36657
-
#13344 nah most bumm bele a közepébe!:D
Honnan tudom leszedni a kapuspatchet?? -
#13343 leszedtem, de abban az angol van =(, és azok teljesen más rövidítések =(. -
#13342 visszakell olvasni;FAQ;Felhasználói kézikönyv.Sok sikert!!! -
Jahooo #13341 Köszi -
#13340 megmondaná valaki hogy a rabonnat hogy tudom megcsinálni meccs közbe? mert nem igazán sikerül,csak gyakorlásnál de akkor se nagyon:( -
#13339 próbákánál végigcsinálsz 2 zónát,és akkor lesz -
Jahooo #13338 Azt szeretném kérdezni, hogy a world classnál nehezebb fokozatot hogy lehet előhívni? Tuttommal van ilyen...vagy rosszúl tudom? :D -
#13337 fh-ról le lehet szedni kézikönyvet,abban sztem benne van.egyébként én sem tudom :D -
#13336 szal mák volt az a nagy gól :D:D:D
még annyi kérdésem lenne hogy:
amikor szabadrúgást lövök, kijelzi a játékosom "tudását"
SZ-
HP-
RP-
Erő-
ezek-nek mi a teljes szava? Az erő gondolom h milyen erősen tudja meglőni=). A többire nincs ötletem =(. -
#13335 a 82-esben csak annyi az egész,h jött a laszti,pattogott,és technikás játékosról van szó,tehát egyből átnyomta a feje felett a lasztit(minden jó játékos tud ilyet),utána meg nyomogattam mindig az ellenkező irányba a gombot,és így etettem az ellenfelet.
az a nagy gól meg simán A gomb :D
az úgy jött össze,h azt hittem,fejelnem kell,és én A-val szoktam fejelni,mert így jobb,és hát nem kellett fejelni,Valdes meg kint állt a kapuból :D -
#13334 akkor jó =)
hogy lehet azt csinálni mint amit te csináltál a 13282 hsz-es videódban?
és ezt hogy lőtted így meg (13264 hsz-es videó) (naon kool gól lett =)) -
#13333 dehogy unjuk,dehogy! :) -
#13332 olvass visssza illetve ott a FAQ is!!!
-
#13331 Hogy csináljátok ezeket a cseleket és csavarásokat? -
shipu #13330 Sajnos nekem sincs -
#13329 érdekes, foggalmam sicns mi lehet a hiba -
shipu #13328 eredeti és van egy bátyám ,de ő ért a géphez -
#13327 Jön pár videó: (ha már unjátok, szóljatok mer akk ne mrakok be)
Ezt C. Roni-val lőttem. Gyakorlás közbe.
Elkezdtem a cselezgetést próbálni, Reyessel ennyire jutottam.
Claudió se maradhat ki a jóból =) (mezszám csere volt, azért van rajta 10es mez) -
#13326 nincs 1 testvéred, aki nemért a gépehz és törölget dolgokat? :D
eredetid van?
[fogalmam sincs h mé lép ki neked :S,] -
shipu #13325 nem,nem,igen -
#13324 de =), illetve én nyomogatok is látod az eredményét =)
wincseszter hiba? vírus? rendszergazda vagy? -
shipu #13323 Csá!Miért van az hogy felrakom a fifat játszok vele minden ok.Kikapcsolom a gépet/újraindítom utána meg megint játszani akarok és nem indul el.Ez reinstall után is fentáll.Tehát csak 1X tudok vele játszani.Miért van ez? -
#13322 mer van az, hogy nekem az y+d-vel sosem csavar ilyen szepeket? nem kene valami nyilat is nyomogatnom neki? -
A kapusom is feliratkozott a góllövő pityura.
Amúgy a Hereforddal haladtam elég sokat.
Most jutottam fel a Premier League-ba.
Eddig:
3 Bajnoki cím
1 FA kupa
1 Liga kupa
2 EFA kupa
1 Európai Szuperkupa
1 Community Shield
2 LDV Vans Trophy -
#13320 Köszi =)
Nem játszok neten, mer állandóan laggolok =(. De majd mostanság fogják megnövelni a sávszélességemet 1 megabitesre, remélem utánna nem fogok laggolni. -
#13319 O_O ezek nagyon szép gólok!
nincs kedved jönni a fifa07sg bajnokságra? -
#13318 fu,most nem jó,majd holnap :) -
#13317 köszi =)
Amint lesznek még rakom fel őket ide =).
De most te jössz ;) -
#13316 ezek annyira szép gólok :)
és a képek is azok -
#13315 world class/legend játékszint
normál/gyors játékmenet
4/6 perces félidő
pl: kupadöntőket legenden, gyors játékmenettel 6 eprces félidőkkel játszom.
sima bajnoki meccseket: world class szinten, normál / gyors sebességgel, 4 perces idővel -
#13314 milyen fokozaton jáccol? -
#13313 Itt egy újabb 3mas :) mind a 3 gólt ugyanazon meccsen lőttem (6-0 =), mindet be lehetett volna rakni, de ezek votlak a legszebbek)
Fleetwood
Claudio
Claudio -
#13312 igy lehet egyszerűnek tűnik és nemis annyira szépnek pedig az.Mondom a gáz hogy elmentettem csak rosszul. -
#13311 na az enyém egyszerűen fantasztikus volna ha beraknám.Szögletből vagyis majdnem szögletből. jobb felsőbe.Igazi pikantérikus góól.Nagyon szép és az benne a jó hogy beadásnak szántam és gól lett.Jah és ez volt a 3adik gólóm a fifa07 ben.
De has sikerül megint megcsin akkor berakom én is. -
#13310 szééppekkk!!
mégmégmég :) -
#13309 rakd fel nyugodtan vhová,ide linkeld be,és megnézzük :)
5 mb-nál csak nem lehet több -.- -
Gwynne lőtte
William lőtte
Claudió (új fiatal tehetség) lőtte -
Tom Tom #13307 hát figyu nekem a croppolást megoldja max 20 mp alatt se homokóra se semmi csak lenet egy szürke csík betölt és ennyi.van egy olyan szép gólom még lyonnal csak nemtom berakni mert túl hosszú lenne.azt meg lehet csinálni hogy feltöltöm a fifa által mentett file-t mondjuk rapidra ti letöltitek és berakjátok a megfelelő helyre és fifában nézitek meg? -
#13306 na sikerütt megoldanom a problémámat, hamarosan berakok 1-2 videót, csak most Real meccs van =) -
#13305 te profi vagy!!!