36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    tudom,h szarul csináltam,meg nem nagy gól,de azért berakom:

abc sorrendben ez az első,ezért kezdem ezzel :)
  • hunbasser
    h mennyire?
    a válaszom:nagyon

vagy megszakad a kapcsolat,vagy nem.ha nem,akkor nem tudom miért nem szakad meg,de akkor örülj neki,h működik :)
  • Jahooo
    Ha lanon akarok játszani fifat akkor mennyire kavar be hogyha mondjuk nekem patchelve van az eredeti fifám, a havernak meg nincs mert nem eredeti?
  • hunbasser
    szééépp(ek)
  • Tom Tom
  • Tom Tom
    ez most nem is olyan ratyi minőségű hm?
  • Tom Tom
    a finesse lövést d+y de állítsd át mindenképp hogy könnyebben elérd.én átraktam r-re és a külsős lövést pedig t-re mert még a 02es fifánál hozzászoktam.ott is olyanokat lehetett csavarni...:)

• kas123
    ezeket am hogy kell lőni? simán d-vel? vagy hogy ? :D
  • Tom Tom
    ezt elvileg rúgja csak még nem jöttem bele a gifkészítésbe.most néztem milyen gólokat mentettem el és wow kegyetlenek.már nem is emlékeztem rá hogy ilyen finesse shotokat rúgdostam különösebb gond nélkül:)
    majd rakok fel párat ha rájövök mit rontok el a gifeknél
  • kas123
    ezt rúgja =)
  • kas123
    azta ez aztán szép gól :D
  • hunbasser
    jó látom,ez egy 80 m-es fejesgól???? :DDDDDDDDdddddddddddddddd
  • hunbasser
    fps-en állíts
  • Tom Tom
    ejj de rég csináltam ilyen gifeket...az a baj hogy a fraps kicsit szaggatottan veszi fel akkor mit kéne ügyeskednem hogy azért elviselhető legyen?most kb ilyen ha megcsinálom:
  • hunbasser
    az igen :D

nekem meg majd ha lesz időm,nyomok be gifeket,sztem olyan 50-60 db biztos van,amit meg is akarok veletek osztani :)(gólok,bakik,érdekességek,szép cselek,stb)
  • Tom Tom
    oh én már fél éve nem vagyok managger módban csak bátyámmal leülünk és tolunk jópár arsenal juve meccset.én billel ő gamepaddal és mostanába valahogy mindig megver mert már nem tudok anyi finesse shotos gólt lőni és a sima d-s lövés meg nem megy:)most pl lőtt boumsonggal egy alig 60 méteres gólt a schalkei rostnak A-val és bazze kicsit ideges lettem tőle:D
  • DjCooll
    Sziasztok!

Meg tudjátok nekem mondani, hogy fejlődnek gyorsan az ifik?

Mert most fiatalítom a csapatom (WBA) adom el az idősebbeket csak párat tartok meg belőlük, de vannak olyan ifijeim, akik 68-ig fejlődnek őket érdemes megtartanom vagy őket is adjam el?
  • Mayorpapa
    nekem sajna nem telepítős volt :( sok mindent megpróbáltam már, de mindig kilép, amikor betöltené az új szezont, és a csík épp ott jár, hoghy "átigazolások betöltése" (vagy valami hasonló)
  • hunbasser
    várjuk :)

egyébként kilépéses hibánál,hát nem tudom...ha telepítős roster volt,akkor uninstallt megér sztem,és esetleg manager mód közben,ha már maradtál a klubodnál,rakd fel újra.
  • Tom Tom
    Hát nekem a barcánál lép ki állandóan a windowsba de azt tudom hogy én rontottam el még nagyon rég amikor stadionokat importáltam be és a neu camp nemnagyon jöt össze...Én mostanában bratyesszal szoktam fifáni és viccesek szoktak lenni azok a meccsek majd rakok fel pár gifet:)
  • hunbasser
    a kapuspróba alatt azt érted,amikor gólt kell lőni kapussal? :)

és world classon 50-es kapussal 2x lőttem gólt meccsen.nem nehéz végigvinni,csak ügyesnek kell lenni,és gyakorolni kell.a végén már sprintelni sem kell mellé,csak a nyilakat nyomogatni(bár úgy eltart egy darabig)
  • kas123
    csak azok nem a 07-ek voltak...hanem előbbiek...
    és nehjogy azt higyye valaki h becsmérlem a "kis" emebrek munkáját, mer szeretem őket...de azért jobb 1 "nagy" ember munkája =)
  • gabi89
    Teljesen eggyetértek veled :)
  • Lacee86
    rerew
  • Mayorpapa
    7 éve játszok nem erdeti fifával, mindig "kis" emberek által készített rostert használtam, és még sosem lépett ki a bajnokság végén, új szezon kezdetekor...
    De részemről lezárt a téma, kíváncsian várom mások véleményét is ez ügyben. Nem csinált másnak is ilyet?
  • II Rocky II
    amugy meg nekem is nem eredeti fifam van.Én magam rostereltem.
    :D
    Amugy jól mondja a srác eredeti=jobb.(nemsokkal,de ahhoz legalább tudsz normális és működö rostert.
  • kas123
    nem a játékkal van a probléma, hanem a rosterrel...azt "kis" emebrek csináták, és ha van eredeti fifád akkro le tudod azt tötleni amti a "nagy" emebrek csináltak =)
  • Mayorpapa
    Nem hiszem, hogy az lenne a probléma, hogy eredeti-e vagy sem...
    Szezon végén, ha nem ugyanazzal a csapattal akarom tovább folytatni, mint addig, hanem egy másik csapathoz szerződök, akkor simán lehet tovább játszani, nincs semmi gond, csak ha maradni akarok ugyanott...Ezt nem komálom sehogyse...
  • kas123
    Mer sz@r :D. vedd meg az eredetit, és ahoz le tudod tölteni a frissítést a fifa online-ról...
  • Mayorpapa
    fog vele tudni ha megoldjuk a problémáját (meg az enyémet is...) :)
    én nem akarok újat kezdeni, kell legyen rá valami megoldás. nem igaz, hogy egy egész szezont végigviszek, aztán a következő betöltésénél meg kilép. Miért????????????????
  • Taranov
    Ez a kapus próba baromi nehéz.
    Eléggé idegesít a dolog, mert a Kitartáspróbák megvannak, a Mesterpróbákból pedig ez a kapus hiányzik.
    Az Egyesült Királyság vagy a Közép-Európa szekcióhoz meg legalább 3 év kell még menedzser módban.
  • tdani01
    Az nem baj , ha újat kell kezdeni , csak az kéne , hogy az új átigazolások legyenek benne.
  • ForzaInter
    Nem mindegy ugyis ujat kell kezdenie csak akkor lesz jó.
  • kas123
    és szted most tud vele játszani? =P
  • Mayorpapa
    Szted ha a manager módba törli a rostert, fog vele tudni tovább játszani? Sztem nem...
  • tdani01
    Más roster nincs amivel tudnám frissíteni az adatbázist ( a téli átigazolások) ?
  • ForzaInter
    Töröld le a rostert ennyi.
  • Mayorpapa
    Úgy látom egy cipőben járunk...
    Egyébklént ha másik csapathoz megyek át, minden gond nélkül tovább megy, én ezt nem értem...
  • tdani01
    Sziasztok! Letöltöttem egy roster-t (roster patch by pedrinhito) feltelepítettem nem volt semmi (szűz fifára , cmn könyvtárba)
    és a menedzsermódban , amikor vége a szezonnak , megkérdi , hogy "szeretnék-e a jelenlegi csapatommal maradni" és amikor az
    igenre nyomok, kijön egy hiba üzenet vmi fifa.exe hiba és kilép. Tudnátok segíteni, hogy mit kéne vele csinálni? ELőre is thx.
  • Mayorpapa
    Help please: amikor betöltené a kövi szezont, egyszerűen kilép, miközben fut a feltöltő csík. Ötlet? (ilyet még sose csinált...)
    Ja, és akkor lép ki,amikor azt írja, hogy "kutatás" :(