36658
-
Ezek nagyon igéretesnek néznek ki. Eddig egyenként a nagy részét meg lehetett találni, de igy egészben sokkal jobb. Kiváncsi vagyok, proba lassan indul! -
tmisi #14896 Már több helyen olvvasom, hogy a FIFA 08 nem lesz nextgen PC-n. De miért nem lehet olyan megoldás, mint a HP5-nél? Akinek van SM3-as karija, annak menjen a depth of field meg a hdr, akinek meg nincs, az meg játszon DX8-ban fifa07 szinten.
Azé évente 12k-ért már elvárna ennyi pluszt az ember.
-
semmi baj én vagyok a hülye, nem átigazolási szezon hanem átigazolási időszak :). Csak nem jutott eszembe az időszak szó
-
Ja értem, akkor elnézést.
Ezekszerint a Fifa 2005-ben vagy 2006-ban volt csak így, ahogy hunbasser és én is emlékeztünk. -
mármint az átigazolási szezon. -
Akkor ezexerint érdemes figyelemmel kísérni, hogy ki válik szabadúszóvá :) -
ha 2 licitet raksz rá,akkor sokkal nagyobb az esélye,h eljön hozzád.mert ugye nem mindegy,h egyszer mondják-e neked,h "Gyere ide!" vagy kétszer. -
Simán eladhatod a vett játékosokat. Én tehetségkutatót küldök ki folyamatosan, berakom őket szűkített listára, aztán a liciteim száma szerint megveszek annyit, majd eladom őket folyamatosan.
Egyébként mit jelent az, hogy egy játékosra hány licitet rakok? Én mindig egyet szoktam, aztán ha nem sikerül többet ajánlok érte vagy neki. -
ha vkit megvszel szabduszóként azonnal tovváb is tod passzolni, megvettem télen Andersont Lokiba szabaduszóként és rá 2 meccsutána eladtam 35 millióért, most nyáron Bojinovot vettem meg eladtam Bayernek 3 meccs mulva 50 millioért... ugyaníyg voltam Chivu-val is. -
akkor peruzzi kicsit rosszul fejezte ki magát :D bocs -
-Van olyan itt köztetek aki már játszott a PES-el is és azóta nem azzal nyomja?
-Én például így vagyok vele. :) -
igen,játszottam már PES 4-el(igaz,csak 1-2 meccset),PES 5-el(ezzel sem túl sokat),PES 6-al(ezzel már többet,sőt,több bajnokságba bele is kezdtem),de én maradok a fifánál.elhiszem,h a pes jobb gameplayben,de azok a robotmozgások,istenem...
de legközelebb a peses-fifás dolgainkat a FIFA vs. PES topicba írjuk már.fent a bannerben megtalálod a linkjét,ott kifejtheted,h miért is lettél PESes. -
"Mert én amióta játszottam vele (ez már két éve) már fel sem rakom az új FIFA-t! Annyira gagyi a PES-hez képest!"
erre a te válaszod:"Én például így vagyok vele."
#14853-ban pont az ellenkezőjét mondtad :D -
Én például így vagyok vele. -
peruzzi8 #14883 Van olyan itt köztetek aki már játszott a PES-el is és azóta nem azzal nyomja? Mert én amióta játszottam vele (ez már két éve) már fel sem rakom az új FIFA-t! Annyira gagyi a PES-hez képest! Max annyi jó benne hogy hálóba lehet nyomni!
-
De pl. a saját tapasztalataim szerint nagyon fontos a csapatba egy jó jobb- és egy jó ballábas ember, aki a szabadrúgásokat értékesíti. A Bayernnél Podolski szinte mindent belőtt, a Portoban jelenleg nincs ilyen ballábas ember, így kevesebb gólt lövök. -
Hát ez attól függ szerintem, hogy a játékosok szabnak határt a jobb eresményeknek, vagy te magad. Mert az is elképzelhető, hogy elég lenne jobban figyelned, vagy mondjuk egy másik felállással kevesebb gólt kapni, vagy több gólt lőni. -
Gabor12070 #14880 Nem tudom nekem ez még onnan rémlik, hogy régen gyors szimulációba vittem 1-2 meccset a WBA-val és Recoba eladó volt szabadúszóként. Én rástartoltam megvettem és egyből el is adtam így kaptam érte 15 millió dollárt!
Amúgy ez a szezon is jól indult a Heerenveennél, bár még csak 3 meccsen vagyok túl, de 2 győzelem és 1 döntetlenem van. Most pedig azon gondolkodok, hogy ha januárba egy 80-as körüli erősségű szabadúszót találok azt megveszem és nem is adom el, hogy egy kicsit jobb játékosok is szerepeljenek a csapatomba, mert ilyen 70-75-ös a max. erősségű játékos a mostani csapatomba! -
Ahogy mondod. A szezon elején vetted, éa a végén adtad el. -
mért nem? Szabadúszóként vettem egy japán játékost a szezon elején, aztán a végén eladtam simán 1,5 millióért. -
Szerintem is így van, de ez jogos is, hiszen az életben a csapatok nem nagyon szoktak úgy kereskedni a játékosokkal, hogy egy fél idényt sem játszanak ott. -
Dexantreal #14876 Ez igaz, ez az egy előnye és tényleg jó így is, de lehetne jobb is. Na mindegy. -
nekem úgy rémlik,mintha régebben vettem volna vkit,de elég rossz volt,és találtam jobbat,viszont még csak eladólistára sem tudtam tenni,mivel most jött a csapathoz,vagy vmi ilyesmi volt.de lehet,h keverem vmi mással a dolgot. -
A 37 éves csákót mindenképp el kéne adnod, mert nagy valószínűséggel jövőre visszavonul. Persze így is tudsz még játszani vele 2 idényt, ha nem jelentette be a visszavonulását, de jövőre már lehet, hogy nem fogod tudni eladni. -
Gabor12070 #14873 Hát már vége az átigazolási időszaknak!:D
Én már viszont tapasztaltam, hogy ha megveszek valakit, azt utána egyből el is bírom adni az átigazolási időszak alatt. Viszont nem is éri meg leszerződtetni, mert 60 ezer euró fizetés alatt nem jön el, a szponzorom meg csak 41 ezret ad. Így is 110 ezer körül van a fizetés, és hazai pályán kapok 150 ezerrel többet...
Eladni nem nagyon akarok senkit, mert mindenki jól játszik, max. Bosveltet, aki 72-es és 37 éves. Abból már lehet, hogy megtudom venni Cláudiot vagy Sahint! -
a játékos fejlődéseknél vagy mi a csudánál nem mutatja? -
"Még ajánlhatnák Salihamidzicnak pénzt, de nem akarok, mert még 1 meccs és lezárják az átigazolási időszakot és akkor nem tudnám eladni"
ha vkit leigazolsz azt úgysem tudod egyből eladni,még akkor sem,ha az átigazolási szezon legelején vetted,mivel még csak most vetted.szóval minimum fél évet ottmaradna nálad,és télen tudod csak eladni legközelebb,úgyhogy igazold csak le nyugodtan :) -
Gabor12070 #14870 És egy 52-es overálú ifi mennyi erút érhet, ha már tapasztalt ilyet valaki? -
Az ifik az esetek nagy többségében azért jönnek. -
Gabor12070 #14868 Erre is gondoltam...:D
Még azt is megpróbáltam, hogy kiküldtem a tehetségkutatót, hogy keressen, talált is ilyen 53-56-os játékosokat, de ezeknek a leszerződtetési díja: 200-300 ezer között mozog és ha én leszerződtetek pl. 2 embert azokért úgysem adnak 200 ezernél többet!
Az ifit megpróbálom, csak az a baj, hogy most éppen egy játékos van az akadémián, és főleg ha elsem jön, akkor...
-
Ha nem is ennyit, de egy kis pénzt úgy is tudsz nyerni, ha az ifiket felhozod, majd eladod őket. "Darabja" 500 ezer - 1 milliót szokott érni. -
Gabor12070 #14866 Sajnos nem jött el a csapatomba Salihamidzic, mert a menedzsere nem találta jónak az ajánlatomat:(
Viszont eljött a másik játékos, aki végülis 62-es!
A PSV-vel pedig lenyomtam a meccsem és 2:0-ra nyertem...
Még ajánlhatnák Salihamidzicnak pénzt, de nem akarok, mert még 1 meccs és lezárják az átigazolási időszakot és akkor nem tudnám eladni, nah sebaj álmodozok tovább és majd januárba megint megpróbálok így pénzhez jutni:) -
gameplayen kell nagyon nagy változást csinálni... -
Az nem gond, a grafika így is jó szerintem, legalább nem kell új videókártyát venni. -
Dexantreal #14863 Meg elvilleg csak a konzolnál lesz jelentős grafikai változás megint és pc-n nem :P. -
Ez szerencsés helyzet, én is így szereztem meg van der Vaart-ot, aztán a téli átigazolási időszakig játszattam is, majd eladtam több mint 20 millióért. -
Gabor12070 #14861 Befejeztem a szezonomat az SC Heerenveennel! Sajnos "csak" 2. lettem 4 ponttal lemaradva az Ajaxxal szemben, de nem lehetek elégedetlen, mert ez is nagy teljesítmény, így néz ki a mérlegem: 34 m 25 gy 3 d 6 v. Maradtam a következő szezonra is a klubomnál, és már az első forduló is nagy kihívás, hisz rögtön a PSV ellen kezdek. Az orvosi személyzetet 3-asról, 5-ösre fejlesztettem...
Most 4 millió euróm van, de van az az elvárás, hogy vegyek csatárt. Nah szétnéztem a szabadúszók között és 6 oldal játékos volt:)
Vettem egy 60 fölötti overálú játékost (talán 64-es), és most jön a poén, hogy ott volt a szabadúszók között Salihamidzic és mondom 81-es játékos adok neki 60 ezer eurót fizetésnek, 3 évre szóló szerződést 2 licittel. Persze nem akarom megtartani, mert csődbe vinné a csapatot, hanem el is fogom adni, max. 10 milliót csak adnak érte, abból meg olyan fiatalokat megbírok szerezni, mint pl. Ejide, Sahin, Cláudió, Piqué stb.
Remélem eljön Salihamidzic, mert akkor olyan pénz csinálok belőle, hogy...
-
Jó lesz már egy kis változás, mert a 06 szinte ugyanez volt. A menü tudtommal egyáltalán nem változott. -
Dexantreal #14859 Ahamm, itt írták lentebb, hogy teljesen más lesz a 08. Remélem átigazolási szempontból is :P. -
Lehet, hogy csak akkor fog hozzád menni, ha maxra nyomod a fizetését. Épp ezért nem olyan könnyu sztárokat igazolni, hisz vagy csődbe visznek a fizetésekkel, vagy el sem mennek hozzád.