36657
-
#14374 ott kell nézni, de ha azt irja hogy nem becsülöd meg eléggé, akkor több fizetést adj neki. -
Dexantreal #14373 Grat! -
Dexantreal #14372 Manchaster City, de ezt is leírtam.
Viszont, akkor hol nézzem, ha nem ott? :S -
#14371 egyébként:
-
#14370 azt a fizetésre mondja nem pedig, nem pedig az árra -.-. Egyébként milyen csapattal vagy? -
Dexantreal #14369 Csak elfelejtettem.
Thanks! -
#14368 "Egyébként idejét, vagy idelyét? :S"
idejét.
:) -
Dexantreal #14367 Jahh és nem becsülöm meg eléggé: a 15 milliós piaci értékhez képest a 40 millió szerintem nem csak, hogy megbecseülés, de tisztelet is a játékos felé, ha a pénz mennyiséget nézzük, szal erről ennyit. -
Dexantreal #14366 - xy-nak/-nek kell xy csapat" = -xy csapatnak kell xy játékos valahogy így jobban hangzik. -
Dexantreal #14365 Megnéztem mindig, nem vagyok ennyire hülye, de nézd. Olyanokra ad nekem nemleges választ az előzményekben, hogy a dupláját, vagy majdnem a tripláját adom neki a piaci árnál és így se.
Válaszok nagyjából a következők:
- xy szerint nem veszed komolyan őt.
- xy-nak/-nek kell xy csapat.
- xy reméli, hogy nem vesztegeted az idelyét ilyyen ajánlattal.
Mondom én, hogy itt nem stimmel valami. A mostani próbálkozásomnál a csapat nagyot kaszált az eladásokból: 70 millája lett!
Navasnak adtam a 15-ért még 40 millát másodjára és 805 000 meccsenkénti fizetést, a többieknek is a dupláját a piaci árnál.
Hogy is van ez?
Ne mondjátok nekem pls egyfolytában azt, hogy nézzem az előzményeket: nézem én, de hát most ezekkel az árakkal se akarnak jönni. Azt megértem, ha a csapat nem engedi, nah, de, hogy ilyen 40 millás 4-5 évre szóló szerződésre azt mondja, hogy ne vesztegessem az idejét ilyen szörnyű ajánlatokkal?
Lol és no comment.
Egyébként idejét, vagy idelyét? :S -
#14364 pont írni akartam már,h nézd meg az előzményeket,h mit ír,de atti megelőzött :) -
#14363 nem mindig azért nem megy mert keveset adsz érte. Nézd meg a tárgyalási előzményekben hogy mit mond. Ha azt mondja hogy szerinte nem becsülöd meg eléggé, akkor adj neki több fizetést. -
Dexantreal #14362 Jahh oké és, akkor sry, hogy azt mondtam, hogy élvezhetetlen esetleg. Nekem így is tetszik. Üzlet meg.... hát milyen üzlet ez már? :S Gőzöm sincs mit tegyek, mekkora összeget adjak nekik. -
BIZ0906 #14361 Hát azt nem mondtam, hogy élvezhetetlen de azért néha ott van egy-két kis bug ami pont bezavar de lehet, hogy a te problémád nem bug csak "üzlet" most a játékban lévő dolgokra gondolva értem. -
Dexantreal #14360 Amúgy az nem tudom, hogy számít-e, de az átigazolási időszak indulásakor, vagy pedig utána egy-két nappal tunningoltam fel a tárgyalót, mert ott volt a mentésem. -
Dexantreal #14359 Ezt fejtsd ki bővebben. Úgy érted, a játék tele van bugokkal? Nos, van benne valami, de korántsem olyan full bugos, hogy ne legyen élvezhető. Inkább szerintem apró kis hibák vannak benne. -
BIZ0906 #14358 hát ez is csak FIFA(EA) -
Dexantreal #14357 Most szóljatok hozzá!
Navast 40 milláért akartam 10-es szintű tárgyalóvál áthozni és semmi!!!! Cissé, meg nem tudom ki, Wright-Philips is hasonló csillagászati összeget kapott, de semmi!!!!
Miért, miért, miért, miért????
Nagyon nem értem, elvilleg 10-es tárgyalóval keni-vágni kéne az átigazolásokat, de én itt szenvedek ezerrel. Van vmi patch, hogy könnyebben igazoljon? -
#14356 csak ez a zen volt a gépen mikor csináltam,kösz a dicséretet,nem vok a nagy gólok mestere inkább az eredményességre megyek szóval mindegy milyen gól csak gól legyen alapon játszok (bár mostanában már a cselekre meg nagy gólokra koncentrálok h a 2. videó jobb legyen , de neten mindenképp az eredményességre megyek) -
#14355 zene jó, cselek is, a gólok nem nagy számok :) (egyedök a félpályás C.Ronaldo gól ami durva) -
#14354 Azt én is hiányolom nagyon a játékból, hogy más csapatok megkeressenek. Mert ugye szezon végén erről szoktak találgatni az újságok. -
#14353 Videó nézzétek meg lécci!!! első próbálkozásra ez a videó sikeredett nem lett valami jó de azért elsőnek elmegy!!!! -
jefferson83 #14352 Ááá, egy jó adag keresgélés után megtaláltam. -
jefferson83 #14351 Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg azt a funkciót, hogy egy adott játékost eladjak, vagy kölcsönadjak egy csapatnak? Átigazolási időszak nyitva van. Ez a menü kikészít :( thx -
Dexantreal #14350 Jahh, a menedzselésből pont a válogatottak hiányoznak. Pl. ha a karrier szépen fut és volt az ember több nevesebb csapatnál, vagy ilyesmi, akkor mehetne valamelyik válogatott kispadjára. -
Funnay #14349 Sziaszttok! Tudjátok hogy, hogyan kell megcsinálnia Blanco bounce-ot?? Légyszi nézzétek meg! -
#14348 tudom,de azért pár hónapot akkor is lehet vele várni. -
#14347 De ifiakadémán adta be és ott ha 1éven belül nem veszed fel akkor elmennek máshova!!! -
#14346 Igen ezek jók lennének. remélem azért sima XBox-ra is kidobják, bár nem hiszem.
Szóval nem hiszem el, hogy a játéknak ennyi memóriája se legyen. Simán lementhetné az addigi tevékenységedet is, ahogy a kupákat meg mindent elment. -
#14345 hát bizony ez elég nagy hiba,a fifa 08ba ilyet már nem kérünk.
meg olyat is beletehetnének,h más csapatok hívnak edzőnek,ha jól teljesítek,plusz szövetségi kapitánynak is lehet mellette lenni. -
#14344 ha vársz vele egy kicsit,gondolom egy idő után engedik -
#14343 Nekem nemrég egy 12 éves gyereket rakott be a MU ifiakadémiájára, ha ez életbe is így lenne én már rég a felnőtt Realban játszhatnék XD XD ez elég bug gyanús . . . Gondoltam felveszem emrt elég jó volt erre azt mondja ha játékos szülei nincsenek meggyőződve róla h én vok a megfelelő edző vagy valami ilyesmi (Ez már párszor előfordult de h 12 éves tehetség jelentkezzen a nagycsapatba auz még sohasem) -
Gabor12070 #14342 Nah már a 15. forduló következik.
Az első kupameccs alkalmával azt tapasztaltam, hogy már szinte az összes játékosom fáradt, ezért ha nehezen is, de fejlesztettem az orvosi személyzetet 6-osról, 7-esre. Így a 6 millióból már csak 5 millió van:D
Már decemberben járok, szóval mindjárt itt az átigazolási szezon.
Továbbra is azon vagyok, hogy szabadúszókat vegyek.
Sajnos még mindig a második vagyok a Barca után, hisz a Barca mindig egy meccsel előttem jár, de ha nem járna és minden oké lenne, akkor 1 ponttal én lennék előtte! -
#14341 Arra nem gondoltál, hogy mennyi pénz ment el a végkielégítésedre? :D -
#14340 Tök ugyanez, és ez rohadtul igazságtalan!
Nottinghammel felküdzdöttük magunkat a PL-be, 5-6-os szintűek voltak az edzőim, 4-es a stadion igazgató. 3 évnyi serie a tarolás után merészet gondolva visszaültem a Notts kispadjára, erre jött a feketeleves: edzők 3-4-esek, stadion igazgató 3-mas, pénz meg semmi.
Erre szokták azt mondani, hogy innen szép győzni, dehát könyörgöm, azér pár év alatt néhány dolgot összehoztam már előtte ennél a csapatnál.
Újabb demoralizáló hiba a játékban. -
#14339 -
Gabor12070 #14338 Én még nem, amúgy kössz, hogy jó a logom, Kas műve:P -
#14337 Jajj de szép a kettőtök logója:D
Az egyiké Raelos a másiké Barcás:D
Egyébként láttátok mát már a két cspatról külön-külön készült ál-filmeket?
Dokumentumfilm valamennyire filmnek álcázva. -
Gabor12070 #14336 Hát igen, egyszerűen nem tudtam egy nyomorult támadást végigvinni, mert remekül védekeztek.
Az Atleticot sikerült megvernem 2:0-ra, és így a második vagyok, de a Barca még 2 ponttal előttem van, szerintem még ez nagy csata lesz kettőnk között, nah de mindegy! -
#14335 "Játszottam a Real Madrid ellen, de nagyon rosszul nyomtam ennek az lett az eredménye, hogy 1:0-ra kikaptam."