FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan a kézikönyve magyarul pdf-ben,majd felrakom valhova,és adok linket.

grafot h tom felhúzni? (AA AF Dx9 stb)

Hát igen!
Ibrahimovic-csal lõttem egy felsõléces gólt,de nem adta meg a bíró,mert a gólvonaltól nem messze pattant ki...

hellósztok éngem sanyinak hívnak megtudnátok nekem mondani hogyan lehet a fifával neten jáccani elõre is kössz és ha igen akkor kell e hozzá valami program?!kössz
vmvr
nézd a jó oldalát, milyen élethû ez a fifa, a valóságban is van olyan gól, amit nem adnak meg, pedig tisztán lehet látni, h átment a gólvonalon.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ez jo csak én nem tudok angolul 😄
Pisti1026
Mit csináljak, amikor játszok lenyomom a pl passz gombot és egy csomó idõ mire le is passzolja! Lehet vmit tenni ellen, ja és nem is szaggat annyira!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Breki33
nálam nem rontja el

de errõl beszéltem
http://www.soccergaming.tv/showpost.php?p=2186304&postcount=83

És bemásoltam mit kell használni, nem a patch rontja el sztem hanem ahogy berakjátok
Mor3llo
hna izzítom Karlsruhét, tegnap nem nyomtam Velük 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
ilyen hsz nincs is még -.-

ReaL MaDRid x siempre

Attila8805
#7951 re valaki naon fontos!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

LasCar16
ez..:S

#acm

hunbasser
lapozz vissza

ReaL MaDRid x siempre

lobig
New Turfs.rar --> ez az ami elrontja a cseréket a játékban nem?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Firerock
hellosztok
vki tudna adni 1 DVD-borítót??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
Elmondtam, hogy az FCH patch a fórumomban van

Attila8805
Hi all én most vettem meg és amikor belépek az interaktív ligába és regisztrálok azt írja ki hogy van egy frisíítés elkezdi letölteni aztán vagy azt írja ki hogy a letöltés lista sikertelen vagy mi vagy azt csinálja hogy amikor megnyitom a feladatkezelõt azt irja ki hogy NEm Válaszol.
Segítségeteket elõre is köszönöm.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

értem!!akkor nincs más hátra, mint elöre meg kell vennem a játékot!!
Még egy kérdés, a müesés hogy müködik??????????,
Iceman89
kössz 😊

Iceman

huh... akkor mennie kell...
vmi más gáz lesz
próbáljon legújabb drivert feltenni, friss, ropogós dx9, ilyesmi...
GoKu x
PLZ vki, tudom h tudjátok<#vigyor2>

lobig
DE:
pl. az analóg kar balra húzása egyenértékû a billentyûzetes SHIFT+balra nyíl lenyomásával.
a többit már kitalálod... <#wink>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Nvidia 7950 GT

GoKu x
nem engedi feltelepiteni a d-re, vmi megoldás? mintha olvastam volna ilyet de nem találom faq meg nincs. plz help

Iceman89
hali!
ezeket a cseleket bill-en nem lehet vhogy mecsinálni?

Iceman

Kicsit konkrétabban, ha lehetne 😄
Neki új vagy a boltból?
Persze még úgy is lehet vmi õsrégi darab...
#7575 kisték 😄

LasCar16
11990FT-ért mondok😊

#acm

hunbasser
szted majd aki megveszi eredetiben a gamet,az majd neked fogja adni a kódját? 😄DDDDDDDD
bár ismerek olyat,aki úgy kapta a kódot,h haverja vagy ismerõse megvette a fifát,de nincs netje,és odaadta a kódot neki,de itt sg-n nem nagyon van ilyen,mert aki folyamatosan sg-zik,annak valószínüleg van otthon netje 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pár víruskeresõ???? virkeresõ csak egy legyen,mert zavarják egymást,a counter spy meg a kémrobotokat írtja.a háttér elmosódást sztem úgy is ki lehet iktatni,h leveszed a részletességet közepesre,vagy pedig a faqban említett config fájlokban a dept of fieldet kikapcsolod

ReaL MaDRid x siempre

Yrda
ez érdekes, bent van a gól vonalon túl ugye?😊
és nem adták meg...

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Hello!!
Valaki nem tudna véletlenül küldeni egy kódot amivel tudok az interaktív/online módban játszani??????????
hello. Nagybátyám most jött egy , leszedte FIFA07et és nem indul el. Nvidia kártyája vna , elég új ( most nem tudm pontosan ) és qazt írja gém h a játék nem támogatja a vidikarit. Ötletek?

DaemoonHunter
Akkor a géppel semmi gond? Van pár víruskeresõm felrakva ami nagyon sok memóriát eszik(counter spy). A háttér elmosását ki lehet kapcsolni?

hunbasser
a folyamatok közt nézz szét,ha olyan 35 felett van a folyamatok száma,akkor a feleslegeseket lehet kilõni.nameg lehet,h egy olyan progi fut a háttérben,ami zabálja a memóriát

ReaL MaDRid x siempre

lobig
faq

hunbasser
fogalmam sincs,maga a hamachi nagyon keveset,a játék meg gondolom próbálja kihasználni a teljes sávszélességet.de ahogy olvasgattam,3 megás nettel is szaggatott...hát.azért azt elmondom(de a FAQ-ban is benne van),h érdemes 640x480-ban low-ban játszani

ReaL MaDRid x siempre

DaemoonHunter
Hello! Megvan a játék de eléggé szaggat:S
AMD Athlon3200+, Ati radeon 9550-256, 512ram
Kérlek segítsetek!!! Hogy magas grafikán szaggatás nélkül induljon mit kellene tennem? PLS!!

Breki olyat honnan lehetséges szedni?

úgy érti mennyi adatot szippant... ezt "és az sokat levesz a letöltésembõl" ugy érti mennyi adatot fogyaszt a hamachi meg a játék

LasCar16
télleg breki linkeld már be😊

#acm

Redbull756
hogy tom ide berakni a golokat?

hunbasser
leszeded,feltelepíted(és a másik ember is,akivel játszani akarsz),csinálsz benne hálózatot,és olyan jelszót adsz meg,amit megadhatsz a másik félnek is.õ kapcsolódik a hálózatodhoz hamachiban.aztán fifa 07 elindítid,játékmódok,többjátékos,hálózat,te elindítod(Indítás gomb 😊),õ meg látni fogja a játékban ugyanitt a neved,és csak arra rákapcsolódik.direct ip-n is lehet vele így használni,csak ott a hostoló hamachis ip-jére kell csatlakozni,de sztem ezeket mind leírtam a faq-ban.
"és az sokat levesz a letöltésembõl?"-úristen,még ha maximálisan kihasználod a sávszélességed,még sokszor akkor is szaggat.miért,mit gondoltál,majd miközben játszasz haveroddal multiban,közben töltesz le,vagy mi? 😊

ReaL MaDRid x siempre

lobig
EZEN a videón:
ha balról jobbra futsz és jobb analóg kart használsz...
1. csel (két lábbal felemeli): fogalmam sincs, hogyna kell megcsinálni
2. csel (egy lábbal felpöccinti): jobbra-balra-jobbra
3. csel (elhúzza a labdát a védõ elõtt): jobbra-le v. jobbra-fel negyedkör (bár nálam csak egyszer húzza el a labdát)
4. csel (két ember közt balra-jobra pofozza a lasztit): talán fel-le v. le-fel
5. csel (átlépõs): sztem ez fel-le v. le-fel
6. csel (megáll ás hátrahúzza): R2 egyszer megnyom majd kétszer balra az analóggal
7. csel (bicikli? majd megtolja): fogalmam sincs, hogyna kell megcsinálni
8. csel: ugyanaz mint a 4. csel
9. csel (futás közben sarokkal oldalra): balra-fel v. balra-le (kb 3* sikerült)
10.csel: ugyanaz mint a 3. csel
11. csel: ugyanaz mint a 7. csel
12. csel: ugyanaz mint a 5. csel (csak ronnie máshogy csinálja, néha flip-flap)
13. csel (sarokkal fel majd védõ beetetése): fel-balra-le v. le-balra-fel félkör, ekkor megcsinálja a sarokkal emelést, majd ellenkezõ irányba húzod mind a két kart, mint amerre áll, majd mégegyszer... (bár nekem felemelés után mindig pattan egyet a labda.)

NA, amit nem tudok arra várom a tippeket.
köszi!

hunbasser
a meccs elõtt át lehet állítani,h melyik mezben legyenek a csapatok...

ReaL MaDRid x siempre

GoKu x
kinek volt az a problémája, hogy csak az alapértelmezetre engedte feltelepiteni?

grafikát hol tom felhúzni? pl dx9 jobb árnyékok, vagy ennyi a max ebbe a kaksibA? :S

üdv az a kérdésem hogy azt a hamachi nevû progit hogy lehet használni a fifához? és az sokat levesz a letöltésembõl?

fchról linket plz.
amugy valaki tud segiten hogy állítgassam a cipõket mert adatbázis szerkeztõbe hiába írom át nem lesz jo a játékba.. nem az ea-s cipõkre gondolok.
asfa
egyik config fáljban visszaállitottam a DISABLE_DOF-ot 0-ra max grafik aztán igy van vmennyi blur!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress