36658
-
Dexantreal #14696 Nah jó a faszba....
Vkinek had küldjem má el a mentésem és az igazoljon nekem, mert nekem baszottul nem megy!

Még azt a fiatal kapust se sikerült a rohadt életbe.... pedig neki vmi 48 900 lett volna a fizetése lol már.
Elegem van az egész fasz Fifa átigazolási rendszerből.
10-es tárgyaló baszki és semmi! -
Dexantreal #14695 Én meg már kétszer tettem neki ajánlatot és semmi.
Találtam viszont az Orlando Pirates-nál egy 1991-es születésű kapust loál.
Nemtom hányas az overálja :S, de leszerződtetem. -
qvashy #14694 áhh de hülye vok.... 

kitöröltem a fifa mentésemet
-
Azért egy évre, emrt akkor több az esélye, hogy elfogadja. A szezon végén meg a gép ugye automatikusan hosszabít. Vagy ahogy leigazoltad, akkor hosszabítasz te. -
én az ilyenekkel nem szoktam foglalkozni :). A szurkolói támogatottság mindig 99 en van, nemtom, valahogy az emaileknél mindig a legjobbat választom :/. Szal én azt veszem meg aki fiatal, és látom hogy jól fejlődik :). Pl Notthingam be szabadúszóként most szerződtettem le egy 73 as 22 éves csatárt, már 74 re fejlődött fel ^^. -
Dexantreal #14691 1évre?
Loál... jó, próba szerencse, de vélhetően nem.
Csak, mert sokan a 3 éves szerződéseket hangsúlyoztátok, azért tettem én is így.
Tárgyalóm 10-es szinten, de ez mit érdekli Cuortielt, vagy kicsodát :S. -
Ikida16 #14690 Segitség kéne, ketten szeretnénk fifázni kettő billentyűzettel, az egyik ps2-es a másik usb-s billentyűzet. A számitógép felismeri mind a két billentyűzetet, de a játékban csak egy van, nem birom hogy az egyik csapat az egyik billentyűzeten a másik pedig a másikon. Tud valaki segiteni hogy birjunk ketten játszani? -
1 évre kössed ember, 1 évre. Én így vettem meg Fabregast az Arsenaltól. -
Atyaég. Most kötöttem a Liverpoollal egy szponzori szerződést. Összesen 28-30 millió eurót zsebelhetek be a szezon végére, plusz még a meccsenként 870e euró.
Azért nemtom hogy egy kiscsapattal el lehet-e ezt érni:( -
Dexantreal #14687 Vazz, ilyen nincs! Megint kezdődik minden előről! 
Átigazolási időszak van F.A. Premier league-ben és Manchaster Cityvel vagyok, aztán cikkeztek arról, hogy megfizethető e B. Courtiel, vagy Cuortiel :S, ilyen 16 millás piaci értékkel rendelkező védő.
Mondom ja, rányomok 17 millát és 400 000-t még, a meccsenkénti fizetését úgy hagyom és három évre próbáltam, de nem jött össze és ment a Schalkeéhoz... velem direkt kicseszik a Fifa
.
-
mostez viccvót SS: -
Gabor12070 #14685 Egy zsák 20 ezresnek mindenki jobban örülne, de te tudod!:D -
hát,ha erre vki rájön,annak küldök egy rekesz sört...
tényleg,én sem tudom,mi kell ahhoz,h jöjjenek a szponzorok.a 06-ban jöttek legalább -
De így is csak 2 évadot hagytam ki. Talán még 2-3 hátravan. És most kaptam csak oylan szerződést ami BK helyezést kér.
A szponzor emg még mindig csak 70e-t fizet.
Mit kell ahhoz csinálni, hogy minél jobb jöjjön?
Neves játékosokat kell venni vagy nagyon jókat vagy mi? Azon kívül hogy mindent megnyerek, mert ez eddig is megvolt. -
menő:| -
Gabor12070 #14681 Hát barátom azért ennyi, mert akik csinálták a játékot nem volt kedvük többet csinálni 15-nél!
-
hát,akkor fogod magad,és elkezdesz egy újat :D és 15 éven át egy csapattal tolod -.- most így belegondolva nem is rossz ötlet,15 év alatt lehet,h a Grimsbynél is fel tudnék mindent fejleszteni 10-esre :D -
Miért csak ennyi? Ez akkora szemétség:(
Így nem tudom még jobban felfejleszteni a csapatom.
De sebaj, valszeg legközelebb is neki esek, csak okosabban:) -
Gabor12070 #14678 15 szezon van -
A FIFA-ban hány évadot lehet végigjátszani? Mert a játékosok fejlódésénél a 15. szezonnál nem megy tovább.
Megkaptam a 4 és fél csillagos státuszt, de amint leigazoltam 2 ember egyből el is tűnt.
Azért szabadúszók között is van jó játékos amiért jó lóvét lehet kapni.
Azt meg netmom miért van, hogy megnézem a játékos adatait, kb. 70-es futás meg ilyenek, leigazolom, aztán megnézem és már 91-es.
Mondjuk jó lenne megtartani, de úgyis eladom mert már most 19e a fizuja neki.
A másik is hasonló volt, azt úgy 2 milláért adtam el. Még vagy pár ilyen egy ádigazolási időszakban és lesz lóvém:D -
oks! és a játékos állomány frissítés mostantól a hsp-re tartozik ? vagy hogy lehet a jövőben frissiteni a játékos mozgásokat ? ( link esetleg ) -
"természetesen warez" legyetek rá büszkék :P
én alap fifára raktam fel a hps-t...és működött -
hi all!
A szomszédomnak kellene feltegyem a fifa 07-et, de ha már felteszem akkor normálisan. Magyar a fifája, természetesen warez :)
A HSP-07 et akarnám feltenni ( azt tudom hogy szép sorban kell feltenni, mert már van vagy 3 update,a legfrissebb vol2 v2.1 mivel összevont új peccset nem csináltak a készítők) , de sehol nem találtam infot hogy ehez milyen fifa 07 verzio kell.. alap, vagy peccselt.. Illetve kellene egy komoly link a játékos vándorlásokra is.
Elolvastam (2.5 órán át) faq-ut,voltam a fh oldalon ott is nézegettem,meg hivatalos oldalakat is, egyenlőre úgy néz ki fölöslegesen. please valami help :) -
ha valaki tudna vmi hamachi szervert ahol lehet fifázni az lécci szóljon! -
ha meg sokat rotálsz,akkor egy idő után bárkit betehetsz,mert nem csökken a csapatösszhang(saját tapasztalat) -
Gabor12070 #14671 Köszi szépen! 
Eddig még semmire nem adtam ki pénzt mióta az új csapatomnál vagyok. -
Egyszerű. A szponzorok adott pénzt adnak minden meccsért, maximum plusz százalékokat kapsz, de most ne vegyük figyelembe.
Tehát mondjuk egy meccsért kapsz 50e eurót.
Minden játékosod fizetése legyen 7000 euró.
Az otthon játszott meccsekért a stadion fizet 200e eurót.
Egy szezonban legyen 40 meccsed.
Számoljunk.
40*50e = +2 millió eurót
11*7000*40= -3,08 millió euró.
20*200e= +4 millió
Namost én azt nem tudom, hogy a meccseken csak azoknak a játékosoknak fiezt akik benne vannak a keretben, vagy keret+kispad, avgy az összesnek?
Mert látod ennek függvényében változik a dolog.
Plusz még ha átigazolásokat ill. fejlesztéseket csinálsz, akkor is változik az egyenleg.
A pénzügyi előrejelzés meg nem teljesen tökéletes, a végére általában pozitívba fordul hacsak nem költekezel túl.
-
Valamire nem adsz ki pénzt? -
Nekem az a csapatösszeszokottság, vagy milyen érték az, ami képtelen 73 fölé menni. Sajnos elég hamar elfáradnak a játékosaim, még mindig a sok angol meccs miatt, és kénytelen vagyok min. 3-4 játékost cserélni a következő meccsre, és így egyből leesik 60 körülre... -
Gabor12070 #14667 Az miért van, hogy nyerem a meccseket, jól is játszok meg minden... és akkor a pénzügyi előrejelzésben egyre kevesebb pénzt ad és mikor vége a meccsnek a jegyek ára is szinte mindig kevesebb?
Előre is köszi a válaszokat!!
-
nem,de ettől függetlenül ez a legelső "érték",ami gyorsan 99-re szökken,ha új csapathoz kerülök,szóval ezzel nem nagyon van gond :) -
Gabor12070 #14665 Én még nem. De megmondom őszintén nem szoktam szabálytalankodni, csak akkor mikor a gép akarja, szóval fellöki az ellenfelet stb.! A-val sosem csúszok csak nagyon ritkán, de az tényleg ritka!!XD -
Azt észrevettétek, hogy akkor is csökken a szurkolói támogatás, ha hiába nyersz, de kiállítanak valakit a csapatból? -
Felértem európa csúcsára a Darlingtonnal, győzelem a Bayern ellen az Európai szuperkupában:) Most léptem át a 3. idényembe és folyamatosan előrelépve már a másodosztályban vagyok:)
-
Há vazz. ez aztán tényleg nem semmi:D
Én azt bírom mikor gyors szimulációban kiverem az intert/Juvet/Milant, aztán ilyen Torine, lecce, meg anyámkínja kis fika csapatok szimulációban kivernek.
De ez komoly. Nekem múltkor csak 5-0ra sikerült megvernem. Lestem is hogy WTF:D -
ehehe :D
9-0 lett volna, csak Adriano vezette a labdát a 16 oson belül fentröl lefele, én meg jöttem oldalrol, becsusztam, elfordult, és a lábát kentem el :(. De aztán kiengeszteltek egy öngóllal
. Jó kis meccs volt, eléggé megszégyenlítő vereség az Internek :D
-
Most, hogy mondod, nekemis leesett:DDDDDDD -
ugyanaz. -
xD a fifaban nincs is bl. csak bk. xD -
az a kamu...gondolkozz már,BL-ben h indulhatnál már egy brazil csapattal? :DDDDDDDDddddddddd