36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• A tumi
    Így már érthető.
    :)))
  • Randal
    What the Fuck rövidítése:)
    Az értetlenséggel egyenlő. Legalábbis nálam:)
  • A tumi
    WTF??
    Nem értem,mi ez?
  • Randal
    Nehogy azt hidd. Érdekesen tud játszani a gép ám!
    Én Liverpoollal is nyomtatm és ott is keményen meg kellett szenvedni.
    Érdekes volt hogy havrom Angliával nyomult én meg Kínával bajnokságban egymás ellen és mindig kivertem, sima meccsen meg mindig ő nyert. WTF?
  • A tumi
    A 07-el nyomom.
    Brazil Santa Cruz csapattal.
    Már a 2. évadomat csinálom.
    Az első évadban a tabella élépn végeztem,tehát most vár rám a kupa és a BL is.
    Kiváncsi vagyok kiket sorsol a BL-be a gép ellenfélnek.
    Megállíthatatlan vagyok.:))
    Azért csinálom kis csapattal mert ebben legalább van kihívás.
    Egy Reallal,vagy egy Barcaval ez sétagalopp lenne...na de egy Santa Cruz-al.
  • Duby
    Simán! Tysonéknak senki sem ellenfél!

Hasonlóan fejlődnek nálam is. Épp most sikerült a stadionigazgatót 6osra fejlesztenem, több azt hiszem nem lesz, mert az már 15 milla. Ha eladnám az egész csapatot, se jönne be annyi .
    Egyébként azt figyeltem meg így a pl-ban, hogy a nagy csapatok többnyire nem akarnak megszakadni a kis Nottingham ellen, jönnek is a meglepetések (pl. Stamford Bridge-en 2:0 ), ám a tabella hátsó részében szereplők ellen (Rovers, Everton, Shampton, Pompy...) vért izzadunk az 1 pontért is, hajtanak, mint barom.
  • Randal
    Hát ez az!
    okés, a játékosaim nagy része 92-98-as születésű. Átlaguk 59-70 között mozog, a tulajdonságaikkal együtt. Kivéve a Futási sebességet, gyorsulást, állóképességet, ugyanis mindnek 80 ill. afelett van. A 2 főcsatárt kivéve, azok meg már lassan öregek.
    Egyébként már nemtom hány BL trófeám van, meg az összes többi kupát sorra nyertem. Szóval kicsit gáz, hogy ilyen szutyok. Jó, ne legyen olyan szponzoro mint a Madridnak (meccsenként 800e euró), de azért legalább egy 100-300 közötti fizetés jól jönne, plusszokkal együtt. Nem ilyen kis fika 45e euró/meccs.
  • Atti12
    Nott Forest msot nálam 2 és fél csillagos, Inter ellen fogok Efa meccset játszani :D. Legyalázom őket XD
  • kas123
    ömm 6 év alatt csak 1 csillagot javultál? :O az nem vmi sok...
    am 2 csillagos csapattól h lehetne elvárni az EFA-s helyezést?
  • jedimarsi
    Ja ja Halla Madrid!!!
  • Randal
    Az nem az övé, hanem az arezzo csapaté, ő Real MAdridos:)

Egyébként ez a FIFA elég egy érthetetlen játék.
    2015-ben járok, 2 idényt kivéve mindet egy csapatnál az Arezzonál játszottam és most kezd el ilyeneket követelni, hogy EFA helyezés:(
    Ráadásul a szponzorok se fizetnek 45-50e Eurónál többet és a többi díj is nevetséges.
    Sikerült a 2 csillagos csapatot 3 csillagossá tennem, de ilyen fizetések mellet hogyan tovább? Nevetséges.
  • jugen
    rengeteg középpályásod van, hallod e:)
  • jedimarsi
    Rajtuk kívül még Fernando Torres-el Figo-val és Ibrahimovic-al lehet skilles cseleket benyomni ugyan úgy mint a lentebb írt háromnál ugyan azzal a kombinációval!
  • mikiking
    Cső all : vki nem tudná leirni nekem a skilles játékosokat a 07-ben ? Ronaldinho,C.Ronadldo,Robinho-t tudom , előre is köce,már kerestem de nem talizom.
  • Randal
    Köszi!
    Úgy látom nemigen vannak eleresztve jó játékosokkal. Azt hittem hogy olyan 60-70-es átlagúak, de ezek szerint nem.
  • jedimarsi
    Azér a 15. éves söprögető odavágJó mondjuk nem egy Real Madrid az Arezzo de akkor is a nagyok között játszani 15 évesen az nem semmi!!!
  • jedimarsi
    A méretezésért bocs ezek az első képek amiket fórumba rakok fel!
  • jedimarsi
    2017. Szeptember 10.

• Randal
    Hali!

Látopm még nem húztál el oylan nagyon az évek számával:)
    Ha tudod benyomnál nekem egy csapatlistát az Arezzótól, kíváncsi vagyok rá.
    Meg más is nyomhat aki mondjuk nem ott játszik, de olan 2015 környékén van:)
    Legalább látnám kiket kellene bevásárolnom.
  • Gabor12070
    Szép!
  • II Rocky II
    Ime a képek az első szezonombol.:)
    Bajnokság állása 1
    bajnokság 2
    bajnokság 3
    góllövőlista
    gólpasszok
    utolsó hazai meccs:) csak azért hogy lássátok valoban egész évben minden meccset megnyertem hazai pályán.Nos nekem ez nagy eredmény,igaz másnak nemnagy vmi.:)Amugy world class és 2*4 perces félidővel nyomom.
    hazai pálya mérlege
    vendégként a mérleg
    Játékos statisztika 1
    Játékos statisztika 2
    Játékos statisztika 3
  • II Rocky II
    Nos vége lett az első évnek a Juventussal.Első lettem.Hazai pályán minden meccset megnyertem.Jött a kövi év.Első meccsen elbuktam a szuperkupát a Milan ellen mérkőzésen(2-1).Jött a bajnoki első ford. 4-1 re kiütöttem a Torinot.(Trezeguet (2),Chiellini(2, egyébként védő).Jött a második fordulo a Milan ellen.Nos visszavágtam nekik.Igaz Gilardino révén vezetést szereztek a 12.percben,de Trezeguet a 42.ben egyenliteni tudott.Majd a második félidőben két szögletrúgásból megszületett a 3-1 es végeeredmény.Szögletnél Bojinov majd középre és Boumsong befejelte mindkét gólt.Igy sikeresen visszavágtam a szuperkupában elszenvedett vereségért.Mos meg mérgelődök kicsit hogy hosszabbitani akarok Del Pieroval,Trezeguettal..stb és visszautasitanak.Nah képet meg hamarosan rakok az első évem végeredményéből.:)
  • ForzaInter
    bazz ennél szánalmasabb kérésed nincs? azthittem már az ilyen gyökerek máér elhuztak az sg-ről.
  • bpnorbi
    Sziasztok van valaki aki tud széria kódot online játék miatt ha van valaki az írjon [email protected] előre s köszi
  • hunbasser
    idézet a FAQ-ból,a lényeg ki van emelve

"-Akkor nem is játszhatok a neten? - De.Úgy játszhatsz,ha megbeszéled valakivel.
    Lehet helyi hálózaton(Network) vagy közvetlen IP-n(Direct IP).
    A helyi hálózat(vagy LAN) az,amikor közvetlenül kapcsolódik több számítógép egy szerverhez.LAN-t lehet létrehozni routerrel,switchel,hubbal,az a lényeg,hogy a gépek látják egymást,és tudnak egymással kommunikálni.A játékban ez úgy valósul meg,hogy Játékmódok(Game modes)->Többszemélyes(Multiplayer),és az egyik fél az Indítás gombra kattint,és vár.A másik játékos ha megérkezik ugyanide,látni fogja,hogy lehet kapcsolódni,egyszer rákattint a játékosra(ezzel kijelöli) és Kapcsolódás gomb.
    Direct IP-n keresztül úgy lehet játszani,hogy van a Gazda(aki hostol),és van,aki csatlakozik hozzá(joinol).A gazda ip címét és nevét beírja a csatlakozó fél,és Kapcsolódás(Connect) gomb.Az ip címet az alábbi módon lehet megtekinteni:XP esetén,Start menü->Futtatás-beírod:cmd->itt beírod:ipconfig.Itt kiírja az ip címet.
    Ha 192.168-al keződik,akkor egy helyi hálózatnak a része vagy,ilyenkor portforwardolni kell,azaz portot átirányítani.A FIFA 07 valószínüleg ugyanazt a portot használja,amit a FIFA 06 is.A FIFA 06 portforwardolásáról bővebben itt.
    A másik megoldás a Hamachival való játék. A Hamachit innen töltheted le.
    Feltelepíted,elindítod,találsz a bal alsó sarokban egy gombot(Power on),klikk rá.Utána egy Hamachi azonosítót akar csináltatni veled,írd be a használni kívánt nickneved és Create.
    Aztán bejön egy ablak,itt Master Passwordot hozhatsz létre,ez nem kötelező.
    Jobb oldalt van 2 gomb:a bal oldalt lévővel hálózatokhoz csatlakozhat,vagy hálózatot hozhatsz létre.A jobb oldalt lévővel pedig beállíthatod a Hamachit.
    Létrehozol egy hálózatot,beírod a nevét,a jelszavat(amit másnak is meg kell adnod),másnak szólsz,hogy csatlakozzon a hálózatodhoz,és máris játszhattok a FIFÁval hálózaton,ugyanis a Hamachi virtuális helyi hálózatot hoz létre.Direct IP-n is tudtok játszani,akkor viszont a gazda hamachis ip-re kell majd csatlakozni a játékban. Ha a Hamachiban az egyik illető mellett sárga pötty van,az azt jelenti,hogy passzív,ez azért van,mert a tűzfal blokkolja a kapcsolatot.
    Vagy ki kell kapcsolni a tűzfalat,vagy engedélyeztetni kell itt a Hamachit, vagy a Hamachiban->Preferences->System és Magic option->pipa.

A TŰZFALAT ÉRDEMES KIKAPCSOLNI MULTIPLAYERNÉL,VAGY ENGEDÉLYEZTETNI A TŰZFALLAL A FIFA 07-ET(TALÁN 3658-AS PORT) VAGY A HAMACHIT.
    HA HAMACHIT HASZNÁLSZ,NEM KELL PORTFORWARDOLNI.
    HA DIRECT IP-N VAGY NETWORKÖN JÁTSZOTOK,ÁLLÍTSA MINDKÉT FÉL A FELBONTÁST 640X480-RA,ÉS A RÉSZLETESSÉGET ALACSONYRA(LOW) A JÁTÉKBAN,ÍGY ELKERÜLHETŐ,HOGY LAGGOLNI(KÉSNI,SZAGGATNI) FOG A JÁTÉK."
  • Captain Sparrow
    Igen routeres vagyok elfelejtettem odaírni. "portforward"?? kifejtenéd ezt, nem vágom :( :)
  • II Rocky II
    routeres vagy?akkor portforward.:)
  • Captain Sparrow
    CSáó. A problémám a következő: direkt ip-s játékban nem tudok én lenni a gazda. Nem tudom mi a baj, de ha én próbálkozok a gazda szerepével akkor nem kapcsolódik (több emberrel kipróbáltuk és gazda sehol sem lehettem). Valakinek van valami ötlete? Előre is köszi a segítséget
  • BIZ0906
    Akkor nem tom sry :(
  • totti10
    igen
  • BIZ0906
    Magyar A FIFA-d?
  • totti10
    telepithetem évekig akkor se jó
  • hunbasser
    a tatab0i.asf rossz,és azt írja,h addig telepítsd,míg jó nem lesz
  • totti10
    sziasztok
    feltettem a magyar patchet a fifához meg a szurkolói hangokat de nem hallom őket!

telepítés végén ezt irja ki:

vki segitsen
  • Gabor12070
    Hát igen. Furcsa lenne, ha a "WC"-ben nyomnád!!!
  • Duby
    Igen, ismerős...
  • II Rocky II
    reklámot nem nagyon türnek itt.de sebaj.
    ha irtam akkor megemlitem hogy lassan vége a Juveval az első évemnek.majd rakok be képet.annyit mondok hogy eddig otthon 17 mecs 17 győzelem.Idegenben sajna van 6 döntetlen és 3 vereségem.(mind 1 góllal).(wc ben nyomom),azaz World Class)
  • hunbasser
    tudom,bár legelején lehúztam 5 évet a Realnál :D ez volt a fifa kitapasztalási ideje,utána fokozatosan gyengébb csapatokba mentem
  • Blekk Síp
    Csináltam pár videót, legközelebb gif-ben fogom feltenni, azt hittem jobb lesz, na mind1.
    Ezek a videók lan játék alatt készültek és ott sajna nincs későbbi visszajátszási lehetőség.

Kapus felett átemelés

Szögletbő becsavarás

Félpályás gól =)
  • ForzaInter
    oszt az ilyen cselszikel mindenki megtudja csinálni nem nagy szám, kiscsapat a kihívás...