FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

games4ever
pff, kezdheted elõrõl sztem 😄 ecce má beszopta vki ezt asszem, be is nyomta a képet😊

Mecs közben cserélni szeretném a játékosaimat és ezt írja ki: Ez a lehetõség csak akkor érhetõ el, ha egy csapatott irányítasz a megfelelõ vezérlõvel. mit csinájak? lécci segítsetek

Hálozatot hogy tudok csinálni?mármint ez a fifába van? vagy eza Hamachi?
Diretct IP,nem lenne egyszerûbb?😄
Amugy THX a segitséged...mert a fifában a hálozatnál annyivan indit és kacsolodik oda belehet irni valami nevet...szal itt akadtunk el valahogy
vezérszuszu
Hali!letöltöttem a ticket price hackot és egy darabig volt pénzem és egyszer csak -2 milliárd lett!
Most hogy csináljam meg hogy ne legyek minusztba?

games4ever
ebben nem lennék olyan biztos, bár nem értek annyira hozzá de egyik haweromnak nem ment eccer a hamacsi a routere miatt, mert nem zöld volt hanem narancssárga, és állított vmit a routerén és jó lett

hunbasser
a hamachinak ez az egyik elõnye,h a routeresek is tudnak így játszani,nem kell portforwardolni,igen routeres vagyok,de sztem mennie kellene.

hamachi szobában meg csak 16 ember lehet

ReaL MaDRid x siempre

games4ever
faxa, remélem ezt a problémát is orvosolják benne.

Golyo69
tom tom ha vagy gyere fel hamachira kb 18.45-ig itthon vaok 😄

GGMU

Breki33
azért ilyen gondolom mert a to24-et még nem raktam be csak a fütextúrákat
Breki33
énmeg végre megcsináltam és jó a Stamford Bridge esti is

tehát a délelõtt leírt módszeremmel hibátlanul berakhatóak
Breki33
ti tényleg nem olvastok, ma írtam mit írtak a pachrõl hogy jövõ hét
Golyo69
ha itt vagy gyere fel hamachira

GGMU

Golyo69
várj

GGMU

golyóval olyant jáccottam...
mindig csak kapufákat rúgdostunk de csak berúgtam egyet van Persievel a végefele aztán megszakadt a kapcs és csá.

games4ever
lehet mégse ajánlom h megvedd😞

games4ever
benéztem ea honlapjára a fórumra és örömmel vettem észre h végre nem csak nekem van ez a problémám, hanem még nagyon sok embernek, viszont senki nem tud semmit😞(( remélem lesz mosmá vmi peccs vagy vmit csinál az EA mer ez így elég idegesítõ xar:@

ha majd letõlthetõ füved lesz szolj! kõszi!!!!
nekem 91,5,de nincsenek beimportáéva füvek,mert nem megy,kilök valamék stadion

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
kinél mekkora?
Breki33
most nézem a zdata34 eredetileg 60 mega helyett 345 megás lett
Nekem már a második évben is van - volt.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

3. éven managerbe van bajnokok ligája?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
fifában nem úgy van, hogy aki kilép 3-0-ra elveszti azt a meccset?
Golyo69
😄 biztos jó lehet ....😊
kiváncsi lennék rá pedig...nah majd talán ....

GGMU

grizzly21
kéne hamachin egy fifa szoba ahol mindig az gyülekezik aki játszani akar nem?

na golyo most én is jönnék jáccani írtam is hamachin

games4ever
akkor gyûjtsél már most sztem mer nagyon jó neten! qva jól kilett találva most a neten.(azt az apró kis bakit leszámítva h nem tudok mostanába végigjáccani egy meccset, amire még mindig nem mondott senki semmit(hunbassert leszámítva), nemá h ilyen kevés embernek van meg a fifa eredetibe😞 )

Golyo69
jaja ha van router akkor az a ludas

GGMU

Golyo69
gyere lépj fel hozzám 😄 és megnézzük hogy én látlak e?? ok?
szerver : Golyo69
pass : fifa07

GGMU

games4ever
routeretek van vmelyikõtöknek? mer az szokott még bezevarni, más 5letem nincs

hunbasser
vmi csoda miatt eltûnt a hsz-em,amit írtam,szal mégegyszer leírom.
próbáltuk haverral hamachival LANban,de nem látott engem haver.ötletek?

ReaL MaDRid x siempre

Golyo69
😄 megvenném csak nincs feles 12k a játékért 😄
msot vettem nemrég új videókarit 😄 ami lent olvasható 😄 32 000 k ért és nincs most különösen pénzem 😄

GGMU

games4ever
hát nagyon eccerû, ha hamachival jáccol akkor ott megadta golyo a hálózat nevét és pwd-ét oda belépsz, és utána fifa és tudtok LAN-ba tolni, ha direct IP akarsz(ami amúgy nagyon laggos xar) akkor megadjátok egymás IP-jét és egyikõtök hostol a másikótok pedig connect csak el ne felejtséte kiválasztani egy más IP-jét, h világíccson kéken(FIFA06-ba kék lehet itt más), kilegyen választva oszt kész, ennyi

Golyo69
úú bocs ..nem láttam hogy nekem írtál 😄 sorry
amúgy csak annyit kell csinálni hogy elindítjátok a hamachit és felléptek mind a 2en egy hálózatra!
Aztán fifa07/Játékmódok/többszemélyes/Hálózat
az egyikõtök csinál egy szervert! ad neki egy nevet. PL:XY és a másiknál ez megkéne jelleni ha belépett a hálózatba a fifába és nyom egy kapcsolódást...nálam mûködik ez is és a direct ip-és is...

GGMU

Breki33
ez kinek ment?

olvass vissza a tegnapi napot szinte lépésrõl lépésre leírtam
games4ever
sztem vedd meg eredetibe, mer ott nagyon sokan vannak és sokat lehet tanulni is, amúgy jáccanék csak dolgozok épp

hi golyo69 please ,de játszani msot nemtok talán késõbb...csak jolenne valamit értenem ebbõl #9388
Breki33
1 és a 3 jó meg a negyediknél a kopás sztem
games4ever
lol

😞
Golyo69
vki egy meccset ?? most ??
hamachi

GGMU

Golyo69
akkor nem is tudsz regelni 😄

GGMU

mit értesz kézikönyv alatt? 😊
nekem nem eredeti a fifám
Golyo69
vki egy meccset ?? most ??
hamachi

GGMU

games4ever
a kézikönyv hátuljáról írtad be?

hali
vki tudna nekem segiteni?
mikor rigeltem onlinra akkor nem fogadja el azt a hosszú kódot a végén
most mit csináljak?
kösz
games4ever
ok!😊 és kinek van meg eredetibe? 😊 az szóljon 😊 lécci😊

games4ever
jah meg a lecsíterezések elkerülése képp, mer ez télleg nagyon idegesítõ h csíternek gondolnak és nem tehetek róla h megszakad, mert végülis megértem õket h idegesek ha vezetnek 2-vel és megszakad mer énis ideges szoktam lenni ha vezetel és megszakad, demár nagyon idegesít

hunbasser
hát akkor ezt olyantól kéne megkérdezni,akinek eredeti fifája van.

ReaL MaDRid x siempre

games4ever
félreértettél nem a direct IP-rõl beszélek, a rendes online játékról és mondjuk azé lenne fontos h végigtudjak má jáccani egy nyomorult meccset mer így nem haladok a ranglétrán, meg nem tok a csapatomnak több pontot szerezni😞 szal fontos lenne...