36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Count Adyn
    Akkor gond van
  • Gaba9
    C-13
    D-16
    E-24Giga szabad helyekkel rendelkezem :D
    Maga a játék pedig C-n van alapban ..
  • Count Adyn
    Vagy esetleg ha nincs 2-3 giga szabad helyed, attól is lehet:)
  • Gaba9
    hmm .. játszottam pár másik játékkal is de nem éreztem gondot .. lehet h talán egy reinstall megtenné ?? vagy a mentéssel van a hiba ?? a gond az h olyan jo kis csapatom van gáz lenne elbaxni és elöről kezdeni :(
  • hunbasser
    akkor jön a következő kérdés:többi játéknál is ez a hiba?lehet az is baj,h a cpu cooler nem megy rendesen,és ha bemelegszik a cpu,a szaggatás egy tipikus utánajárója.

de lehet,h a ram lesz a hibás
  • tmisi
    ÁÁÁ Bocs. Ja igen mert először a tiedre akartam hivatkozni
    De az idézet jó! XD
  • Gaba9
    kb 1hónapja döglött meg a GT-m ventije most egy Zalman van rajta szal elméletileg azzal nem lehet gond .. a többi ötletedre esetleg vmi utánanézési módot is tudnál javasolni ?? Kössz
  • hunbasser
    mostanában azt szoktam erre mondani,h lehet,h a vga karid ventije kezd bedögleni,és így túlmelegszik a vga :D

de nem biztos,h ez a baj,ez lehet,HDD,CPU,vagy RAM hiba is,vagy írási,vagy olvasási...
  • Gaba9
    Szewasztok .. tud vki megoldást arra a jelenségre h egyik napről a másikra szaggatóssá válik a játék ?? nmigazán tudtam eddig mit csinálni .. egy dolog volt amit mostanában telepítettem a gépre (egy game) de le is szedtem hátha az volt az,de nem :S
    Ma megprobáltam az Nvidia legujabb driverét de semmi javulás :S
    Vkinek vmi ötlet ??
  • hunbasser
    elcímezted a hsz-t -.-
  • tmisi
    "Letöröltem a 07-t. Jöjjé 08 ezerrel."

nagyon merész...
  • Dexantreal
    Nem kihívás, mint mondtam, de szeretek átigazolni, ahogy írtam.
    És baszottul idegesített,h semmi 10-es szintűvel se lol.
  • hunbasser
    egyébként mi abban a kihívás,h jobbnál jobb játékosokat igazolsz már egy amúgy is erős keretbe?
  • Dexantreal
    Nem baj.
    faszom tele má azzal, hogy nem tudok igazolni és amúgy se vinném most má végig a menedzser karriert, nem sikerülne, mert még 2013-ban jártam csak, az új menedzseremmel a Madridnál pedig 2007, vagy 2006.
    De lehet, hogy visszateszem, nemtom, nem hiszem :S.
  • hunbasser
    még több,mint másfél hónap lesz addig.
  • Dexantreal
    Van olyan párbeszédük is, mikro elkezd szakadni az eső, hogy felemlegetik a Forma-1-t, mint száraz, vagy intermedieate gumik és, akkor kábé ilyesmi: na a játékosok most talán már lecserélik a rendes gumikat esősre. Á, igen, már fel is került az új stopli, jó látni ezt a szervezetséget.
    Vagy hasonló :S.
  • Dexantreal
    Letöröltem a 07-t. Jöjjé 08 ezerrel.
  • lemongrass
    gábor12070 hihh! hát, én nem vagyok ilyen elvakult REAL drukker...mármint, h a barca-sokat utáljam... inkább játékosokat bírok, mint klubcsapatot...

Abidal, Malouda, Bexxx... ja meg régről a Roby Baggio... ő volt nekem az isten!
  • kas123
    én a juventussal voltam...csak újrar raktam a windows-t és így nincs fifám =(
  • Kmarha
    már Hereforddal is meguntam.

Most úgy játszom, hogy újra valami alsó osztályba, és nem veszek játékost. Max ifi-t. Különben nincs kihivás. Meg újrarakás után probálkozom a lentebb belinkelt gameplay átalakító patchhel, hátha.
  • Count Adyn
    Én most csináltam meg a sereghajtó próbát, 1 csilaggos csapattal megverni egy 4.5 öst, hát vért izzadtam, de összejött a hereforddal:D
  • kas123
    HAla Madrid :P:D

lemongrass- Hereforddal az angol legalsóbb osztályból PL győztes csapatot csináltam :P és a BL-t is simán nyertük volna ha ottmaradok még 1 évet ^^
  • Gabor12070
    Akkor velem biztos, hogy nem! :D
    Ugyanis én Barca drukker vagyok!
  • lemongrass
    na, feladom! :D akkor is én vok a legjobb manager! :D faragó is megmondta LOL!!! :D:D:D ahogy látom itt javarészt REAL-os emberek vannak! jóban leszünk mi! :D
  • kas123
    itt is ^^bibííí :D
  • lemongrass
    :D ja én is azt látom, h bibíí! :D

Manager Mode /Real Madrid/
  • hunbasser
    mi ezt látjuk:

Bibi!

A kép nem található,vagy nincs hozzá jogod!
  • lemongrass
    na... akkor majd máskor! :D
  • lemongrass
    csak a BL döntőben... de már többször felfigyeltem erre! akkor full-ra teszek mindent!

amúgy nem managel-hetek olyan xarul szerintem :D ->
  • Kmarha
    no, ez én még sosem hallottam. Szarul menedzselhetsz, ha ennyi az érdeklödő a meccseiden :DDD
  • hunbasser
    "de hogy a zöldmellényes security-ken kívül 1db néző nincs, az is biztos!"

ez csak bl döntőn van így,vagy mindig?mert ha mindig,akkor az amiatt van,mert a részletességet alacsonyra állítottad.ha vmi jobb videókártyád van,akkor nyugodtan állítsd magas részletességre
  • Gabor12070
    "Hát ez a felső sarokra ment, a lelátó felső sarkába" - Na ez is, itt elkapott a röhögés...
  • Kmarha
    "Barna a nadrág, ha érted mire gondolok" :) Nekem itt volt végem :)
  • lemongrass
    ráteszi a mancsáát!

hallgassuk csak a vendéxurkolókat! mennyi potenciális megasztár jelölt!!!

:D:D ekkora hülyéket
  • lemongrass
    na, most lejátszom utolsó 4 bajnoki meccsem a real-lal /hajnali 1-kor nyertem meg a Bajnokok Ligája döntőt a fenerbáhcse :D ellen/
    voltam olyan hülye, h nem figyeltem és mindkét mez fehér volt.... gyors RESET... mentettem a menthetőt!
    de most ráfexek én is a hülye beszólásokra.... van vmi -> 10 évente megy be egy lövés... ez most nem az az év...

ja, meg kérdés! BL döntőben tök jól néz ki a csilli-villi gyémántstadion, de hogy a zöldmellényes security-ken kívül 1db néző nincs, az is biztos!
  • tmisi
    Kedvenceim:

Egy kósza galambot talán eltalált vele.
    Ááá! Mellé...
    A nők kedvence, Beckham.
    Húúú de gyenge volt!

Most több nem jut eszembe. :)
  • lemongrass
    a kígyó térről lövi... na ezen mindig jót röhögök...
  • II Rocky II
    multiban.
    a visszajátszást ne adja le a game.
    ezt kilehet kapcsolni vhogy?
  • Kmarha
    No, ahogy gondoltam. Szép, bár eggyengént tényleg le lehet szedni ezeket a modokat. A gameplayben még nem vettem észre változást, de biztos van.

Viszont a magyarságát elrontja a játéknak. :S
  • Gabor12070
    Lejátszottam az első meccsem a BK-ban és nem kisebb ellenfelet kaptam, mint a Manchester United. Számomra jól alakult a meccs hisz 2:1-re nyertem!
    A dokit fejlesztettem 6-osra mivel a játékosaim olyan fáradtak, hogy a hátvédek helyére is középpályást kellett állítanom.
    Megint egy BK meccs következik a Milan ellen idegenben...
    Sajnos, ahogy fejlesztettem a dokit már csak 3 millió euróm van:(
    A tabellán a 3. vagyok 1-1 ponttal lemaradva az első helyezett Ajaxtól és a második helyezett Groningentől!