36658
-
jah előtte jo volt minden netem fasza hozzá.vki tipp ???? honnan szedjek vagy rakjak be egy pipát?(hunbasser esetleg?:D) -
erről a 7 éves csatárral tegyél már be egy képet :DDDDDdddddd
most nem azért,mert nem hinném el,csak ilyet még nem látta XD -
campy #15229 LOOOOOOOOOOOOL -
campy #15228 Van routered és a ellenfélnek? mert általában azokkal nem lehet játszani! ill. kapcsolodni tudnál! lehet hogy a neted nem jo hozzá mégse nekem is vagy jo agy nem jo ill jonak mindig jo csak maximum szaggat picit! vagy eléggé szaggat mint a lassitott felvétel! -
nah neszoljatok le.gondom van nem is kicsi.szal xp ujra egész rendeszer. inditom fifa->nem csatlakozok másra nemtok sehogy.mi a gond? tűzfal kikapcsolva virusvédelem nincs :$ (még)..szal mi lehet a gond.azelőtt is tettem ujra és jo volt.hol lehet vmit rosszul bepipálni? kérnék szépen hozzá értőktől/nem annyira értőktől kicsiny akármilyen javaslatokat / ötleteket. teknsz előre is. -
Hú 2018 van most, én Petersborought- vagy mit a másdik ligából felvittem a PL-be 4 év alatt, aztán megis nyertem, de láttam hogy a szponzorok nem nagyon fizetnek hiába minden, ezért átigazoltam az arsenalhoz és ott jól megvagyok:) Juve-val meg befejeztem a menedzser módot. Legend szinten még leköt a játék valamennyira, a rangadókat meg kupadöntőket szoktam lejátszani , a többihez már nincs erőm, meg nincs is sok értelme kitömni a kissebbeket sok góllal:) -
campy #15225 hanyadik szezonban jársz? ne úgy vedd én a Doncasternél vagyok! nekem 50-es volt a legjobb csatárom aki 57-re fejlődött a 3.szezonra! most jött fel valami Falcounbridge 46-os 7 éves csatár! ez van:D:D Doncastert 2 csillagról felvittem 3*-ra -
:D:D -
Jó ez az ifiakadémia amugy, nekem a második 99 es csatárom nevelődik már ki onnan:D Lehet átállok 4-3-3 ra ha már egyszer van 3 db 99 es csatárom:D -
arra ottvannak manager játékok, fifa az fifa... -
campy #15221 húhúú nekem a tárgyaló 3-as szintű annyira lesxartam mert Sztem fontosabb a stadion igazgató, vagy az orvosi személyzet! és akkor még nem is beszélve a Posztok fejlesztéséről! -
campy #15220 Remélem a 08-ban kicsit megváltozik ez a fizetés dolog! és beletennének 1-2 kiegészitést ami a Manager modnál van! tök jo lenne! PL IFIAKADÉMIA sokkal többre gondolok, sok ötletem lenne! -
hát,mondjuk szerinte logikus,hogy a tágyaló tárgyal a te játékosaiddal is,akiknek a fizetését meg kell hosszabbítani,meg ő tárgyal a kiszemelt játékosokkal is,szóval minél jobb a tárgyalód,annál könnyebben megy a szerződéshosszabbítás(kis csapatnál 10-es tárgyalóval simán tudsz kevesebb fizuért is hosszabbítani) és a játékosvásárlás is. -
campy #15218 Várd meg a megfelelő pillanatot amikor ellővi nyomd meg a lefele nyilat vagy az E-t! nekem bevált! ja és közben érezd az irányt vagyis a jobb és bal nyillal mozgasd a játékosokat! -
campy #15217 na igen kössz erre nem gondoltam! a tárgyaló csak annyit irt segitenek jobb tehetségeket kevesebért szerződtetni! honnan kellett volna tudnom hogy ez kapcsolatos a fizetésekel? na mind1 kössz Hunbasser megint tanultam valamit 
majd megprobálok eladni 1-2 játékost most tul jokat vettem magas a fizetés kevés a hazai meccs lassan minuszban leszek ááá
-
campy #15216 Na igen DE volt hogy mindent maxra tettem mondom 15%-os izé is megvolt mégse fogadta el senki! nem az a gond tudom én is hogy a szezon végén is elfogadják csak nekem az lett volna a feladat a mult szezonban hogy hosszabitsd meg XY játékos szerződését 3 évvel! az a bizonyos játékos 2 évesnél tartott és ekkor semmikor se sikerült a megállapodás! -
pekka2 #15215 HAli,
sorfallal hogy lehet felugorni, ha szabadot lőnek nekem? -
szia
a FIFA Manager 07 topikot itt találod. -
fejleszd fel a tárgyalót -
Adhatsz nekik +15% teljesitménybómuszt is alul. De ha lejár a szerződésük és szeretnek ott játszani akkor automatikusan megujitjak a szerződésüket, csak ott már annyi fizetést kérnek amennyit nem szégyellnek:D Nekem a csapat 2/3 a 100.000 euro fölötti fizetést kap, így jövök ki kb egyenlő kiadás/bevétel re szezon végén:)
Mondjuk a legjobb az volt, amikor eladtam egy játékosom 18 millióért aztán visszavásároltam 15 ért egy héttel később:DD:D -
a patchek kiegészítések.vagy javítanak,vagy hozzátesznek valamit a játékhoz.elvileg meg minden patchet működőképesnek csinálnak meg,mert hát aki megcsinálta,az csak letesztelte,csak mindig valami ütközik.sok patch azért barmolja el a fifát,mert még van fent egy olyan patch,ami bekavar a másiknak,és így totál káosz lesz az egész.nem nagyon patchezgetek egyébként,meg patchet sem csináltam még,szóval nem nagyon tudom a dolgot behatóbban elmagyarázni :)
vannak olyan patchek,amiket nyugodtan fel lehet rakni,de vannak,amiket nem,ki kell őket próbálgatni,azt ha valamelyik nem lesz jó,akkor azt eltávolítod(sajnos nem mindegyiket lehet...) -
campy #15210 egyre jobban megy a Doncasterrel!!! 5.szintű az edzőm! csak egy dolog nem világos! az a gondom ha probálnék hosszabitani a játékosokkal akkor miért van az ha maxra is rakom a fizetésüket nem fogadják el az ajánlatot! AKI a FIZETÉSES BAROMSÁGOKHOZ ÉRT az PLZ HELP campynek! 

-
k a tiedbe nemlesz!:DDD -
nekem nemszól kommentátor szal midnegy de magyr maradjon má ki:DDDDDdddddddddd -
Angolul még ennyit se mondanak sztem, csak azt nem jegyzi meg úgy az ember ugye:) -
:DDDDDddddddddd
hát elég gyengus akkoris:D -
Na most menj a tudod hova? Kit érdekel, hogy szerinted gyengus e vagy nem. Ha úgy érzed, akkor játszál angolul, de ilyent kivánni, hogy hagyják ki a magyar kommentárt... lol, és kösz sok mindenki más nevében is.
Még jó hogy nem te vagy a szakmai tanácsadója az EA-nak!
(csak a kommentár miatt kezdtem neki, és nélküle még most sem játszanék.. olyan amilyen, a hangulatot álltalában nekem garantálja) -
remélem magyar kommentátor kihaggyák, me elég gyengus... vagy ha belerakájk bővétsék a szótárt:D meg értelmesebb mondatook legyenek... -
Dexantreal #15203 Itt van, de ez nem FM topik :P. -
Dexantreal #15202 Mert anno elvoltak ragadtatva a Fifa 07 készítői Hajdú B és Faragó R munkájától, ergo miért hagynák ki?
Meg a remény hal meg utoljára :P.
campy: "Hallod Beckham arcú Hunbasser vagy ki vagy,:D "
looooool
.
-
vilo2 #15201 Szép napot mindenkinek!
Nem tudja vki, hogy a FIFA Manager 07-hez van-e magyarítás, vagy be lehet-e állítani magyar nyelvet? Válaszokat előre is kösznöm! -
campy #15200 Hallod Beckham arcú Hunbasser vagy ki vagy,:D szted a patch az mire jo??? azt tom hogy jelentése "folt" befoltoz, de a játékoknál ez valamit javit vagy mit csinál? probálkoztam különböző patchekkel a fifahungaryról, volt hogy elment a hang meg kilépett game közben, mikor mondjuk letöltöttem különböző patcheket! azóta se tettem fel soha patchet!!! szted ez miért van? -
miért a fullban honnan tudod ilyen biztosan h lesz magyar nyelv? -
Dexantreal #15198 A demo szar.
Se magyar nyelv, se full cucc, én majd megvárom a fullt. -
Télleg lesz augusztusban demo? -
Kösz, már várom nagyon. -
tmisi #15195 szeptember végén
de demó e hónap végén :) -
No akkor mikor jelenik meg a F08? -
áhhh... elba**odott a DVD olvasóm... sürgősen le szeretném tölteni a FIFA07-et tudtok adni vmi linket? ahol kevés partban van fennt? Amit találtam 31részes Rapid..:S:( PLS HELP ME !!! 

-
szép 
nekem is van sok gólom elmentve,nagyrészét ide be is tettem a topikba,de még nincs meg az egész,félbehagytam,de mostmár ha lesz időm valamikor,akkor megcsinálom,és felteszem őket valahová.
egyébként tervezek egy fifás oldalt kizárólag a topiknak,ott lenne egy sokkal jobb és áttekinthetőbb faq,illetve feltehetnék oda a góljainkat,és le lennének írva a topik szabályai.
ehhez majd a jelentkezőket szívesen várom,mert jó lenne azért,ha besegítene majd valaki :)