36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• kas123
    dip? nem a direkt IP-re gondolsz?
    játék módok->multiplayerben->Direkt ip...

am ovlasd el a FAQ-t abba bennevan =)
  • Iceman2007
    Mi az a dip?És hogy lehet neten ezzel a neten fifázni?
  • Jinx4169
    Odaálltam a Klasszikus világválogatottal és egyik sem tud ekkorát csavarni én télleg nem tudom h kell:D:S Amúgy a szabadrúgás az nagyon jól megy főleg Adrianoval 10ből 10 gól vagy minimum kapufa:P de ez a csavar sehogysem megy a játék közben...
  • hunbasser
    utána már jöhet a következő lépés.tipp:próbáld jó játékossal a finess-t.
  • hunbasser
    próbáld meg azt,h trainingben 11 vs 1-ben nyomd,és középkezdésnél simán E-vel sprintelj kb 20 m-ig,és amikor odaértél,ne engedj el semmit sem,hanem nyomd meg a D-t,de ne nyomd sokáig,de ne is rövid ideig :)
  • Jinx4169
    Örök hálám,de akkor sem csavarodik ekkorát:O:D:S
  • hunbasser
    az a lényeg,h ne sprint közben lődd el,nomeg a kapu felé fordulj,utána Y+D+vmi irány,és ne nyomd túl sokáig a d-t,mert akkor elszáll a **csába :)
  • Jinx4169
    vagyis csak az kéne ,hogy hogy lehet olyan óriási íveset csavarni amiet a ti videóitokban?
  • Jinx4169
    Na! Eltöltöttem 2 órát a gyakorlásban kitanulmányoztam elég sok lövési formát és arra jutottam h fogalmam sincs ,hogy hogy csináljátok...bármelyik csavar kombinációval alig csavarodik tiétek meg legalább 30m -t:S Valaki mondja már mmeg ,hogy ,hogy csinálja!!!kösz
  • Jinx4169
    Naponta 6-7 legalább...akkor majd keresek de ha van vkien ktuti tippje az jöhet:P
  • II Rocky II
    http://www.fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=353
    tessék remélem ez jó
    :-)
  • Attlen
    AHA fifahungary azt gondoltam de sehol sincs a letöltésekbe???
  • kas123
    olvass vissza pár oldalt és már találsz anyagot, én csak ennyire tudom csvarni, bár volt már 1-2 ami nagyobb volt de azok nincsenek elmentve =(
  • Jinx4169
    ÉS te is tudsz ilyen bombákat lőni?:D
    Mert én arra hajtok...ilyen 360as kiflik a pipába mindenki rakja föl a képeit én meg csavarni se tudom...amúgy a bill konfig az alapértelmezett?
  • kas123
    én y+d-vel vagy simán d-vel lövök+a nyilakkal csavarok =)
    az erőség változó, mert ha félpájáról akarok gólt lőni akkor megküldöm rendesen, de ha a 16os sarkáról akkor épphogy csak 1 kicsit
  • II Rocky II
    nah gondolom ha visszább olvaol pár oldalt meg faq-t akkor megtalálod a kérdésedre a választ.Nagyon sokféle kombinációról volt itt szó...Amugy nem mennyit játszol a fifa07-el?naponta vagy hetente hány meccsett?
  • Jinx4169
    HY! Lenne egy kérdésem: linkelitek be ide a bombagóljaitokat és érdeklne,hogy...HOGY AZ ISTENBE KELL LŐNI?mien kombináció próbáltam órákat a gyakorlásban és ha erősen lő kaput nem talál ha gyengén szintén ha Q val csavarok gyenge és alig csavarodik ha shiftel nem talál kaput melyik a legjobb vagy hogyan kell egyáltalán igazi kifliket lőni???kösz
  • II Rocky II
    gondolom FH-n fennt van,nézzd meg.Illetve google.
    :-)
  • Attlen
    Hello a FATH BUILDERT hogy vagy hol lehet leszedni nagyon kéne simán exe formában?
  • CJ576
    Valaki Segítsen!
    Ezt írja ki:HIBA DATA/GUI/ASSEST.BIG
  • G04LK33PeR
    Nem, Dip-en nyomod akkor lehet másolttal is
  • Iceman2007
    Csak eredeti fifa07-tel lehet a neten játszani?
  • dotkom
    akkor ne a fifa 07 topikba ird :)
  • HAYES
    Valaki akinek már sikerült feltelepítenie légyszi írja már meg hogy hogy kell, mert nekem sehogy sem sikerül.

kösz!
  • hunbasser
    sajnos nem :D én még sosem próbáltam ki. majd egyszer :)
  • HAYES
    Már letöltöttem, felinstalláltam, de nem csinál semmit, semmi sem változik. Tudnál írni egy részletes telepítési útmutatót?
  • hunbasser
    a cep egy nagy kiegészítő,ami nem csak eredetihez jó.

tartalmaz egy csomó mindent.azt hiszem 2-3x is be volt linkelve a topikba,lent találod a keresőt,írd be h CEP 07,és kidobja a hsz-eket.

már ha egyáltalán egyre gondolunk
  • HAYES
    Helló!

Ez a CEPKITS-04 nevű kiegészítés csak eredeti játékkal működik?
    Ha igen akkor milyen kiegészítések vannak nem eredeti játékhoz, és honnan tudnám leszedni?

Előre is kösz a választ!
  • Jinx4169
    HEy!Sikerült patchelnem a cumót, most viszont az van,hogy hiába nyomok rá az interaktív liga gombra a menüben nem történik az égvilágon semmi...
  • hunbasser
    a direct ip úgy működik,h ott van egy új gomb(new),és ide kell beírni a másik gép belső ip címét,meg vmi nevet,mondjuk tesó,vagy vmi hasonló.

ott a listában létrejön a "tesó",és akkor ő hostol,és te utána nyomsz rá a csatlakozás(connect) gombra.így működni fog
  • kas123
    érdekes :S, a tűzfalat csukjátok ki, (a rútereset is ha tudjátok)
  • The Fugitive
    Elolvastam a F.A.Q-t az volt az első, és mindkét verzióval próbálkoztunk! Hálózatnál nem találta meg a gépet (kapcsolódás sikertelen) direkt ip-nél pedig nem tudott választani mást, csak gazdát, és én is. magyarán nem volt aktív a kapcsolódás gomb! ezért írtam ide, hátha valaki tud valami okosat mondani!
  • kas123
    FAQ, direkt ip vagy hálózat, olvad el a faq-t
  • The Fugitive
    Hali!
    Adott két gép, egyik tesóm szobájában, a másik pedig az enyémben, a két gép között routeres netmegosztás van. a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne egymás ellen játszani? bármilyen megoldás érdekel! pls help! köszi
  • II Rocky II
    köszönöm.ezek szerint ezeket kimentem és ha ujrarakom akkor "ugyanolyan" lessz mint most.Okés még egyszer kösszke,
  • kas123
    igen, csak azt =), de még mentsd ki sztem a config fájlt is a fifa főkönyvtárából
  • II Rocky II
    hali!
    Nos vki plz!
    Újrarakom a gépem ezzel eggyütt a fifat is.A profilom és a bajnokságokat elszeretném menteni.Mely fileokat kell mentenem?Elég csak a dokumentumok/fifa07 vagy máshonnan is kell menteni?
  • Tom Tom
    Na de most télleg valaki nem akar kiállni ellenem fifába?itthon punnyadok mert beteg vagyok és unom már eléggé.Itt egy régi:
  • Jinx4169
    Akinek eredetije van az küldje át nekem a filelist.txt fájlt a főkönyvtárából a [email protected] címre örök hála!
  • Jinx4169
    rohadt életbe...viszont egyre tovább megy most a filelist.txt vel van vmi gondja valaki segítsen nem hiszem h a tört verziót nem lehet patchelni:S