FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Nem tudjuk rá a választ ne írd be még 50x!!!
Mor3llo: Szép gólok csak kár,hogy nem folyamatosak a gifek

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Kisvigyori
ha beirom az ip cimem akor be fog nekem jönni az h kik vanak a listán akikel játszani lehet??

kisvigyori

Segítsetek pls. Megvan a Fifa 07 Reloaded-os és a magyar változata is. Minden tök jó nem is szaggat, csak egyszer minden ok nélkül kifagy és kilép teljesen a játékból. Fõleg gólok után. Mind a két verzióban. Mi lehet a gond? Drivert is cseréltem már. A gépem. 2.7 Intel proci,1 gb Ram, 6600 GT vga. Megveszem eredtiben ha akkor nem fagy ki.
hé figyu valaki nem tudja honan lehet letölteni a fifa 07 -hez a magyar komment
mama2
Valaki egy Direct IP játék-ra?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mama2
Hol kell regizni?

examinee
mi a felhasználó neved?

mama2
Tudom mér szaggat a Direct IP-s játék

examinee
Hát az eredeti fifádat feltelepited és regisztálsz! Fizetni nem kell mert sponzor fizeti ki neked a 2 dollárt! És ha megvan akkor van olnile részed!

gabi89
thx

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

mama2
Milyen dolgokat kell ahoz feltelepíteni? És kell fizetni?

vmvr
jó ötlet, kéne egy online kieséses bajnokság délután

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

és azt honnan lehet leszedni?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

gabi89
nekem nem

examinee
mi az felhasználó neved?

mama2
Nekem az

examinee
😄😄😄😄 hát nemtom, télleg irjatok már ha van eredetitek azt nyomhatnánk most délután egy olnine bajnokságot!

Peppus
Szóval akkor senkinek sincs itt eredeti Fifája csak nekem, meg a Brekifan LordHappynek? 😞

mama2
Hát én saját klubbal vágtam neki, úgy sztem jobb. Lenne még egy kérdésem: Ha
nem manger módban, hanem símán nyertem egy kupát, akkor azt hol tom megnézni?

mama2
Ha Direct IP-n játszok, akkor mér akad annyira?

Rash87
Lenne megint egy hülye kérdésem,hogy pl. most kezdem majd el a Bajnokságot játszani,és ezt hogy érdemes játszani?
Csináljak saját klubbot,és az átigazolt emberekkel vágjak neki? Vagy már meg meglévõ csapattal? Melyik a jobb?

Mert azt szeretném ha fejlõdnének az emberek,ha van ilyen :S tehát meccsrõl meccsre!

Glory, Glory Man. United!

examinee

Ha már formázol akkor tedd fel a D: particiomra a fû patcheket lécci😄

igen a szomszéd kutyájának xD

Pisti1026
Szaggat vkinek a Readon 9600-al???

I’m Forever Blowing Bubbles...

Segítsetek pls. Megvan a Fifa 07 Reloaded-os és a magyar változata is. Minden tök jó nem is szaggat, csak egyszer minden ok nélkül kifagy és kilép teljesen a játékból. Fõleg gólok után. Mind a két verzióban. Mi lehet a gond? Drivert is cseréltem már. A gépem. 2.7 Intel proci,1 gb Ram, 6600 GT vga. Megveszem eredetiben de mi a biztosítésk hogy nem fagy ki akkor sem. Szerintem a gép elég kell hogy legyen.
Breki33
Breki33
mert nem volt poénos

az lesz poénos ami most jön P
gabi89
<#nevetes1><#nevetes1>

examinee
Hát látod😄 lehet igyis kapok majd - ma a te poénodat sem vette hanem lecseszett téged is!

gabi89
Breki a kamera patchet be tudod linkelni mert nem találom 😞

Peppus
és még a nagy "B" re is figyeltél a nevében 😊 mert különben kaptad volna a lecseszést 😊

Istencsászár
😄DDDDDD lol <#idiota><#beka2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

examinee
😄😄

ProGabe
<#worship>mintha csak én írtam volna,igaz én csak direkt ip-n toltam egy-két meccset,de tényleg az a szintû unintelligencia ami ebben a szutyokban van az valami hihetetlen,a world class azt jelenti EA-nél hogy az én játékosaimból komplett idiótát csinálnak az ellenébõl meg supermaneket akik mindenhova odaérnek

azt hogy a játék képének meg semmi köze a valósághoz(mind abban ahogy folyik a játék,és az is hogy pl robi carlost 3 meccsenként pihentetnem kell) már leírtam jópárszor

azt meg valaki legyen olyan szíves árulja már el nekem hogyan tudom beálítani azt hogy melyik játékos hogy viselkedjen a pályán,tehát pl hogy mit csináljon támadáskor és mit védekezéskor.elég szánalmas hogy a stratégia beállításakor csak megnyomok bár gombot a numerikuson és kész,ráadásul az sem mûködik rendesen,mert pl ha beállítom hogy tömörüljenek a 16-on belül de az ékknél van a labda akkor mindenki mögé!!!!!!! helyezkedik még akkor is ha az ellenfél kapujától 20 méterre van a labda,hiszen a "csodás" formáció beállítás miatt oda vannak bebetonozva a játékosok ahol a kis képen mutatja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

examinee
Old Tafford: Szitáló esõ -> és Breki füve még mindig tart!
Santiago Bernabéu: Erõs napfény -> és Breki füve még mindig tart!
Amsterdam Arena: Tomboló szél > és Breki füve még mindig tart!
Stadio Olimpico éjjel: Breki füve csillog a sötétben is!

Te is probáld ki Breki fû patcheit és "Légy a Füved Szobrásza"!!

olvastam a FAQ-ban, hogy a analógkar a Shift lebutított változata, akkor a Shift-tel lehet ugye cselzni úgy mint kb. a World Cup-ban. csak egy igen vagy egy nem elég lesz

Breki33
A kamerapatchel
azta a 2. kameraállást hogy lehet megcsinálni?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Peppus
a kertemben megnõtt csúnyán a gaz. letudnád vágni ilyen szépre? 😊 de ez nem kötekedés, szeretem nézni miket alkotsz 😊

Breki33
hát ha megformázlak P
examinee
Lesz tó is a pályán?😄

Breki33
nem itt hozzáértõk és kötekedõk vannak
examinee
kb😄:😄😄

examinee
Aki meg multizni akar vagy livecuppokon részt venni az meg Töltse le a mIRC-et ott válaszza ki a quakenet szervert és join #fifa.hu. Ez egy chat progi kb a láma chat és az msn között helyezkedik el! Itt vannak klánok akihez lehet tartozni, irják hol van bajnokság és nem kell állandoan msn-re felvenni idegeneket meg várni a forumba hogy irja hogy mi az ip meg hogy mehet meg egyebek...

Peppus
de látom itt csak fû mániások vannak 😛

Breki33
Na nekem kész is van még egy jó to kell aztán kész

examinee
És nem azt hiszi hogy csak eredetivel lehet mutizni, kb 4-5 éve fifázik neten -bár ezt nem tudom pontosan! Szoval jol irta õ... Akinek meg van eredetije az érti is!

examinee
De lehet bajnokságot nyomni eredetiben is! És Peppe is ugy értette hogy akinek van eredetije matchupba nyomjunk egy live bajnokságot4 rendesen a gép sorsol és knockout rendszerben müködik a dolog!

hunbasser
de eredetiben interaktív liga van,meg online,de ott meg nem úgy van,h azzal játszol,akivel akarsz.ott nem lehet bajnokságot szervezni.gondolom õ úgy akarja,h megvannak beszélve a meccsek,és azzal játszik,akivel kell játszania.sztem azt hiszi,j csak eredetivel lehet multizni,de javítson ki,ha tévedek

ReaL MaDRid x siempre