36657
-
#13304 nem is csinálok többet :D
mindjárt kezdődik a meccs,utána még lehet,h nyomok pár képet.
kérdés:croppolásnál nálatok is ilyen sokáig tölt?nekem vagy 5-7 percig csak homokóra,utána 1 perc amíg végigtölti,és utána egy kis idő múlva csinálja csak meg a cropot.a betöltés maga 1 perc sincs -
#13303 én most azt csináltam,a kamera a labdára van ráállva,és ráközelítettem kicsit,így viszonylag középen marad(sőt,így teljesen csak a labda lesz a középpontban :)) -
#13302 :( nekem mindig el van csúszva...akárhogy próbálom :@ de ma megcisnálok 1et (ha kell képkockánként) -
#13301 itt bénázik az ellenfél,és ha megnézitek nem egy kiscsapatról van szó,hanem a Valenciáról.a kapus term. Canizares
ya,és persze gól lett -.- -
#13300 no,akkor induljunk be,indítom a fifát és nyomom majd a képeket :) -
#13299 kösz :)
szép mozzanatok
de mostmár jöjjenek a meccses cselek/gólok -
#13298 az szép :)
mostmár olvasgassad majd az újakat mindig,meg tegyél be te is gólokat -
#13297 Naxos,Super Mario 64 : Y+D(ha alapbeállításra van állítva a bill.kiosztás),ez a finesse shot,egyébként FAQ-ban is le van írva -
#13296 3333 új üzenet:D -
Super Mario 64 #13295 Nem tom hogyan lehet ilyen szépen megcsavarni... -
#13294 Szépek =), nekem is vannak hasonlóak csak nem sztárokkal hanem 40-50es pléyákkal. -
Super Mario 64 #13293 Szép csavarások --> http://www.youtube.com/watch?v=cUgsSD0jKTg -
#13292 valaki le tudná írni pontosan (mit kell nyomni és mikor kell elengedni a bill-t) a csavarási technikát nem rögzített akciónál? magyarul hogyan kell úgy kapura lőni hogy csavarodjon a labda? -
#13291 OK koszi. Majd megprobalom kontrollerrel is, hatha azzal jobban megy. -
BIZ0906 #13290 mirc quakenet #fifa.hu
itt a fifaonlinesek tudanak dumcsizni és persze játszai -
Tom Tom #13289 Hát amelyik irányba mész annak az ellentéte a vissza.mész jobra akkor a vissza=balra ha balra mész akkor vissza=jobbra.
szal viszed a labdát jobra akkor gyorsan elengeded a jobb nyilat nyomod a shiftet majd gyorsa a balra fel és az a-t.
nekem kurvasokat kelllett gyakorolnom de még néha most se sikerül.
és nem tudja mindenki megcsinálni a játékosok közül csak:ronaldinho c ronaldo deco messi és kaká ők tuti de lehet hogy mégvalakik -
#13288 A rabonnát hogy csinálod? Mert a faqban ez van benne:
- Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna -
de itt mit jelent a vissza? -
Tom Tom #13287
na így talán -
Tom Tom #13286 4 rabonna és 1 góól:
http://media.proxnet.hu/upload/20070303/18343182573.gif -
Tom Tom #13285 Hunbasser a kötényeid odabasznak:):D
Most pár régi klasszikus:
i love rabonna:) -
Tom Tom #13284 én még rakok fel párat mert van jópár szép megmozdulás:
-
#13283 azt hiszem,mára elég ennyi gif részemről.
vannak olyanok még,h egy játékossal végigviszem,ezzel megéve 5-6 emberke+kapus,de az túl hosszú lenne,meg ilyen szépen kidolgozott támadások is vannak elmentve,de az nem férne bele 1 mb-ba(a Ramónos is alig fért bele) -
#13282 egy kis bemutató Ramóntól :) amikor a 6.évemben a Corinthianshoz mentem,ez a játékos már 95-ös szintű volt !!! pedig alapból csak azt hiszem,h 70-es,vagy vmi hasonló értékű.tehát 5 év alatt 25 pontot fejlődött,és nem is az én kezem alatt nevelkedett :) mint láthatjuk,egy igen technikás játékosról van szó.nem hiába,brazil :P
el sem hiszem,h ez az animáció belefért 1 megába :) -
#13281 nincs.én azt csinálom ilyenkor,h kamerát váltok.ajánlom azt,h csináld meg, h a labda nézetéből legyen,és akkor csináld meg úgy,h viszonylag egy helyen maradjon a képen,vagy a rúgó játékos nézetéből csináld meg a videót -
#13280 ha kicsi a képméret akkor el van csúszva minden, nem látszik az ember, és kicsit rossz lenen ha képkockánként kéne megicsnálnom =), van vmi ami az összeset eltolja 1 bizonyos irányba? -
#13279 ez 2 és fél megás :DDD
először is:ronts a minőségén(úgy mint én),és vedd kisebbre.általában 150 pixelesre szoktam csinálni a képek szélességét,ha nagyon muszáj,akkor 200-asra.
ya,és fontos az is,h pl csak a lövéstől indítsd a felvételt,és akkor állítsd le,ha érinti a hálót.ez is fontos,a méret szempontjából
és most mindenkinek mondom:1 MB-NÁL NAGYOBB KÉPEKET NE RAKJATOK BE!!! -
#13278 Jasc Animation Shop 3.04
30 napos trial,de van hozzá crack.itt mentésnél lehet optimizálni,így egy 3 mp-es 200x100-as gif olyan 600 kbyte.
itt egy újabb gól,Cohen szereztem a Grimsby Town színeiben.egy teljesen átlagos szabadrúgás gól,de nekem mégis tetszik,mivel a felső lécről lepattanva talán még a gólvonalat is érinti belülről
-
Na 1et azé belinkelek:
A gólt Gwynne ((Hereford) 37-44es tudású) lőtte. =) -
#13276 OFF(bocsi érte):
Ti milyen progival csináltok GIF-et, mer amivel én próbálom az 2 megásat csinál...és az kicsit nagy :D, pedig szeretnék én is közzétenni pár Herefordos gólt =).
-
#13275 ilyeneket szoktam csinálni mikor ugy jön a laszta.
-
#13274 ezt csináljátok meg! -.- (gép csinálta)
-
#13273 még egy kötény,Jesús Navas osztotta ki,még a régi szép realos időszakomból :)
-
#13272 egy szintén nem túl magas pontszámmal rendelkező játékos,a frosinonei Desbato(azt hiszem 53-mas)
imádom az ilyeneket :) -
#13271 nekem most 25-re van beállítva.és állítsd be,h hangot ne vegyen fel -
#13270 lehet :D
háttérben meg befigyel egy Arsenal zászló -.-
érted,Grimsby-Hereford meccsen :D -
#13269 egy lecsúszott beadás Van Nistelrooytól :)
-
#13268 elég szép gólók ezek
:D -
Tom Tom #13267
nem gyenge gólok:)hogy állítsam be a frapsot hogy nemnagyon szaggasson?fps 30? -
#13266 Hmm mintha ezt a Hereford ellen lőtted volna :D. -
#13265 egy gól Barwickel:
50-es pléya a Grimsby Townból,ilyen gyenge játékosokkal is lehet ekkora gólokat lőni