FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hm??
nem tom felvettem haverom de ott hogyan kell elindítani a játékot??
szal beírom és azt írja ki hogy kapcsolódás sikertelen
miért??
nem tom peg úgy csináltam ahogy mondtátok
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
fifa07 --> játékmódok --> többszemélyes --> (gépnévhez azt írsz be amit akarsz) --> Direct IP -->
http://img31.imagevenue.com/img.php?image=20214_fifa07_2006_10_08_17_08_03_29_123_566lo.jpg
1. a képen látható az IP cím amit oda kell adnod haverodnak... persze ha te leszel a "Gazda"
(szvsz az válassza amelyikõtöknek nagyobb a feltöltése)
2. haverod a tõled kapott ip címet beírja az "Új" mezõbe (névnek tökmindegy mit ír), neked semmit sem kell tenned
3. ha beírta és kész vagytok te megnyomod a "Gazda" menüpontot, õ meg cirka 3mp-re rá a "Kapcsolódás"-t
Aki a "Gazda" az kapcsolja ki a tûzfalát (persze ha van neki)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
igaz 2 meccs félbe szakadt 😄 de azokon vezettem 2 góllal és másikon meg 3 góllal 😄 és már nem sok volt hátra 😄
nah de játszunk még úgy is 😄😄
de nagyon jó multiba.... egy kicsit még hamachial is lagzik de jobb mit simnán direct ipvel 😄😄😄 és én ennek örülök a legjobban 😄D:
GGMU
Csak az kéne mihez mit írjak
nem tod?
szvsz elég hatásos fegyver a csatárok mögött helyezkedõ del piero
elöl meg trez + bojinov rohamozzák a kaput 😊
jah és szeretek széleken játszani ill. 3. embert kiugratni
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Fúú golyoval olyan meccset nyomtunk...
105. percben egyenlítettem 3-3 ra kettõs emberhátrányban 4 sárgalappal...
aztán 119.be deco bevágta ahgogy kell.Ajánlom mindenkinek a mutit mivel egy meccs multiba izgibb mint az egész fifa egyszemélyesbe
nekem 3-4-1-2 a stratégiám és kiugratásra játszok ami mindig bejön.
Most is😄
The Matrix has you...
kinek mi a kedvenc alakzata? (ha már szóbakerült...) és persze ami hatásos is, mint "anno" a FIFA06-ban a 4-1-2-1-2.
The Matrix has you...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
majd ha valaki megy akkor beír
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kezdheted elõrõl
Fh-n ottvan hogy csak a nem magyar játékhoz yo
máskor nézzél utána
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
MERT NEM TUDOK 4-4-2 VEL JÁTSZANI!!!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
GGMU
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
ReaL MaDRid x siempre
bandika:a faq-ban is benne van,entert üss
ReaL MaDRid x siempre
arról semmi hir?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit