36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• owen20
    sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy fel akarom tenni a hsp07 vol2.-őt de valami miatt nem engedi pedig mindent ugy csináltam ahogy leirták!
    Valami olyasmi hibát ir ki hogy egy data/audio/s702.sng file-al van valami baja!
    Mit csináljak hogy fel tudjam tenni????
    Mielőbbi válaszokat várnék!
    Előre is kösz!
    hellosztok
  • Atti12
    inkább gumilövedék vagy vízágyú
  • Count Adyn
    Jah inditod a letöltést már repül is be a könnygázgránát az ablakon:DDD
  • BIZ0906
    "szoftver(rendőrség)" főleg most ebben az országban
  • argo001
    Én megvettem a FIFA 2005-öt, 06-ot 3990 forintért. Jah, pénzbarát verzió, de a 07-ért már nem adok ki semmilyen pénzt (pláne hogy már megvan :D).
  • ForzaInter
    pénzel azis megoldható:Dddd
  • hunbasser
    ya,gyorsabban lejön,mint ahogy elmennél a boltba érte,mi? -.-

tudom ám,h átesnél a ló tulsó oldalára,azt nagyon sokat töltenél :P a szoftverrendőrség meg kiszúrna,azt kapnál 5 év börtönt thx -.-
  • ForzaInter
    hátha sok pénzem lenn akkorse venném emg játékot, mert olya netem lenne amivel kb 2 percel allat lenntvan:DDDDDDDDDddddddddddd
  • hunbasser
    de legalább tiszta a lelkiismereted :DDD

mondjuk ha csak 5-be kerülne,lehet,h én is megvenném.sőt,még akkor is megvenném,ha nagyon el lennék eresztve.mondjuk ha nagyon el lennék eresztve lovettával,akkor szinte minden progit/játékot megvennék,nem szarakodnék én letöltéssel :)
  • ForzaInter
    meghát a fia enyhén szólva se ér 12-őt:S
  • ForzaInter
    pf szerzek én kódot ha nagyon akarok:DD
  • hunbasser
    12.és tudsz online játszani,azt meg nem nagyon tudod megunni,sosem tudod,h kivel kerülsz össze.ha meg multizni akarsz vkivel,akkor fél órákat kell könyörögni embereknek :D ráadásul hajnal 3-kor ki van fent neked msnen,aki még multizna is veled?na,fifában még akkor is tudsz online játszani :)
  • ForzaInter
    minek a gecinek vegyem meg eredetiben? azért hogy kidobjak 15 ezret egy játékért ugyanmár neviccelj, eltöltöd az ingyen van és ugyanarra jó mint eredeti...
  • vezérszuszu
    KI veszi meg eredetibe?
    Én eddig nem nnagyon vettem eredetibe semmit.
    De mostantól ez megváltozik, de csak fifa miatt!
    Remélem magyar komment lesz és akkor 1000% hogy megveszem!
  • ForzaInter
    ááá geci télleg már várom fifa 08 topikokat mennyi lesz tejóég:ASD
  • hunbasser
    igazuk van teljesen.ha akarsz,ide még fifa 97-es képeket is nyomhatsz be,ez egy ideje már általános FIFA topik lett,csak hát a topik olvasóinak kb. 96%-a a FIFA 07-el játszik,és ez az aktuális FIFA rész.

mondjuk 2-3 hét múlva már biztosan jön a FIFA 08 láz,főleg,ha kijön majd a demo.addig meg nyitnak majd még 5 fifa 08 topikot -.-
  • Kmarha
    már bocs, de teljesen igazunk van :)
  • gabi89
    Jó tényleg valamilyen szinten igazatok van.
  • BIZ0906
    Ez már csak FIFA Topik lásd a bannerban(szóval az összes fifa de inkább az újabbaké).
  • ForzaInter

bl negyedöntő, kicsit nehezebb a legend:DDDDdddd
  • Kmarha
    khm.. védelmébe kellek, a topic cime már rég átváltott sima Fifa-ra, szóval a kérdés jogos volt, ha nem játszott vele, akkor nem tudhatja, hogy ez a 07 vagy még mindig a 06-al nyomjuk.
  • Taranov
    Mostanság kezd megszivatni a Fifa, már a második idénymet töltöm a Portonál, és a kupából sajnos már megint kiestem. Ez a 15. idény, szóval többet nem lehet próbálkozni, így ebben a karrierben már nem lesz legend szint :(
  • tmisi
    de hamarosan 08
  • gabi89
    Szerinted a fifa07 témába vajon melyik játék ??
  • campy
    NO COMMENT!!!!
  • krisztian9
    bocsi de ez melyik játék a Fifa 07?
  • campy
    kiváncsiságból nézzétek meg az Alap játékba bekerült Doncastert honnan tornáztam fel a csapatot! pénzügyileg is! a 2006-2007es keretben nem volt 68 nál nagyobb és a 3.és negyed 4. év után igy állok <-...! HOPPÁ:D
  • campy
    És íme a keretem ami nem fért akik eléggé jo vételek voltak Marcelo Mattos 71 védőként akár 83-as lehet! Paul Heffarnan 66, Lewis Guy 61 ezek csatárok, Andres Vasques 69, ezek cserepadosak!

• campy
    volt egy ezelőtti karrier szezonom még a 3-4 évben voltam a Nürnberg edzője! ez asszem a 3.szezon volt akkor később a Blackburnél voltam azt befejeztem baszott uncsi volt! evvel a Doncasterrel csodákat csinálok és izgalmas a csapat is!
  • campy
    4. ben! eddig 9 győzelem 1 döntetlen
  • hunbasser
    szép!

melyik évben jársz?
  • campy
  • campy
    jo kösszBeckam arc:D! Tommy úgyis tudom hogy szórakozol! am szoktam a válasz gombot használni ez pedig mindenkinek szolt ez a 20 kb-os üzenet!
  • hunbasser
    ne ezt az sg-s képfeltöltést használd,mert az nem vipek számára tényleg nem előnyös.feltöltheted a képet a galériádba is,vagy más képfeltöltőre

itt van egy: google,első találat
  • ForzaInter
    ne kamuzzmá-.-
  • hunbasser
    legközelebb,ha valakinek címzed a hozzászólásod,akkor használd a "válasz erre" gombot,és így tudni fogjuk,hogy kinek küldted.mert ha nem csinálsz ilyet,akkor automatikusan azt hiszi mindenki,hogy nekem írtad,holott ha ez a helyzet,akkor igen csak félreértettél,én hiszek neked,csak segíteni akartam...
  • campy
    tudom már csak 20 kb engedélyezett!
  • campy
    jo akkor ne hidd el! nem olyan nehéz játék ez! elmondom hogy elhidd 5 döntetlenem 1 vereségem volt az utsó szezonban azt is furcsa módon a Seffield ellen szenvedtem el amikor nem voltam formában! azon kivűl még 2 FA kupát, 1 Liga bajnokságot, egy LDV van-st nyertem, 1 Angol 1.liga kupát márcsak a liga kupa hiányzik! és 3*-os a csapatom legnagyob játékosom Wanderley 78!
  • hunbasser
    gyakorolni kell még ezt a kép belinkelést :S

szóval:feltöltöd valahová a képet,ráklikkelsz jobb egérgombbal,tulajdonságok,hely,és ami itt van,azt kijelölöd,és másolod.aztán itt az üzenetbeíró mező alatt látod a kép beszúrása gombot,oda beilleszted a linket,amit kimásoltál,nyomsz egy ok-t,és ennyi.
  • ForzaInter
    nemisláttamég:|