FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm??
Hogy kell használni a Hamachi-t????
hm??
nem tom felvettem haverom de ott hogyan kell elindítani a játékot??
Hi
szal beírom és azt írja ki hogy kapcsolódás sikertelen
miért??
nem tom peg úgy csináltam ahogy mondtátok
GTheo
Én 4-3-3ban tolom a Barcával, meg van egy Tottenhamos mentésem is 4-1-2-1-2vel nyomulok velük, barcánál ált ronie és messi fut szélen vagy kapuig viszik és berúgják kontrából vagy etoonak bepassz 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hunbasser
nem mondd már h nincs leírva...

ReaL MaDRid x siempre

games4ever
el kell h áruljak egy titkot! 😊 nem csak a fifaval van ez így😛😄

james69holden
remélem elég szájbarágós...

fifa07 --> játékmódok --> többszemélyes --> (gépnévhez azt írsz be amit akarsz) --> Direct IP -->

http://img31.imagevenue.com/img.php?image=20214_fifa07_2006_10_08_17_08_03_29_123_566lo.jpg

1. a képen látható az IP cím amit oda kell adnod haverodnak... persze ha te leszel a "Gazda"
(szvsz az válassza amelyikõtöknek nagyobb a feltöltése)

2. haverod a tõled kapott ip címet beírja az "Új" mezõbe (névnek tökmindegy mit ír), neked semmit sem kell tenned

3. ha beírta és kész vagytok te megnyomod a "Gazda" menüpontot, õ meg cirka 3mp-re rá a "Kapcsolódás"-t

Aki a "Gazda" az kapcsolja ki a tûzfalát (persze ha van neki)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Golyo69
így 3-2 nekem összesítésbe 😄
igaz 2 meccs félbe szakadt 😄 de azokon vezettem 2 góllal és másikon meg 3 góllal 😄 és már nem sok volt hátra 😄
nah de játszunk még úgy is 😄😄
de nagyon jó multiba.... egy kicsit még hamachial is lagzik de jobb mit simnán direct ipvel 😄😄😄 és én ennek örülök a legjobban 😄D:

GGMU

Már elolvastam de ott így nem írja le!
Csak az kéne mihez mit írjak
nem tod?
james69holden
b+ ott a FAQ a bannerben illene elolvasni

james69holden
én 4-3-1-2-ben nyomom szintén a Juvéval...
szvsz elég hatásos fegyver a csatárok mögött helyezkedõ del piero
elöl meg trez + bojinov rohamozzák a kaput 😊
jah és szeretek széleken játszani ill. 3. embert kiugratni

Hogyan lehet Direct IP-n játszani hova mit kell írni????
kösz ja c!!!
Fúú golyoval olyan meccset nyomtunk...
105. percben egyenlítettem 3-3 ra kettõs emberhátrányban 4 sárgalappal...
aztán 119.be deco bevágta ahgogy kell.Ajánlom mindenkinek a mutit mivel egy meccs multiba izgibb mint az egész fifa egyszemélyesbe
nekem 3-4-1-2 a stratégiám és kiugratásra játszok ami mindig bejön.
Most is😄

games4ever
wáázeee😊 4-4-2 természetesen😊 de sztem mind1 milyen a felállás, csak ügyesnek kell lenni😊, mondjuk nem árt 4 védõvel nyomni, bár néha azis kevés😄 neten vannak azé elég pro emberök😊

bigapó
akkor végre leírod, hogy a Juve milyen felállásban lép pályára? én nem ismerem õket ennyire😊

The Matrix has you...

games4ever
jah énis arra írtam, de azt akartam kihozni ebbõl h mind1 csak Juve! 😛😉

games4ever
hát nem tom, de nézd meg a documents and setting/.../fifa07 mappát

bigapó
mondom alakzata (formáció, felállás), nem csapata 😊))

The Matrix has you...

watto

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

games4ever
jah én is úgy emléxem

games4ever
Forza Juve!!!😊

arsnl
azt hiszem az y-nal és még talána c, de ez nem biztos.

bigapó
hali!

kinek mi a kedvenc alakzata? (ha már szóbakerült...) és persze ami hatásos is, mint "anno" a FIFA06-ban a 4-1-2-1-2.

The Matrix has you...

games4ever
milyen peccsekre gondolsz? görögtûz lesz benne? nem tom, nem is hallottam még ilyet(ez persze saját tudatlanságom miatt van-nem mintha a lelátót nézném meccs közbe, meg h jéééé milyen szép görögtûz😄DD), görögtüzet inkább a valóságba érdemes nézni, SZTEM.😊

Kaplan
Tudod, kezded felbaszni az agyam. Kérem kapcsojja' ki.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ProGabe
ne kérdezd már meg percenként te...
majd ha valaki megy akkor beír

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Golyo69
sztem jah..ha sárga akkor auzt jelenti hogy instabil a kapcsolat

GGMU

Firerock
hát
kezdheted elõrõl
Fh-n ottvan hogy csak a nem magyar játékhoz yo
máskor nézzél utána

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

watto

Gyovai
sziasztok vlaki jön ip-n játszani?

HOGY A FAXBA LEHET ÁTÁLLÍTANI AZ ALAKZATOT MULTINÁL???
MERT NEM TUDOK 4-4-2 VEL JÁTSZANI!!!!!

Gyovai

áá,köszi ezer thx este fele kiprobáljunk,de most olvastam az egyik hsz és lehet hogy a sárga jelzõ a haveromnak is sárga volt ezért nem csatlakoztunk...,lehetséges ez?
Gyovai

ProGabe
csak simán meglepettnek nem kéne lenned,sajnos ez megy itt,sokan csak "írni tudnak,olvasni nem" nem is érdekli mi lett addig leírva,nem olvas vissza,nem használja a keresõt,egyszerûen nem is érti mi a lényege egy fórumnak.nézd meg hány olyan topik van ahol a banner helyén csak egy rohadt nagy FAQ írás van,pirossal,és mégse veszi észre a sok idióta,egybõl beírja mi a gondja,még akkor is ha éppen az õ hsz-e alatt van a megoldás vagy ugyanaz a kérdés,ezért tart ott a világ ahol,túl sok a barom,idióta,eszetlen állat,akinek nem tanították meg(bár ezt talán nem is kéne/lehet) hogy elõbb gondolkodjon,aztán cselekedjen...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Golyo69
arra nyomsz hogy indít és beírsz egy nevet és enter és OK !!kész.. a másiknál megjelenik a szerver és õ rányom hogy csatlakozás és Play fifa 07 😄

GGMU

Mayorpapa
Breki: 2GK-s mezekkel is mûködik az esti meccs? (stamford, old trafford)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

watto
amit hunbasser mondott ott nemtaláltam!

DaemoonHunter
Tehát mindegyik patch sz*r? Egyiket se rakhatom fel stb..? A Görögtûz patch kérdésemre sem válaszolt senki! Legalább annyit írjatok, hogy ne keressem mert nem is létezik...!

legyek házigazda? de annak nem lesz jó vége 😄DD

games4ever
ööö lehet benne vmi, de mérnincs még mindig házigizda? mer akkó kilhetne gyepálni a sok gyökér hsz-t, és a fórum is mingyá szebb lenne

hunbasser
nézd,tökmind1 h van e faq,vagy nincs,az emberek egy része leszarja a faq-ot és kérdez.az elmúlt 2-3 hétben a kérdések fele ilyen volt,szal ez nem pesszimizmus,ez a realitás,alapjában véve én optimista ember vagyok,de sajnos ez a helyzet.

ReaL MaDRid x siempre

games4ever
ne légy már ennyire pesszimista 😄 tom h sok a hülye, birka ember, de azé...😊

hunbasser
látod,ez is ritka,h vki elõször elolvassa a faq-ot -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
amúgy faqban benne van

ReaL MaDRid x siempre

Köszi elolvastam de valószínû hogy nem vettem észre

games4ever
hálózatot hamacsiba tucc csinálni. direct IP-t meg leírtam h h kell. 😊

hunbasser
én mindig zöld vagyok hamachin.nem csak én látom annak,hanem mások is azt látják.egy másik haverom szokott még sárga lenni,de õ a tûzfala miatt.

bandika:a faq-ban is benne van,entert üss

ReaL MaDRid x siempre

amugy azt mondtátok itt régen, hogy lessz az a patch,ami tesz be görögtüzet meg iesmit,
arról semmi hir?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DaemoonHunter
Hello! Szerintetek melyik az a patch, ami nem teszi tönke a játékom, és egyben nélkülözhetetlen, legjobb is?