FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mecs közben cserélni szeretném a játékosaimat és ezt írja ki: Ez a lehetõség csak akkor érhetõ el, ha egy csapatott irányítasz a megfelelõ vezérlõvel. mit csinájak? lécci segítsetek
Hálozatot hogy tudok csinálni?mármint ez a fifába van? vagy eza Hamachi?
Diretct IP,nem lenne egyszerûbb?😄
Amugy THX a segitséged...mert a fifában a hálozatnál annyivan indit és kacsolodik oda belehet irni valami nevet...szal itt akadtunk el valahogy
Diretct IP,nem lenne egyszerûbb?😄
Amugy THX a segitséged...mert a fifában a hálozatnál annyivan indit és kacsolodik oda belehet irni valami nevet...szal itt akadtunk el valahogy
Hali!letöltöttem a ticket price hackot és egy darabig volt pénzem és egyszer csak -2 milliárd lett!
Most hogy csináljam meg hogy ne legyek minusztba?
Most hogy csináljam meg hogy ne legyek minusztba?
ebben nem lennék olyan biztos, bár nem értek annyira hozzá de egyik haweromnak nem ment eccer a hamacsi a routere miatt, mert nem zöld volt hanem narancssárga, és állított vmit a routerén és jó lett
a hamachinak ez az egyik elõnye,h a routeresek is tudnak így játszani,nem kell portforwardolni,igen routeres vagyok,de sztem mennie kellene.
hamachi szobában meg csak 16 ember lehet
hamachi szobában meg csak 16 ember lehet
ReaL MaDRid x siempre
énmeg végre megcsináltam és jó a Stamford Bridge esti is
tehát a délelõtt leírt módszeremmel hibátlanul berakhatóak
tehát a délelõtt leírt módszeremmel hibátlanul berakhatóak
golyóval olyant jáccottam...
mindig csak kapufákat rúgdostunk de csak berúgtam egyet van Persievel a végefele aztán megszakadt a kapcs és csá.
mindig csak kapufákat rúgdostunk de csak berúgtam egyet van Persievel a végefele aztán megszakadt a kapcs és csá.
benéztem ea honlapjára a fórumra és örömmel vettem észre h végre nem csak nekem van ez a problémám, hanem még nagyon sok embernek, viszont senki nem tud semmit😞(( remélem lesz mosmá vmi peccs vagy vmit csinál az EA mer ez így elég idegesítõ xar:@
ha majd letõlthetõ füved lesz szolj! kõszi!!!!
nekem 91,5,de nincsenek beimportáéva füvek,mert nem megy,kilök valamék stadion
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nekem már a második évben is van - volt.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
3. éven managerbe van bajnokok ligája?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
na golyo most én is jönnék jáccani írtam is hamachin
akkor gyûjtsél már most sztem mer nagyon jó neten! qva jól kilett találva most a neten.(azt az apró kis bakit leszámítva h nem tudok mostanába végigjáccani egy meccset, amire még mindig nem mondott senki semmit(hunbassert leszámítva), nemá h ilyen kevés embernek van meg a fifa eredetibe😞 )
gyere lépj fel hozzám 😄 és megnézzük hogy én látlak e?? ok?
szerver : Golyo69
pass : fifa07
szerver : Golyo69
pass : fifa07
GGMU
vmi csoda miatt eltûnt a hsz-em,amit írtam,szal mégegyszer leírom.
próbáltuk haverral hamachival LANban,de nem látott engem haver.ötletek?
próbáltuk haverral hamachival LANban,de nem látott engem haver.ötletek?
ReaL MaDRid x siempre
😄 megvenném csak nincs feles 12k a játékért 😄
msot vettem nemrég új videókarit 😄 ami lent olvasható 😄 32 000 k ért és nincs most különösen pénzem 😄
msot vettem nemrég új videókarit 😄 ami lent olvasható 😄 32 000 k ért és nincs most különösen pénzem 😄
GGMU
hát nagyon eccerû, ha hamachival jáccol akkor ott megadta golyo a hálózat nevét és pwd-ét oda belépsz, és utána fifa és tudtok LAN-ba tolni, ha direct IP akarsz(ami amúgy nagyon laggos xar) akkor megadjátok egymás IP-jét és egyikõtök hostol a másikótok pedig connect csak el ne felejtséte kiválasztani egy más IP-jét, h világíccson kéken(FIFA06-ba kék lehet itt más), kilegyen választva oszt kész, ennyi
úú bocs ..nem láttam hogy nekem írtál 😄 sorry
amúgy csak annyit kell csinálni hogy elindítjátok a hamachit és felléptek mind a 2en egy hálózatra!
Aztán fifa07/Játékmódok/többszemélyes/Hálózat
az egyikõtök csinál egy szervert! ad neki egy nevet. PL:XY és a másiknál ez megkéne jelleni ha belépett a hálózatba a fifába és nyom egy kapcsolódást...nálam mûködik ez is és a direct ip-és is...
amúgy csak annyit kell csinálni hogy elindítjátok a hamachit és felléptek mind a 2en egy hálózatra!
Aztán fifa07/Játékmódok/többszemélyes/Hálózat
az egyikõtök csinál egy szervert! ad neki egy nevet. PL:XY és a másiknál ez megkéne jelleni ha belépett a hálózatba a fifába és nyom egy kapcsolódást...nálam mûködik ez is és a direct ip-és is...
GGMU
sztem vedd meg eredetibe, mer ott nagyon sokan vannak és sokat lehet tanulni is, amúgy jáccanék csak dolgozok épp
hi golyo69 please ,de játszani msot nemtok talán késõbb...csak jolenne valamit értenem ebbõl #9388
😞
mit értesz kézikönyv alatt? 😊
nekem nem eredeti a fifám
nekem nem eredeti a fifám
hali
vki tudna nekem segiteni?
mikor rigeltem onlinra akkor nem fogadja el azt a hosszú kódot a végén
most mit csináljak?
kösz
vki tudna nekem segiteni?
mikor rigeltem onlinra akkor nem fogadja el azt a hosszú kódot a végén
most mit csináljak?
kösz
jah meg a lecsíterezések elkerülése képp, mer ez télleg nagyon idegesítõ h csíternek gondolnak és nem tehetek róla h megszakad, mert végülis megértem õket h idegesek ha vezetnek 2-vel és megszakad mer énis ideges szoktam lenni ha vezetel és megszakad, demár nagyon idegesít