36657
-
Dexantreal #14454 Szerintem te ilyet se tudsz, te láma. Akkor meg ne pattogj te atomgyökér és gurulj vissza oda, ahonnét jöttél.
Farok :P. -
#14453 ha nem tetszik, ellehet menni! kösszpá -
#14452 akkor nem kell idejönni,szia -
#14451 cumi. gyenge ez a forum. van mar ennel sokkal jobb is, mar csak ha a FAQ szempontjabol is -
#14450 Ez nagyon LOL :))
Olyan jelenségre akadtunk még direct ip-s játékozások során, hogy az esetek 80%-ában, ha én vezetek félidőben, megszakad a kapcsolat. Ha haver vezet, vagy x, akkor 60%-hogy megy tovább a meccs. Nem szereti, ha nem a host vezet?
De amúgy mostanában sajnos elég sűrűn megszakad a játék félidőben, meg elég lassú is. -
#14449 puff -
#14448 nem -
#14447 és ezzzel is lehet multizni?
vagy ezzel neM???? -
jefferson83 #14446 Igen. -
BIZ0906 #14445 Ezt a magyar bajnokságot a fifahungary-rol szedtétek le? -
jefferson83 #14444 Van ez így, ilyenkor próbálj meg becsúszni, hogy felrúgd az ellenfelet. Ha kicsikarsz valahogy egy animációt a játékból általában megjavul. A hiba nem a te készülékedben van, hanem a magyarosításban. -
#14443 Szép:D Eddig profin a nagyobb csapatoknak csak ontom a gólokat, a kisebbek meg szopatnak:D -
Matthew94 #14442
Félprofin nyomom Váccal! :D Így nyerjétek meg a meccset! Vki megmondhatná, hogy történt ez, hogy eltüntek a játékosok!!!!!!! -
#14441 gecc te már profin nyomod?
akkor váltanom kell félprofira -
#14440 Na átálitottam profire a nehézséget a MU-t igy is sikerült megverni 5-2 re, ebből 6 gólt én rugtam:D Most igy néz ki a kezdőm:
-
#14439 elhiszem csak vicceltem:) mondjuk ilyen játékosokkal nem nehéz:DD
menny kisebb csapathoz jobbaz:D
mondjuk most énis kezdek belejönni Diósgyőrt 6-0-re vertem Honvédot meg 6-1-re, de ennél jobbat is tok:P -
#14438 vazz most hogy bizonyítsam be? :DDDD Lefotózom azt mondod hogy átállítottam . egyébként összesen 2 90 alatti játékosom van, a többi mind 90 felett szal így nem nehéz. Egyébként 2-3 idény óta tényleg durva hogy milyen jól megy a bajnokság, már egyszer megnéztem hogy nem állítódott e vissza, de nem. -
#14437 valld márbe:DDDDDdddd -
#14436 world class on... -.- -
#14435 tuti amatőrön nyomod valld be:ASD:dasdassasdadaas -
#14434 és így néz ki menedzser módban a tabella:
Elég jól megy a szekér :D -
#14433 Ne félj, énis csak félprofin boldogulok mindenkivel:D -
#14432 hú engem word classon mindig megszórnak vagy 10 gólal:D -
#14431 world class -.- :D -
#14430 demenőeza messi:D
teis amatőrön nyomod? -
#14429 hajrá Loki! :D
Nekem meg:
Milyen sunyin néz Messi -
#14428 én csak ennyit tudok amatőrön:D -
#14427 amatőrhöz képest... :/ az 50 rúgott gól az úgyah jó...de a 17 kapott... az sok -
#14426 amatőr,most készüéök felmenni félprofira. -
#14425 milyen szinten nyomod?legend?????debrecennel vagy ugye?akkor tényleg szarul állsz. -
nem megy:SS -
#14423 kössz :D -
#14422 143 040 000 euro
Gratulálok! Brutális. Hát, van még hova fejlődni a Nottingham-emnek
Dex: nem egyszerű kiscsapatba sztárt/nagy játékost igazolni, még akkor sem, ha 10es a tárgyaló. Az átigazolási összeg nem fontos, nálam általában ha 10-15%-kal többet kínálok, mint amit kér a klub, azt el is fogadják, de többször elfogadták már az alapösszeget is. A fontos a fizetés és a szerződéses évek száma, valamint a kapott gól nélküli, vagy a rúgott gólok utáni százalékolással át lehet billenteni a tárgyalási előzményeknél látható mutatót, hogy jöjjön a muki. Sztem nagy név kis csapatba 1 max 2 éves szerződéssel szívesebben jön. Másrészt nagyobb esélye van olyat leigazolni, akit nem kivásárol az ember, hanem átigazolási listán van. Spórolós megoldásnak meg ottvannak a szabadlistások, közöttük is lehet nagy góréra akadni, ráadásul ingyen.
Összességében azonban jó ha figyeli az ember a meccsek utáni bevétel/kiadás információkat, mert nagyon elengedett fizetésekkel hamar apadhat a bankszámla. -
#14421 sima bajnoki volt,és a setúbal nem nevezhető sem riválisnak,sem nagy csapatnak -
#14420 Tudod te is, hogy a gép játéka nem csak attól függ, hogy milyen szinten nyomod, hanem rivális e a csapat (rivális csapat nagyon próbálkozik), milyen meccset játszol (pl. kupa meccsen a kis csapatok is nagyon nyomnak) stb. -
#14419 Ne félj énis 2015 be járok, napi 2-3 meccset játszok:D -
#14418 ilyen problémám nekem is volt még régen, windows reinstall segített. -
#14417 bocsi, hulye vok:) -
#14416 nem csak neked...nekem is volt oan hogy a fokozatot fullra tettem.majd később levettem és még nehezebbnek tünt.Nem istudtam mivan most....:Dnem most volt. pár hónapja....sztem ezt is lehetne bugnak nevezni.röviden.nemcsaknekedvanien.:) -
#14415 :DD
én most leszdtem ezt a legujabb HSP-t mit mondjak elég jó, stadionok nagyon feldobják, arcok kellenének és akkor nagyon jólenne bár ígyis elég jó, 200 mb:|