36658
-
campy #15271 az szép! 2002 volt nekem az első , előtte gameltem kölcsönben a 2000-el:D aztán 2005, 1 hétig a 06-al:D és most az Isten játék a FIFA 07 lett amivel minden rekordot felülmultam! 2002,2005,2007 ezekkel rengeteget nyomtam! ja és a 2001 demojával:D -
Dexantreal #15270 Nemtom, majd lehet. -
campy #15269 DE SEMMILYEN GAMEPAD SZAR MEG SEMMI JOYSTICK AMIT MELLESLEG RÜHELLEK NINCSEN!! BRRRRRR bocsi.... -
Úgy néz ki én 10 évente kattanok rá a Fifa-ra, legutóbb a 97 el játszottam ennyit mint most a 07 el:D -
pfff :DDD -
lusta vok leszedni inkább felrakom fifa 2001-et:DD -
most így a FIFA 07 után elég érdekes,meg jó is.mindjárt rakok is majd be képeket,mert annyira jól meg van csinálva a közönség,görögtűz,pénztárgépszalagok,zászlók,nagyon jó :)
a fű is szép,meg néhány játékosnak tökéletesre van megcsinálva a feje,pl Zidaneé nagyon jó.a szabadrúgások meg zseniálisak :) -
dekurva rég jácotam vele:D lehet leszedem geci:Ddddddd -
igen,meg is van a film spanyolul,de majd megveszem magyarul is,mert nem drága,és ennyit nekem ez megér,még akkor is,ha nem egy Oscar-díjra jelölt film :)
egyébként meg ez FIFA topik :D ha akarsz,nyiss neki topikot,ígérem,hogy beteszem a kedvencekbe. -
olyan 3-4 ezer körül már kapsz,de az igazán jók 6-tól kezdődnek. -
régebben valaki linkelt egy gameplay és egy next gen grafika patchet együtt.1-2 oldalt ha visszalapozol,biztos megtalálod :)
az nekem működik,de ha leszeded a CEP-et(rengeteg újítás van benne,magyar nb1 és nb2 mindkét csoport,és rengeteg új bajnokság és új torna),abban is van egy más gameplay. -
Beattie - mint látod - ott is van,Crouch nincs ott,akkor még az Aston Villában volt,de ihletet adtál,lehet,hogy le is igazolom :)
ebben annyira könnyű igazolni...csak el kell adni játékosokat,hogy legyen pénz,ha már nincs.de így is 15 millió angol fontom volt alapból,7-ért megvettem Van der Sart(akkor még a Fulhamben volt),mert Niemi igen csak rosszra lett megcsinálva ebben a FIFA részben...talán 77-es overallja volt. -
szóval:aki még nem jött rá,ez a FIFA 2003 :) elég jól el lehet vele szórakozni,csak a FIFA 07-hez képest elég nehéz(!) az irányítása.szóval bele kell rázódni,itt nem úgy van,hogy csak a labda közelébe megyek,és már oda is megy szinte magától,volt olyan is,hogy elhibáztam a labdaátvételt :DDDddddddddd -
"aztán belépek egyszer csak a FIFÁBA és elkezdi magától szaggatottan választani a nyelvet!"
ilyet akkor szokott csinálni,ha gamepad vagy joystick,vagy bármi más controller(pl. kormány) van csatlakoztatva -
campy #15257 vagy lehet hogy ujrakell telepiteni az XP-t? -
campy #15256 már régen megakartam kérdezni mi lehet a baja a 06.nak?-> feltettem egyszer ment egy hétig, aztán belépek egyszer csak a FIFÁBA és elkezdi magától szaggatottan választani a nyelvet! aztán amikor ráhibázok az Englishre a menüben is uezt csinálja! mondanom se kell hogy emiatt a hiba miatt lehetetlen játszani! mi lehet a gond? netalán pacthel kijavitható? -
emberek
mennyiért kapok lególcsóbban gamepadot???analóg karral -
LOL:) -
faláb #15253 Ez a 2003
-
03-as lehet azt hiszem.. valahol akörüli. -
ez már a 08? -
Hunbasser ihletet adtál..:D énis tolom régebbi fifával:D Az mejik ameikkel te nyomod?? Pá -
campy #15249 Priskint mindenképp igazold le! a 4. szezonban már 73-ra fejlődik:) és akkor ott van talán védőnek Fehér Csaba. Szabics még talán de ő már lehet hogy 30 év körül van, -
Esetleg még Újfalusi, bár az nem Mo.-i, viszont jó nagyon. -
Na már csak három kupameccs és megérkeztem az angol elsőosztályba a Darlingtonnal. A bajnokságnak már vége és két csatárom is 70 felett lőtt gólokat:) Efa döntőben a Fiorentina kapott tőlem egy hetest:D
Arra gondoltam, hogy elkezdem magyarosítani a csapatot. Rudolf Gergőt már féléve leigazoltam a Nancytól. Tudnátok segíteni, hogy kik vannak magyarok még, akik nekem erősítést jelentenének, tehát olyan 60 felettiek?
Még nem néztem meg, de tudom van:
Gera, Buzsáky (mindig röhögök, hogy Gerának kommentálják:)), Dárdai, Fülöp, Király, na itt kellene kiegészíteni...:) köszi előre is a segítséget -
Ja és a FIFA07-ről van szó ezt kifelejtettem
-
Sziasztok
Segítséget kérnék, mert felraktam a GAMEPLAY V4-et, de ez nem jó a Magyar verzióhoz, legalábbis nálam, mert eltűnik már az elején a választható myelvek közül.
Tehát aki felrakta ezt a mod-ot a Magyar verzióhoz és továbbra is működik Magyarul a játék, elárulhatná melyik Gameplay verziót tette fel. (esetleg egy linknek örülnék)
A FMHungary oldalán keresgettem, de ott nem találtam.
előre is köszönöm a válaszokat -
Dexantreal #15244 Hunbasser hallottál már arról, hogy Real Madrid - a film?
"Mi kötheti össze Tokió modern városát Caracas híres utcáival? Mi lehet közös egy New York-i diák és egy fiatal szenegáli fiú életében? Milyen szál fűzheti össze egy intellektuális spanyol tanárt és egy japán tinédzsert, aki rajong a manga képregényekért?
A válasz egyszerű: A világ leghíresebb futballcsapata, a Real Madrid. Öt különböző szereplő, öt különböző országból, akik egyaránt rajonganak a Real Madridért.
A film egy krónika, amely a fikciót és a valóságot ötvözve mutatja be a szereplők érzéseit és rávilágít, hogy milyen hatással van életükre és talán az egész világ életére egy olyan futballcsapat, mint a Real. Ez az első olyan hivatalos film, amely különleges ablakon keresztül mutatja be a világ egyik leghíresebb csapatát. " -
Dexantreal #15243 Egyetértek, jó a kommentátor. -
Boksic->Visszavonult az nem Manchester kaopusa volt?:S -
campy #15241 gondoltam az meg a Palmeirasban van! -
aznemaza Juninho, az Juninho Paulista... -
campy #15239 Beattie->Everton
Crouch->Liverpool
A. Svensson->Elfsborg
Bridge->Chelsea
Niemi->Fulham asszem
Southgate->Boro edzője már
Quedrue->Fulham vagy már Birmingham
Juninho?->Lyon?
Geremi->Chelsea
Maccarone->Siena
Boksic->Visszavonult
a többivel nem tom mi van:D valaki maradt vki nem:D -
fifa 2003? cserék? -
campy #15237 ez meg milyen FIFA? Soton-Boro ? Beattie és Crouch hol van a Sotonból?:D akkor ott volt! -
campy #15236 bazze az 17 éves bocsánat elírtam! 

-
azér southampton se volt akkor gyenge -
nos ugy jártam hogy nem ment 5 személyel néztem.mikor csatiznánk akkor kiicsit megáll majd hirtelen kidobja hogy sikertelen.szal érzem hogy kapcsolodna és nem.:S tűzfalat kikapcsoltam.és azért is kérdem mert nem-e vhol van vmi amit bekell ppipálni hogy tudjak csatizni.(am hamival is lestem ugyse jó.ellenfelem mnda látta vagyus hallota hogy zene megáll majd sikertelen kapcs) szal.nemtom.....nekelljen már megint ujratennem az xp-t tegnap is ma is ...emg holnap is?:) -
játékoskeret alapján ez igencsak jó Boro volt :)
-
ha a másiknak van routere,akkor vagy portforwardol egyet,vagy hamachit benyomjátok,és úgy lanban,vagy ha úgy sem megy,akkor a hamachis ip-t felhasználva nyomultok direct ip-n,vagy aki hostol egyszerűen leköti a routerről a gépet,és visszaállítja a vezérlőpult/hálózatokban az ip-t,maszkot,átjárót,dns-t.
esetleg patch is lehet,de az inkább a meccs kezdeténél kavar be.egyébként a routernek is van tűzfala(a legtöbbnek van),lehet,hogy az blokkol.
"tűzfal kikapcsolva"
ha sp2-es windowst raktál fel,vagy raktál fel utána sp2-t,a windowsos tűzfalat is kikapcsoltad?mert amikor kapcsolódni akarsz,akkor megkérdezi,hogy engedélyezed-e,és hát ha a játékban vagy,akkor nem látod...egyébként senkivel sem megy a multi?próbáld ki még 2-3 olyan emberrel,akivel régebben is ment,ha egyikkel sem jön össze,akkor nálad van a hiba,és akkor valami más lesz a hiba,majd valamit kitalálunk :)