36657
-
Attlen #13063 hát az.. -
#13062 # 13056 : erre senki sem válaszol???vagy annyira hülye kérdés hogy nem is akartok..?! -
Gabor12070 #13061 Hát szerintem elég sokat, arra vok kiváncsi, hogy melyik csapattal vagy??? -
#13060 És mennyit költöttél a személyzetre? :-) -
Gabor12070 #13059 Egy ilyen ifi elkelne a csapatomba!!!! -
#13058 jóóó.és nem is sok a fizuja -
#13057 Sikerült megcsinálni.
Nem kattintottam rá a Buildra. :D -
#13056 valaki elmondaná hogy a rákba lehet feltelepíteni a Cep07-et???
felrakom meg minden..és nincs semmi változás a játékba -
#13055 Nekem nem megy a magyar bajnokság. Állandóan hibát észlel.
Teljesen szűz a fifám, úgyhogy nem tudom, hogy mi baja lehet.
Valakinek van ötlete, hogy miért lehet és mit lehetne vele csinálni?
Előre is köszi. -
#13054 ez aztán az ifi: -
#13053 Srácok a Téli átigazolásos rostert hogy tegyem fel? mármint hogy lehete valami rajta vagy semmilyen patch javító csomag meg egyébb ilyen dolgok? -
#13052 teljesen szűz fifára kell felrakni, szóval a korábbi mentéseidet nem használhatod. De berak egy csomó más nemzet csapatát is, játszhatsz bármivel. Nem csak a magyarokkal.
ZTE-vel most készülök elverni a Manchastert :D Koplárovicsot rakom is be jobbszélsőnek hogy közel legyen a kapuhoz mikor be kell csusztatnia a labdát :DDD -
#13051 sziasztok,
egy technikai kérdésem lenne.
vettem egy logitech chillstream gamepad-et.
gondoltam milyen jó lesz fifázni vele. de egyelőre csak a suxx van vele.
a probléma a köv:
a gamepad installja után a játék automatikusan két gamepad-et ismer fel a játékban. a beállítások szerint van egy "vezérlő", meg van egy "xbox360 kompatibilis vezérlő". így mikor eljutok a játékig és vezérlőt kell választanom, akkor automatice mindkettőt húzza. ennek eredménye, hogy a játékban egyszerre két embert irányítok. elég viccesen néz ki.
szóval van valakinek ilyen tapasztalata?
megnéztem a konfig file-t és ezt a típust nem találtam közötte. esetleg valahonnan lehet valami frissítést tölteni, hogy ezt is ismerje?
NHL2007-ben hasonló a probléma.. ott igazából egy gombon több funkció.. így ha gyorskorcsolyáztatom a játékost lejön a kapus:)
-
#13050 De ha felrakjuk a magyar bajnokságot, akkor nem folytatható a karrier a külföldi csapattal, nem?
A Fifa 06-ban így volt. -
#13049 ja most a javítással egész türhető, de azért a k. jótól elég messze áll szegényke. Időtöltésnek megfelel. -
gaglito #13048 csá! van magyar bajnokság a fifához! én is vmelyik nap találtam rá, k*va jó! az fvmen letölthetitek -
Gabor12070 #13047 Nagyon jó! Újra kellett telepítenem a Fifa07-et, és mindent kezdhetek előről, de nem baj, majd visszahozom! A Marseille csapatával kezdtem igaz csak egy meccset játszottam, de megnyertem 2:0-ra idegenben! Most majd a Lillet fogadom, kemény meccs lesz! -
#13046 Köszi.
Én még csak a 6.-ban vagyok. -
#13045 10-es legalábbis én annyi vagyok már pár éve a 12. szezonom taposom szal. szerintem ennyi a max. -
#13044 Hányas a maximális menedzser szint? Én 5-ös fölé nem tudok menni már 3-4 éve. -
Gabor12070 #13043 Aha, hát világklasszis szinten viszem, de én meg úgy vagyok vele, hogy a Realt 2:0-ra verem, aztán meg a feljutó Tarragonaval 0:0-át játszok, aztán 1-2 siker, utána meg, megint csak a feljutó Levante ellen meg kikapok 1:0-ra! Főleg úgy, hogy az előző 5 mérkőzésemen 2 csatárom is megsérült, de szerencsére már mindketten visszatértek! Most vezetek kb. 3 vagy 4 ponttal, de ha sz*rul játszok visszaelőznek, mert a Sevilla és a Zaragoza tapad rám! Ronaldinhoval eddig 8 gólt lőttem (vezetem a góllövő listát), de az a baj, hogy Messi, az első 2 kupamérkőzésen zseniálisan játszott (4 gólt lőtt), de azóta nem találja önmagát! -
#13042 én 5 évig voltam a Realnál,első évben csak 3.lettem,meg szinte nem nyertem semmit sem,talán spanyol kupát,aztán a következő 4 évben 4 bajnoki cím,azt hiszem 3 kupa és 3 bl,egy idő után unni fogod,mert túl könnyű lesz.az Evertonnál legelőször a bl hely volt a cél,de az utolsó előtti fordulóban észrevettem,h már én vezetem a bajnokságot 2 ponttal,így lettem bajnok.aztán reméltem,h brazília új kihívást jelent,hát Corinthianssal nagyon könnyű volt,ott is hagytam őket.
utána Frosinone 2 évig,feljutottam a serie a-ba,de azt már megnyerni nem tudtam.és most számoltam,a 10.szezonomban vagyok,a játék szerint meg a 11.-ben,lehet,h kihagytam egy csapatot,de én csak ezekre emlékszem.egyébként már egy hete nem fifáztam -.- -
Gabor12070 #13041 Aha értem! Hát sok szerencsét, én még az első szezonba tartok, de nálam az a cél, hogy a 2. szezonban BL bajnok legyek, ezt nagyon várom, aztán meg majd jól pofára esek! Ha magas lesz a edzői presztísem akkor elmegyek más csapathoz, bár nem olyan jó itt hagyni a Barcat, már egy Szuper-kupát is nyertem vele! De máshova is vágyok pl: Chelsea, Arsenal..., de lehet, hogy én is valami kiscsapathoz megyek el, de erre kicsi az esély, főleg, ha BL bajnok leszek a Barcaval, akkor még egy darabig biztosan maradok!!! -
#13040 hát nem nagyon :D ilyen 50-55-ös szintű játékosokat is nehéz megszereznem,az átlag fizetés olyan 600(!) euro körül van. :D
tehát nagyjából csak az angol 2.-ből tudok játékost venni,mert pl serie b-ben hiába van 50-es pléya,a fizuja akkor is 1400 körül van,és az már nálam sok.felélné a szponzori pénz 1/3-át...
jobb szponzorok meg nem fognak jönni sajnos,ez a játék egyik legnagyobb hibája.feljutok a PL-be,ott még leszek egy szezon,a cél ott már az első 10 hely lesz,és utána visszamegyek volt csapataimhoz,pl a Corinthianshoz és a Real Madridhoz.voltam még az Evertonnál és a Frosinonénál is,de ott nem éreztem magam olyan jól,főleg az Evertonban,ott a pénz hiányával kellett megküzdenem,meg azzal,h a fél csapatnak(hanem a 3/4-ének) lejáróban volt a szerződése... -
Gabor12070 #13039 Aha, akkor te egyenlőre nem vághatsz bele egy nagyobb játékos megszerzésébe! -
#13038 Grimsby Town,angol 2.,tehát angol negyedosztály.cél a premier leagube jutás -.- ez a szezon és a következő sztem sima lesz,championshipben már nem annyira,pl meg a csillagos ég lesz -
Gabor12070 #13037 Köszi, te melyik csapattal vagy?
-
#13036 sztem ezeket csak play now-ban tudod használni,de nem biztos...szóval csak sima meccsnél,én is vettem labdát,de nekem általában ea sportsos labda van
Walcott meg jó választás,mert hatalmas sztár lesz belőle -
#13035 úgy csavar,ha ellövöd,és közben nyomod a jobbra/balra nyilat,attól függ,h merre akarod csavarni -
Gabor12070 #13034 Mondjatok olyan játékosokat, akikat megéri beépíteni az FC Barcelonaba, de lehetőleg középpályás vagy csatár legyen! Nem fontos, hogy nagy sztár legyen, de azért 1-2 mondjatok! Előre is kössz! -
Gabor12070 #13033 Oké, köszi
-
#13032 nincs csavaró gomb, beállítod h hova lőjje és ha jó erővel lövöd meg akkor bemegy -
Gabor12070 #13031 Valaki megtudja nekem mondani, hogy a szabadrúgásnál, melyik gombbal kell megcsavarni a labdát? Előre is kössz mindent! -
Gabor12070 #13030 Köszi! Hát igen lenyúltam Walcottot, ennek az az oka, hogy: gyors, fiatal, jól cselez, és eladok, majd egy csatárt és kell a helyére egy! De az is lehet, hogy több játékost veszek! -
#13029 elvileg igen.. csak nálam nincs kibékülve a játék a labdákkal, igy nagyban tojik arra hogy én mit választok neki :DD De ahogy láttam a képeket ez egyéni probléma :P -
nirdo #13028 Lenyúlod tőlem Walcottot! Szép dolog:-DDD -
Gabor12070 #13027 Ha én most a rajongói boltban veszek valamit pl.: (labda), azt tudom használni a szezonomban? -
Gabor12070 #13026 Akkor majd csináld azt, hogy belemész, hogy átigazolások, és ott, hogy tárgyalási..., ott majd asszem enter és újra ajánlhatsz többet, szerintem így eljön! Én a Barcaval vagyok, nálam még nincs átigazolási szezon, de ha lesz, lehet, hogy megveszem Theo Walcottot! -
nirdo #13025 Köszike, desztem lehet hogy keveset ajánlottam érte, és a fizetésén is csökkentettem. -
Gabor12070 #13024 Jól tetted! Vicente megéri, mert nagyon gyors és a széleken nagyon jó, szerintem jól döntöttél! Sok szerencsét, hogy elmenjen a csapatodba