQnak a jelentését :)
  • Kmarha
    1.: beirod a lap alján a keresőbe: Faragó egy két szó
    vagy azt hogy: nincs magyar kommentár

És nagyon nagy valószínüséggel olvashatod is a megoldást a problémádra. Ha megtetted és nincs, akkor bocsánat.

2.: ott a FAQ. Magyarul GYIK. Azt jelenti Gyakran Ismételt Kérdések. Szerintem jogos, ha probléma van, akkor ott nézzük meg elöször és csak utánna tesszük fel a kérdést.

És ha valami véletlen csoda folytán ott sincs, akkor ismét bocsánat
  • Jose870318
    vki help!!!!
    nincs magyar kommentár a fifa2007 ben pedig felraktam,de miért nincs.
    Vagyis lennie kéne mert olyan van hogy mikor a kameraállást állatom akkor megszólal a Faragó egy két szóra és aztán meg sohatöbbet.vajon mi lehet a gáz????
    kösssz előre is
  • Mayorpapa
    Valaki nem tudna segíteni: hogy lehet elkerülni a játék feltelepítésekor a Directx állandó feltelepülését? Kérem segíteseni valaki, nincs kedvem mindig újraindítani a gépet egy telepítéskor.
  • hunbasser
    nem csítelek
  • alonso82
    ticket price patch :)
  • ForzaInter
    Ja ez nagy hiba.
  • hunbasser
    akkor remélem,h nálam is lesz új szponzor :)

de egyébként ez tényleg nagy hiba,h nem jön új szponzor...és akkor ha felkerülsz másodosztályból az elsőbe,miből fogsz erősíteni?mert akkor soha az életbe nem fogsz tudni 70-es,80-as pléyákat,mert nem tudod a fizujukat kifizetni,és akkor premier leagueben is ugyanazokkal a szar 50-es pléyákkal kell szenvedni,mint amikkel a negyedosztályban is tetted
  • MrDOS
    Új szponzor nekem akkor volt mikor a Lincoln City-vel a 4. ligából a 3.-ba jöttem fel.
  • Kmarha
    soha. én egy kis Francia csapattal voltam, és hiába kerültem fel az első osztályba, csináltam veretlen idényt, lettem minden bajnokságon az első, szereztem meg a legjobb játékosokat, volt a csapatösszhang 90, munkabiztonság és rajongók támogatása is 99, a szponzorok mind maradtak azon az alacsony szinten mint amikor kezdtem. Szinte csoda volt a klubb fentartása.

Ezt tartom a játék legeslegnagyobb hibájának (persze a bíró AI-je a második helyen tronol :D)
  • sonico
    Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, h hány bajnokságot kell ahhoz lejátszani,h végre valahára vmi normális szponzor jelentkezzen be?

Napollyal indultam, nyerem a bajnokságot,BL-t, Olasz Kupát, már h ha szimulátorozok is simán megver mindenkit a csapat.,ja és 2013ban járok! na? :)
  • vmvr
    jaja, csak későn történt ez a hg választás
  • hunbasser
    uhhh -.-
    hát,gyakrabban látogass meg minket :P ígyis pang a topik...nem úgy,mint szeptemberben októberben O_o ott 2 nap alatt volt ennyi új hsz :D
  • mike0013
    :DDDD
    látogasd sűrűbben a topicot:)
  • Scholes18
    "666 új üzenet"!
    hehe, ördögien rég néztem be..
  • peeter22
    Felismeri nem számít persze nem árt ha olyan mint a tied.
  • DjCooll
    ez nem megy:):( mert nicns ilyen exe. fájl illetve van csak feljön 1mp alt le is megy
  • DjCooll
    ok megprobálom köszi
  • Attlen
    Bocs a bill. hibákért:)
  • Attlen
    Hello van egy progi: New_Turfsv1 a neve evbbe vannak fájélok midegyikhez keres réá avlamelyik nagy fifa odlalon van rajta ezeket bemásollod a data mappába és elinditod kicsomagoltál vele együtt a data mappába egy impotalt.exét ilyen dososat és elinditod ennyi:)
  • petike20
    A ramot felfogja ismerni, ha másik gépből teszem át?
    Kipróbálom majd a ramot, ha nem lesz jobb, akkor valszeg táp.
    Köszi szépen a segítségeteket!
  • peeter22
    Ha más játéknál is újra indul és minden hűtés jó akkor ahogy Hunbasser mondta próbáld meg azt, hogy egy másik ramot teszel be és megpróbálod azzal. Ha úgy jó akkor ramcsere, ha nem akkor valszeg feszkóhiány van és táp lesz. Jobb tápot már 8-10eFt lehet venni nekem ez van ez 8eFt volt igaz én nagykerből szerváltam. De szerintem bármelyik számtekbolt megrendeli, ha kell.
  • DjCooll
    sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogy használjam a gyep importálot mert valami hibát ki ír hogy run time error 9 vagy valami ilyesmi valéaki tud nekems egítnei?
    köszi előre is.
  • petike20
    A race (WTCC) szoktam még játszani, és az újraindul néha. A videókártyán biztos jó a hűtés. A többit majd megnézem. Tápok közt melyik az ami jó, de nem a legdrágább?
  • peeter22
    A fő kérdés az, hogy más játékoknál is kilép vagy csak ennél? Mertha másnál is akkor két lehetőségre tippelek:
    a. valami túlmelegszik nézd meg, megy e a hűtés a tápon procin vidkarin.
    b. ahogy már elöttem is céloztak rá gyengus a táp nekem is hasonló a konfigom, az én mezei 300-as tápom nem bírta ezrét lecseréltem egy nívósabb 420w-osra.
  • petike20
    Intel Celeron 2000MHz
    Samsung SP0822N (80GB, 7200RPM, Ultra-ATA/133)
    ASUS P4S8X-X (6PCI, 1AGP, 3DDR DIMM, Audio, LAN)
    ATI RADEON 9600XT 256MB DDRII MEMORY