FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy Hedge
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
jó 8 all
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
pascallal te meg majd átírod az egész progit AS_D:?A_S😄,
ReaL MaDRid x siempre
amúgy azon gondolkoztam,h verhetõ lenne e a "gép",ha nem ez a lebutított verzió lenne.persze az ellenfél sem lenne gyorsabb,csak nem hibázna,és sokan elõrébb gondolkodna mint én
ReaL MaDRid x siempre
mennyi igaza volt vkinek... még profiban is, nem több a csapatmunka, hanem kb 99-re feltolja a játékosok tulajdonságait... :\
gyerek félpálya és 16os között volt ilyen 1 csillagos szar csapat, aztán becsavarta a Milan kapusának...Na meg hiába csinalom a legjobb cseleket egyszeruen fellöknek és nem fújja le a bíró. Ha én meg egy picit hozzáérek a kezemmel máris 16os meg szabadrugás meg egyéb szar. nameg elkezd sprintelni az ellenfél a labdával és te azt még roberto carlossal sem érnéd utol... ez a fifa ennyiben nem tetszik
forza roma per sempre merde lazio
Már a közeli képek sem akadnak. Naon tetszik, hogy néha csak úgy elered az esõ- majd eláll. ?Sajna? eddig csak távolról tudtam gólt lõni. <#eljen>#eljen>
Mivel lehet gyorsabban futni?? Mert nyomnom a sprintet de nem fut gyorsabban 😞(
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
mindíg megfordul a lasztival....
így csinálom:megyek balról jobra köbe nyomom a shiftet,sprinte,-> aztán elengedem picit a ->-t és megnyomom egymás után gyorsan le,<-,fel,->
mit rontok el?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Plz segítsetek mert szeretném rendesen megcsinlani a csapatomat. Bocs hogy megint beírom csak hátha valaki nem látta, és tud segíteni. 😊
Egyetlen cselem amit meg bírok csinálni és úgy beszopatom a gépet...
ha új grafika motort kap 08 vagy a 09 akkor milyen lesz te jó ég<#wow1>#wow1>