FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hajrá,lilák!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Eggyáltalán mért nem a emgszkodt 512x512-es mezeket csinálnak?? 😄
(soccergaming fórumán néztem szét csak.)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet
fifa 07 online play crack
hajrá,lilák!
fifa 07 online play crack
Lehetséges az hogy a TNT2 nvidia 64m videókártya gagyi a játékhoz?
elvileg minden hardver igénynek megfelel a gépem. A 06 is ment rajta. Feltelepítettem és amikor elindítom olyan mintha elindulna de pár másodperc múlva kilép! Elõre is köszi
floori
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nagyon szép lett
hogy tudok segíteni??
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
esetleg aki segíteni akar rakjo be lila füvet és nézze meg melyik stadionban változik
ID=1
MOWPATTERN=0
PITCHSURROUNDCODE=0
Szerintem a t229__0_0_0 és t229__0_5_3 között kell keresni az Old Trafford fsh-it. Egyelõre ennyit tudok, de még gondolkozom a dolgon.
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudnék Onlineon játszani?Regisztráltam de nem tudom mit kell csinálni.
ez melyik fû path??
honann tom leszedni??
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A srác valami olyasmit magyaráz, hogy a MOWPATTERN mezõben a számok azt mutatják meg, hogy az adott stadion milyen szerkezetû füvet használ: pl. csíkosat, rombusz alakút... stb.
A PITCHSURROUNDCODE mezõ meg azt mutatja meg, hogy milyen színösszeállítást használ a stadion (nem igazán értem mit ért a srác a színösszeállítás-coloring alatt).
Az fsh-knál pedig a t229 utáni elsõ szám a PITCHSURROUNDCODE-ra utal. Tehát ha a PITCHSURROUNDCODE=3 akkor oda a t229__3_0_0.fsh - t229__3_5_3.fsh tartozik.
Ha PITCHSURROUNDCODE=1 akkor oda a t229__1_0_0.fsh - t229__1_5_3.fsh tartozik.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.