FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mor3llo: Szép gólok csak kár,hogy nem folyamatosak a gifek
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
kisvigyori
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nem manger módban, hanem símán nyertem egy kupát, akkor azt hol tom megnézni?
Csináljak saját klubbot,és az átigazolt emberekkel vágjak neki? Vagy már meg meglévõ csapattal? Melyik a jobb?
Mert azt szeretném ha fejlõdnének az emberek,ha van ilyen :S tehát meccsrõl meccsre!
Glory, Glory Man. United!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azt hogy a játék képének meg semmi köze a valósághoz(mind abban ahogy folyik a játék,és az is hogy pl robi carlost 3 meccsenként pihentetnem kell) már leírtam jópárszor
azt meg valaki legyen olyan szíves árulja már el nekem hogyan tudom beálítani azt hogy melyik játékos hogy viselkedjen a pályán,tehát pl hogy mit csináljon támadáskor és mit védekezéskor.elég szánalmas hogy a stratégia beállításakor csak megnyomok bár gombot a numerikuson és kész,ráadásul az sem mûködik rendesen,mert pl ha beállítom hogy tömörüljenek a 16-on belül de az ékknél van a labda akkor mindenki mögé!!!!!!! helyezkedik még akkor is ha az ellenfél kapujától 20 méterre van a labda,hiszen a "csodás" formáció beállítás miatt oda vannak bebetonozva a játékosok ahol a kis képen mutatja
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Santiago Bernabéu: Erõs napfény -> és Breki füve még mindig tart!
Amsterdam Arena: Tomboló szél > és Breki füve még mindig tart!
Stadio Olimpico éjjel: Breki füve csillog a sötétben is!
Te is probáld ki Breki fû patcheit és "Légy a Füved Szobrásza"!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ReaL MaDRid x siempre