36657
-
#13437 ez 1 bug...1ütt kell vele élni =) -
#13436 vicces. ma manager modban megvertem a liga kupa 4. fordulojaban a liverpool-t a barnet-el 2:3-ra, es ez az ujsag cikk fogadott:
-
#13435 O_o
nem igazán tiszta :D ezt a C gombozást nem értem,de mind1.szóval,az 5-ös gomb,az a mentalitás állítgatása.ha felfelé mutat a nyíl,akkor mindenki támad,ha meg lefelé mutat,akkor védekezőbb stílusban játszik a csapat.
nem értem,h mit akarsz a c gombbal,azzal sétálni tudsz,meg biztos lehet vele még dolgokat csinálni,de azokat nem használom -
#13434 vedekezest -
#13433 C gomb nélkül lehet állítani a támadást, c gombot lenyomva pedig a védekezést.
Most a háromszögnél ha a támadást állítom, akkor a háromszög mit csinál, ha lefele mutat?
Védekezést állítom, akkor mit csinál a háromszög, ha felfelé mutat? -
#13432 inkabb zold lefele nyil vedekezes, piros folfele nyil tamadas :) -
#13431 Zöld felfelé nyíl az a támadás szóval mindenki megy előre.Sárga lefelé mutató nyíl az pedig a védekezés mindenki beáll bekkelni. -
#13430 A numerikus bill.-nél az 5-gombbal mit lehet csinálni?
Karikában kijön egy egy háromszög és azt lehet változtatni.
Ez mi célt szolgál?
-
piamania #13429 az szar ügy,mert nem az van.És a másik?Van már olyan javítócsomag,ami nem eredeti játékra készült? -
#13428 Hogy az EA által készített javítócsomagot felrakd ahhoz ha jól tudom eredeti játék kell!!! -
piamania #13427 Hello!
Most tettem fel újra a játékot és a Fifa Hungary oldaláról leszedtem hozzá két patchet.Az egyik az első javítócsomag,a másik pedig az átigazolásokat tartalmazta.De egyiket se tudom felinstallálni.Vmi ilyesmit ír ki:File does not exist.Vagy mi.Tudtok segíteni,hogy hogyan tegyem fel?KÖszi -
#13426 nem -
Stankovic #13425 Hello! Ahhoz hogy DIREKT-IP módba játsszak kell valami külön progi v. patch, mert sehogy sem akar összejönni. -
Jinx4169 #13424 Hali! a játékban kreált saját csapatokat h tudom átrakni másik bajnokságba h ne csak az egyébben lehessen az 1 csillagos csapatok között játszani?thx -
#13423 A piros felkiáltójelek ha jól emlékeszem azt jelentik hogy az adott ember válogatott meccsen játszik tehát nem tod betenni arra a meccsre...
Vagy ha nem emlékszem jól, akkor meg a szerződésekkel van kapcsolatban.
A másik problémádra nem vágom a megoldást... -
Tomy Lee #13422 Hi!
Újratelepítés után visszamásoltam manager mentésemet meg is van ugyanonnan folytatom viszont a pontjaim eltüntek 0-át mutat.Lejátszottam pár meccset és nem emelkedik a pontom amit a rajongói boltban költhetnék el:(
Mitől lehet ez?
Jah és mostanában kapok piros felkiáltó jeleket a játékos nevek mellé.
Azt miért? -
#13421 nincs :D -
ViccS #13420 A haveromat 10 -ből 8x elverem fifaba,ő azt mondja azért van ,mert mindig en vagyok hazai pályán,szerintetek van valami jelentősége????? -
#13419 flémkeltő hsz-eket töröltem,kérlek titeket,hanyagoljuk már ezt,még akkor is,ha igazatok van -
#13418 Helló!
Ez a CEPKITS-04 nevű kiegészítés csak eredeti játékkal működik? -
#13416 1. köszi 2. igazad van 3. sztem is -
#13414 Hello NIVIDIA, köszönöm ezt a gyönörő hozzászólást, és szeretném megköszönni, hogy emlékeztettél arra, hogy mossak fogat.
Lenne 1 kérésem hozzád, mielőtt ekkora hülyeségeket mondasz gondolkodj egy kicsit. Nem tudnak kirúgni ebből a topikból...vagy az egész SG-ről rúgnak ki, vagy sehonnan. Nemtudom, hogy ez eljutott-e a kicsi agyadig, de bízom benne. Amúgy egy olyan ember aki 3 büntipontot kapott káronkodásért, ne mondja másnak, hogy beszéljen szebben, mivel ő se tud...
Köszönöm szives figyelmedet, és még annyit, hogy ne járj az SG-re. Nem kellenek az ilyen emberek ide, mint te. Előre is köszönöm. Hello -
NIVIDIA #13413 Kas-t rúgjátok ki a topicbból.Túl nagy a szája.Meg fogat kéne mosnia! -
#13412 legyé 5dik a spanyol bajnokságba, akkro a kövi szezonba az efa-ban indulsz. -
#13411 rendben,értettem.
csak sajnos a népek nem tudják megérteni :\ -
#13409 Házigazda, légyszíves ésszerűbb banner betű méretet kitalálni, nem ormótlan ordibálást a vakvilágba! -
#13408 kedves NIVIDIA!nem unod még? :cc -
dvdrw111 #13407 csástok
nekem az lenne a problémám hogy má vagy 10 csapatom volt de nem tudtam efa kupát nyerni de nem azért mert vesztetem hanem mert nem volt olyan kupa a statisztikáknál és nekem az lenne a gondom hogy melyik csapatal lehet megcsinálni hogy beadja a kupát a statisztikákban legyen b
elöre is kösz -
#13405 minek ekkora kiírás a topik elején? nagyob betűvel nem lehetne?:( -
#13404 Ulead GIF Animator 5 <- én ezzel dolgozok, mer a JASC-ot nem találtam meg, a link meg nem jó:D
idetőcsd fel a képeket -
#13403 figyelj,faqból idézek:
" -Hogyan készíthetek a góljaimról animált képet?
Leszeded a FRAPS nevű programot.
Beállítod a Movies fülnél hogy melyik beillentyűvel akarod a felvételt elindítani és befejezni (ajánlatos az F9).
Ezután így hagyod az egészet, és elindítod a játékot.
Kikeresed az elmentett gólt amit fel akarsz venni.
Ha megvan megnyomod a kiválasztott billentyűt amikor el kívánod indítani a felvételt, majd ugyanezt megteszed amikor meg szeretnéd állítani azt.
Ezek után kilépsz a játékból, leszeded a JASC Animation Shop 3-at. Elindítod, File->Open ott kiválasztod a Fraps mappáját ahova elmentetted a gólt AVI formátumba, megnyitás.
Ezután felugrik egy ablak arra simán ok gombot nyomsz.
Érdemes minden második képkockát beállítani.
Ezek után tölt egy darabig. Ezután levágod CROP-al a felesleges részeket. Ha szükséges, Animation->Resize, oda beállítod a kívánt méretet %-ban. Megnézed, hogy tetszik-e amit alkottál, illetve jó-e a méret. Ha nem Optimization. (max 1MB) Ha tetszik, akkor File->Save As-> ott kiválasztod a mappát ahoval el akarod menteni, de GIF-ben. Ezt beállíthatod ha alul a "csíkon" nem AVI-n hagyod hanem átállítod GIFre. Ezután jön pár beállítás, itt beállíthatod a minőséget stb. Esetleg szükség esetén tovább csökkentheted a méretet. Ezt a gif-et feltöltöd az egyik ingyenes tárhelyre, pl.: www.zenesznet.com -on, közel 50MB képet lehet tárolni. Kijelölöd a linket, majd ctrl+c. Belépsz ide a fórumba, és belinkeled a képet a (max egy mega) képet. Ezt megteheted úgy ha alul [kép] ide írd a linket. - (FIFA 06 FAQ)
"
ezt annyival kiegészíteném,h mondjuk töltsd fel a gólt máshová.pl iaro.srv.hu(ha egyáltalán még működik),de van még sok képfeltöltős oldal -
#13402 igen úgy -
#13401 De utálom az ilyen lámákat akik nem tudnak veszíteni, ez csak játék nem kén ennyire komolyan venni, én is mérges vok ha kikapok de 5 perccel utána már nem is érdekel, és gondolkodni kéne előtte hogy mit írsz. -
#13400 leho94: úgy akarsz berakni képeket mint mi?
avaava: fogadd el h kikaptál...ésh én vagyok a mákos?! 18-3 a kapuralövések aránya (a javamra)! 56-44 a labdabirtoklás... tanulj meg veszteni... [ am csodatörtént :D nem laggoltam :D] -
#13399 Ne játszatok kas123 ellen! Ő 1 hülye mákos kaki! -
#13398 [email protected] -.- aki ki akar kapni az vegyen fel... -
#13397 -.-
lécci mond má ükanyádnak h rakjon már be pár gólt...és kiállok ellened 1 meccsre...dobj meg 1 msn-címmel és lerendezzük... -
#13396 Most mit keménykedsz itt ezekkel a f*s gólokkal? Ilyet ükanyám csukott szemmel is csinál. Gondolom fosnál kiállni ellenem 1 meccsre...de azé kihívlak...és ha nyerek akkor nem raksz be több ilyen sz@r videót...ezt bízd azokra akik tényleg tudnak szép gólokat lőni... -
#13395 mostmár világos :D:D:D -
#13394 :DDD