36658
-
Akkor gond van
-
C-13
D-16
E-24Giga szabad helyekkel rendelkezem :D
Maga a játék pedig C-n van alapban .. -
Vagy esetleg ha nincs 2-3 giga szabad helyed, attól is lehet:) -
hmm .. játszottam pár másik játékkal is de nem éreztem gondot .. lehet h talán egy reinstall megtenné ?? vagy a mentéssel van a hiba ?? a gond az h olyan jo kis csapatom van gáz lenne elbaxni és elöről kezdeni :( -
akkor jön a következő kérdés:többi játéknál is ez a hiba?lehet az is baj,h a cpu cooler nem megy rendesen,és ha bemelegszik a cpu,a szaggatás egy tipikus utánajárója.
de lehet,h a ram lesz a hibás -
tmisi #14932 ÁÁÁ Bocs. Ja igen mert először a tiedre akartam hivatkozni
De az idézet jó! XD -
kb 1hónapja döglött meg a GT-m ventije most egy Zalman van rajta szal elméletileg azzal nem lehet gond .. a többi ötletedre esetleg vmi utánanézési módot is tudnál javasolni ?? Kössz -
mostanában azt szoktam erre mondani,h lehet,h a vga karid ventije kezd bedögleni,és így túlmelegszik a vga :D
de nem biztos,h ez a baj,ez lehet,HDD,CPU,vagy RAM hiba is,vagy írási,vagy olvasási... -
Szewasztok .. tud vki megoldást arra a jelenségre h egyik napről a másikra szaggatóssá válik a játék ?? nmigazán tudtam eddig mit csinálni .. egy dolog volt amit mostanában telepítettem a gépre (egy game) de le is szedtem hátha az volt az,de nem :S
Ma megprobáltam az Nvidia legujabb driverét de semmi javulás :S
Vkinek vmi ötlet ??
-
elcímezted a hsz-t -.- -
tmisi #14927 "Letöröltem a 07-t. Jöjjé 08 ezerrel."
nagyon merész...
-
Dexantreal #14926 Nem kihívás, mint mondtam, de szeretek átigazolni, ahogy írtam.
És baszottul idegesített,h semmi 10-es szintűvel se lol. -
egyébként mi abban a kihívás,h jobbnál jobb játékosokat igazolsz már egy amúgy is erős keretbe? -
Dexantreal #14924 Nem baj.
faszom tele má azzal, hogy nem tudok igazolni és amúgy se vinném most má végig a menedzser karriert, nem sikerülne, mert még 2013-ban jártam csak, az új menedzseremmel a Madridnál pedig 2007, vagy 2006.
De lehet, hogy visszateszem, nemtom, nem hiszem :S. -
még több,mint másfél hónap lesz addig. -
Dexantreal #14922 Van olyan párbeszédük is, mikro elkezd szakadni az eső, hogy felemlegetik a Forma-1-t, mint száraz, vagy intermedieate gumik és, akkor kábé ilyesmi: na a játékosok most talán már lecserélik a rendes gumikat esősre. Á, igen, már fel is került az új stopli, jó látni ezt a szervezetséget.
Vagy hasonló :S. -
Dexantreal #14921 Letöröltem a 07-t. Jöjjé 08 ezerrel. -
lemongrass #14920 gábor12070 hihh! hát, én nem vagyok ilyen elvakult REAL drukker...mármint, h a barca-sokat utáljam... inkább játékosokat bírok, mint klubcsapatot...
Abidal, Malouda, Bexxx... ja meg régről a Roby Baggio... ő volt nekem az isten! -
én a juventussal voltam...csak újrar raktam a windows-t és így nincs fifám =( -
már Hereforddal is meguntam.
Most úgy játszom, hogy újra valami alsó osztályba, és nem veszek játékost. Max ifi-t. Különben nincs kihivás. Meg újrarakás után probálkozom a lentebb belinkelt gameplay átalakító patchhel, hátha. -
Én most csináltam meg a sereghajtó próbát, 1 csilaggos csapattal megverni egy 4.5 öst, hát vért izzadtam, de összejött a hereforddal:D -
HAla Madrid :P:D
lemongrass- Hereforddal az angol legalsóbb osztályból PL győztes csapatot csináltam :P és a BL-t is simán nyertük volna ha ottmaradok még 1 évet ^^ -
Gabor12070 #14915 Akkor velem biztos, hogy nem! :D
Ugyanis én Barca drukker vagyok! -
lemongrass #14914 na, feladom! :D akkor is én vok a legjobb manager! :D faragó is megmondta LOL!!! :D:D:D ahogy látom itt javarészt REAL-os emberek vannak! jóban leszünk mi! :D -
itt is ^^bibííí :D -
lemongrass #14912 :D ja én is azt látom, h bibíí! :D
Manager Mode /Real Madrid/ -
mi ezt látjuk:
Bibi!
A kép nem található,vagy nincs hozzá jogod! -
lemongrass #14910 na... akkor majd máskor! :D -
lemongrass #14909 csak a BL döntőben... de már többször felfigyeltem erre! akkor full-ra teszek mindent!
amúgy nem managel-hetek olyan xarul szerintem :D ->
-
no, ez én még sosem hallottam. Szarul menedzselhetsz, ha ennyi az érdeklödő a meccseiden :DDD -
"de hogy a zöldmellényes security-ken kívül 1db néző nincs, az is biztos!"
ez csak bl döntőn van így,vagy mindig?mert ha mindig,akkor az amiatt van,mert a részletességet alacsonyra állítottad.ha vmi jobb videókártyád van,akkor nyugodtan állítsd magas részletességre -
Gabor12070 #14906 "Hát ez a felső sarokra ment, a lelátó felső sarkába" - Na ez is, itt elkapott a röhögés...
-
"Barna a nadrág, ha érted mire gondolok" :) Nekem itt volt végem :) -
lemongrass #14904 ráteszi a mancsáát!
hallgassuk csak a vendéxurkolókat! mennyi potenciális megasztár jelölt!!!
:D:D ekkora hülyéket -
lemongrass #14903 na, most lejátszom utolsó 4 bajnoki meccsem a real-lal /hajnali 1-kor nyertem meg a Bajnokok Ligája döntőt a fenerbáhcse :D ellen/
voltam olyan hülye, h nem figyeltem és mindkét mez fehér volt.... gyors RESET... mentettem a menthetőt!
de most ráfexek én is a hülye beszólásokra.... van vmi -> 10 évente megy be egy lövés... ez most nem az az év...
ja, meg kérdés! BL döntőben tök jól néz ki a csilli-villi gyémántstadion, de hogy a zöldmellényes security-ken kívül 1db néző nincs, az is biztos! -
tmisi #14902 Kedvenceim:
Egy kósza galambot talán eltalált vele.
Ááá! Mellé...
A nők kedvence, Beckham.
Húúú de gyenge volt!
Most több nem jut eszembe. :) -
lemongrass #14901 a kígyó térről lövi... na ezen mindig jót röhögök... -
multiban.
a visszajátszást ne adja le a game.
ezt kilehet kapcsolni vhogy? -
No, ahogy gondoltam. Szép, bár eggyengént tényleg le lehet szedni ezeket a modokat. A gameplayben még nem vettem észre változást, de biztos van.
Viszont a magyarságát elrontja a játéknak. :S -
Gabor12070 #14898 Lejátszottam az első meccsem a BK-ban és nem kisebb ellenfelet kaptam, mint a Manchester United. Számomra jól alakult a meccs hisz 2:1-re nyertem!
A dokit fejlesztettem 6-osra mivel a játékosaim olyan fáradtak, hogy a hátvédek helyére is középpályást kellett állítanom.
Megint egy BK meccs következik a Milan ellen idegenben...
Sajnos, ahogy fejlesztettem a dokit már csak 3 millió euróm van:(
A tabellán a 3. vagyok 1-1 ponttal lemaradva az első helyezett Ajaxtól és a második helyezett Groningentől!