36657
-
#14534 csapat kezelés/fejlődési információ (?) -
qvashy #14533 kipróbálom.. kössz a tanácsot -
#14532 Nekem is lesz érdekes meccsem. Tegnap este fáradtan még nyomtam egy kupamérkőzést. Lecce-Arezzo 3-0. Fasza. Visszavágón 3 gólt be kell varrni, csak nemtom hogyan. Egyik csatáromat lerugták, amradt 2. Fajin. Most épp tehetségkutatóval keresgetek pótlék után.
Viszont Lyont az 2-2-es BK után kivertem 5-0-ra. Milant szintén 5-0-ra. Intert úgy, hogy vizuális mittoménmit nyomattam neki 3-2-re.
Viszont ilyen csapatot mint a Cagliari, meg a többi szutyok képtelen a gép elverni vizuálisba. ember esze megáll.
Egyébként egy jótanács: használjátok a tehetségkutatót legalább 3-4-es szinten, a játékoskat pakoljátok be a szűkített listába és aztán vegyétek meg őket átigazolási időszak előtt. Vagy ha jók akkor a csapatba hamarabb.
Átigazoláskor meg passzoljátok el. Legrosszabb esetben ugyanannyit kapsz amennyiért vetted, de általában ha megveszed 500-ért akkor a piaci értéke lesz 700. Szal min egy 100-200e Eurót lehet velük keresni. Ezek csak az 59-60-as játékosok. -
qvashy #14531 de kemény meccsem volt az előbb.. az Everton ellen játszottam és eléggé szoros meccs volt erre meg a 88. percbe olyan bombagólt vágtam be egy védővel hogy az hihetetlen....mellesleg 2.vagyok a tabellán a Readingel 15 ponttal....még most jön egy Wigan elleni meccs az szerintem könnyű lessz...utána egy Fulham elleni LigaKupa meccs...utána meg 2kemény meccs az Arsenal és a Manchester United ellen... -
#14530 nah inkább mondj vmit...:) köszi. -
qvashy #14529 van olyan a manager modeba hogy játékos feljődések ott van egy grafikon
a jobb oldalon -
#14528 én kb. 3-dik seasonomnál vok Manchesterrel olyan a csapat hogy mindent levédekezek Hátvédek: R.Ferdinand,J.Terry,Sergio Ramos,G.Neville Középpálya: C.ronaldo,J.Cole,P.Scholes,Beckham csatárok: W.Rooney és M.Owen (kispad: J O'shea,Rivaldo,Evra,stb.) JA rivaldot Szabadúszóként vettem meg:D -
qvashy #14527 -
#14526 -
#14525 deh azt honnan tudom hogy mennyire tud felfejlődni egy játékos? -
#14524 alap beállítás, 6 perc -
#14523 védőnek Pique, 96 os lesz, középpályásnak Anderson (93), Lennon (93), csatárnak pedig dixon, bár őt még nem biztos hogy megtudod venni mert 17 évesen kezdett a tottenhamba, ő 94 es lesz. -
qvashy #14522 6 -
#14521 Hány perces félidőkkel? -
#14520 gugli-vagy fifahungary,de sztem a faqban is ott van.:D -
qvashy #14519 nem tudom mi van velem simán nyerek world classon !! amugy a patch-et honnan lehet leszedni??? -
#14518 hjah igy van ott.és a az összes probákból kell 2 ő megcsinálni teljesen.És akkor érhető el a legend szint.(én még nme probáltam,hoszu mire megcsin.2 probát illetve pecset meg nem teszek fel mert ugy nem lehet multizni.:D -
qvashy #14517 van olyan a játékba hogy fifa 07 próbák (asszem igy van ott) -
BIZ0906 #14516 Mi ez a két próba? -
#14515 két probát kell végmegcsinálnod és akkor van legend szint.addig nem fogod látni.Vagy pedig töltesz le legend pecset és ugyis ott lessz a beállításoknál. -
BIZ0906 #14514 Ez nem beállításnál van? Vagy ez a neten van vagy mivan? -
qvashy #14513 jaja megvan :) thx -
#14512 Lentebb írtam olcsó, fiatal és jól fejlődő játékosk beszerzési módját:) -
qvashy #14511 Hy all! Még új vagyok itt...
Nah ma kezdtem el az Angol bajnokságot a Readingel World Class szinten..
Első 2meccsem rosszul sikerült de a 3. jó lett, megvettem egy tehetséges és olcsó játékost és máris az első mérkőzésen 3 góllal mutatkozott be
első 3 meccsem:
West Ham 1:0 Reading
Fulham 2:0 Reading
Ptsmouth 0:3 Reading
Ez a csatár jót tett a csapatnak, jah meg vettem egy védőt az Arsenaltól Clichy(vagy hogy irják)
Van két játékos ajánlásom:
Aaron Lennon(középpályás) 79-es össz de a futási sebessége 90alapból szerintem megéri megvenni
a másik
Park Chu Young 79es össz de jól fejlődik és könnyű vele gól rúgni
nah egyenlőre ennyi... Ha tudtok olcsó, jól fejlődő játékost ajánlani akkor irjatok... előre is kössz -
Dexantreal #14510 Szarok én az átigazolási időszakra. Eladtam az egyi kvédőt, nem tudom már kit a Manchaster Cityben és Chivut meg még valakit próbáltam csábítani sikertelenül, de egy fiatal, 23 éves norvég csatárt megvettem pár 100 000 dolcsiért egy évre és megmaradt Samaras, meg Vassel, a két alap csatár. Viszont csak egyikük van a pályán, mert korábban még leigazoltam az ifiakadémiáról Close-t, aki nagyon tehetségesnek tűnik és termeli a gólokat. Liga Kupa döntőn pl. kettőt vágott a Fulhamnek és adott egy gólpaszt Vasselnek, így nyerte meg a Manchaster City a Liga kupát.
Jahh és átigazolási időszakban felnyomtam maxra a tárgyalót és a védő eladásából keletkezett összegből a stadiont fejlesztettem nyolcadik szintre, így a Liga kupa döntőn töltéskor és meccs játszásakor is fasza stadion fogadott. Ez most véletlen, a döntő miatt, vagy tényleg szebb stadiont rak be a géjm, ha fejlesztem? :S -
#14509 szerezd meg -
BIZ0906 #14508 A fifában van legend mod? ha van hol találom? -
#14507 Én béna vagyok, most bátorkodtam fel magam WC-ra:D -
#14506 legneddel hogy állsz? -
BIZ0906 #14505 Jóvanna mert én szinte bárkit elverek de a netesek ellen már azért akad ellenfél -
#14504 nekem labdabirtoklás 60% fölött szokot lenni:) -
#14503 nem látod hogy elverte??????csak a chelseatől kapott ki. :) -
BIZ0906 #14502 World Class szinten nem vered meg a gépet? -
#14501 Sose értettem ezt a labdabirtoklás dolgot. Hogy az istenbe lehet ezt növelni. Ha túl sokáig tartom magamnál a labdát a gép úgyis elveszi egyszer, cselezni meg nem tudok úgy mint az. Idegesítő amikor próbálod elvenni a labdát ő meg vagy félórát cseez...amit persze te nem tudsz megtenni:( -
#14500 Nah kipróbálta World Class szintet:D Chelsea elpicsázott 3-2 re, bár egy nagy ziccert kihagytam a végén. De a következő meccset már behuztam:)
-
#14499 Messzi még a word class akkor -
#14498 én Inter-el Lazio-t vertem 11-0-ra még régen. -
#14497 nem szokásom újrajátszani meccsket. a fifában szvsz a WC szint iszonyú primitív és gyenge, nem kell nagy pléjának lenni, hogy nyerj.
#14489: ez még jó régi, régebben fifáztam sokat, mikor kiadták. akkor tényleg kockultam, és nagyon jól is ment, amint látod:). azóta nem fifázok, csak az sg bajnokság keretein belül, habár most a hsp miatt megint többet játszom. -
#14496 Igazából ez Messi miatt van, mert csukott szemmel félálomba is berug minden labdát amit kap:DD -
#14495 nekem world classon 16-2 a rekordom valami noname csapat ellen Sztem ez egy ideig nem is lesz több.