36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• DaemoonHunter
    [URL=http://www.fifa4fans.de/downloads/onelink_e.php?showid=622]"nextgen graphic patch"[/URL]
    [URL=http://www.fifa4fans.de/downloads/onelink_e.php?showid=571]"New gameplay"[/URL]
    Szerintem ezeket érdemes lenne kipróbálni amíg nem jön az új fifa, nekem bejönnek:)
  • cucmalajmc
    a fifa 08 teljesen más lesz a gép mozgása. az eddig bevált trükkök nem fognak bejönn, tehát a legtapasztaltabb játékosoknak is újra kell tanulni az egészet. mert én is Legendáson verem szarrá a gépet.
  • ForzaInter
    hát de pesbe legnehezeb szinten is nehezemn lehet nyerni, nem olyan mint fifa most azzal jáccok...
  • Taranov
    Én azt is próbáltam valamelyik nap. Bár meg kell adni, hogy én összesen életemben nem nyomtam pár óránál tovább, a Fifát meg 5 éve napi szinten játszom, de nem igazán jön be a PES. A játékosok mozgása tényleg jobbnak tűnik, de nagyon nem tetszik, hogy nem mozog úgy csapat, ahogy a valóságban egy csapat mozog. A Fifában ezzel nincs gond, ott csak az a baj, hogy nem lehet lényegében finomítani a taktikát, ezek a "szélen vezetett támadás" meg egyéb kapcsolók inkább csak dísznek vannak.
  • ForzaInter
    jáccatok a PES-el.
  • II Rocky II
    így igaz.ugy lenne a jo ha a legnehezebb fokozaton csak 2 max 3 gólt tudnál löni...:D
  • Taranov
    Csak ez kicsit irreális, hogy mindenki 5-6 gólokat lő, sajnos.
    A legend szintnek mindenképp benne kéne lennie alapból, és afölé még berakni egy megszerezhetőt, vagy valami ilyesmi.
  • Gabor12070
    Én is játszottam egy meccset és most kipróbáltam, hogy milyen, ha egész meccsen nyomok.
    Nem is tudom ki ellen játszottam, de egy közép csapat ellen és 5:0-ra vezettem, aztán a 90. percbe rúgtak egy gólt! Nah és? 5:1 - ez nekem még mindig jó, mert nem az a lényeg, hogy hány gólt kapsz (mondjuk az is), hanem, hogy nyerd meg a meccset és gyűjtsd a pontokat...:D
  • Atti12
    ja, lőj minél több gólt, aztán már mind1 hogy mit csinál. Pl nekem multkor Nott. Forestal Birmingham ellen 9-0 ra vezettem, erre utolsó 15 percben berugtak két gólt. Na és? Már ugy is nyertem, akkor mit izguljak :D. Max a kapusom teljesítménye romlik.
  • Atti12
    végülis ugyan az amit leírtál, csinálhatsz magadnak egy karaktert, aztán pedig az edzések és a válogatások után bevesznek egy csapatba ahol sztárrá válhatsz. :) Mindenestre kiváncsi leszek rá, biztos nagyon jó lesz ^^.
  • hunbasser
    a csalás érzetét igazából az kelti,h beállsz egy ritmusra,a gép ritmusára,teljesen megszokod,h a gép olyan nyugisan játszik,aztán az utsó 10 percet meghajtják és nesze,ott a gól.váratlanul ér titeket ez a 10 perc,pedig már mióta fifáztok,lassan 10 hónapja...(már aki)de ez már az előző fifákban is hasonlóan volt.

csak jobban oda kell figyelni a végén.egyébként meg simán lehet vágni a meccs folyamán 5-6 gólokat,ha már annyira pro-k vagytok,és olyankor már úgysem tud a gép fordítani.ezekből a kisebb hibábkól és megszokott mozdulatokból sok labdalopást lehet véghezvinni,onnantól meg már könnyű.sőt,30-as overallú játékossal is lehet távolról gólt lőni.
  • jugen
    Az tényleg idegesítő tud lenni, hogy tizenhatoson belüli lerántásért elég ritkán kapsz büntetőt, de ha te rántasz le, akkor szinte mindig kap a gép. Viszont vannak hibái a gépnek is bőven. Én word class szinten nyomom, jelenleg az angol másodosztályban a negyedosztályú Darlingtonnal, de minden hazai/nemzetközi kupát és bajnokságot megnyertem az eddigi két szezon alatt, amit lehetett. A gép is tud kapni hihetetlen hibákat: nekem dobja ki a labdát a kapusa (kapásból vissza-gól), gólvonalon vezetgeti a labdát (becsúszás-gól), szögletből berugja magának a labdát stb. Megfigyeltem, hogy nagy csapatokat a meccs elején, ha el tudsz kapni, valami hihetetlenül össze tudnak arra a félidőre esni, és tudsz lőni nekik akár 4-5 gólt az első félidőben - igaz a másodikra összeszedik magukat.
    Szóval azt kell csinálni, amit hunbasser is írt, hogy ki kell ismerni az ellenfél hibáit is, és élni vele.
  • jugen
    Tudnál erről írni, mert nem ismerem...
  • Randal
    A labdabirtoklásos módszer se teljesen jó, mert elveszítheted könnyen a labdát és akkor ellentámadásból lő gólt:)

hunbasser: Lehet hogy a végén jobban hajt, sőt biztos is, de akkor az én csapatom miért nem?:D
  • Taranov
    Nyilván nem csal, csak máshogy játszik, mint egy élő ellenfél...legalábbis world classon.
    Előfordul, hogy egy meccsen nekem 15 kapuralövésem van, neki 5, de nyer egy góllal. Egyébként a labdabirtoklásom, a pontos lövések aránya egyaránt nálam jobb.
    Ez nem kifejezetten irreaális, de azért furcsa. Lehet, hogy nekem kéne inkább egy labdatartásos játékot játszanom kevés lövéssel és ziccerekkel, de az élő ellenfeleket meg így lehet jobban megverni. Várom már a legend mode-ot, addig még fél évet kell lenyomnom portugáliában, egyet a spanyol és egyet az olasz másodosztályban.
  • hunbasser
    úgy bírom,amikor mondjátok,h csal a gép...miért csalna?az EA-nek miért lenne érdeke,h rossz véleménnyel legyenek a játékról az emberek,és h kevesebben vegyék meg?csupán arról van szó,h meccs végén jobban hajtanak a csapatok,és ilyenkor jobban oda is kell figyelni.fura,h ezt egy fifánál mondom,de így van.egyébként a com nagyon kiismerhető,egy idő után már csak ezekből élek,a com hiányosságaiból és hibáiból.tudom,h mikor mit fog csinálni,és 5-ből 4-szer be is jön a jóslatom.ezért érdemes csinálgatni a próbákat a legend modeért.

Dex:mondom,ne az átigazolási árat,hanem a fizetést nyomd feljebb...
  • Randal
    Nah, megvertem a rohadék Tottenhamet. Persze itt is az uccsó percekben egyenlítettek, de 11-esekkel 6-5-re kikaptak.
    Hurray, következő kupameccs Manchester City ellen. Remélem ott már nem csal.
  • Gabor12070

A Heerenveennel nyomom már csak 6 forduló van hátra. Most játszottam egy kupameccset az Ajax ellen és nagyon ideges lettem magamra! 2:2 lett 120. perc alatt, aztán 11-esekkel 7:8-ra kikaptam, de nagyon láma voltam, mert 2 11-est (120. perc alatt) kihagytam, és 2-szer vezettem.
    Bezzeg most visszavágtam nekik, mert pont ezután a meccs után egy bajnoki meccs jött, amit megint csak az Ajax ellen játszottam és itt 1:0-ra nyertem...
    2. vagyok a tabbellán, 4 ponttal vagyok lemaradva az Ajaxxal szemben!
  • Dexantreal
    Én meg azé, mert fasz az átigazolás :P.
  • ForzaInter
    igen béna vok mert tudok igazolni:DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddd
  • Dexantreal
    Tudtam, hogy ezt írod lol, tudtam.
    Nem, te vagy a béna, meg a Fingfa (Fifa).
  • ForzaInter
    akkor te vagy a béna:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd
  • Randal
    Nekem jó ha egy ilyen meccsen 10-15 komolyabb helyzet összejön. De akkor sincs semmi:(
  • Dexantreal
    Nincs rajta semmi szar, full alap a géjm, szal nemtom :P.
  • ForzaInter
    hát énis sok helyzetet baszok el:D de annyit kidolgozok hogy 3-4- midngi beakad:D
  • Randal
    Az a baj, hogy nem is rántottak le a rohadékok:D
    Kijátszani valahogy csak sikerül általában, csakhogy a rohadt kapuson nem tudom átjuttatni a labdát, mert mindent kifog szinte, tökmindegy, hogy honnan lövöm:(
  • ForzaInter
    kikell játszani a gépet, pl engem egy meccsen 10* vagy többzsör leránbtnak d enem fogom erre, mert ígyis nyerek simán...
  • Randal
    XBOX-oson a fekete gomb:D

Dexantreal: 1 évre ajánlj neki, 1 évre.

Amúgy rohadt szemét csaló ez a gép.
    Bury-Tottenham mérkőzés, a szemét 1-0-ra vezet, nagy nehezen kiegyenlítek, amjd a hosszabítás vége felé befejeli a labdát, de olyan istentelen módon, ahogy csak a gép tudja odapasszintani a labdát.
    Eszméletlen mennyiségű helyzetem volt, 11-esen belülről lődöztem a labdákat és még úgyis kifogja. Az az egyetlen gólom is 11-esből adódott.
    Szemét csaló. Okés, hogy rosszak a játékosaim, de ha odaviszem a kapuhoz, akkor csak el tudja lőni a kapus mellett, mégha 10-ből 1 sikerülne neki...
  • ForzaInter
    92-ES Bojinovot leigazoltam Lokiba:d SZINTÉN 90 feleett láévő andersont is... nálad vmi nagy hiba van...
  • Dexantreal
    Tudod mennyit adtam? Először is nálam a valuta az dollár. Dollár rulz. Nah, mondjuk Robben: neki 23 milla a piaci értéke, erre már adtam 30-t és 5 övére, meg 4 évre és 3-ra is, meg növeltem is az utolsó tranzakció kísérletnél asszem 32-re is és úgyse.
    Megváltás lesz a 08 én ezt mondom. Majd ott minden simán megy végre :P és a Fifa se lesz reményeim szerint olyan béna, tehát, hogy lesznek javítások végre.
  • hunbasser
    L1+2 azt hiszem (Q+D-nek felel meg)
  • WartHogSon
    gamepaddal hogy tudok olyan gólt lőni, hogy a kapus felett átemelem, ha kintebb áll?
  • ForzaInter
    elfeljtettem lekicsiíteni:S
  • ForzaInter
    azért nem gyengén jól szerepteltünk:D

sztojkovbát vitte volan liverpool

na 3 évem lokinál maradtam mivel ygenge ajnáltoka vótak íme a kezdőm, 70-ről lement 59-re csapatösszhang:S uj játékosok miatt gondolom most is találtam 2-3 jó szabaduszót Ross gyerek 75-ös lesz, Steva gyerek 85-ös:|

egyébként van 37 millio euróm:D megvettem szbaudszóként bojinovot és eladtam 50 milliótért bayernek:D

• Gaba9
    még több pénzt adj :DDD
  • Dexantreal
    Mit csináljak, hogy ezek a faszok elfogadják végre a rohadt szerzpődést? Majdnem alá volt írva, ott van a vonalon a nyíl és, akkor is azt mondja, hogy nem.
  • Atti12
    elméletileg olyan lesz mint NFL ben a Hall of Fame :)
  • jugen
    Lehet már tudni, hogy milyen lesz pontosan ez a "Be A Pro" játékmód?
    Ez nagyon izgatja a fantáziámat. Csak egy játékost lehet majd irányítani és azzal kell megmutatni, és így leigazolnak nagyobb klubbok?
  • Gabor12070
    ez most mi lenne?
  • Taranov
    Aaron Lennont én is megvettem, a 12. idényben már 92-es volt, szóval szintén ajánlom.