36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    nem is csinálok többet :D
    mindjárt kezdődik a meccs,utána még lehet,h nyomok pár képet.

kérdés:croppolásnál nálatok is ilyen sokáig tölt?nekem vagy 5-7 percig csak homokóra,utána 1 perc amíg végigtölti,és utána egy kis idő múlva csinálja csak meg a cropot.a betöltés maga 1 perc sincs
  • hunbasser
    én most azt csináltam,a kamera a labdára van ráállva,és ráközelítettem kicsit,így viszonylag középen marad(sőt,így teljesen csak a labda lesz a középpontban :))
  • kas123
    :( nekem mindig el van csúszva...akárhogy próbálom :@ de ma megcisnálok 1et (ha kell képkockánként)
  • hunbasser
    itt bénázik az ellenfél,és ha megnézitek nem egy kiscsapatról van szó,hanem a Valenciáról.a kapus term. Canizares

ya,és persze gól lett -.-
  • hunbasser
    no,akkor induljunk be,indítom a fifát és nyomom majd a képeket :)
  • hunbasser
    kösz :)

szép mozzanatok

de mostmár jöjjenek a meccses cselek/gólok
  • hunbasser
    az szép :)

mostmár olvasgassad majd az újakat mindig,meg tegyél be te is gólokat
  • hunbasser
    Naxos,Super Mario 64 : Y+D(ha alapbeállításra van állítva a bill.kiosztás),ez a finesse shot,egyébként FAQ-ban is le van írva
  • tigeroo
    3333 új üzenet:D
  • Super Mario 64
    Nem tom hogyan lehet ilyen szépen megcsavarni...
  • kas123
    Szépek =), nekem is vannak hasonlóak csak nem sztárokkal hanem 40-50es pléyákkal.
  • Super Mario 64
    Szép csavarások --> http://www.youtube.com/watch?v=cUgsSD0jKTg
  • Naxos
    valaki le tudná írni pontosan (mit kell nyomni és mikor kell elengedni a bill-t) a csavarási technikát nem rögzített akciónál? magyarul hogyan kell úgy kapura lőni hogy csavarodjon a labda?
  • dotkom
    OK koszi. Majd megprobalom kontrollerrel is, hatha azzal jobban megy.
  • BIZ0906
    mirc quakenet #fifa.hu
    itt a fifaonlinesek tudanak dumcsizni és persze játszai
  • Tom Tom
    Hát amelyik irányba mész annak az ellentéte a vissza.mész jobra akkor a vissza=balra ha balra mész akkor vissza=jobbra.
    szal viszed a labdát jobra akkor gyorsan elengeded a jobb nyilat nyomod a shiftet majd gyorsa a balra fel és az a-t.
    nekem kurvasokat kelllett gyakorolnom de még néha most se sikerül.
    és nem tudja mindenki megcsinálni a játékosok közül csak:ronaldinho c ronaldo deco messi és kaká ők tuti de lehet hogy mégvalakik
  • dotkom
    A rabonnát hogy csinálod? Mert a faqban ez van benne:
    - Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna -
    de itt mit jelent a vissza?
  • Tom Tom

na így talán
  • Tom Tom
    4 rabonna és 1 góól:
    http://media.proxnet.hu/upload/20070303/18343182573.gif
  • Tom Tom
    Hunbasser a kötényeid odabasznak:):D
    Most pár régi klasszikus:

i love rabonna:)
  • Tom Tom
    én még rakok fel párat mert van jópár szép megmozdulás:
  • hunbasser
    azt hiszem,mára elég ennyi gif részemről.

vannak olyanok még,h egy játékossal végigviszem,ezzel megéve 5-6 emberke+kapus,de az túl hosszú lenne,meg ilyen szépen kidolgozott támadások is vannak elmentve,de az nem férne bele 1 mb-ba(a Ramónos is alig fért bele)
  • hunbasser
    egy kis bemutató Ramóntól :) amikor a 6.évemben a Corinthianshoz mentem,ez a játékos már 95-ös szintű volt !!! pedig alapból csak azt hiszem,h 70-es,vagy vmi hasonló értékű.tehát 5 év alatt 25 pontot fejlődött,és nem is az én kezem alatt nevelkedett :) mint láthatjuk,egy igen technikás játékosról van szó.nem hiába,brazil :P

el sem hiszem,h ez az animáció belefért 1 megába :)
  • hunbasser
    nincs.én azt csinálom ilyenkor,h kamerát váltok.ajánlom azt,h csináld meg, h a labda nézetéből legyen,és akkor csináld meg úgy,h viszonylag egy helyen maradjon a képen,vagy a rúgó játékos nézetéből csináld meg a videót
  • kas123
    ha kicsi a képméret akkor el van csúszva minden, nem látszik az ember, és kicsit rossz lenen ha képkockánként kéne megicsnálnom =), van vmi ami az összeset eltolja 1 bizonyos irányba?
  • hunbasser
    ez 2 és fél megás :DDD

először is:ronts a minőségén(úgy mint én),és vedd kisebbre.általában 150 pixelesre szoktam csinálni a képek szélességét,ha nagyon muszáj,akkor 200-asra.

ya,és fontos az is,h pl csak a lövéstől indítsd a felvételt,és akkor állítsd le,ha érinti a hálót.ez is fontos,a méret szempontjából

és most mindenkinek mondom:1 MB-NÁL NAGYOBB KÉPEKET NE RAKJATOK BE!!!
  • hunbasser
    Jasc Animation Shop 3.04

30 napos trial,de van hozzá crack.itt mentésnél lehet optimizálni,így egy 3 mp-es 200x100-as gif olyan 600 kbyte.

itt egy újabb gól,Cohen szereztem a Grimsby Town színeiben.egy teljesen átlagos szabadrúgás gól,de nekem mégis tetszik,mivel a felső lécről lepattanva talán még a gólvonalat is érinti belülről

• kas123

Na 1et azé belinkelek:
    A gólt Gwynne ((Hereford) 37-44es tudású) lőtte. =)
  • kas123
    OFF(bocsi érte):
    Ti milyen progival csináltok GIF-et, mer amivel én próbálom az 2 megásat csinál...és az kicsit nagy :D, pedig szeretnék én is közzétenni pár Herefordos gólt =).
  • II Rocky II
    ilyeneket szoktam csinálni mikor ugy jön a laszta.
  • hunbasser
    ezt csináljátok meg! -.- (gép csinálta)

• hunbasser
    még egy kötény,Jesús Navas osztotta ki,még a régi szép realos időszakomból :)

• hunbasser
    egy szintén nem túl magas pontszámmal rendelkező játékos,a frosinonei Desbato(azt hiszem 53-mas)

imádom az ilyeneket :)
  • hunbasser
    nekem most 25-re van beállítva.és állítsd be,h hangot ne vegyen fel
  • hunbasser
    lehet :D
    háttérben meg befigyel egy Arsenal zászló -.-
    érted,Grimsby-Hereford meccsen :D
  • hunbasser
    egy lecsúszott beadás Van Nistelrooytól :)

• II Rocky II
    elég szép gólók ezek
    :D
  • Tom Tom

nem gyenge gólok:)hogy állítsam be a frapsot hogy nemnagyon szaggasson?fps 30?
  • kas123
    Hmm mintha ezt a Hereford ellen lőtted volna :D.
  • hunbasser
    egy gól Barwickel:

50-es pléya a Grimsby Townból,ilyen gyenge játékosokkal is lehet ekkora gólokat lőni