36658
-
igen,tényleg ebben volt a legjobb a szabadrúgás,de még más is tetszik benne.talán ez az egyetlen fifa,ahol a lövések igen nagy százaléka lapos,és nem lehet benne olyan jujdenagy filókat lőni,de talán pont azért tetszik,mert egyedi :) az meg kifejezetten jó benne,hogy az indítás erősségét is te állítod. -
na megvan! 0:48nál
katt -
csárlton ellen 92.percig 1:1volt,aztán a csodacsatárom megvillant egy amolyan bergkampos átvétellel és golt lött:D kicsit örültem
gol
egyébként a bergkampos átvételröl jut eszembe,sikerült az már valakinek? de az a klasszikus amit a newcastle ellen csinált meg,hogy a csávókám körül átpörgette a labdát és ugy lőtte be
mert régebben láttam (talán még a fifa05nél) egy bemutato videoban,hogy ugyanazt megcsinálja a játékban :o [mindjárt rákeres] -
jefferson83 #15188 Akkor a veszett jó csaj topikot ne látogasd, mert lefagy a géped
-
egyébként mindmáig ennek a szabadrúgás rendszere tetszik a legjobban,amikor a mutatót kell belőni,és úgy lövi el -
2003 e :o)
ezzel eszméletlen sokat toltam(akkoriba még nem volt pes:DD) -
Dexantreal #15185 :P.
Ja, ha rákattintunk, behozza úgy. -
a legfelső is jó,csak a kiskép nem jön be,vmit elbaxtam,csak nem tudom mit :)
de ha rákattintotok,akkor bejön a kép -
most ezzel játszogatok :)
-
köszönöm szépen :)
nos,hát nekem csak 1 mbit/sec a letöltési sebességem,és ha mondjuk csak pár kép van az oldalon,akkor nem gáz,gyorsan betölt,de azért ha már több kép van,akkor kicsit többet tölt. -
jefferson83 #15181 1. Nem mindenki rendelkezik szupergyors nettel.
2. Attól, hogy a fórummotor lekicsinyíti még mindenkinek le kell töltenie az egész képet.
3. Egy fórumon meg nem illik csak a saját érdekeidet szem előtt tartania, szóval ha többször szépen megkértünk, akkor nem tudom miért nem tudod megtenni.
4. A házigazdát meg megkérném, hogy a banner alá tegye be, mint szabályt és akkor a nem megfelelő képek törölhetőek lennének. Csak egy javaslat.
UI: Személy szerint engem nem zavar, mert a 8 megás netnek nem probléma, de meg tudom érteni, ha más panaszkodik miatta és szeretné élvezni is ezt a fórumot. -
Dexantreal #15180 Ő hablatyolt itt vmi fasságról, de tököm ki van az egésszel és lófaszt se fogom lekicsinyíteni.
Részemről téma lezárva. -
neked kell lekicsinyiteni a képet,milyen feltöltő oldalrol beszélsz LOL? :D
-
jajj közbe aszem rájöttem a gondra
egy newcastle fészt rosszul tettem be,és azért fagyott ki mindig menedzser modban ellenük:d mostmár zsirkira -
Dexantreal #15177 Adjá linket az olyan feltöltő oldalhoz egyébként pedig.... inkább nem mondok semmit lol.
Nekem nem tölt egy percig, csak 1-2 mp-ig, szal legyen gyors netetek, de ehhez nem is kell gyors net. -
szia
a next gen grafika patch és a gameplay patch nekem is fent van,és még itt több embernek is,eddig negatív visszajelzés nem érkezett róla,tehát nem hiszem,hogy ezekkel a patchekkel lenne baj,egy másik patch lesz ott a hibás. -
szóval,aki még mindig nem értette meg:
ezentúl a képek mérete ne legyen nagyobb 750x563-nál.a másik megoldás az,hogy szövegben,vagy képen linkelitek az ennél nagyobb képeket.
megértésetek köszönöm. -
csumi
feltettem a next generation grafika peccset,meg egy két nagyobb másikat is
most elég faszányosan néz ki a játék,meg persze rádobtam egy gameplay javitást is,igy türhető a játékmenet is a számomra
viszont ha cserélek,vagy a gép cserél,kifagy a gém:\ ez amiatt lehet h több peccset tettem fel rá,vagy valamelyik hibás? -
innentől kezdve nem vitázom.megszavaztak engem házigazdának,ami azt jelenti,hogy megbíztak azzal,hogy a topikot irányítsam,és ezentúl megpróbálom a lehető legjobban csinálni ezt.lesz új banner,lesz a topiknak designeja is(lesz háttérkép,textareaben is lesz háttérkép,stb)
ha megfigyelitek,minden normális topikban összekicsinyítik a képeket,hogy ne nézzenek már ki olyan gusztustalanul,mert néha ilyenkor még rá is kell kattintani a képre,hogy lássuk teljes nagyságban,mert pl az sg által összekicsinyített képen nem lehet elolvasni a szöveget(legjobb példa erre az fm topik)
ha nincs kedvetek képet átméretezni,akkor meg tegyétek be a képet thumbnail formájában,pl suploaddal.oda feltöltitek a képet,és az generál egy kis képet,ami egy link is,mert ha rákattintasz,akkor a kép megjelenik nagyban. -
1.néha hányni lehet az ilyen összekicsinyített képektől,mert az sg ha kicsinyíti,akkor az a minőség romlására megy.
2.ha kisebb képeket raksz be,akkor talán nem fogja a topikot egy percig tölteni...(mert attól még,hogy az sg lekicsinyíti,a kép mérete nem fog megváltozni,mivel ez ugyanaz a kép,de ha értesz a html-hez,akkor te is tudod nagyon jól ezeket)
-
Dexantreal #15171 Mert nincs kedvem lekicsinyíteni, ha az sg úgyis megteszi, lol.
Ez meg nem szépségverseny topik, vagy mit tudom én, hanem sima Fifa topik, ahol eddig le se szarták a kép minőségét és most se fogják.
Tehát kép mindegy, hogy milyen, mert sg szabályozza.
Ezekután teljesen lényegtelen a téma, hogy legyen méretezve a kép, vagy sem.
Ezért lett kitalálva az sg kép szabályozó, vagy mi. -
látom nem értetted meg.ha képet szeretnél majd betenni,akkor kicsinyítsd le.nem tudom,hogy miért nem lehet felfogni. -
Dexantreal #15169 Ez nem szépségverseny lol. -
igaza van ForzaInternek.
fél percbe sem kerül lekicsinyíteni.a kép szélessége nem lehet több 750-nél,mert így meg automatikusan átméretezi az sg,és meg lehet nézni,hogy milyen ronda lesz.és meg lehet nézni Tomiért(ForzaInter),hogy milyen szép(mondjuk az eredmény nekem nem különösebben tetszik,de azért grat neki -.-) -
Dexantreal #15167 .... -
- -
Dexantreal #15165 #15162: nem baj és hallgass Count Adynra lol.
#15163: így van -
Oké, kösz
Még valami: kb. mikorra várható a fifa 08 megjelenése? októberre meg lesz? -
Amugy a fórummotor lekcsinyit normál méretre mindent:D -
akkor ne rakj be képet, mert már hunbasser is megmodnta hogy legyen lekicsinyítve, nemtom miebbe a nehéz... -
Dexantreal #15161 Én nem, így is kicsi és ez Fifa topik. Meg leszarom :P. -
ha vki berak képet kicsinyítse le, htx -
jöhet a lyon az elődöntőben:_
-
Nah átálltam legend fokozatra menedszer módba, első meccsen megizzadtam rendesen mire sikerült bekaparni egy gólt, mindent fogott a kapusa, a második meg becsorgott valami fura módon egy szabadrugásból ami megpattant valakin:D Kapusnak 1v1 ben nem birtam berugni vagy 6-7x:D
-
Dexantreal #15157 Ja és körlevélben látható, hogy panaszkodnak, mert nem akarnak itt játszani az esetleg ide igazoló játékosok.
De Rossi az ellen példa és pont utána kaptam a levelet, miután ide igazolt az Old Traffordra a MU-hez.
Szal lol. -
Dexantreal #15156 

Poén a válasz
, legalább jól szórakoztak
.
Manchaster Unitednél vagyok, elkezdtem velük is egyet és közben a Pécsnél is. Szal két mentés.
Felváltva tolom majd, de most, hogy sikerült igazolni - és sztem HSP miatt lett könnyebb, hisz De Rossinál első igazolási kísérletnél a zöld zóna kapujában ácsorgott a nyíl, majd másodjára csontnélkül összejött 4 évre 12 milla dolcsiért, ahogy láthatjátok a listán -, asszem a MU lesz előrébb, tehát azt a karriert játszatom többet majd. Meg ugye MU rulz!
-
Dexantreal #15155 De Rossi 12 milláért (dollárban) 4 évre MU-é 
. Végre összejött az átigazolás
.
-
Dexantreal #15154 South Park loál. -
Dexantreal #15153 Honnan tudod? :S -
cucmalajmc #15152 Persze! sőt a magyar kommentár szókincse bővült, nem is kevéssel...