36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Atti12
    ott kell nézni, de ha azt irja hogy nem becsülöd meg eléggé, akkor több fizetést adj neki.
  • Dexantreal
    Grat!
  • Dexantreal
    Manchaster City, de ezt is leírtam.
    Viszont, akkor hol nézzem, ha nem ott? :S
  • Atti12
    egyébként:

• Atti12
    azt a fizetésre mondja nem pedig, nem pedig az árra -.-. Egyébként milyen csapattal vagy?
  • Dexantreal
    Csak elfelejtettem.
    Thanks!
  • II Rocky II
    "Egyébként idejét, vagy idelyét? :S"
    idejét.
    :)
  • Dexantreal
    Jahh és nem becsülöm meg eléggé: a 15 milliós piaci értékhez képest a 40 millió szerintem nem csak, hogy megbecseülés, de tisztelet is a játékos felé, ha a pénz mennyiséget nézzük, szal erről ennyit.
  • Dexantreal
    - xy-nak/-nek kell xy csapat" = -xy csapatnak kell xy játékos valahogy így jobban hangzik.
  • Dexantreal
    Megnéztem mindig, nem vagyok ennyire hülye, de nézd. Olyanokra ad nekem nemleges választ az előzményekben, hogy a dupláját, vagy majdnem a tripláját adom neki a piaci árnál és így se.
    Válaszok nagyjából a következők:
    - xy szerint nem veszed komolyan őt.
    - xy-nak/-nek kell xy csapat.
    - xy reméli, hogy nem vesztegeted az idelyét ilyyen ajánlattal.

Mondom én, hogy itt nem stimmel valami. A mostani próbálkozásomnál a csapat nagyot kaszált az eladásokból: 70 millája lett!
    Navasnak adtam a 15-ért még 40 millát másodjára és 805 000 meccsenkénti fizetést, a többieknek is a dupláját a piaci árnál.
    Hogy is van ez?
    Ne mondjátok nekem pls egyfolytában azt, hogy nézzem az előzményeket: nézem én, de hát most ezekkel az árakkal se akarnak jönni. Azt megértem, ha a csapat nem engedi, nah, de, hogy ilyen 40 millás 4-5 évre szóló szerződésre azt mondja, hogy ne vesztegessem az idejét ilyen szörnyű ajánlatokkal?
    Lol és no comment.
    Egyébként idejét, vagy idelyét? :S
  • hunbasser
    pont írni akartam már,h nézd meg az előzményeket,h mit ír,de atti megelőzött :)
  • Atti12
    nem mindig azért nem megy mert keveset adsz érte. Nézd meg a tárgyalási előzményekben hogy mit mond. Ha azt mondja hogy szerinte nem becsülöd meg eléggé, akkor adj neki több fizetést.
  • Dexantreal
    Jahh oké és, akkor sry, hogy azt mondtam, hogy élvezhetetlen esetleg. Nekem így is tetszik. Üzlet meg.... hát milyen üzlet ez már? :S Gőzöm sincs mit tegyek, mekkora összeget adjak nekik.
  • BIZ0906
    Hát azt nem mondtam, hogy élvezhetetlen de azért néha ott van egy-két kis bug ami pont bezavar de lehet, hogy a te problémád nem bug csak "üzlet" most a játékban lévő dolgokra gondolva értem.
  • Dexantreal
    Amúgy az nem tudom, hogy számít-e, de az átigazolási időszak indulásakor, vagy pedig utána egy-két nappal tunningoltam fel a tárgyalót, mert ott volt a mentésem.
  • Dexantreal
    Ezt fejtsd ki bővebben. Úgy érted, a játék tele van bugokkal? Nos, van benne valami, de korántsem olyan full bugos, hogy ne legyen élvezhető. Inkább szerintem apró kis hibák vannak benne.
  • BIZ0906
    hát ez is csak FIFA(EA)
  • Dexantreal
    Most szóljatok hozzá!
    Navast 40 milláért akartam 10-es szintű tárgyalóvál áthozni és semmi!!!! Cissé, meg nem tudom ki, Wright-Philips is hasonló csillagászati összeget kapott, de semmi!!!!
    Miért, miért, miért, miért????
    Nagyon nem értem, elvilleg 10-es tárgyalóval keni-vágni kéne az átigazolásokat, de én itt szenvedek ezerrel. Van vmi patch, hogy könnyebben igazoljon?
  • jedimarsi
    csak ez a zen volt a gépen mikor csináltam,kösz a dicséretet,nem vok a nagy gólok mestere inkább az eredményességre megyek szóval mindegy milyen gól csak gól legyen alapon játszok (bár mostanában már a cselekre meg nagy gólokra koncentrálok h a 2. videó jobb legyen , de neten mindenképp az eredményességre megyek)
  • Atti12
    zene jó, cselek is, a gólok nem nagy számok :) (egyedök a félpályás C.Ronaldo gól ami durva)
  • jugen
    Azt én is hiányolom nagyon a játékból, hogy más csapatok megkeressenek. Mert ugye szezon végén erről szoktak találgatni az újságok.
  • jedimarsi
    Videó nézzétek meg lécci!!! első próbálkozásra ez a videó sikeredett nem lett valami jó de azért elsőnek elmegy!!!!
  • jefferson83
    Ááá, egy jó adag keresgélés után megtaláltam.
  • jefferson83
    Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg azt a funkciót, hogy egy adott játékost eladjak, vagy kölcsönadjak egy csapatnak? Átigazolási időszak nyitva van. Ez a menü kikészít :( thx
  • Dexantreal
    Jahh, a menedzselésből pont a válogatottak hiányoznak. Pl. ha a karrier szépen fut és volt az ember több nevesebb csapatnál, vagy ilyesmi, akkor mehetne valamelyik válogatott kispadjára.
  • Funnay
    Sziaszttok! Tudjátok hogy, hogyan kell megcsinálnia Blanco bounce-ot?? Légyszi nézzétek meg!
  • hunbasser
    tudom,de azért pár hónapot akkor is lehet vele várni.
  • jedimarsi
    De ifiakadémán adta be és ott ha 1éven belül nem veszed fel akkor elmennek máshova!!!
  • Randal
    Igen ezek jók lennének. remélem azért sima XBox-ra is kidobják, bár nem hiszem.
    Szóval nem hiszem el, hogy a játéknak ennyi memóriája se legyen. Simán lementhetné az addigi tevékenységedet is, ahogy a kupákat meg mindent elment.
  • hunbasser
    hát bizony ez elég nagy hiba,a fifa 08ba ilyet már nem kérünk.

meg olyat is beletehetnének,h más csapatok hívnak edzőnek,ha jól teljesítek,plusz szövetségi kapitánynak is lehet mellette lenni.
  • hunbasser
    ha vársz vele egy kicsit,gondolom egy idő után engedik
  • jedimarsi
    Nekem nemrég egy 12 éves gyereket rakott be a MU ifiakadémiájára, ha ez életbe is így lenne én már rég a felnőtt Realban játszhatnék XD XD ez elég bug gyanús . . . Gondoltam felveszem emrt elég jó volt erre azt mondja ha játékos szülei nincsenek meggyőződve róla h én vok a megfelelő edző vagy valami ilyesmi (Ez már párszor előfordult de h 12 éves tehetség jelentkezzen a nagycsapatba auz még sohasem)
  • Gabor12070
    Nah már a 15. forduló következik.
    Az első kupameccs alkalmával azt tapasztaltam, hogy már szinte az összes játékosom fáradt, ezért ha nehezen is, de fejlesztettem az orvosi személyzetet 6-osról, 7-esre. Így a 6 millióból már csak 5 millió van:D
    Már decemberben járok, szóval mindjárt itt az átigazolási szezon.
    Továbbra is azon vagyok, hogy szabadúszókat vegyek.
    Sajnos még mindig a második vagyok a Barca után, hisz a Barca mindig egy meccsel előttem jár, de ha nem járna és minden oké lenne, akkor 1 ponttal én lennék előtte!
  • jugen
    Arra nem gondoltál, hogy mennyi pénz ment el a végkielégítésedre? :D
  • Duby
    Tök ugyanez, és ez rohadtul igazságtalan!
    Nottinghammel felküdzdöttük magunkat a PL-be, 5-6-os szintűek voltak az edzőim, 4-es a stadion igazgató. 3 évnyi serie a tarolás után merészet gondolva visszaültem a Notts kispadjára, erre jött a feketeleves: edzők 3-4-esek, stadion igazgató 3-mas, pénz meg semmi.
    Erre szokták azt mondani, hogy innen szép győzni, dehát könyörgöm, azér pár év alatt néhány dolgot összehoztam már előtte ennél a csapatnál.
    Újabb demoralizáló hiba a játékban.
  • kas123
  • Gabor12070
    Én még nem, amúgy kössz, hogy jó a logom, Kas műve:P
  • Randal
    Jajj de szép a kettőtök logója:D
    Az egyiké Raelos a másiké Barcás:D

Egyébként láttátok mát már a két cspatról külön-külön készült ál-filmeket?
    Dokumentumfilm valamennyire filmnek álcázva.
  • Gabor12070
    Hát igen, egyszerűen nem tudtam egy nyomorult támadást végigvinni, mert remekül védekeztek.
    Az Atleticot sikerült megvernem 2:0-ra, és így a második vagyok, de a Barca még 2 ponttal előttem van, szerintem még ez nagy csata lesz kettőnk között, nah de mindegy!
  • hunbasser
    "Játszottam a Real Madrid ellen, de nagyon rosszul nyomtam ennek az lett az eredménye, hogy 1:0-ra kikaptam."