36657
-
Gabor12070 #14614 Én most a Chelseabe megvettem Robinhot és C. Ronaldot, viszont eladtam Shevchenkot és még Ballackot is kitettem az eladási listára, de még nem jelentkezett rá senki! Robinho jól kezdett hiszen az első meccsén máris 2 gólt szerzett. A Community Shield kupa (nemtudom jól írtam-e) viszonylag jól sikerült, mert nem volt veszélyben a győzelmem végülis 3:1-re diadalmaskodtam! Gólszerzők: Kalou(2), Lampard!! A másik oldalon csak Finnan tudott a gólokra válaszolni, de semmit nem ért! Most lassan vége az átigazolási időszaknak, de a célom, hogy januárba minél több fiatal tehetséget tudjak szerződtetni és, hogy 4-5 év múlva a csapatom majdnem minden tagja 90TP fölött legyen!! Halkan megjegyzem, hogy a következő szezonra a csapat majdnem fele 90 fölött lesz! :) -
#14613 Vass Ádám 97-es? wow :D -
janek91 #14612 Hali!
Én Lothar Matthaus néven a Dortmunddal vagyok a 2011/2012-es szezonban.
Az első szezonomban kicsit erősítettem fiatalokkal( Németh, Vass, Balogh Béla,Hrepka) és sikerült 4. helyet elcsípnem ami UEFA kupás hely.
A kapusom Weidenfeller volt de télen megvettem Didát 16 milláért aki aztán hibát hibára halmozott (hasa alatt becsúszó labda, rossz helyre kidobás) xal kénytelen voltam volta eladni 6 milláért a Feyenoordnak...
A következő szezonban vettem Nakamurát a celticből, a vége 3. hely BL kvali.
Itt egészen a 1/4 döntőig jutottam (Milan ellen 1-1,1-1 ti:3-4) A bajnokság simán megvolt 13 pont előnnyel és másodszor is megnyertem a kupát (az elsőt az első szezonomban nyertem). Itt úgy éreztem mindent elértem, xal eladtam Némethet 35milláért a Lyonnak, Hrepkát 15 milláért a HSV-nek és elmentem a Rangershez.( azóta Németh 50 milláért a Milanhoz, Hrepka 45 ért a Bayernhez igazolt)
Skóciában kupagyőzelem bajnokság BL elődöntő volt a mérlegem mégis visszamentem a BVB-hez.
Nem indultunk nemzetközi kupában így csak a bajnokságot és a kupát tudtam megnyerni...
A mostani csapatom:
Roman WEIDENFELLER 83
Béla BALOGH 80
Christoph METZELDER 90
Jorge ANDRADE 79
Marcell JANSEN 81
Ádám VASS 97
Nuri SAHIN 93
Marc-André KRUSKA 88
Lee CHUN-SOO 82
Ivan KLASNIC 82
Alex FREI 79 -
Gabor12070 #14611 Haverom mesélte, hogy régebben már a 7-8. szezonba volt a Lyonnal, de minden játékosa 90 fölött volt, és kijött neki egy olyan srác aki 16 éves, valami Clutier a neve és 89-es volt.
Hát mondom ez nem semmi. Csak nemtudta leigazolni, mert a csapat ahol játszott kevés játékossal rendelkezett! -
#14610 Én ilyenekkel nem szórakozom:)
Az összbevétel jó 3/4-ét a játékosok viszik el. Fiatal játékost egyet-kettőt tartotam meg. Vagy eladom jövő szezon kezdetekor vagy megvárom hogy mi lesz belőle. A többit folyamatosan adom elfele. Igaz legtöbbje az ellenfélnél köt ki. De hol érdekel:) -
#14609 ha fejleszted a tehetségkutatót,akkor nyilván jobb tehetségeket talál :D
a stadionokról nem tudom,h százalékosan emelkedik-e a bevétel,vagy fix pénz van.
engem az idegesít,h nem jöttek év végén új szponzorok,és sztem nem is fognak jönni...pedig feljebb ugrottam egy szezont.tehát ebből az következik,h a PL-ben is szaros 50-es,60-as pléyákkal kell majd küzdenem,h ne bukjak akkorát idegenben.bár,ha felfejleszteném a stadion igazgatót vmi brutáljóra(mondjuk 10-esre -.-),akkor otthon a többszörösét is visszahoznám az idegenben elveszített pénznek.persze itt most 70-es,80-as overallú pléyákra gondoltam az előbb. -
#14608 Nottingham Forrest -
#14607 Nem tudja valaki hogy az adott szintű stadionok mennyi lóvét adnak? Asszem nekem a 4-es szintű oylan 4 milla euró közöttit fizetett, az 5-ös szintű most olyan 6,5 körüli. Százalékarányosan nő a cucc vagy adott összeggel?
A csapatom mostmár 2 helyett 3 csillagos lett, megint minden győztes, de megint csak oylan elvárások vannak, hogy végezzek a tabella elején meg hosszabítsak egy játékossal szerződést.
Maximum a szponzoroknál egészül ki EFA helyezési jutalommal.
Könyörgöm, hány évadot kell még lejátszanom, hogy ne 55e euró legyen a fizetés és komolyabb elvárások legyenek? vagy váltsak szintet mondjuk world classra?
Mégvalami ha fejlesztem a tehetségkutatót, akkor mennyivel jobb tehetségeket találok?
Most asszem 5-ös volt és így szereztem olyan játékosokat akiknek mind a futás, állókép, gyorsulása 80 körüli volt. Az overálljuk mondjuk 59-62 környéki. -
#14606 jaja, én most játszottam Arsenal elleni liga kupa negyeddöntőt. Ráadásul idegen pályán :D. Hát elég brutális volt . Ugy kezdődött az egész hogy Commonsal egy jó 30-35 méterröl gyönyörü szabadrugás gól :). Aztán Henry Góljával kiegyenlítettek, utána pedig átvették a vezetést. Végig a meccsen hajtottam mint a meszes, de nem ment a gól lövés. Aztán amikor azt hittem minden veszve van, 90. percbe Holt góljával kiegyenlítettem :D. Jött a hosszabbítás. Első részében löttünk mind a ketten 1 gólt, így 3-3 volt az állás. Aztán második részben nem történt semmi, egészen a 120. percig. Ott ismét Holt volt a király :D. gyönyörü bomba góllal 4-3 ra megnyertem a meccset, talán ez volt a fifás pályafutásom alatt (ami nem 1-2 év) a legizgalmasabb meccsem :). Természetesen minden játékosom 10-15-öt fejlődött. :D Várom az elődöntőt -
#14605 Hát akkor sztem is csak windows újratelepítés lesz ebből mert awindows 2000-res dolgot megcsináltam megint és semmi!Egyébként mitől forulnhatnak elő ilyen hibák ,vagy mi hozhatja őket elő?(csak hogy ne kövessem el megint)
És köszönet mindenkinek aki írt!! -
Gabor12070 #14604 Nekem nemrég volt ilyen problémám, pedig fent volt a DirektX9!
Én azt csináltam, hogy havertól kértem el a Fifaját és föltettem. Nekem úgy sikerült.
Azt hozzáteszem, hogy már a saját DVD-mel indítom el a játékot, ami egykor a telepítésnél csődöt mondott! -
#14603 Ez sajna nálam is előfordult és nem tudom hogy miért.:(
Próbálj meg szerezni egy directx eltávolítót és próbálkozz utánna.
Nekem sajna nem volt, így csak a gép újratelepítésével oldódott meg a probléma. -
#14602 Igen, nagy múltú, szép mezü kis társaság, ezért kezdtem velük. Jó nagy kihívás őket újra visszavazetni európa trónjára. -
#14601 Akkor elb*sztad mert nálam is ezt csinálta mint nálad és evvel oldottam meg amit kimásoltam a Faq-ból. -
#14600 Igen próbáltam!De nem csinál semmit ugye mert frissebb van fennt!Méa windows 2000-res dolgot is próbáltam akkor meg nem jön be semmi!Ezt a directx-es dolgot azután írja ki mikor megkérdezi hogy elfogadom-e a licence-t!Viszont az is gyanús hogy eddig ott volt szöveg most viszont ahol a licence szerződés szövegének kellenne lennie csak nagy üresség!! -
#14599 FAQ:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék telepítője azt írja,hogy nem megfelelő a Direct x-em.Mi erre a medoldás? -
1.lehet,hogy nem a legújabb dirext x van fenn(9.0c)
2. Ez esetben a csinálj egy parancsikont az autorun.exe-nek,és állítsd be a kompatibilitását(jobb klikk,Tulajdonságok,Kompatibilitás,Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban->pipa,Windows 2000) win 2000-re,és úgy telepítsd a játékot. -
#14598 próbáltad azt ami a fifa lemezen van? -
#14597 Az volt fennt!Eddig mindig az volt fennt ami a windows lemezen volt rajta!eddig soha nem volt vele baj!CSak mikor ezt kiíra azután raktam fel az újat de s.arik rá:)!ilyenkor mit lehet tenni??? -
#14596 csináld ugy ahogy előtte.azt adirectxet tedd fel és kész.:Dmást én nemtok. -
#14595 Hali !
Szóval olyan problémám van hogy fel akartam rakni a fifa 07-et ismét mert ki akartam próbálni az új patcheket meg cuccokat!Csakhogy ebbe az üzenetbe botlok :
Sp2 winwows-om van és ment is rajta a játék már párszor!most pedig ez van!leszedtem neki a legfrisebb júniusi directx-t,de persze őt ez nem izgatja:)Szóval mi lehet a gond?mit tehetek hogy újra élvezhessem a fifa-t?Éget a fifa láz megint:)))
Ami a F.A.Q.-ban próbáltam!
Előre is köszi -
Dexantreal #14594 Fejleszd az orvosi személyzetet maxra, ahogy Hunbasser is mondta nekem. -
#14593 szasztok.
nincs arra v.mi trükk hogyha az embereim elfáradtak akkor ha visszatöltöm a játékot maxra ugrik a "kitartásuk"?? -
#14592 én még nem tapasztaltam olyat,h ha fejlesztem a stadionigazgatót,akkor változik a stadion,szóval 1-2 fokozatot sztem simán javíthatsz -
#14591 pénzaz van:D stadiont nem akarok cserélni:D -
#14590 Lentebb írtam egy jó pénzszezési módszert, de azért mégegyszer.
Ha a tehetségkutatód legalább 4-es akkor küld ki keresgélni. Jobb esetben a játékoskat meg tudod venni oylan 200e euro körül és kb. a duplájáért eladni.
Én most így min 3 misit szedtem össze plusz még pár játékost meg is tartottam. -
#14589 nekem kevés a bevételem mert kicsi nagyon a stadion, de annyira sajnálnám lecserélni a Loki stadiont jó látni hogy megvan csinva:D de így meg kevés a bevétel, lenne pénz nagyobbra amugy. -
#14588 grat! :) Te is Nottinghammal nyomulsz? :D -
#14587 Tegnap megvertem a Community Shield-ért 2-1-re a Chelsea-t a kis Darlingtonommal (immár a Championship-ben indulunk tegnap óta:)), csakhogy a meccs után úgy vette, mintha kikaptam volna, esett a szurkolói támogatás, csalódott levelek... Ez elég nag hiba a programban, vagy a klubbom főnökeit lefizették?:) -
#14586 grat,csak így tovább! :) -
#14585 Írok egy kis élményt én is, elvégre ilyenekért érdemes evvel játszani. World class szint. Tegnap befejeztük a 2013-mas idényt a Nottinghammel. Ez volt az első idény a 3 éves (3 BL, 2 bajnoki, 3 kupa) olasz kitérő után. Kiélezett csatában, az utolsó fordulóban első lett a csapat és feljutott a premier ligába. A nagyon vészes anyagi helyzet is megoldódni látszik, igaz, miután valamennyi jobb játékost eladtam, s jöttek a fiatalok, így nehéz lesz a PL 40-50-es játékosokkal. (Jó volna most az átigazolási időszakban pár épkézláb szabadúszó erősítésnek.) A bajnoki cím után meg következett a Chelsea elleni FA-kupa döntő, ahova érthetően nem sok téttel futottak ki a játékosaink. Erre az idénybeli legszebb játékkal 3:0-ra elhódítottuk a kupát. Szuper szezonbefejezés! -
#14584 alapból tudsz mindenhova, aztán már csak ha eléred azt a szintet. -
#14583 Akkor lehet hogy valamelyik beállítás változtathatja.
Csillagokat meg akkor úgy kapok hogy minél jobb játékosaim vannak? Egyéb követelmény nincs?
A menedzserszint a választható csapatokon kívül befolyásol valamit? Pl. jobb fizetési szerződés, jobb csapatmorál stb. stb. -
#14582 Dzsudzsak beszteszt -
#14581 70es ^^ de jól nyomja ^^, a kedvenc pléjám :) a Real Madridba fog tökéletesen beleilleni ^^ott gólkirály lesz ^^ -
#14580 látod,h egyeseknél ez nem így van.
és sztem az ea fejlesztői is alapból úgy csinálták meg,h ne akárhová lehessen menni -
#14579 Nem hinném.
Alapból le tudsz szerződni bárhova. -
#14578 Fleetwood :DDDDdddddddd
most nálad hanyas overallja van?
amúgy elég bugos lehet az én fifám,én már az elején el tudtam menni bárhová,Real Madriddal is kezdtem,és bármikor el is tudnék menni oda megint -
#14577 rég írtam ide szal most itt az ideje :):
Menedszer mód:
-Elmentem a herefordtól miután megynertem velük majdnem mindent (kivétel a Bl-t...mer ott még nem indulhattunk =()
-A juventushoz szerződtem le...mivel a Real Madrid még nem ajánlotta fel h menjek oda (6os szintű menedzser lettem még csak a Herefordnál).
-A Herefordtól leigazoltam Fleetwood-ot :), a Man Utd.tól ingyen átjött C.Roni, a védelembe is igazoltam 1 játéksot + a középpályára még 1őt (anonímus játékosok de jók :))
-Első meccsemen rögtön 0-0át jáccottam :D, de azóta szárnyal a csapat...minden meccset simán nyerünk (Legenden jáccok).
a bajnokság állása
A célom, hogy minden kupát megyerjünk amit lehet és jövőre elmehessek a Real Madridhoz ^^.(oda is vinni fogom magammal Fleetwood-ot:D) -
#14576 Próbáld letörölni a videokodekkeket amiket felraktál, szerintem az megoldja.
-
#14575 Még nem találkoztam evvel.
Videokártyát nem cseréltél? Ha nem, akkor javasolnám ugyanazon driver visszarakását, amivel már jól működött, vagy tán a legújabbal is menni fog. Meg a fifához szükséges directx se árt, bár ha jól tévedek azt telepítésnél úgyis feltetted, ugye? Videokodekeknek szerintem semmi közük a fifa működéséhez.