36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• oliverb
    hellotok lenne eegy nagy kérdésem és remélem tudtok benne segiteni, még pedig az lenne a bajom h tudjátok vannak ezek az animált helyzetek h amikor kapus kirugás van, vagy amikor a birotol lapot kapok nah ezeket a részeket eddig simán lejátszotta a játék de ma volt egy formázás a gépemen, és felraktam a játékot meg pár kodeket gondolván h megoldhatja a problémám, de nem sajnos és az lenne a kérésem h áruljátok el h hogy tudnám én ezt megoldani h lássam ezeket a jeleneteket, mert ugye ugy nehéz h a kapus kirugásnál szürke a monitorom és nem tom hova lövöm a labdát és amikor visszavált normál nézetbe akkor már látom h az ellenfélnél. :S
  • mo rémálma
    én direkt ip-vel átszom
  • mo rémálma
    valaki nem jön multizni?
  • ForzaInter
    asszem nem lehet:(
  • qvashy
    ez tényleg jó üzlet volt !!! Van egy kérdésem: Ha átigazolásnál veszek játékost és kiváncsi vagyok rá hogy mennyit fejlődik, azt hol lehet megnézni mielött megveszem? vagy nem lehet?
  • ForzaInter
    mijó üzletet csináltam, megvettem Chivu-t lokiba szabaduszóként eladtam 6 milláért, fejlesztettem legalább személyzetett, meg még megvettem Anderson-t is aki potoban nyomja ős is szabaduszó volt 89-es most, majd téli átigba megyő is el, vezsk helyette 70-es tehetségeket akik fel fejlődnek meg fejlsztek inkább:) kapok érta kemény 30 millát:D télen, abbóle gy csapat nagy tehetésgeket veszek szabaduszók közül, most is találtam egy szerb 19 éves középhátvédet 73-as lesz avgy 80-van vhánya ső isjólesz, Dzsudzsak már 75-ös ő 90-es lesz 2 idény mulva, Stojkov 80-as ő meg 85-ös lesz jövőre, egyedül védelembe kell még 1 ember, meg kp-ra egy osz csá:D
  • Dexantreal
    Lol, én is ezt mondom ,nekem is volt a Stoke ellen asszem ilyen kétszer, 18-ostól alig egy-két centire megadja, lap az semmi, pedig hátulról tette, de 16-oson belűl áá, uuuggyan mé is adná meg?
    Fákk.
  • Neoncsoves
    na a f...om tele van... számítógép csal persze megint! Ezt figy: 1 meccsen 10x rugtak fel az ellenfél 16osán belül és 1szer SEM adta meg a bíró a szabadrugást. Ha én meg éppen hogy hozzáérek a drágalátos géphez osztja a piroslapokat. na meg félpályáról szabadrugás há' persze h berugja a gép , de ugy hogy a kapusom másfele ugrik... na asszem elég volt a Fifából mára :@
  • Atti12
    Nos kezdtem egy új Menedzsert a Nott. Forest-al. Angol 1. osztály :). egész jó kis csapat, csak nincs pénzük :S. 800 000 fontjuk volt kezdésnek.
    Mindenesetre eddig egész jól megy.
  • Dexantreal
    "Csdodálatos a nézők hozzáállása a mérkőzésen. De mi történt a játékosokkal?" kérdi meccs közben Hajdú B.
    "Megmondom én mi történt velük Pisti. Barna a nadrág. Ha érted." Faragó R.
    .
    Nagyot röhögtem ezen a kis párbeszéden. Amúgy ezt épp most mondták, mikor vezetek 1-0-ra a Stoke ellen a Manchaster Cityvel és a Stoke van hazai pályán.
    Jól nyomják, remélem benne lesznek a 08-ban.
    "Hát ez a fiú se lesz már többé az állat védők kedvence. Kipörkölte a pókot a felső sarokból." Faragó R. egy jobb felsőbe rúgott gól után.
    Hírtelen akartam írni mégegyet, de nem tudom, asszem elfelejtettem, vagy pedig ezt akartam írni :S:
    "Hát ez a felűlre ment. A stadion felső sarkára." Hajdú B. egy fölé lőtt lövés utá. Bár ez nem pontosan így van, de valahogy így.
    Jahh és lol, van egy F-1-es mondatuk is.
    Esős meccsen valami olyasmit szól Hajdú B., hogy ideje elővenni a nemtom milyen kereket. Erre már fullra nem emlékszem :S.
  • hunbasser
    hmm,lehet,h a Grimsbynél is ezt kéne csinálnom :)

csak az a baj,h akkor fél évig meg megszorító intézkedéseket kell bevezetni :S meg vagy 10 játékost el kell adnom,h tudjam fizetni majd a fizetését a szerencsétlennek.báár,most így belegondoltam,h mennyi hasznom szokott lenni hazai meccseken,lehet,h most gyűjtök vmi jó pléyára,aztán fél év múlva meg túladok rajta.ha szerencsém van,akkor milliós lesz az árrés :P
  • Dexantreal
    Hja.....arra én meg má nem emlékszem, lol. Gondolom, amikor warezra felekrült a géjm :P.
  • Gabor12070
    Kössz, hogy szóltál.
    Bár szerintem többen tisztességesen akarnak pénzhez jutni megdolgozni azért.
  • Count Adyn
    Ha igazán könnyen akartok pénzt szerezni, akkor meg a menedzser mód inditása előtt rakjátok tele a csapatot amivel lenni akartok pár sztárral, aztán egyből eladva azokat lesz pénz:D
  • John Cena
    oks nem árt szólni:)
  • jedimarsi
    Szerintem ezt mindneki tudja de azért kössz az ötletet. Nekem egyszer a Real-nal Kalou-t rakták ki szabadúszóba a Chelsea-től amikor a legjobb és legtöbbet ér felvettem és eladtam és bekaszíroztam 78 millát amiből vettem kb 5-6 fiatal tehetséget!! szóval tényleg megéri!!
  • John Cena
    ha meg nem megy az eladás akkor adjátok kölcsönbe és késöbb adod el megéri!
  • John Cena
    HA könnyen akartok pénzt szerezni akkor a Szabad úszókat vegyétek meg és adjátok el nekem manchesterrel 8-10 millát így összeszedtem!
  • II Rocky II
    nah midnegy.amugy azt kérdeztem hogy mikor kezdted,nem pedig hogy hol jársz.érted?miikkor kezdted el a menedzser módot.én.2007.06-23 :)
  • Neoncsoves
    sikerült, újra fel kellett raknom az isot :)
  • Neoncsoves
    és próbáltam azt is ami a faqban van...
  • Neoncsoves
    hali emberek! úgy döntöttem újra elkezdek játszani, de van 1 gond:
    Még régen letöltöttem a Fifa 07 - Reloaded-et kiírtam lemezre, most felmásoltam az iso-t bemountoltam, stb stb, telepíteném, és amikor a License Agreement-hez érek nagy üresség nagy semmi... rámegyek h YES erre meg kiírja h a legfrissebb DirectX-el lehet csak feltelepíteni... az a gáz h nekem a 2007 áprilisi DX van meg, szal nem tom mi a baja -.- aki tud az help please!
  • Dexantreal
    Sztem má írtam többször is a dátumot. 2013.04.27-nél járok. szal nem sok van hátra az idényből.
  • Atti12

Hopp kössz :D erre szokták azt mondani hogy egyszerü de nagyszerü :)
  • II Rocky II
    akkor ne szoljak??de hiszen csak kérdezel. :)( smilet figyled) :D
    mértne?csak ugy érdekességből,de jolvan akor is joo ha vége lssz.amugy még talán 8 meccsed van akor hátra a bajnokságból?Jah egy kérdés.: m ikor kezdted el a módot,ugy dátumot ha kaphatunk,köszi.nah de mára jóéjt.
  • Dexantreal
    Lol, akko ne szóljá :D, honnan tudjam, hogy mit akarsz :P.
    Egyébként meg képek azé nicnsenek a statról, mert még nem ért végett a bajnokság. Majd, ha véget ért, akkor, de addig minek?
  • II Rocky II
    te megbolondultál??? éncsak szépen kérdeztem hogy mien szinten nyomod.profin meg jo az hogy veretlen vagy...sőt.D de nem tom honnan vetted hogy fikáztalak volna,mert semmi arra utalot nem tettem...de bazzeg akkor nem szoolok neked semmit.LOL
  • Dexantreal
    Profin és, akko? Ha nem tetszik, maradjál scendben a sarokban, nem kértem a véleményed. Úgy játszom, ahogy nekem jólesik, a többiek fikázását meg leszarom és kész :P.
    No comment.
  • II Rocky II
    veretlen???félprofin ugye?most adjál már képet,vagy még nem lehet akkor?mikor kapunk képet?kb mikor tolod le aaz évet?:Dsok sikert.:)én még a Juveval vok otthon veretlen.:)Idegenben meg nyeretlen,vagy tán egy mecset nyertem a 6 ból.:S
  • Dexantreal
    Nah, sínen vagyok a Manchaster Cityvel!
    2013.április. 27-nél járok, én meg azt hittem, mindjárt vége a Futball Liga bajnokságnak, vagy, hogy írják.
    Már néhányan a 40-dik mérkőzésüket is lenyomták, én csak a 38-dikat, nah és találjátok ki, ki az első? :P Én, vagyis Manchaster City 100 ponttal asszem, vagy picivel többel és veretlenül!!!!
    Nah, de majd, ha vége a bajnokságnak, beteszem a statot.
    Hovatovább most má anyagi gondjai sincsenek a csapatnak és nem is lohol mögötte a pénz hiány, mivel, mint említettem korábban, a stadiont fejlesztettem 8-dik szintre és most meccsenként + 700 000 jön, vagy nem tudom mennyi :S.
    Szal király minden! Jahh és a játékosok is alig-alig fáradnak, csapat morál 47.
  • hunbasser
    vedd össze a méretét,olyan 200 körül legyen a szélessége,és a mentésnél optimalizáld a 3-mas fokozattal.egyébként 150 frame felett már próbálkozni sem nagyon érdemes :\
  • qvashy
    sikerült egyet csinálnom de 10mega
  • qvashy
    kösz!!
  • hunbasser
    tessék
  • qvashy
    hol lehet leszedni ezt--->JASC Animation Shop 3??
    mert ami faqba van onnan nem tudom letölteni
  • Dexantreal
    Jó lett a banner, grat! Nekem tetszik!
  • hunbasser
    gyorsban összedobtam egy bannert,most csináltam meg image mappel a linkeket,nem lett vmi jó banner,de megteszi.aki tud jobbat,nyugodtan csinálhat :)
  • Atti12
    minél előbb.
  • ForzaInter
    Del Pierot eladni a Juve-ból
  • II Rocky II
    köszi....megnéztem Del Pierot és neki 87,86,85,84 van irva.vagyis 4 év múlva gyengébb lessz????(öregeszik és azért?)Bozsinov meg 83 ról 94 re megy fel a 4 év alatt.akkor jot nézek ezekszernt....vagyis pierot adjam el ugye?:D