36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• nirdo
    Üdv! Megkezdődött 1. évemben a téli átigazolási időszak! Arsenalnál vagyok, és a The Sun címlapon közölte, hogy a Valencia eladja Vincent-ét. Megpályáztam, remélem jól döntöttem:-) 64 millám van jelenleg, ebből rászántam 20-at.
  • Beepee
    Üdv!

Ha csak 1 emberrel szoktam direct ip-zni, létezik -e olyan roster ami nem zavar bbe a multiba ha mindkettőnknek fent van, és benne van minden téli átigazolás, Tomasson, Ronaldo stb.? A választ előre is köszönöm.

Beepeee
  • Gabor12070
    Melyik gombbal kell a szabadrúgáskor megcsavarni a labdát a FAQ-ban nincs leírva? Előre is kössz
  • alonso82
    ja boccs
  • hunbasser
    a FAQ-ban benne van,és úgy is kell megcsinálni,gyakorolni kell,pár emberkének innen már sikerült
  • hunbasser
    ez nem fifa 98 topik,van egy topik, a régi focis játékok topik,ott érdeklődj
  • Attila8805
    Hi sakcok tudom már sokszor le volt írva de nekem naon kéne egy szájbarágós leírás a rabonnáról.
    Logitech Rumblepad II.-esem van.
  • Firerock
    nahhh testvéreim ki fogtzok röhögni valszeg:)
    de nekem kéne a fifa 98:)
    de csak a teremcsarnok miatt:)
    nemtudjátok hol lehet letölteni???
    itt már használhatom ezt a szót remélem:):):)
    nahh remélem tuttok segíteni:)
  • hunbasser
    shift+nyilak,de ajánlom figyelmedbe a FAQ-t
  • Gabor12070
    Helló! Nemtudja valaki, hogy, ha számítógépen van meg a 07, milyen gombokat kell nyomni, hogy biciklicseleket csináljon? Azt tudom, hogy a C-vel csinálja a cseleket, de, ha valami mást is lehet szóljatok! Előre is kössz mindent!
  • DjCooll
    ahha értem köszi megprobálom
  • Attlen
    például leszedsz egy kitraptort abba benne van vagy egy gyepimportálot, azt csak a fathbuildert tömörited ki...
  • braincruiser
    bocs srácok.. egy logitech chillstreamről van szó.
    most látom kicsit régebbi volt a hózzászólás.
    akasszatok egy lámát a fámra:D
  • braincruiser
    hello chooselee,
    én ma vettem egy ilyen gamepadot. nekem müx vele. egy bajom van cask igazán, hogy a fifa2007 felismer egy "Vezérlőt" és felismer egy "XBOX360-as vezérlőt Windowshoz"... így ha bajnokságot játszok akkor egyszerre két embert irányítok.. kicsit vicces:)))

ráadásul végigböngésztem mindent és nem tudom kiiktatni az egyik kontrollert. a játék indításakor amikor kontrollert választok, ott automatice mindkettőt a csapat oldalára húzza..

vegyél fel MSN.. [email protected] címen és beszéljük át ezt a dolgot. az a bajom, hogy NHL2007-ben is kicsit fura dolgokat művel.

• DjCooll
    oda raktam be de viszont azta a fathbuildert nem futattam azt le kell külön szedni?
  • Attlen
    illetve a cmn-be kell bettenni:P
  • Attlen
    azért,mert nem a cmn-be kell betenni,és szűz fifára kell tenni, és fathbuildert kell futtatni
  • DjCooll
    hali!
    nekem egy olyan problémám van hogy felraktam a rostert a téli átigazolásosat és szimulációnál kilép.ez mért lehet?
  • hunbasser
    pannon :DD joak,csináld őket!legalább lesz forgalma a topiknak :)
  • Cairass
    Hali!

Meg tudnátok nekem mondani, hogy hol lehet töménytelen mennyiségben mezeket találni? Leginkább a fantáziamezek érdekelnének, de magyar oldalakon sajnos nem igazán vannak. Most valahogy kedvem lett a mezkészítéshez. Eddig csak buták sikeredtek, s ezért kéne "alapanyag"!
    Leeds away kit:

Leeds home kit:
  • Monoton
    én a kapussal voltam :DDD
  • alonso82
    legalább meg lett adva?
  • vmvr
    AS_D?AS_D? lúzer-.-
  • Monoton

• ICEMAN15
    Sziasztok, szerintetek jobb lesz valamivel a játék a hivatalos javítócsomaggal?Ha igen akkor mennyivel?
  • hunbasser
    fh-n sztem fent van
  • Debilke13
    Félprofi szinten!!!és 2-szer 4 perces Volt a meccs!!!
  • Jose870318
    milyen nehézségen sikerült győzelmet aratnod?
  • Debilke13
    Jah és van egy cipős kiegészítőm amit elvileg csak FATH Builder programmal lehet csak felrakni!!!nem tudja valaki nekem benyomni a FATH Builder linkjét??Sehol se találom!
  • hunbasser
    azt írja,h nem létezik a régi fájl.nem tudom,h mit kell tenni,mert nem szoktam online modeban játszani
  • Debilke13
    Hogyan kell frissíteni a játékot??letöltöttem a pach-ot, de mindig valami olyasmit írki hogy :"Old file does not exist" mit jelent ezz????
    Kérlek segítsetek rajtam, mert ez az online gameléshez kell!!!Vagy csak simán magyarázza el hogy mi a sz@rt csináljak!!
  • Debilke13
    NEM!! De azért kössz :)
  • alonso82
    nem a klasszikus 11-re gondolsz?
  • Debilke13
    Jah?!jó tudni!!
  • kas123
    Legendás meccs? Én a legend-ről mint nehézségi fokozatról hallottam csak.

• Debilke13
    Sziasztok!
    Hogyan lehet Legendás meccset játszani???
    Mert nekem egy sem sikerült pedig az Arsenallal 16 - 0ra vertem meg a Manchestert Idegenben (Old Trafford-on)!!
    Léccives segítsetek nekem!!A válaszokat előre is köszönöm :)
  • Kmarha
    gondolt át hány ország, hány bajnokság, hány csapat létezik a játékban. Az hány ezer embert jelent? te megvennéd külön a dvd-nyi hanganyagot, és várnál még egy évet arra hogy felmondják a neveket, mindegyikhez? Sok játékosnak modnják a nevét, de azért az ismeretlenek vagy kevésbé ismertekét nem sok értelme lett volna
  • Jose870318
    sziasztok!!!
    lenne egy kérdésem.menedzser módban angol 3. osztályú wycombe csapatát iráényítom meglehetősen jól állok.Nos a faragó nem mondja a játékosok nevét.nos nálatok sem mondja,mert a premier ligás csapatok játékosainak nevét meg igen.Ezek szerint van egy ilyen kritérium higy nagyon aléacspny osztályú csapat játékossainak nevét nem mondja a kommentátor???
    kössz a válaszokat
  • Mayorpapa
    hm, nekem mindig felrakja. ha nem-re kattintok, kilép a telepítőből
  • hunbasser
    nem lehet