FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
még nem is válaszolt-.-

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
jó,ezt beszéljétek meg a Kapusok topikban -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
majd azért örülnék ha az elmélkedésemhez hozzászólna mondjuk Breki 😊
vagy Hedge

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
csak nem magácska is egy kapuskollega?😊

hunbasser
neon:NYUGI

ReaL MaDRid x siempre

arsnl
Hát nekem csak kapus eszi be...de néha a fel-le kombinácoval a védõ is beugrik a cselnek😛

TÉK

jó 8 all

nah

És én vagyok most casillas helyett a kapus a real madridban XDDD

vmvr
nekem sikerülni szokott, úgy elugrik az a csúnya védõ

jah meg a saját klubbomnak sg-s logo lesz 😛

én majd csinálok egy sg-s labdaskint...

hunbasser, télleg megcsinalod a lógót xDD

de én megelõzöm

minnya tékelni fog hunbasser 😄

flémer XD

hunbasser
jól van,csak mennyé má -.-

a lövõcselt másnak beeszi a "gép"?

ReaL MaDRid x siempre

Nah télleg mékk csõcsõcsõ jó 8 all...

xDDDdd srácok készül a FIFA 07 SG CUP XDDDD

hunbasser
nah,ihletet adtál,holnap megcsinálom ps-el az sg verziót -.-
pascallal te meg majd átírod az egész progit AS_D:?A_S😄,

ReaL MaDRid x siempre

gyere robbantsuk fel az EA-t... azt irjuk meg mi SGsek az uj fifat 😊 Mekkora lenne geczi ha az elején az EA logo helyén SG logo jönne be xD

hunbasser
nekem csupán annyi gondom van,h a shiftes cseleket nem nagyon eszik be,meg a lövõcselre sem mozdulnak :\
amúgy azon gondolkoztam,h verhetõ lenne e a "gép",ha nem ez a lebutított verzió lenne.persze az ellenfél sem lenne gyorsabb,csak nem hibázna,és sokan elõrébb gondolkodna mint én

ReaL MaDRid x siempre

megyek aludni! jó éjt

<#beka3><#alien><#ravasz1><#idiota>

hunbasser
kezdesz belejönni 😄

ReaL MaDRid x siempre

mennyi igaza volt vkinek... még profiban is, nem több a csapatmunka, hanem kb 99-re feltolja a játékosok tulajdonságait... :\
gyerek félpálya és 16os között volt ilyen 1 csillagos szar csapat, aztán becsavarta a Milan kapusának...Na meg hiába csinalom a legjobb cseleket egyszeruen fellöknek és nem fújja le a bíró. Ha én meg egy picit hozzáérek a kezemmel máris 16os meg szabadrugás meg egyéb szar. nameg elkezd sprintelni az ellenfél a labdával és te azt még roberto carlossal sem érnéd utol... ez a fifa ennyiben nem tetszik

JaBaRn
Hogy csináltad meg ohgy nem akad?

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

JaBaRn
FAQ

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

Azt meg tudná valaki mondani, hogy miért van több rajongói pontom, mint a boltban megvehetõ "áru" ???
tottiitalian
nem sok minden hiányzik a játékból de pl a cipõk nekem nagyon... meg van amikor elég érdekesen dobják be a lasztit ráejti a lábára azt onnan pattan tovább ...

forza roma per sempre merde lazio

tottiitalian
nállam meg állandóan és érdemes megfigyelni h teljesen más a labda pattanása amikor esik...

b4rc4
nálam sose esik az esõ :S😄AS😄SA:

tottiitalian
sry a képért csak kinlodtam egy kicsit...

tottiitalian
majd lesz www.fifahungary.hu

DaemoonHunter
Ez a játék naon cool. Szerencsére megszûnt a játék akadása😊
Már a közeli képek sem akadnak. Naon tetszik, hogy néha csak úgy elered az esõ- majd eláll. ?Sajna? eddig csak távolról tudtam gólt lõni. <#eljen>

tottiitalian

Sas6
Nem lehet ilyen magyar bajnokságot a fifaba letolteni??

Mivel lehet gyorsabban futni?? Mert nyomnom a sprintet de nem fut gyorsabban 😞(

tottiitalian
egyébként remek lett a játék csak a legnagyobb probléma: a labdával futó játékost szinte lehetlen utol érni mikor a valóságban ellenkezõleg van "a labda olyan mint egy kötél"

lobig

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

b4rc4
elégéé fura ien szempontbol a játék.. 😄 nálam a real vmi 10. körül volt... és akkor a Valenciarol nemis szoltam még.. 😄😊

b4rc4
rabona-ra gonolsz? FAQ

tottiitalian
csáztok! nem tudjátok mikorra várható boot raptor meg a társa kit raptorom van már de semmi kit😊

watto
nem akar összejönni...
mindíg megfordul a lasztival....
így csinálom:megyek balról jobra köbe nyomom a shiftet,sprinte,-> aztán elengedem picit a ->-t és megnyomom egymás után gyorsan le,<-,fel,->

mit rontok el?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Pheaper
hogyan kell animációt kiszedni a játékból?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Mor3llo
az a baj ebben a FIFÁ-ban már évek óta, h a World Class szintet Õk nem úgy értelmezik, h az ellenfél kicsit jobban odafigyel a védekezésre, vagy éppen támadásoknál szebben passzolgatnak, hanem a gép játékosaiból szuperhírót csinál.Nem egyszer van olyan, kb a 2belsõ védõm kettõ kétméteres állat, nagy böhöm bikák, jó értékekkel, de egy hangyafingnyi kis ratyi csatár, aki még az anorexiásoknál is vékonyabb lefeleji az 1ik böhöm bikát...akkor a szereléseimnél rendre vhogy visszacsordogál a labda vmelyik ellenfélhez...a kapusról nem beszélek, szinte említésre sem méltó.Mindent megfog, egy meccs van 26 kapuralövésem, ebbõl mondjuk kapuramegy 10-15, és jó ha 2 bemegy, mert még a legmerészebb fickarészre tartó bikaerõs lövést is újheggyel könnyedén kiszedi.Ugyanakkor már a Professional szinten meg nem élvezem a játékot, mert csak 1 kapuzok...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nem tudja valaki mitöl van az hogy az uj játékos készítésénél csináltam 11 embert( eddig minden oké, semmi gond) aztán amikor a 12-dik és az az utáni embereket is meg szeretném csinalni, minden oké addig amig kész és el nem mentem mert utána egyszerüen a külsö tulajdonságait rezeteli és egy ocsmány gnom lesz az emberem.(mindegyik ugyan olyan fekete gnom fickó). Pontosan ugyan ez volt nekem a world cup 06 ban is. Valami ötlet? Kérdés?
Plz segítsetek mert szeretném rendesen megcsinlani a csapatomat. Bocs hogy megint beírom csak hátha valaki nem látta, és tud segíteni. 😊
Tök zsír a shift fel + le!!!
Egyetlen cselem amit meg bírok csinálni és úgy beszopatom a gépet...

nagyon szép góljaitok vannak bazd meg 😊
nagyon jó lett ez a fifa 07 már a 2 szezonomat kezdem
ha új grafika motort kap 08 vagy a 09 akkor milyen lesz te jó ég<#wow1>

Fyrex
bug, semmi más -.-

Avanti Crociati!

totti10
nem semmi..

hajrá,lilák!