36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• pekka2
    Szevasztok, lenne egy kérdésem..
    Menedzser módban feljutottam a spanyol 2. ligából az első osztályba, és most az a helyzet, hogy egyetlen játékosom sem akarja meghosszabbítani a szerződést, hiába kínálok nekik legmagasabb fizetést, 15% 5 évre, vagy 2 évre, mindegy mit kínálok, senki sem fogadja el..
    Ez miért van? Vennem kell akkor egy csómó játékost pluszba?
    Köszi a válaszokat
  • vmvr
    az nem teljesen igaz.

végülis a direkt ip-t is érthetjük online alatt
  • Jose870318
    nemlehetne röviden kiirni hogy:
    online játék=eredeti játék
    és akkor nem foglalna annyi helyet.
    ????????
  • dotkom
    en meg eloszor azt hittem, hogy valami fontos van kiirva..
  • Kenyeres Gergő
    okés kössz mindenkinek!!!!!!!!
  • ForzaInter
    Maradjon így a sok láma még ígyse veszi észre.
  • Jose870318
    Jól tetted,hogy kiirtad.Nekem is feltűnt hogy sajna elég sokan kérdezik meg hogy hogyan tudnának onlineon játszani.De esetleg a betűméretet nem lehetne csökkenteni?Csak egy picit,mert túl sokat foglal el.
    Kössz
  • Taranov
  • Taranov
    Idő kell hozzá.
    Szerintem legyen idén csak az a célod, hogy feljebb juss. Ezt nem olyan nehéz elérni, aztán majd jövőre foglalkozhatsz a kupákkal éd a BL indulást jelentő hely megszerzésével.
  • hunbasser
    muszáj :)

nem tudom már megszámolni 2 kezemen,h hányan kértek már kódot,főleg a játék megjelenésekor...meg úgy látszik,most is beindult a nép
  • ForzaInter
    :DDDDDDDDASD:DDDSSSS
  • hunbasser
    no,kiírtam szép nagy betűkkel,h ha vki onlineban akar nyomulni,akkor eredeti gameel kell játszani.faq-ban is le van írva,de ad1:b@sznak beleolvasni a faqba ad2:lehet,h nem veszik észre a faq-ot?azt hiszem,ez jól látható
  • Gabor12070
    Én is világklasszison viszem, de csak ma kezdtem el! 2 meccs - 1 győzelem - 1 döntetlen (2:0, 1:1)! Most a 6. vagyok, de feljebb kell jutnom és ott is kell maradnom, hogy feljebb jussak! Bár mondjuk nekem az is jó lenne, ha feljutnák a PL-be és ott elkerülném a kiesést, az nagy teljesítmény lenne! Természetesen továbbra sem mondok le az UEFA és a BL trófeáról, csak az a baj, hogy pl.: BL negyeddöntő, és mondjuk kikapom a Barcat, na akkor szinte tuti a kiesés, tehát még van dolgom bőven, hogy nagy célokat érjek el, de remélem sikerül profira csinálnom a csapatot!
  • kas123
    Bemész 1 boltba megveszed a játékot és meglesz a kódod...
  • kas123
    Hát figyi =). Én a hereforddal kezdtem, és eddig másfél szezon alatt:
    -1 FA Kupa (Itt is jól állok :))
    -1 Ligakupa (és mostvok a negyeddöntőbe, a 8addöntőbe picsáztam ki a liverpoolt)
    -1 Bajnoki ( most is vezetem a táblázatot...)
    -1 LVD kupa (ez még nem kezdődött el)
    -1 Communiton shield (emjól írtam sztem :D de nembaj, ezt is megnyertem a Man Utd ellen)
    -Gólkirály lettem =) (Flettwood-dal (ő a legjobb csatárom))
    -És most játszok az UFE kupába ahol a Bayernnel játszottam egy 2-2es döntetlent, meg kikaptam 1 kisebb csapattól...de ha jól osztom be a játékosok energiáját sztem továbbjutok a csoportból)

Szal ezek megvalósítható álmok =). Én World Classon nyomom 6 perces félidőkkel. Igaz hogy még mindig 1es szintű menedzser vagyok :D de majd fejlődik ez is. Végre sikerütl 8asra kifejlesztenem a dokit is, így a fitness is jó lesz =).
  • Kenyeres Gergő
    császtok nemtudnátok leírni nekem a fifához azt a kódot amelyikkel be birnák jelentkezni az interaktív ligákba?????????
  • Gabor12070
    Helló! Én a Nott. Foresttel viszem, és a cél a csillagos ég! Most kinevettek, mert a célom feljütni a PL-be, és a BL-ben indulni, netán megnyerni azt, de az UEFA kupával is kiegyeznék!Még egy dolgot szeretnék megvalósítani, mégpedig egy nagyobb játékos megszerzése, na szép álmok ezek, de remélem legalább egy megvalósul!
  • arty
    This fix includes the following fixes and additions:

1. Reduced accuracy of goalkeeper's lobbed passes and through balls.

2. Updated squad database:

- Added 257 new players
    - Edited 13 players
    - Updated approx. 2500 lineups, shirt numbers and positions
    - Updated captain, kick takers and formation data for 51 teams

3. Fixed crash bug dealing with uploading a crest for your EASO Club.

4. Fixed crash bug dealing with goalkeeper backing into goal post while using pace control.
  • arty
    uj fifa patch+nocdexe:

English EASTERN változatot kell elvileg szedni

nodvdcrk
  • Gabor12070
    Köszi
  • Cairass
    Nem hülyeség! (vagy igen?)
    Átigazolási piac-> Keresés-> Bármelyik bajnokság, értékeket beállítod(tudásszint, poszt), legalsó sort pörgeted (átigazolható, kölcsönözhető, már tettél ajánlatot, SZABADÚSZÓ!) Listáz, Te pedig igazolsz, de gyorsban, mert a jobb játékosokat hamar elviszik!
    Ajánlatos menteni, mert idegesítő, ha kevés fizut kínálsz és az orrod elől viszik el a delikvenst!
  • hunbasser
    beállítod a keresésnél,h szabadúszókat mutasson,aztán ott lesz a leigazolás gomb
  • hunbasser
    igen,van olyan,h azért nem jönnek,mert túl gyenge csapatnak találják a klubodat,amit managelsz.
  • Gabor12070
    Most tudom, hogy hatalmas hülyeséget kérdezek, de a szabadúszokat honnan lehet szerződtetni, szóval hová kell menni ahhoz, hogy szerezzek?
  • Cairass
    Mindenképpen virítani kell valami eredményt ahhoz, hogy a csapatodhoz csalogasd a jobb játékosokat.

Érdemes a tehetségkutatásra áldozni (ha tudsz), mert -2. ligás mércével mérve- néha meglepően jó játékosok akadnak fent a rostán.
    Az sem mellékes, hogy áron alul lehet szerződtetni őket!

Ha nagyon kevés pénzből gazdálkodsz vadássz a szabadúszó játékosokra, akiket ingyel lehet leigazolni.

Ha nagy halat fogsz ajánlatos rögtön újra szerződtetni 4-5 évre, mert tapasztalataim szerint 1-2 év múlva már el akarnak menni még akkor is, ha magasabb osztályba kerülsz. S ha igazgatósági elvárások között szerepel az újraszerződés, akkor értékes menedzseri pontokat veszíthetsz! Szerződéskötések előtt mentés!!!
  • Jose870318
    nos gratulálok a teljesitmnyehez.
    Nos én még most tarok a második évben.Angol 2.osztályból feljutottam az anol 1be a Wycomb -bal.Most 24.mérkőzés jön és az első helyen vagyok 2 pont előnnyel a Lincoln előtt.(Profi szinten,4 perces félidővel).
    Ugye jól gondolom hogy jobb játékosok csak majd akkor jönnek ha feljutok a Premier Leagueba.
  • Cairass
    Nagy meccs volt a Bristol elleni!!!
    "Kegyeleti okokból" (és nem mellékesen a Bl elődöntő visszavágó miatt - Leeds-Bayern M. össz.: 3-2 ) pihentettem Fabregast, Tevezt, Beckhamet, A. Cole-t, Sergio Ramost és Milan Barost is.

5 kapufát sikerült lőni a 8 gól mellett(0-8).
    Azért büszke voltam a Bristolra, mert 6x eljutottak a kapumig (mondjuk eltalálni csak 2x tudták, Valdes éber kómában védett)...

Egész király volt a bl döntő is.
    Az Ajax ellen- 0-2-ről egyenlítettem 21 perc alatt, a 93. percben kaptam egy 11-est és azzal nyertem meg a trófeát.
    Izgi volt nagyon.
  • Cairass
    Az az igazság, hogy én csaltam, a jegy-patch-el toltam 3 hazai meccset és már nem volt több gondom a pénzzel. Kb 70 millió eurós veszteségem van évente...
    Már végigtoltam 2 karriert csalás nélkül. Volt, hogy az Angol 2. ligából felvezettem a Millwall csapatát a Premier liga 8. helyéig 7 év alatt, profi szinten.
    A Leeds-et megpróbáltam stabil élcsapattá varázsolni, azt hiszem sikerült. A 22-es keretből mindenkinek legalább 4 éves élő szerződése van.
    Nagy vonalakban így néz ki a keret, az összes focistát fejből sajna nem vágom:

KAP: Valdes,
    VÉD: Ifil, A.Cole, Abidal, Ferreira, Sergio Ramos, Kilgallon,
    KP: Maduro, Beckham, Fabregas, Tiago, Silva, Kaká, Gattuso,
    CS: Baros, Tevez, S Tóth :), Healy ...

A 2010- 2011-es évadban mindent vittem- Angol bajnoki cím, angol Szuperkupa, Liga kupa, Angol kupa, Bl győzelem.
  • leho94
    jah..ok..én lemaradtam a suli miatt mint a borravaló:D
  • vmvr
    mert a régi már elavult, kiadtak javító peccset, és rostert is, ami elengedhetetlen az online játékhoz.
  • Taranov
    Nekem sajnos ragaszkodott hozzá, szívtam is vele, mert legalább 2 napig nem tudta elérni az FTP szervert.
  • leho94
    pff....én már csomószor mentem Onlineba de nem szedtem le hozzá semmit..
  • Taranov
    Szerintem neked nem eredeti, mert egyébként tudnád, hogy addig nem enged online játszani, amíg az EA Online-ról nem tölti le a patch-et :)
  • leho94
    ha eredeti akkor minek neked patch???
  • vmvr
    sziasztok!

az a gondom, hogy az imént raktam föl a frissítő peccset, és a rostert, hogy tudjak onlineba játszani.
    Ez meg is történt szépen, felrakta, mindem faszán.
    Kérte a gép, hogy nyomjak egy restartot megtörtént, de ahogy most indítanám a fifát elindul, fekete képernyő, majd vissza az asztalhoz

mi lehet a gond? eredeti a fifám is, és eddig ment:S
  • Taranov
    Ha tetszik a játék, vedd meg.
    Ha nem, akkor bizonyára nem akarsz vele játszani.
  • Jose870318
    úgy 12 ropiért kapsz kódot.
  • hunbasser
    szia

ha eredeti a játékod,akkor ott kell lennie annak a kódnak!
    ha meg nem eredeti,akkor meg mi sem tudunk segíteni sajnos,így az egyetlen megoldás az,h gyűjtesz rá egy kis pénzt,és megveszed a boltban
  • kas123
    Én tudok olyan embereket akik tudnak neked segíteni =).
    Bemész 1 PC-s boltba, és ott az eladó, odamész hozzá és megkérdezed hogy van Fifa 07 játék? ha aszondja h van akkor megveszed, és lesz hozzá kódod =).

Persze ha nem akarod eredetibe megvenni, akkor olvasd el a FaQ-t
  • zoral1000
    hello.most tettem fel a fifát és kellene onlinehoz valami kód
    tudnátok segíteni????

köszi