36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Atti12
    csapat kezelés/fejlődési információ (?)
  • qvashy
    kipróbálom.. kössz a tanácsot
  • Randal
    Nekem is lesz érdekes meccsem. Tegnap este fáradtan még nyomtam egy kupamérkőzést. Lecce-Arezzo 3-0. Fasza. Visszavágón 3 gólt be kell varrni, csak nemtom hogyan. Egyik csatáromat lerugták, amradt 2. Fajin. Most épp tehetségkutatóval keresgetek pótlék után.
    Viszont Lyont az 2-2-es BK után kivertem 5-0-ra. Milant szintén 5-0-ra. Intert úgy, hogy vizuális mittoménmit nyomattam neki 3-2-re.
    Viszont ilyen csapatot mint a Cagliari, meg a többi szutyok képtelen a gép elverni vizuálisba. ember esze megáll.

Egyébként egy jótanács: használjátok a tehetségkutatót legalább 3-4-es szinten, a játékoskat pakoljátok be a szűkített listába és aztán vegyétek meg őket átigazolási időszak előtt. Vagy ha jók akkor a csapatba hamarabb.
    Átigazoláskor meg passzoljátok el. Legrosszabb esetben ugyanannyit kapsz amennyiért vetted, de általában ha megveszed 500-ért akkor a piaci értéke lesz 700. Szal min egy 100-200e Eurót lehet velük keresni. Ezek csak az 59-60-as játékosok.
  • qvashy
    de kemény meccsem volt az előbb.. az Everton ellen játszottam és eléggé szoros meccs volt erre meg a 88. percbe olyan bombagólt vágtam be egy védővel hogy az hihetetlen....mellesleg 2.vagyok a tabellán a Readingel 15 ponttal....még most jön egy Wigan elleni meccs az szerintem könnyű lessz...utána egy Fulham elleni LigaKupa meccs...utána meg 2kemény meccs az Arsenal és a Manchester United ellen...
  • II Rocky II
    nah inkább mondj vmit...:) köszi.
  • qvashy
    van olyan a manager modeba hogy játékos feljődések ott van egy grafikon
    a jobb oldalon
  • John Cena
    én kb. 3-dik seasonomnál vok Manchesterrel olyan a csapat hogy mindent levédekezek Hátvédek: R.Ferdinand,J.Terry,Sergio Ramos,G.Neville Középpálya: C.ronaldo,J.Cole,P.Scholes,Beckham csatárok: W.Rooney és M.Owen (kispad: J O'shea,Rivaldo,Evra,stb.) JA rivaldot Szabadúszóként vettem meg:D
  • qvashy
  • ForzaInter
  • II Rocky II
    deh azt honnan tudom hogy mennyire tud felfejlődni egy játékos?
  • Atti12
    alap beállítás, 6 perc
  • Atti12
    védőnek Pique, 96 os lesz, középpályásnak Anderson (93), Lennon (93), csatárnak pedig dixon, bár őt még nem biztos hogy megtudod venni mert 17 évesen kezdett a tottenhamba, ő 94 es lesz.
  • qvashy
    6
  • jugen
    Hány perces félidőkkel?
  • II Rocky II
    gugli-vagy fifahungary,de sztem a faqban is ott van.:D
  • qvashy
    nem tudom mi van velem simán nyerek world classon !! amugy a patch-et honnan lehet leszedni???
  • II Rocky II
    hjah igy van ott.és a az összes probákból kell 2 ő megcsinálni teljesen.És akkor érhető el a legend szint.(én még nme probáltam,hoszu mire megcsin.2 probát illetve pecset meg nem teszek fel mert ugy nem lehet multizni.:D
  • qvashy
    van olyan a játékba hogy fifa 07 próbák (asszem igy van ott)
  • BIZ0906
    Mi ez a két próba?
  • II Rocky II
    két probát kell végmegcsinálnod és akkor van legend szint.addig nem fogod látni.Vagy pedig töltesz le legend pecset és ugyis ott lessz a beállításoknál.
  • BIZ0906
    Ez nem beállításnál van? Vagy ez a neten van vagy mivan?
  • qvashy
    jaja megvan :) thx
  • Randal
    Lentebb írtam olcsó, fiatal és jól fejlődő játékosk beszerzési módját:)
  • qvashy
    Hy all! Még új vagyok itt...
    Nah ma kezdtem el az Angol bajnokságot a Readingel World Class szinten..
    Első 2meccsem rosszul sikerült de a 3. jó lett, megvettem egy tehetséges és olcsó játékost és máris az első mérkőzésen 3 góllal mutatkozott be
    első 3 meccsem:
    West Ham 1:0 Reading
    Fulham 2:0 Reading
    Ptsmouth 0:3 Reading
    Ez a csatár jót tett a csapatnak, jah meg vettem egy védőt az Arsenaltól Clichy(vagy hogy irják)
    Van két játékos ajánlásom:
    Aaron Lennon(középpályás) 79-es össz de a futási sebessége 90alapból szerintem megéri megvenni
    a másik
    Park Chu Young 79es össz de jól fejlődik és könnyű vele gól rúgni
    nah egyenlőre ennyi... Ha tudtok olcsó, jól fejlődő játékost ajánlani akkor irjatok... előre is kössz
  • Dexantreal
    Szarok én az átigazolási időszakra. Eladtam az egyi kvédőt, nem tudom már kit a Manchaster Cityben és Chivut meg még valakit próbáltam csábítani sikertelenül, de egy fiatal, 23 éves norvég csatárt megvettem pár 100 000 dolcsiért egy évre és megmaradt Samaras, meg Vassel, a két alap csatár. Viszont csak egyikük van a pályán, mert korábban még leigazoltam az ifiakadémiáról Close-t, aki nagyon tehetségesnek tűnik és termeli a gólokat. Liga Kupa döntőn pl. kettőt vágott a Fulhamnek és adott egy gólpaszt Vasselnek, így nyerte meg a Manchaster City a Liga kupát.
    Jahh és átigazolási időszakban felnyomtam maxra a tárgyalót és a védő eladásából keletkezett összegből a stadiont fejlesztettem nyolcadik szintre, így a Liga kupa döntőn töltéskor és meccs játszásakor is fasza stadion fogadott. Ez most véletlen, a döntő miatt, vagy tényleg szebb stadiont rak be a géjm, ha fejlesztem? :S
  • ForzaInter
    szerezd meg
  • BIZ0906
    A fifában van legend mod? ha van hol találom?
  • Count Adyn
    Én béna vagyok, most bátorkodtam fel magam WC-ra:D
  • II Rocky II
    legneddel hogy állsz?
  • BIZ0906
    Jóvanna mert én szinte bárkit elverek de a netesek ellen már azért akad ellenfél
  • ForzaInter
    nekem labdabirtoklás 60% fölött szokot lenni:)
  • II Rocky II
    nem látod hogy elverte??????csak a chelseatől kapott ki. :)
  • BIZ0906
    World Class szinten nem vered meg a gépet?
  • Randal
    Sose értettem ezt a labdabirtoklás dolgot. Hogy az istenbe lehet ezt növelni. Ha túl sokáig tartom magamnál a labdát a gép úgyis elveszi egyszer, cselezni meg nem tudok úgy mint az. Idegesítő amikor próbálod elvenni a labdát ő meg vagy félórát cseez...amit persze te nem tudsz megtenni:(
  • Count Adyn
    Nah kipróbálta World Class szintet:D Chelsea elpicsázott 3-2 re, bár egy nagy ziccert kihagytam a végén. De a következő meccset már behuztam:)
  • ForzaInter
    Messzi még a word class akkor
  • ForzaInter
    én Inter-el Lazio-t vertem 11-0-ra még régen.
  • vmvr
    nem szokásom újrajátszani meccsket. a fifában szvsz a WC szint iszonyú primitív és gyenge, nem kell nagy pléjának lenni, hogy nyerj.

#14489: ez még jó régi, régebben fifáztam sokat, mikor kiadták. akkor tényleg kockultam, és nagyon jól is ment, amint látod:). azóta nem fifázok, csak az sg bajnokság keretein belül, habár most a hsp miatt megint többet játszom.
  • Count Adyn
    Igazából ez Messi miatt van, mert csukott szemmel félálomba is berug minden labdát amit kap:DD
  • Atti12
    nekem world classon 16-2 a rekordom valami noname csapat ellen Sztem ez egy ideig nem is lesz több.