36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• ForzaInter
    :DDD
  • hunbasser
    hát pedig a hsp-t a fifahungary csinálja,és ha máshová is feltöltik akkor is csak ugyanez lesz.

ya,és péntek van,de hsp még mindig sehol :\
  • tigerbácsi
    csak azt hallottam, hogy ezen a honlapon a pachek nem mindig működnek. én is le töltöttem Öcsinek innen valami kiegészítőket, s gatyravágta a játékot hiába is az eredeti a játék.
  • tigerbácsi
    köszi szépen! naon rendes vagy!
  • jefferson83
    Ha nem nézel be és ha észlelem, hogy kiadták akkor küldök privátot.
  • hunbasser
    fifahungary.hu

itt meg fogod találni a főoldalon
  • tigerbácsi
    köszönöm szépen! azt mondta Öcsi, hogy megvárnánk azt a pénteket. ha meglesz megkérhetlek, dobsz rám egy privit az elérhetőséggel, vagy itt jelzed nekem? köszi szépen!
  • ForzaInter
    haver már indítja a magyar bajnokságot:DD
  • II Rocky II
    jah nem kamu ám......n is nyomtam vele...megis lepődtem hiszen a pecseket szidják nagyba hogy elb@ssza a multit,de ez nem....káár hogy a neveket nem mondják a kommentátorok,de sebaj:DMükszik a lényeg ez....
  • ForzaInter
    most kaptam havertól egy infót, hogy ezt a fifavictormarcaost lehet neten is nyomni:| else akartam hinni, de igaz haver már 5 meccset nyomott vele:| és most nyomunk mindjá:d remélem nem kamu:D
  • jefferson83
    Hungarian Borsodi League Patch - FVM Project 20

Letöltés

De ha vársz péntekig akkor a fifahungaryn már kész lesz a profibb bajnokság és aktuális játékoskeret, továbbá jövőhét körül érkezhetnek hozzá a szurkolói hangok és a magyar stadionok is. ---> Már biztosra ígérik, hogy nem csúsztatják el a megjelenést.
  • tigerbácsi
    sziasztok! volna egy kérdésem. Öcsém szeret játszani a FIFA 07 - tel, s hallotta, hogy léátezik hozzá borsodi liga. meg szeretném kérdezni, hogy honnan tom neki letölteni, amelyik egyáltalán működik, mert tán létezik olyan mi csak elcseszi a game-et. előre is köszy! s yoooo játékot Nektek!
  • picco
    Sziasztok, nem tudja valaki hol találom meg a FIFA 07-hez a legujjabb Premier League Patch-et (amiben stadionok, összes arckép, minden csapathoz külön kapusmezek, reklámtáblák stb), mert már megvolt, csak valszeg letöröltem gépről, a játékot meg újra kellett telepíteni.
    Aki tud segíteni köszi !
  • Randal
    Nem nagyon változtatod a keretet a meccsek előtt, meccsen nem mindig cserélsz. Ennyit tudok.

Amúgy most lett elegem ebből a rohadék játékból. Játszom még vele, de amit ez csinál.
    Profi szint, 4perces félidő, Olasz 2. osztályú kiscsapat, 3. idény, 1. osztályban.
    Az előző szezonban szintén első osztályban vertem az ellent rendesen. Néha 1-1 döntetlen meg vereség, de nem jellemző. Most meg izzadok mint a fene, hogy ne kapjak ki stb. stb. Szuperkupa döntőnek 3x is nekiestem a Milan ellen és mindháromszor vesztettem. Néha az az érzésem, hogy csak azért kapok gólokat meg úgy van beprogramozva a játék hogy az ellenfél erősebb, tehát ő győz, én meg akármit csinálhatok.

A másik amit utálok az irányítókar. Enynire elcseszett irányítógombokat... Rajta az ujjam, kapu előtt vezetnem az embert egyenesen, erre ferdén megy. arrrrgghhh
  • Iceman2007
    Mit tegyek ha a csapat morálja már csak 30? Hogy tudom növelni azo kívül hogy a levelekre jól válaszolok?(fifa 07-ről van szó)
  • II Rocky II
    jah és az volt az egyetlen hozzászólása...:D
  • Mattboy
    Nagyon LOL!

:)))
  • Kmarha
    Fifa 09 topic :DDD Első hozzászólás a készítőjétől: "Hamarossan..."
  • Mattboy
    Itten mi volt?
  • dotkom

nem szarozik a srac. en meg csak a fifa 08-hoz keszulok videokartyat venni o meg xD
  • Zoli930810
    Ja...
  • II Rocky II
    gondoltam berakok egy képet.Multiban nyomtam és a Sochaux al voltam.Nagyon jó meccs volt.Sajna a statisztikáról nem csin. képet.de amugy a góllövökről igen.szal lessétek meg.....:)
  • dotkom
    En mar eljutottam arra a szintre hogy nem is izgat igazabol.
  • ForzaInter
    hátha ezt kiadják az idén akkkor nagy öröm lesz:DDDD
  • Kmarha
  • ForzaInter
    ebből se lesz semmi:DD
  • jefferson83
    Legújabb infó:

HSP07: 2007. május 25. – péntek

• kas123
    én nem...
  • hunbasser
    ezt/ezeket próbálta már vki?
  • ForzaInter
    nem
  • forzajuve5
    lenne még egy kérdésem: ha létrehozok egy saját Klubot akkor azzal tudok multiban játszani? (direct ip-ben nyomjuk), mert ha nem akkor nem állok neki létrehozni
  • Dexantreal
    baszki! Erzebirge Auve a kis csapat a 19-dik helyen döntetlen játszott velem, a MU ellen! Áááá! 32 pont, Schalke a második 28-cal és ő még nem játszott, hajjaj. C. Ronaldo bakker mindent csinált. Emelt a kapus felett, lőtt és cselezett, szerintem ő a meccs embere, mert sokat hajtottam vele, de valahogy egyik se jött össze és centiken múlott. Jah és Neville kapufát is lőtt 16-oson belűlről szal ehh.
  • Dexantreal
    Grat a meccshez. Amúgy lehet, hogy, akkor ez a Thruk is saját nevelés :S, nem tudom :S.
  • hunbasser
    nálam is van egy Thurk,csak ő saját nevelés,és 37-es szintű.

egyébként most játszottam egy meccset,már 1-3-ra vezetett az ellenfél :|
    a vége azért 6-3 lett,ebből Palmer lőtt 5-öt -.- és pont a Hereford ellen volt :D Williams lőtt ott 2 gólt,meg egyet Fleetwood is.
  • Dexantreal
    Azért a passzolás százalékát figyeljétek. Nem nagyon emlékszem olyan meccsre, ahol 80 felett lett volna, szóval ebben is fejlődtem.
  • Dexantreal
    Bajnokságban, Sg cupban, amit játszok - az Sg bajnokság topikjában lévők tudják -, egy nem annyira színvonalas, de jó mérkőzésen profi szinten - az egész bajnokság profi szinten van, mert még gyakorlok, szokom azt a szintet -, Ein Frankfurt 2 - Zaragoza 1.

Csrékhez hadd fűzzem hozzá, hogy Thurk-öt leszoktam hozni, ha csatároknál cserélek - mert nem szoktam, csak középpályásoknál és védőknél -, de most bent hagytam, mivel ő lőtte a gólt és jobban is ment neki, mint Amanatidisnek.
    Jól is döntöttem!
    Lehet, hogy nem született meg volna a győztes gól, ha nem Amanatidist, hanem Thurköt hozom le.

• forzajuve5
    köszi a segítséget
  • II Rocky II
    arra gondolnak ők is.Hogy a menüben a Q és E ill. C és Y-al probálkozz.:)
  • Dexantreal
    Majd megmondom ma, hogy én hol tartok, de 2007 körül asszem :S, csak hanyagolom, mert az félprofin van és nincs kedvem profira váltani, de majd az lesz szerintem.
  • Dexantreal
    Alakzatot állítani? Lol, én arra gondolok, hogy meccs közben szünet, be a menübe, cserék meg minden és alakzatnál ott szokott lenni két nyíl, de nem lehet semmit se csinálni :S.