36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• zoltan93
    Materazzi egy provokativ játékos aki csak focizn "tud", de egy senki! Bocsánat kifejezésért de egy szarember mégha focizni tud is.

Egyébként a ilág 11-et hogy lehet megszerezni? THX
  • ForzaInter
    eza video most hogyjön ide szted?

nem egy fair play játékos lehet, de az egyik legjobb védő...aki még sok gólt is szerezz...
  • Count Adyn
    Nagy mészáros, az biztos, manapság már egész normális lett:D
    Milyen érzés lehet egy támadónak az olaszok ellen, mikor robog az ember felé egy Gattuso, hátrébb meg egy Materazzi vár mosolyogva:DDDD:DD
  • hunbasser
    hát,nem egy fair play-díjas játékos...
  • jedimarsi
    Egy kis OFF: Ha valaki eddig nem tudta h miért maradt ki Materazzi a Fifa részeiből az most megtudhatja:
    A válasz
  • hunbasser
    egy hamachis hálózaton max 16-an lehetnek.kérd meg a hálózat tulajdonosát,h töröljön vki olyat,aki csak feleslegesen van fent.
  • II Rocky II
    az hogy a szoba megtelt.igy már nem férsz rá.:)
  • zoltan93
    Cásztok!
    letöltöttem a hamchit azt remélve hogy tok rajta fifázni ezen a hálózaton:

név: www.gportal.hu/fifa2007
    jelszó: fifa2007

de amikkor belépnék akkor ezt írja:
    Hiba! Ez a hálózat telítettnek tünik!

Mi lehhet gond és hogy tom orvosolni? pls segitsetek
  • DjCooll
    Oké köszi megpróbálom. remélem sikerül.
    Köszi még egyszer a segítséget.
  • hunbasser
    egy próbát mindenképp megér,csak azt mondd,amit leírtam.
  • DjCooll
    Hát az 576 ba rendeltem elő:) Bár én is gondoltam hogy kicserélni de akkor most vigyem ide a helyi 576-ba? Mert itt nem biztos, hogy kicserélnék. De köszi a segítséget.
  • II Rocky II
    kérdés mikor vette meg.nem szivják be ugyse hogy akkor eddig miért nem vitted vissza......:S:D sztem nem cserélnék ki.nem olyanok az emberek.:Dbár fene tudja.:D
  • hunbasser
    vidd vissza a játékot oda,ahová vetted.mondd azt,h a karcolás már akkor is ott volt,mikor kibontottad a játékot,szóval,nem ez a baja.ha rendesek,akkor kicserélik.
  • DjCooll
    Már megvolt. De amióta megcrakeltem a programok hozzáadásában nem találom a játékot.
    Elindítani eltudom de, lefagy. Lehet, hogy már semmi hasznát nem tudom venni a dvd-nek?
  • II Rocky II
    crackeld meg és nem kell dvd.
  • DjCooll
    Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy megvettem a játékot még megjelenéskor eredetibe minden rendben ment máig. Nem akarja, a meghajtom beolvasni a dvd-t. Néha sikerül beolvasnia akkor minden rendben megy. De ha kilépek a játékból és kikapcsolom a gépet, akkor a következő indításkor már nem olvassa be.

A dvd-n van egy kisebb karcolás de, szerintem ez nem lehet neki baj, mert eddig vitte így is.
    Ha tudnátok segíteni, akkor azt nagyon megköszönném, mert így nem tudom elindítani a játékot, vagy ha újra telepíteném a gépem, akkor nem tudnám feltenni a játékot.

Köszönöm előre is.
  • hunbasser
    ezt direkt nem akartam neki mondani,mert ez végülis cheat...
  • II Rocky II
    vagy van hozzá pecs az fh rol leszeded és kész is.megis van a legend szint.:)
  • Taranov
    Köszi :)
  • ForzaInter
    nemjáccotam vagy 2 hete mer meguntam ahogy az efemet is SS:

demajd ha lesz kedvem Lokival folytatom, benfikát kivertem asszem 10-1-el arsenalt kaptam negyeddöntőben:_
  • hunbasser
    hatemondod tomika,akkor biztos így van -.-

fifával h állsz?játszol még? :D
  • ForzaInter
    dávidbéjbe ezígyvan:}
  • hunbasser
    jovan tomcsi -.-
  • ForzaInter
    nem, én:|
  • hunbasser
    úristen,ezt én mondtam? -.-
  • hunbasser
    sztem a kitartás nem számít bele :S mivel nem térség.úgyhogy,próbáld meg azt a térséget teljesíteni,amiből a legtöbb teljesítve van.vannak ilyenek,h nyerd meg ezt meg azt a bajnokságot,meg kupát.nos,ha nincs kedved és időd lejátszani egy egész bajnokságot,akkor válaszd ki a legjobb csapatot,és szimuláld végig :D
  • Taranov
    Nekem is ez a problémám.
    Állítólag úgy lehet megszerezni, hogy a Fifa 07 próbák közül két térséget teljes mértékben teljesítesz. Nekem ez még nem sikerült, bár a Közép-Európa megvan, és a Kitartás próbákból is csak egy hiányzik, ami pont a "nyerj meg 100 meccset". Mondanom sem kell, hogy 14 szezon alatt már ennek a többszörösét is megnyertem, mégsem adja meg azt a próbát.
    Most a Dél-Európát próbálom, de egyrészt nagyon sok idényt kell kiscsapatoknál tölteni, másrészt unalmas így, hogy veretlen idények sorát játszom, a meccseken csak a gólkülönbségért kell küzdeni.
  • ForzaInter
    menő
  • hunbasser
    próbák közül ha teljesítesz 2 zónát,akkor megkapod a legend szintet.sok sikert a próbákhoz!
  • mikiking
    Helo.Vmit nem tudtok ,h van -e ennél nehezebb fokozat a fifában,mint a világklasszis,mert elég durva világklaszis szinten 12 : 0 -ra nyerni,és minden meccs könnyen bejön....ha van nehezebb mennyivel nehezebb az ? és hoglehet megszerezni ?
  • Dexantreal
    Jaaaa, looool. Sry elírtam, az szem akart lenni.
  • Atti12
    "több szám többet lát." tudod száj E/1 személybe :D
  • Dexantreal
    Száj? :S Lol.
    Amúgy neki nem sikerült betöltenie, meg nekem se azt, amit ő küldött próbaként. Mámint jedimarsinak.
  • Atti12
    több száj többet lát? :_D?D?:D?:D?:FD
  • Taranov
    Sziasztok!

Egy kellemetlen hibával kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni.
    Amikor az EA Sports Online-ra bejelentkezem, 777-es hibakódot ír ki, és nem enged tovább. Természetesen eredeti a játék.
    Tudnátok segíteni?

Köszönettel:
    Taranov
  • Dexantreal
    Oké, átküldöm msn-n, mert elvégre több szám többet lát.
    Szal minél többen nézitek, annál nagyobb az esély rá, hogy rájöttök majd a hibára, amit én nem vettem észre.
    Mert lehet, hogy mégse bug és vmi fasságot elnéztem a géjmben, nemtom :S.
  • jedimarsi
    Nekem is áttküldheted e-mailba vagy msn-en mert nekem sokszor sikerül nagyon jól igazolnom!!! E-mailom: [email protected] Msn-em: [email protected] Csak én majd olyan kedd körül tudom visszaküldeni mert hétvégén nem leszek!! Ha ez nem akadály aakkor küld átt lécci és mgnézem mit tehetek!!
  • Dexantreal
    Sőt: több szempontból is jó lenne, ha majd msn-re jönnél.
  • Dexantreal
    Pl hova? :S
    Msn-n egyszerűbb átküldeni. Feljöhetnél majd ma vmikor és, akkor átdobom.
    Legalább láthatod majd, hogy nem rajtam múlik.
    Orvos 10, tárgyaló 10, stadion 8, csatárok és ilyen bizbazok 6-7, de hát mondtad és mások is, hogy az nem fontos.
    De a Fifa azé is baszakodik velem.
  • hunbasser
    nyomd fel vhová,letöltöm,és meglátom mit tehetek.