FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Jó kapus fejel is játszik.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Átálltom a játék sebességét, de nem ér semmit, kb 3szor gyorsabb mint alapban kellene, Intel core duom van, nem lehet hogy az a baj???
jah és balra nem lehet csavarni?jah és egyszerre kell a két gombot nyomni?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Felraktam ajátékot,crackeltem,daemon t-de aztán,a lemezt kéri folyton,nem indítja el ajátékot,leszedtem ano dvd patchet is,de azután is ue ahibaüzi.lemez,lemez.De lemez nincs,mert nem írtam ki.Valkinek hasonló problémája volt,hogy an oldotta meg???Segítsetek.köszi
memória:512mb-ram
vga:128-mb
proci:intel celeron 2,6ghz
És impact-os gamepaddal AKAD!
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
Pozitívum, hogy a háló fizikáján javítottak, ez élethûbbé teszi a játékot. Szép gólokat lehet lõni, az ellenfél kapusa sem terminátor már World Class nehézségben sem. 11-eseket gyakrabban tudok elérni, szerintem ez is pozitívum. A Stadionok szépek, a kicsit elhomályosító effektek is tetszenek.
Na ennyit a pozitívumokról.
Manager módban(még csak ezt próbáltam) simán 1. vagyok Arsenallal magasan, hiába buktam 8 meccset. Mögöttem a Watford van, Manchester 10., Chelsea 7., Liverpool 6.(érdekes) Mondhatnátok h próbáljam ki magasabb nehézségi fokozaton, de World Classon vok.... Így viszont nagyon unalmassá válik a játék 1 idõ után. A partjelzõ természetesen itt sem integet, a fûben találtam 1 hatalmas bugot, remélem adnak ki javítást hozzá.
Kb. ennyi jut most így eszembe...
Jó8
nekem chello 3 megás
havernak meg 2 megás ( adsl) nete van és akad mint állat
nemtom mi f*sz van vele.....
GGMU

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
hogy vársz segítséget ha még aztse vagy képes beírni, hogy melyiknél akad és milyen gamepaddal
Attól, hogy beírod újra nem fo erre senkise válaszolni.
vagy csak felbontást meg kidolgozottáságot lehet változtatni?
Direct IP-nél akár én akár haverom hostol, állandóan akad a játék :/
marhára idegesít
ha ez számít:
- tûzfal mind2-nél kikapcsolva
- fps-em is van szvsz elég (stabil 50-60)
- netsebességünkel sincs semmi gond (256K ~ 23Kb/sec, haver chellos neki 512K ~ 60Kb/sec az uploadja)
- a játék elõdeinél nem volt ilyen gondom
van valakinek valamilyen ötlete?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
az mitõl van hogy mikor haverral ketten akarunk játszani egymás ellen(egy gép, billentyû+gamepad)akkor mikor haver elkezdi irányítani az emberét akad a game,de ha én mek akkor nem!ez mitõl van?
U.I.:csavarni hogy lehet?faq-ban olvastam de nem értem...
de jó
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
köszi!
az mitõl van hogy mikor haverral ketten akarunk játszani egymás ellen(egy gép, billentyû+gamepad)akkor mikor haver elkezdi irányítani az emberét akad a game,de ha én mek akkor nem!ez mitõl van?
U.I.:csavarni hogy lehet?faq-ban olvastam de nem értem...
[email protected]
MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback
Könyvtárral együtt kell másolni?
!!!HALA MADRID!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Azt se tom hogy lehetne...