36657
-
Oldunlock #13103 Nem a FIFA Online módjáról van szó, hanem egy oldal szervezi az egészet!
Direkt ip-n keresztül megy! -
#13102 HSP 07 mikorra lesz kész nem tudja valaki???:S -
Oldunlock #13101 Helló mindeki!
Elénzést, hogy egy egész cikket rakok be, de sztem ezt érdemes megnéznetek.
A FIAVICTORMARCAO-n van kirakva!
Most kivételesen nem kiegészítőről van szó, hanem valami egészen másról. Valami olyasmiről, ami még sohasem volt és nemsokára kezdetét veszi. De hogy pontosan miről is van szó? Online-ról, de bővebb információkért olvasd el a bővebb cikket. Érdemes!
Az Online ligák, versengések világszerte roppant népszerűek, ez alól nem kivétel hazánk sem. Számos klán és bajnokság létezik különböző oldalakon, néhol nyereményekkel, de a legtöbb helyen anélkül. Ezekkel a tényekkel valószínűleg ti is tisztában vagytok, azonban most valami egészen nagy dolog készülődik, egy hatalmas projekt, a FIFA League Team projektje. A terv szerint egy helyre, egy oldalra összpontosulna a magyar FIFA Online világ. Persze ehhez idő kell, mint minden nagyobb léptékű dologhoz. És persze pénz. Pénz, azért, hogy létrejöjjön a tökéletes magyar FIFA Online Liga. S hogy mit is fog magában foglalni? Soha nem látott mennyiségű funkciót, profi rendezést. Minden játékos saját profillal fog rendelkezni, amelyek nyilvánosak lesznek, így más látogatók is láthatják. Ezenkivül be lehet majd pillantani más bajnokságok állásaiba. Forradalmian új dolog lesz az FL (FIFALeagues) rádió is. Több, mint 1000 játékos és 60 Liga (többek között Bajnokok Ligája és UEFA-kupa) - ezek a számok önmagukért beszélnek, s persze ne feledkezzünk meg a jutalmakról sem. Folyamatos teljesítmény alapú heti nyeremények, díjak több kategóriában, egy példát kiragadva a góllövőlista állása is fontos e szempontból. A lapon fellelhetőek lesznek majd a legfrissebb és leghasznosabb letöltések a játékhoz. Nagyon nem is sorolnám a további részeket, a legegyszerűbb és a legsokatmondóbb, hogyha azt írom, hogy minden olyan dolog, ami a FIFÁ-val kapcsolatos. A fórum rész sem maradhat ki, szóval egyszerűen mindent tartalmazni fog, ami egy minőségi és profi Online ligához szükségeltetik. Már csak ti hiányoztok és nem fogjátok megbánni, ha csatlakoztok, ebben egészen bizonyos vagyok. A honlap várhatóan március közepe körül készül el és nem lesz megállás. Jelentkezni 2 nap múlva lehet és ezzel kapcsolatban visszatérnék egy már említett témához, a pénz kérdéséhez. Eme nagyméretű terv létrejöttéhez a ti támogatásotok is szükséges. A helyzet tehát a következő: minden jelentkezőnek 500 forint nevezési díjat kell fizetnie, ám így nemcsak az oldal fejlesztését segíti, hanem magát is benevezi értelemszerűen a bajnokságba. Ha minden jól alakul, 1 éven belül nemzetközi szintű lesz az oldal, ami azt is jelentheti, hogy összecsaphatsz rengeteg európai ellenféllel! Szóval készülődés, mert nemsokára indul a PROFI ONLINE BAJNOKSÁG!
A cikk linkje az oldalon: FIFA LEAGUE -
Gabor12070 #13100 Helló! Hát a bevételre én is kíváncsi vagyok! Én a Cardiff Cityvel viszem (nemtudom jól írtam-e le a nevét), és ha jól tudom akkor a Leeds is abban az osztályban van, ahol én! Nekem esélyem se lenne 4 és fél csillagos csapatot csinálni belőle, mert még 1.000.000 fontom sincs! Ja és, ha van időd leírhatnád, hogy kiket vettél meg a csapatodba -
#13099 hát én a Hereforddal (1 csillag) vertem a Liverpoolt (5 csillag asszem) 3-2re az FA kupában. Az nagyon nagy meccs volt =) -
#13098 Mekkorák a bevételeid a Leeds-szel?
(Jegybevétel, szponzor)
Én a Fulhammel nyomom, de az anyagiak miatt esély sincs rá, hogy 4 és fél csillagos legyek. -
#13097 LOL! Mekkora Angol kupa döntőt fogok játszani délután!!! XDDD
Előre rettegek a bristol-tól...
-
Csesza #13096 -
faláb #13095 rofl:D -
#13094 nekem még csak a Borsodi Liga van meg...... -
Djemba #13093 egyik haverom azt mondta van már nb1 a fifahoz ez igaz???mert szentem nem -
#13092 #13091 -
#13091 töröld le a patchot :D:D:D: -
tzsoltika #13090 és légyszi segitsetek -
tzsoltika #13089 Hali, éppen 10 perccel ezelött léptem ki a játékból, most feltelpitettem egy patchet, és most mikor lépnék be akkor ezzel a hibaüzenettel kidob:
-
#13088 Én kezdtem a Hereford-dal 1es menedzserként rakott be (ha nagyobb csapattal kezdek alapból nagyobb szintő menedzsernek rakott be, pl.: Realnál 3maskétn kezdtem), megnyertem az Angol legalsóbb osztályt, a Liga kuptá, az FA kupát, meg az LVD kupát is (szal mindent megnyertem amiben elindultam) és még mindig 1es szintű vagyok :D -
#13087 én nem tudom,alapból Reallal indultam,aztán 5 év után otthagytam őket,akkor kb 4-es szintű manager lehettem,és sztem minden csapatot választhattam -
#13086 szia,te is remek srác vagy!
csak tudod,ha nem találkozott még egyikőnk sem a problémával,akkor nem fogja az összes ember beírni egyenként,h "én nem tudom",ha nem válaszol rá senki sem,az azért van,mert nem tudjuk a választ,talán gamepades topikban kérdezz rá -
#13085 Na, sikerült végre lépnem, már 6-os menedzser vagyok.
Arra vonatkozóan tudtok valamit mondani, hogy hányas szinttől nagyjából milyen csapatokhoz lehet menni? -
#13084 nm töröld le és annyi az egész. -
#13083 Akkor a patch a hia mert nekem 2-is fent van :)
Kössz a segítséget. -
#13082 Bénák vagytok Na viccet félretéve a baj okzója lehet hogy vmelykőtöknek patch van fennt a másiknak meg nincs pl vagy a lényeg hogy patch nélkül kell jáccani szűz fifa a grafika nem lényeg nekem pl: mindig 1024x768 on van és nem szokott laggolni kivéve ha az ellenfélnek szar a netje. -
#13081 Semmi köze a két gép közti kapcsolatnak a játék felbontásához. Lehet gond az, hogy víruspajzs rooter be van kapcsolva valamelyikőtöknél, és ezért szakad meg, vagy csak szar a szolgáltató és azért hal meg. -
#13080 Az lene a gondom, hogy mikor a haverommal játszok Direct-IP-be
akkor elkezdünk játszani és 10 sec múlva kiírja hogy kapcsolat megszakadt. Pedig senki nemcsinált semmit és csak úgy megszakad.
Mi lehet a gond? a felbontást és a részletességet levettük Low-ra.
PLS Help! -
Cefre #13079 Köszi szépen -
#13078 Van itt olyan aki vista alol elvezhetoen jatszik a fifaval? mert en most az xp meghalasa utan folraktam egy vistat, es a fifa szanaszet akadozik... -
#13077 a tobbi dolgot meg meg kell erezned, hogy mikor merre menjen a vedod stb. egyebkent ha egy vedoddel ramesz egy tamadora, a c-vel hivhatsz meg egy vedot segiteni, hogy ketten hamarabb leszerelhessetek. ja es persze az a-t is hasznald, mert pl ha ronaldinho megindul felpalyan, es csak egy vedod van ajanlatos becsuszni neki mielott golt lo.. -
#13076 Igazán sokat nem tudok mondani, mert majd rájössz magadtól...csak egy tipp, amit lehet már tudsz....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az ellanfélnél van a labda, a d-vel tudsz diszkréten szerelni..
De nem ám csak úgy, hogy nyomogatod....hanem úgy is, ha egyszerűen nyomva tartod...ekkor rátapad emberünk mint a pióca, addig míg el nem veszi, vagy amíg le nem cseleznek...
Üdv -
Cefre #13075 Hello
Kellene nekem valami jó védekezési taktika.
Előre is köszönöm -
#13074 kösz mindenkinek a segítséget.
remek srácok vagytok.
-
#13073 lol
Ez szögletnél meg büntetőnél is így van! -
#13072 kössz -
#13071 ja még annyit, hogy szűz fifára, és ne használj magyar menüt, mert nincsenek magyar csapatnevek, (ami azért annyira nem baj:D) -
#13070 én úgy csináltam, hogy egy mappába telepítettem az összest, bemásoltam az egészet a data mappába, és ott fathbuilder-t elindítod, befejezi, és lehet is használni. (sok sikert a toyotához:D) -
#13069 vedd meg eredetiben -.- -
#13068 Valaki segít az én baomra is? :) #13065 -
#13067 tudtuk -.- legalábbis én tudtam -
#13066 Sziasztok.
Ti tudtátok, hogy szabadrúgásnál az E gombot + fel ill. le gombot lenyomva lehet váltani embert, hogy ki vállalja el a szabadrúgást.
Én most jöttem rá! :-)
Tiszta jóóóó! :D -
#13065 Az lenne a gondom, hogy mikor csinálok saját klubbot
és mikor választok embereket, átigazolok, akkor a legnagyobb szintű
emberek listájára rámegyek ilyen 92 meg ilyen szintű emberekre
akkor kilép a fifából és kiírja hogy a fifa07.exe hibát észlelt ezért leállt. Mindig ezt írja ki. Kérek valakit segítsen. -
Attlen #13064 Illetve nem az de inkább fvm forumon kérdezzd ott van külön topikja épp erre...