36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Attlen
    hát az..
  • leho94
    # 13056 : erre senki sem válaszol???vagy annyira hülye kérdés hogy nem is akartok..?!
  • Gabor12070
    Hát szerintem elég sokat, arra vok kiváncsi, hogy melyik csapattal vagy???
  • Taranov
    És mennyit költöttél a személyzetre? :-)
  • Gabor12070
    Egy ilyen ifi elkelne a csapatomba!!!!
  • hunbasser
    jóóó.és nem is sok a fizuja
  • petike20
    Sikerült megcsinálni.
    Nem kattintottam rá a Buildra. :D
  • leho94
    valaki elmondaná hogy a rákba lehet feltelepíteni a Cep07-et???
    felrakom meg minden..és nincs semmi változás a játékba
  • petike20
    Nekem nem megy a magyar bajnokság. Állandóan hibát észlel.
    Teljesen szűz a fifám, úgyhogy nem tudom, hogy mi baja lehet.
    Valakinek van ötlete, hogy miért lehet és mit lehetne vele csinálni?
    Előre is köszi.
  • Gyovai
    ez aztán az ifi:
  • DjCooll
    Srácok a Téli átigazolásos rostert hogy tegyem fel? mármint hogy lehete valami rajta vagy semmilyen patch javító csomag meg egyébb ilyen dolgok?
  • Kmarha
    teljesen szűz fifára kell felrakni, szóval a korábbi mentéseidet nem használhatod. De berak egy csomó más nemzet csapatát is, játszhatsz bármivel. Nem csak a magyarokkal.

ZTE-vel most készülök elverni a Manchastert :D Koplárovicsot rakom is be jobbszélsőnek hogy közel legyen a kapuhoz mikor be kell csusztatnia a labdát :DDD
  • braincruiser
    sziasztok,

egy technikai kérdésem lenne.
    vettem egy logitech chillstream gamepad-et.
    gondoltam milyen jó lesz fifázni vele. de egyelőre csak a suxx van vele.
    a probléma a köv:
    a gamepad installja után a játék automatikusan két gamepad-et ismer fel a játékban. a beállítások szerint van egy "vezérlő", meg van egy "xbox360 kompatibilis vezérlő". így mikor eljutok a játékig és vezérlőt kell választanom, akkor automatice mindkettőt húzza. ennek eredménye, hogy a játékban egyszerre két embert irányítok. elég viccesen néz ki.
    szóval van valakinek ilyen tapasztalata?
    megnéztem a konfig file-t és ezt a típust nem találtam közötte. esetleg valahonnan lehet valami frissítést tölteni, hogy ezt is ismerje?

NHL2007-ben hasonló a probléma.. ott igazából egy gombon több funkció.. így ha gyorskorcsolyáztatom a játékost lejön a kapus:)

• Taranov
    De ha felrakjuk a magyar bajnokságot, akkor nem folytatható a karrier a külföldi csapattal, nem?
    A Fifa 06-ban így volt.
  • Kmarha
    ja most a javítással egész türhető, de azért a k. jótól elég messze áll szegényke. Időtöltésnek megfelel.
  • gaglito
    csá! van magyar bajnokság a fifához! én is vmelyik nap találtam rá, k*va jó! az fvmen letölthetitek
  • Gabor12070
    Nagyon jó! Újra kellett telepítenem a Fifa07-et, és mindent kezdhetek előről, de nem baj, majd visszahozom! A Marseille csapatával kezdtem igaz csak egy meccset játszottam, de megnyertem 2:0-ra idegenben! Most majd a Lillet fogadom, kemény meccs lesz!
  • Taranov
    Köszi.
    Én még csak a 6.-ban vagyok.
  • peeter22
    10-es legalábbis én annyi vagyok már pár éve a 12. szezonom taposom szal. szerintem ennyi a max.
  • Taranov
    Hányas a maximális menedzser szint? Én 5-ös fölé nem tudok menni már 3-4 éve.
  • Gabor12070
    Aha, hát világklasszis szinten viszem, de én meg úgy vagyok vele, hogy a Realt 2:0-ra verem, aztán meg a feljutó Tarragonaval 0:0-át játszok, aztán 1-2 siker, utána meg, megint csak a feljutó Levante ellen meg kikapok 1:0-ra! Főleg úgy, hogy az előző 5 mérkőzésemen 2 csatárom is megsérült, de szerencsére már mindketten visszatértek! Most vezetek kb. 3 vagy 4 ponttal, de ha sz*rul játszok visszaelőznek, mert a Sevilla és a Zaragoza tapad rám! Ronaldinhoval eddig 8 gólt lőttem (vezetem a góllövő listát), de az a baj, hogy Messi, az első 2 kupamérkőzésen zseniálisan játszott (4 gólt lőtt), de azóta nem találja önmagát!
  • hunbasser
    én 5 évig voltam a Realnál,első évben csak 3.lettem,meg szinte nem nyertem semmit sem,talán spanyol kupát,aztán a következő 4 évben 4 bajnoki cím,azt hiszem 3 kupa és 3 bl,egy idő után unni fogod,mert túl könnyű lesz.az Evertonnál legelőször a bl hely volt a cél,de az utolsó előtti fordulóban észrevettem,h már én vezetem a bajnokságot 2 ponttal,így lettem bajnok.aztán reméltem,h brazília új kihívást jelent,hát Corinthianssal nagyon könnyű volt,ott is hagytam őket.
    utána Frosinone 2 évig,feljutottam a serie a-ba,de azt már megnyerni nem tudtam.és most számoltam,a 10.szezonomban vagyok,a játék szerint meg a 11.-ben,lehet,h kihagytam egy csapatot,de én csak ezekre emlékszem.egyébként már egy hete nem fifáztam -.-
  • Gabor12070
    Aha értem! Hát sok szerencsét, én még az első szezonba tartok, de nálam az a cél, hogy a 2. szezonban BL bajnok legyek, ezt nagyon várom, aztán meg majd jól pofára esek! Ha magas lesz a edzői presztísem akkor elmegyek más csapathoz, bár nem olyan jó itt hagyni a Barcat, már egy Szuper-kupát is nyertem vele! De máshova is vágyok pl: Chelsea, Arsenal..., de lehet, hogy én is valami kiscsapathoz megyek el, de erre kicsi az esély, főleg, ha BL bajnok leszek a Barcaval, akkor még egy darabig biztosan maradok!!!
  • hunbasser
    hát nem nagyon :D ilyen 50-55-ös szintű játékosokat is nehéz megszereznem,az átlag fizetés olyan 600(!) euro körül van. :D
    tehát nagyjából csak az angol 2.-ből tudok játékost venni,mert pl serie b-ben hiába van 50-es pléya,a fizuja akkor is 1400 körül van,és az már nálam sok.felélné a szponzori pénz 1/3-át...
    jobb szponzorok meg nem fognak jönni sajnos,ez a játék egyik legnagyobb hibája.feljutok a PL-be,ott még leszek egy szezon,a cél ott már az első 10 hely lesz,és utána visszamegyek volt csapataimhoz,pl a Corinthianshoz és a Real Madridhoz.voltam még az Evertonnál és a Frosinonénál is,de ott nem éreztem magam olyan jól,főleg az Evertonban,ott a pénz hiányával kellett megküzdenem,meg azzal,h a fél csapatnak(hanem a 3/4-ének) lejáróban volt a szerződése...
  • Gabor12070
    Aha, akkor te egyenlőre nem vághatsz bele egy nagyobb játékos megszerzésébe!
  • hunbasser
    Grimsby Town,angol 2.,tehát angol negyedosztály.cél a premier leagube jutás -.- ez a szezon és a következő sztem sima lesz,championshipben már nem annyira,pl meg a csillagos ég lesz
  • Gabor12070
    Köszi, te melyik csapattal vagy?
  • hunbasser
    sztem ezeket csak play now-ban tudod használni,de nem biztos...szóval csak sima meccsnél,én is vettem labdát,de nekem általában ea sportsos labda van

Walcott meg jó választás,mert hatalmas sztár lesz belőle
  • hunbasser
    úgy csavar,ha ellövöd,és közben nyomod a jobbra/balra nyilat,attól függ,h merre akarod csavarni
  • Gabor12070
    Mondjatok olyan játékosokat, akikat megéri beépíteni az FC Barcelonaba, de lehetőleg középpályás vagy csatár legyen! Nem fontos, hogy nagy sztár legyen, de azért 1-2 mondjatok! Előre is kössz!
  • Gabor12070
    Oké, köszi
  • kas123
    nincs csavaró gomb, beállítod h hova lőjje és ha jó erővel lövöd meg akkor bemegy
  • Gabor12070
    Valaki megtudja nekem mondani, hogy a szabadrúgásnál, melyik gombbal kell megcsavarni a labdát? Előre is kössz mindent!
  • Gabor12070
    Köszi! Hát igen lenyúltam Walcottot, ennek az az oka, hogy: gyors, fiatal, jól cselez, és eladok, majd egy csatárt és kell a helyére egy! De az is lehet, hogy több játékost veszek!
  • Kmarha
    elvileg igen.. csak nálam nincs kibékülve a játék a labdákkal, igy nagyban tojik arra hogy én mit választok neki :DD De ahogy láttam a képeket ez egyéni probléma :P
  • nirdo
    Lenyúlod tőlem Walcottot! Szép dolog:-DDD
  • Gabor12070
    Ha én most a rajongói boltban veszek valamit pl.: (labda), azt tudom használni a szezonomban?
  • Gabor12070
    Akkor majd csináld azt, hogy belemész, hogy átigazolások, és ott, hogy tárgyalási..., ott majd asszem enter és újra ajánlhatsz többet, szerintem így eljön! Én a Barcaval vagyok, nálam még nincs átigazolási szezon, de ha lesz, lehet, hogy megveszem Theo Walcottot!
  • nirdo
    Köszike, desztem lehet hogy keveset ajánlottam érte, és a fizetésén is csökkentettem.
  • Gabor12070
    Jól tetted! Vicente megéri, mert nagyon gyors és a széleken nagyon jó, szerintem jól döntöttél! Sok szerencsét, hogy elmenjen a csapatodba