36657
-
#13393 A nevetés oka? :D -
#13391 :DDDDD -
#13390 hogy tok feltölteni replayt bárhova is??????mert nem sikerül -
#13389 Most szögletből próbálok meg gólt lőni.
Egyre jobban megy. Mostmár vagy mindig a gólvonalról mentenek, vagy kapufa lesz =( . De az eddigi legszebb ez volt:
-
ülj le fiam...1es
-
#13386 látom modik törölték már,kösz Kmarha! :) -
#13385 bocsesz :D:D:D -
#13384 Figyi öcsipók, 1 csillagossal lőttem be...és nem vagyok gépbuzi...
Figyi várom a góljaidat öcsipók! Meg van weblapom, kicsit szebb mint a tied :D:D:D. Amit te csináltál az kb 5 perces munka, légy büszke magadra =). -
#13383 Most szólok senki ne válaszoljon neki és ne is figyeljen rá. Adminoknak már jeleztem a problémát, szóval házigazda se nagyon töröljön most. Majd helyreteszik ezt a gyermeket.
Egyszerüen ha az ő nevét láttjátok a hozzászólásnál ne is kezdjétek el olvasni, nem érdemes :P -
#13380 Ilyenbül fogsz kapni a neved mellé:
de meglehet hogy ilyet:
bár én 2 újat adnék: -
#13378 üdvözlégy a ban világában. Hol egy admin? :) -
#13377 Fogadjunk h az életkorod a 10et se éri el. A reklám az reklám!
És figyi öcsipók, életbe is kemény vagy?! Privibe pontos lakcímet adok! Gyere és beszélgessünk az anyukámról.
avaava:
Sztem el férnek itt a gólok, de a külön topik is jó ötlet...(csak lehet h bezárnák) -
#13376 elmúltál már 8 éves? nem? Szállj le a netről, tanulj egy kis kultúrát. Elmúltál 8? Akkor meg térj már észhez hülyegyerek. Tudsz olvasni és értelmezni nem?
NINCS reklám. Kit érdekel miért van az oldal, mikor reklámnak számít? -
#13373 Mé nem nyittok 1 külön topikot a góloknak?! Legalább nem hozná be ilyen döglassan ezt a topikot a gépem... -
#13372 Ez öcsipók reklám =). ENnél reklámabb reklám...kevésbé lehetne:D -
#13370 Nah nem lehetne esetleg levenni ezt a nagy piros szöveget???Kisebb betűméretre esetleg?????Sztem megértették a mondanivalóját. -
#13369 még nincs,de majd lessz..... -
#13368 ez micsodi?:D [nemérti h ezt most mé teccett beírni :D] -
#13367 NIVIDIA:nincs reklám -
#13366 ilyen nekem is kéne =) -
#13365 Sziasztok.
Nincs olyan patch, hogy teremfoci legyen a játékba? -
#13364 ez sajnos a laptopos fifások 90%-ánál így van,de vkinél megoldotta egy újraindítás a problémát.még azt lehet megpróbálni,h a beállításokban vedd le a játék sebességét lassúra,hátha vmivel jobb -
#13363 mi az a lapos? :D
Am lehet a játék sebességét állítani a beállítások menüben =). -
Tommyka #13362 Sziasztok!
Nekem van egy laptopom és azon szeretnénk halóban játszani de a laposon nagyon gyors a játék lehet ezzel valamit kezdeni? -
#13361 pedig abszolúte nem vagyok Király ellenes, sőt, kedvenc kapusaim között tartom számon, de ha ilyen gólt látok valahol, mindig jut eszembe:) -
Super Mario 64 #13360 Szerintetek milyen lesz az új UEFA ? -
pekka2 #13359 Szevasztok,
ha fejlesztem a személyzetemet (kapusedző, stb) akkor a játékosaim folyamatosan gyorsabban fejlődnek, vagy ez csak egy egyszeri fejlődés?? -
#13358 Jók. Csak nekem 1 nap mire betölti:DDDD -
#13357 DjCool: szal nem teccenek? :D várom h te is rakj be párat ;)
thx vmvr -
shipu #13356 Senki sem tud segíteni?:#13323 -
#13355 ebben a Király Gabis dumában egyet értek:D -
#13354 nagyon szépek!
felülről a negyedik gól engem Király Gabi gyengébb pillanataira emlékeztet:) -
Itt van 5 újabb kép
Hereford (új) vs Hereford (régi) meccsről vannak a gólok -
#13352 Kérlekszépen ha ezt meglátja 1 moderátor akkor lehet, hogy kapni fogsz 1-2 büntipontot. Fent látsz olyat h apróhirdetés...arra kell kattolnod. És ott próbálkozz. -
#13350 úgy ahogy gyakorláson :D:D:D -
#13349 oké:D -
#13348 a rabonnat hogy kell meccs közbe megcsinálni??:D -
#13347 Ah olvastam ha még van is akkos is bugos =). Ha azt akarod h a kapus jól vérdjen, játszál legend szinten =). -
#13346 beírod a lenti keresőbe hogy kapuspatch és majd meglátod mi az..de lehet hogy nincs ilyanXD -
#13345 Itt nézd meg
Ha itt nincs akkor sztem nincs ilyen (én még nem hallottam kapus patch-ról)