36657
-
#34328 nem zavar
csak sok a kép
ha egyet beraksz az is elég szerintem:D
amúgy dicséretes, hogy javítani akarsz rajta, nincs ezzel bajom,
3d-fű kéne viszont:D -
Laci82 #34327 Na igen itt füveznek én meg alig bírok nyerni a Tottenhammel ,tanulni kell ezt a labdakezeléses új dolgot rendesen. -
#34326 nem kezdődött el csak utálom ahogy megcsinálják abszolút ronda
de bocsi ha elveszi a helyet attól, hogy jobb analóggal :P
egyébként beis fejeztem csak a soccergamingra akarom kirakni -
#34325 érdekes ez játékban jobban néz ki képeken meg a másik talán jobb
van még egy gondom mikor ráközelítek elvileg 3d-nek kéne lenni a fűnek, de sokszor lapos a textúra ez másnál is úgy van? -
#34324 na megint kezdődik a fű mizéria:P -
#34323 ez még koszolódás nélkül és kevésbé egyenletes BUMP-al
nekem így jobban tetszik, még mindig az alap koszolódással
-
#34322 egyik nagy gólom a profimmal:D
-
Baromi jól néz ki :) -
#34320 Na kezd alakulni a dolog az első BUMP-al
a pozició szín már nagyjából jó
-
zsilka péter #34319 Köszi. Azt nem tudod esetleg, hogy mennyi pénzt kapok ha kiváltom? Most vagyok amúgy a 12-es szint elején szóval még van mit ténykedni. :) -
cvetok #34318 köszönöm az oktató videót, ilyesmire gondoltam.... :D
lehet gyakorolni.... -
zoral1000 #34317 nem tetszik a játék azért adom el. Remélem találok rá vevőt... -
#34316 easfc-ben a katalógusnál tudsz venni aszem 12-e szinten mecénást 1500xpbe kerül
-
#34315 nem sajnos -
zsilka péter #34314 Csapatok költségvetését meg tudom valahogyan növelni? Van erre valami módszer? -
#34313 Amikor csak egy játékossal futok karriert, nem lehet beállítani ha lecserélnek, ne nekem keljen le játszani a meccset? -
#34312 hát mint látható #34282-ben be tudsz
egy érintéses jó ütemű átvétellel jobban be lehet csapni a védőt
és előnyt szerezni mint a cselekkel
abból én főleg az elhúzást alkalmazom -
Hunor1 #34311 szépek ezek a kombinációk , de némelyik már annyira összetett hogy játék közben (szinte) lehetetlen előhozni!
Nekem sokkal hasznosabbnak tünik olyan csel amivel a betömörült védelem között be tud(nék)törni a játékos. -
tonnni #34310 Így már jó. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
-
#34309 akiknek nem megy az FHL-BH editor
-
#34308 #34255
fél oldalt kellett volna visszaolvasni -
#34307 Tedd alternatívra. -
tonnni #34306 Sziasztok!
A FIFA 13 ban, valamiért nem tudom a z irányítást a nyilakra beállítani, valamiért nem engedi vagy lehet csak én vagyok a béna.
Tudna segíteni valaki? -
#34305 Fifa13 special fast start by doctor+ productions -
#34304 mikrolag-os dologra korábban több dolgot írtam
ezenkívül még meg lehet próbálni
FIFA 13 Lod and Crowd Tool 1.0 by Doctor+ Productions
http://doctorfidel.wix.com/fifamods#!screenshots/c60z
-
#34303 olvastam ilyenről, állítólag origin frissítés után után jött elő
és megoldás a profil újrarakása
mondjuk ott meccs közben bizonyos helyzeteknél lépett ki -
#34302 -
adidas289 #34301 Sziasztok!
Játék közben fix fps-sel a játék olyan kicsit akadós, tehát nem síma. De az fps fix 60 at mutat mégis akad, eléggé zavaró..
Erre valami megoldás? -
lovaszi #34300 Sziasztok! Találkozott már valaki olyan hibával, hogy belépek az idénybe és egyből kidob az asztalra? Azért érdekes, mert eddig jól működött és egyik napról a másikra csinálta ezt és azóta akárhányszor belépek az idénybe mindig kidob. Ultimate team, karrier minden működik rendesen.
A másik kérdésem pedig, hogy mindig frissülnek a csapatok forma szerint, az aktuális felállások, statok. De csak az eas match dayben ott pedig csak a gép ellen lehet játszani. Online nem lehet játszani frissített csapattal? -
#34299 Itt van az összes stadion csíkozás, csak jó lenne tudni melyik stadionban melyik van, hogy lehessen javítani
-
#34298 alapban a data 3-ban van onnan kell kicsomagolni -
zsilka péter #34297 Köszi, de Nekem nincs a data mappán belül sceneassets mappa. Csak Data\loc, moves, ui mappa illetve egyéb file-ok. -
#34296 nem passz előtt kell
az más
LT folyamatos +Rx3
ez átvétel amivel becsaphatod egyből a védőt -
#34295 Program Files (x86)\FIFA 13\Game\data\sceneassets\goalnet\netcolor
22 darab van megkeresed melyik az és kicseréled a fehérre
22 darab van
-
Hunor1 #34294 bármit csinálok a jobb analóggal a passz előtt nem akarja felpörgetni. -
zsilka péter #34293 Hálók színét meg tudom valahogyan változtatni? Man. City stadionjában nem tetszik a fekete háló, és ki szeretném cserélni az alap fehérre. Köszi. -
kjhun #34292 Ezt kipróbálta már valaki??
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
FIFA.13.MULTI.INTERNAL.READNFO-0x0007
Torin Multi14-esként van fent. Magyar nyelv és kommentár is van benne. 1.2-es verzió. NFO
-
#34291 xp-t esetleg felrakhatod
nekem nincs semmilyen szaggatás -
wednes #34290 Mondjátok, hogy megéri a manuális irányítást megtanulni, mert még szenvedek vele. Kezdem már megszokni, de rengeteg még az eladott labda. -
TBWarrior #34289 Hogy lehet elkerülni hogy az intro megjelenését?