36657
-
#34368 Breki, a mikroszaggatással kapcsolatban tudnál segíteni? Nem találom a korábbi hozzászólásod.
Frissítve van a videókártya drivere (szeptemberi), szóval nem hiszem, hogy ezen múlna. -
Sanyicucu #34367 Sziasztok!
Tudnátok nekem egy reális felhasználói és cpu beállítást adni?Professional szinten játszok. -
#34366 és a szurkolások is -
#34365 Szerintem sokat dob a játék hangulatán a kommentár..imádom, amikor üvölti golgolgolgóól-t... :) legalább az olyan mint élőben, de a magyar az egyhulladék.. -
#34364 ki milyen stílusú -
#34363 Az megint hogy lehet, hogy a játékosok semmit nem akarnak fejlődni?? Ha bezzeg nálam játszanak, akkor mint a rakéta, úgy fejlődnek. Ez vmi 5 éves bug még mindig benne vagy direkt ilyen szar? -
#34362 na közben a szurkolókat egyből beengedték a stadionba, miután max-ra vettem a renderelés minőségét :)
és érdekesség, hogy így még jobban is fut :DD mármint igen, itt-ott beakad, viszont mikor épp nem akad sokkal simábban megy a játék -
#34361 Szerintem attól nem hangulatosabb, hogy fél percig üvölt, hogy gól. Az angol jobb szerintem. -
#34360 hát ha neked a hangulattalan közvetítés tetszik
mondjuk az angolok is vhatagoloznak :P -
#34359 miért ne mondaná értelmesen?
Kempesesről van egy videó hogy készítik és olvassák fel a szövegeket.
De gondolod ha értelmetlen lenne a portugálok nem reklamálnának? -
#34358 Engem idegesítenek. Nem, nem lövök, de attól még idegesít, youtubeon ha nézek vissza felvételt, ott is. -
wednes #34357 De vajon értelmesebben is beszélnek? (gyak: értelmesebben dobálja össze a gép az egymást követő szavakat?...mert azt nem hinném) Vagy csak azért hangulatos mert egy kukkot nem értünk belőle így megvan az a varázs, hogy tényleg közvetítést hallgatunk. :D -
#34356 kiis próbálom a brazilt -
#34355 inkább nagyon hangulatos
gondolom nem lősz gólt percenként
a legjobb kommentárok általában a dél amerikaiak spanyolok vagy portugálok -
#34354 Szerintem ez csak rohadt idegesítő :D -
#34353 fent van valakinek a fifa 11?
kéne nekem belőle egy file itt látható miért
http://www.soccergaming.com/forums/showpost.php?p=3321335&postcount=5 -
#34352 spanyol a legjobb ahogy mondja, hogy golgolgooooooooooooooool :P
de a Kempeses Argentinra is kíváncsi lennék
-
IXEMGabeo #34351 Wimbledont naggyá teszem, de még mindig vicces mennyire nehezen megy a gól a rövid passzos játékkal:D pedig már a passz pontosságot a sprintet is feltoltam még így is alig megy.
Mondjuk egy Wimbledon AFC-vel nem is csoda, de akkor is naggyá teszem azt a csapatot:D -
#34350 én is 90%-ban úgy játszom, hogy közben zenét hallgatok, csak meg akartam nézmi, hogy jobb lett-e mint az előző években :) -
#34349 karrier módban a profival lehet valahogy cserét kérni???:D:D
elég szar, hogy játszom a hétvégi bajnokikon, aztán k-szerdán bl meccs egy mu vagy egy juve ellen és nem rak be a csapatba a gép mert nem megfelelő az erőnlétem, mivel a bajnokikon kifutom magam mert végig fenn hagy a pályán -
#34348 Szerintem is pocsék. Loboncos Puyol és hasonló idiótaságok :D Angollal játszom én is. -
ugyan ezen a véleményen vagyok
fos,szar,szemét:D:D:D
angol a best -
#34346 nem értem mit problémáznak az emberek a magyar kommentár hiányán,amikor legelőször belekerült a játékba pár éve,néhány meccsig bírtam,és visszaváltottam az angolra,sablonos,szar,és hosszútávon idegesitő a magyar kommentár. -
#34345 na ilyesmi lett
megnézek egy másikat
-
#34344 fidelnek van crowd patche -
#34343 A nézők eléggé ölik az fps-t, lehet, hogy minimumon nincsenek. -
#34342 nem egy mai darab, de minimumon jól fut (a 12 is és ott nézők is voltak)
8600gt -
#34341 szerintem átmentek az én képeimre :-) -
#34340 Milyen vga-d van?
Fifa 11 volt bugos, HD4830-cal pl. nem voltak nézők, 4850-nel igen. EA játékok néha furcsa bugokat produkálnak. :D -
#34339 de minden ott van, csak a .big fájl pár kilobyte-os volt, ezt cseréltem le a 400mb-ra
de mindegy is, sehogy sem jó, újrarakom az egészet és marad úgy ahogy van
az idegesítőbb, hogy nincsenek nézők a stadionban (már a demóban sem volt). na ez mitől lehet? -
#34338 milyen linkek?
én ezt keresném
-
#34337 magyar kommentár:S:S:D:D:D
istenemD:D:D 5 éves vagy??:D:D:D:D
forintot nem ér:D -
#34336 4! fájlból áll a kommentár. A magyarnál ezek:
hun_hu.bh (36bájt), hun_hu.big (417MB), hungarian_hu.bh (36bájt), hungarian_hu.big (101bájt).
így jóhogy nem megy -
#34335 minden változatlan maradt, csak a hun_hu.big fájlt cseréltem ki (ez volt a csomagolt állományokban) és a main game-t csomagoltam ki a főkönyvtárba
még megpróbálom ezt a kettőt, ha nem jó, akkor hagyom a fenébe, jó nekem az angol is :) -
#34334 rendben
linkbe jöhetnének szerintem
úgy még is csak jobb lenne -
#34333 az angol mellette van?
esetleg próbáld meg a fideles coccal vagy a moddingaway patch telepítőjével -
#34332 és a kettő hogy jön össze? :P
-
#34331 mivel 15 fajta van mindenből és kb ötöt javítottam az elég nehéz lenne megmutatni egy képen
tényleg a 3d-s még megnézem milyen berakva -
#34330 innen letöltöttem a magyar kommentárt (main game-t is), bemásoltam, lefuttattam az FHL-BH-Editor, de ahogy belépek a játékba és bejön a menü akkor kilép a játékból. ötlet? -
#34329 hülye ea
difficulity-amateur :D:Dd
na persze még , jó, hogy világklasszis de mindegy