36657
-
#13477 faja =) -
#13476 :oooo
nekem ilyenek sosem jönnek össze.mondjuk én nem is Henryval próbálom -.- -
Tom Tom #13475 nemtom mennyire látszik:
-
#13474 rakd újra a fifádat, ha akkor se jó akk kérj el 1 eredeti fifát és rakd fel azt... -
Tom Tom #13473 jójó majd berakok gólokat csak valaki jöjjön már játszani!! -
Jinx4169 #13472 nem nem eredeti segítenél végre? -
#13471 és a fifád nem eredeti? érdekes :D -
Jinx4169 #13470 de azt írja h elavlt a játékom verziója és updtaeeln kell a futattható állományt addig nem tudok játszani! és az a szar nem tudja patchelni mert avval qrva eng.db vel mindig vmi hiba van most jó? kösz -
Jinx4169 #13469 original accountom van original seriallal -
#13468 figyi látom nem vágod =), online játékhoz EREDETI/ORIGINAL kell =).
ah neten akarod nyomni akkor direkt ip-n vagy hálózatba kell jáccanod... -
Jinx4169 #13467 nagyon idegesít h e miatt nem tudok online játszani segítsetek már légyszives! azon a largedownload.ea.com ról kéne leszednem lehet h rossz verziót próbáltam mert van ott 20féle meik kell? magyar játék van nekem kösz -
Jinx4169 #13466 egyéb használható ötlet? -
#13465 vedd meg originalban a fifát és nem fogja kiírni -
#13464 rakjá már be animációakt, a szép góljaidról =), léccike =) -
Jinx4169 #13463 helló! Újabb problem: az online játékhoz azt írja nekem ,h patchelni kéne a game-t, de a patchelés közben állandóan hibát ír...old file not found ,however the file was the same name ...valami ilyesmi és nem megy fökl általában a config.cfg vel van baja help! kösz -
Tom Tom #13462 No valakinek nem lenne kedve nyomni egy hamachis fifát?megtanítom hogy kell szép gólokat lőni és cselezni:) -
#13461 Jinx4169 és baddog: #13457
ez kavarhat be valszeg.
Zoli930810:ez ilyen,csinálj újat,vagy ha vmelyikhez csatlakozni akarsz újra,akkor csatlakozz a szobákhoz újra,úgy,mint az elején -
#13460 ritkán,mostanában inkább fm,meg néha pes.
játszanék,de időm nincs :S a manager modeomból is van még ~5-6 év,ezt majd nyáron fogom lenyomni szvsz -
baddog #13459 Hello! Vki segitsen..Plz ha tud ..haveral akarunk játszani hálózatba felvan rakva a hamachi mind2-nek és látjuk is egymás gépét a játékba de amiko kapcsolódást nyomunk elekezdi hogy kapcsolodok kapcsoldoik erre semmi, kapcsolodás sikertelen....plz help sámbádi -
Zoli930810 #13458 Hi!
Segítsetek! Ki lett törölve a Hamachi a hálózati kapcsolatokból, és nem tom visszatenni! Újratelepítettem meg minden, de nincs ott a hálózati kapcsolatoknál! Segítsetek lécci! :( -
#13457 valamelyikőtőknek van feltéve az alap fifa mellé vamilyen patch? -
Jinx4169 #13456 sziasztok ! kéne egy kis help! szeretnénk hamachival játszani haverral ez nem is lenne a probléma a meccs el is indul de utána rövidebb hosszabb idő után szétkapcsol:S:S miért? -
#13455 hunbasser: játszol még fifa-t?
lenne kedved egy hamachis meccshez:)? -
#13454 ad 1: ne húzd szét a topikot
ad 2: vedd meg eredetibe és akkor nem ír ki hibát
Tom Tom: ez 1 nagyon hasznos kombinűáció =), sokszor használom. =) -
CJ576 #13453 Hi all!!
Valaki tudna nekem segíteni?
Telepítés közben valami ilyesmit ír ki: Hiba data/gui/assest.big
míndíg megismételem de nem megy.SEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGÍÍÍÍÍÍÍÍÍTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Tom Tom #13452 hmm rájöttem mégegy lövési módra: D+Q+Y=finesse emelés.sokkalta pontosabb mint a sima d+q de csinján vele mert gyorsan elszáll a mutató.kis gyakorlás és menni fog mindenkinek.mondjuk csak emberi ellenfél ellen érdemes használni amikor kihozza a kapust és akkor... -
#13451 Igazatok van!!!
Nem is tudtam, hogy ilyet is lehet csinálni. -
#13450 nem, a w-vel indított passzt lehet adni, a q-val beindul a társad de nem passzolsz még -
#13449 Az nem a W billentyű???
A Q betűvel a taktikát lehet állítani + meg lehet emelni a labdát kapuralövésnél. -
#13448 a q egy nagyon hasznos billentyű.csak támadásnál tudod használni,egy szituációnál,kb olyan,mint amikor a valós életben focizol,és mondod a csapattársadnak,h "fuss,indítalak!" de ugyebár ez csak egy akcióra vonatkozik,és ilyenkor ha sokáig vársz,a játékos lesre fut,utána meg vissza -
#13447 Bocsi. Rosszul írtam. Nem C gomb, hanem Q.
Arra akartam kitérni, hogy van e külömbség a felfele/lefele mutató nyilak között, ha a védekezést állítom(Q+num2,4,6,8) ill. ha a támadást állítom(num2,4,6,8).
Remélem most már érthetőbben írtam le.
-
#13446 siess:D -
#13445 várjuk! -
#13444 Most 1 nagyobb vállalkozásba kezdek =). 1 Hereford összeállítás =). Gólok, cselek, szerelések, védések...amint meglessz közzéteszem =). -
#13443 szia =) -
#13442 hello:D -
#13441 szia! -
#13440 asszem bekapcsolódok a fifába. Azt majd meglátjuk mi sül ki belőle:D -
#13439 Hello Skacok. -
#13438 vannak benne ilyen bugok.pl olyan is volt,h elvertem vkit 6-0-ra,aztán meg jött az újságcikk,h milyen megalázó vereséget szenvedtem :\