36658
-
campy #15311 hiába veritek a gépet ha más ellen nem tudnátok nyerni!:P:P:D -
nehézséget mindenképp fejleszteni kéne. MU-val volt olyan hogy 2 évig még csak döntetlent se játszottam, állanodan nyertem :S. és 5 gólt min rugtam egy meccsen -.- . -
Hasan01 #15309 mondjuk az is hozzátartozik hogy 98-es meg 94-es csatárkettősöm volt meg minden játékosom 90 fölötti volt csak a kapus nem a cserék meg mind 80-asok:P -
Hasan01 #15308 világklasszison is az arsenallal veretlenül lettem bajnok asszem 2 döntetlenem volt és átlagba egy meccset 3 v 4-0-ra hoztam a legjobb meccsem az meg 7-0-a volt(ps2-őn játszottam)tehát sztem is fejleszteni kéne a nehézségi szinteket mondjuk legenden nem nyomtam mer nekem sem volt kedvem szimulálni... -
Sikerül magyarosítani a Darlingtont:
Király - * , Bodnár, Juhász, * - Huszti, Hajnal, Buzsáky, * - Priskin, Rudolf
Eddig menetel a csapat a Premier Ligában is:)
-
Dexantreal #15306 De fejlesszenek minden szintet normálisra, valósághűre :P. -
campy #15305 itt az msn címem [[email protected]...] ha akarna vki velem játszani kiváncsi lennék rátok hogy nyomjátok ezt a pofon egyszerű Gamet:D:), csak sajna nekem kiszámithatatlan mikor szaggat mikor nem! hiába nyomom ki a tűzfalat! [sok FIFÁS bajnokságban részt vettem] -
campy #15304 Forza Inter: nekem rohadtul könnyű Szinte minden meccs! ez nem World Class, ez "Easy World" szint ami van:) a legendet kipróbálnám de semmi kedvem szimulálni a meccseket!!! utálom a szimulálást!és még nincs megnyerve pl a skót, lengyel, MLS, koreai, dán, belga kupák sőt a Spanyol se:D nincs értelme ezeket az nem jo ha szimulálok! NO EMOTION
Hunbasser: nem én vok a Fener:D ez csak egy hiba! 2. mivel kicsinyitsek? a paintben kell vmit csinálnom? nem konyitok a painthez annyira
-
felmész világklasszisra és töblesz a döntetlen ésizgalmsabb meccsek lesznke... -
Dexantreal #15302 Na ja, de nekem a pro bejön, csak lehetne fejleszteni a szinteket... tehát a pro se legyen olyan könnyű, hanem pro-b, realisztikusabb, mert most is MU-nek október vége felé egy döntetlene van, a többit mind megnyerte lol.
Erre gondolok. -
de az még nem olyan biztos,hogy te igen :) -
Az XBox-os verzióban is benne van ez a hiba.
Szemét Fener...
Mondjuk még az durva, hogy Hollandia nincs benne a nemzeti válogatottban... -
Dexantreal #15299 Mert nincs kedvem, meg ti is veritek ott is a gépet. -
legend az már nem olyan könnyű -
campy:grat,de legközelebb kicsinyítsd le a képeket 750x563-asra!
Dex:"Én is, a szinteket fejleszteni kéne, hogy ne ilyen könnyű legyen."
akkor miért nem váltasz világklasszisra? -.- meg még ott van a legend is,amit úgy lehet megszerezni,ha két zónát megcsinálsz a próbákból. -
Dexantreal #15296 Én is, a szinteket fejleszteni kéne, hogy ne ilyen könnyű legyen. -
Djemba #15295 remélem a fifa 08 nem lesz olyan, hogy egy mecsenvagy 20 gól ruguk meg a szezont úgy nyerem meg, hogy 38 mecsből 35 megnyerek és 3 döntetlen meg rúgok 300 gólt és kpok vagy 20 semmi ételem -
Dexantreal #15294 Valóságban Újpest kiesne, Fifában meg... -
Dexantreal #15293 Nagyon remélem, hogy nem lesz olyan szar a Fifa 08, mint a Madden NFL 08 pc-n.
Cena vászápp?
Fifa és wrestling rulz? -
haverom msot BL-be kifogott 1 érdekes csoportot:D
ővan: Újpest FC
Manchester
Barcelona
Lazio
:) -
campy #15291
Nagyon érdekes hibákat találtam a játékban! a BL-ben ahol voltam az 5. és a 6. csoportban is volt Fenerbahce:D LOOOL! nem tudom milyen hiba lehet minden patch le van törölve elvileg, aki tudja hogy miért van 2 ua-z. a csapat 2 csoportban az valami Isten:D -
campy #15290 legjobb zenék sztem a FIFA WC 06-ban voltak az magasan a legjobbak-> Big City Life ( Mattafix) , Swami (Desirock), , vagy a La Prima Volta, meg 1-2 spanyol szám hihetlen jok voltak!... zeneileg az meg a 07 vitte a pálmát! menüben sztem amit láttam a FIFA 2000 még az nagyon megvolt csinálva! na meg a 06 is amit láttam belőle egész jo menüs! -
Hasan01 #15289 nekem 2003-tól megvan az összes Fifa nekem a kedvencem a 07 2. a 2003 utána a 2005 aztán pedig a 06 és a 2004 nekem a 2003-ba a menü fogott meg de nagyon meg a zenék olyan menüt meg ha olyan zenéket raknának bele...de jó lenne:) -
Dexantreal #15288 Vagy a pc-s még késöbb jön, lol. -
Szvsz a védekezés van a leggyengébben megoldva a 07-ben. A gép egyáltalán nem segít be, a védők abszolút nincsenek összhangban.
Én a lehető legvédekezőbb taktikát szoktam beállítani minden meccsre: zónavédelem, s szélen vezetett kontratámadások. Így hátul azért mindig vannak. Nemkem akkor szokott jól menni, ha az alapállapot a védekezés s onnan egy-egy gyors akcióval kitámadok, s lehetőség szerint gólt rúgok. Ha az elenfél támad, akkor mindenkivel sprintelek vissza a 16-os elé. Ha mégis lefordulnak, akkor még w-vel ki lehet jönni a kapussal, azis 60-70%, hogy kivédi. -
Próbáltam váltogatni az embereket, de azokra akik szerencsétlenkednek nem is vált rá annyi idő alatt. Sajnos egy ilyen szituációt max 5 másodperc van megoldani. És ráadásul, ha rosszul vált, akkor - mint írtad - megnyílik az út a kapum felé és angol elsőosztályban ez már nem egészséges. -
campy #15285 probáld meg védekezés közben letámadni! nyomd folymatosan vagy időnként a D- gombot! nem fognak körbe körbe futkosni! nekem is volt olyan viszi az ellenfél, középen szétnyilt véletlen a védelem és el tudta vállalni az ellenfél a lövést és golt kaptam:S:( nem az én hibánm volt! probáld meg gyorsabban váltogatni az embereket és lövéseket blokkolni! mind a D gombbal! srry ennyit tudtam segiteni! -
Szóval.
Támad az ellenfél (főleg ellentámadásnál vettem észre).
Amelyik játékost irányítom, azzal elfoglalok egy védekező pozíciót a támadó és a kapum között, tehát azzal amit irányítok természetesen tudok rendesen védekezni.
Viszont.
A néhány játékosom eközben (akár több is egyszerre), - amiket a gép irányít -, a támadó labdát birtokló játékos túloldalán (az ellenfél kapuja és a ellenfél támadó között) helyezkedik el (ficánkol), és véletlenül se helyezkedne jönne át a támadó túl oldalára, hogy védekezni is tudna.
Szóval ezen lehet e változtatni, hogy normálisan védekezzenek...
Remélem így érthetőbb:) -
campy #15283 á basszus a képeket elfelejtettem igy jobban láthatóak!->->
-
campy #15282 http://paklo.uw.hu/uploaded/1187207053.jpg
azt hiszem találtam egy új fajta gólörömöt ilyet még nem láttam hogy elkezdenek táncolni a gólnál! ezt úgy értem valszeg hogy mesterhármast rúgtam evvel a Lewis Guyyal aki a 3. csatárom a csapatban 61-es! érdemes meg próbálni!
http://paklo.uw.hu/uploaded/1187207285.jpg
ez pedig a ligakupagyőzelmem végre megnyertem mindent Angliában amit kell!! kivéve az Angol liga 2-öt:D,
első szezon!
1. LDV Vans Trophy
2. Angol FA kupa
3. Angol liga 1. (harmadosztály)
második szezon!
4. Community Shield
5. Futball liga bajnokság (másodosztály)
harmadik szezon!
6. Angol FA kupa
7. FA Premier liga*
negyedik szezon!
8. Community Shield
9. Liga kupa*
kupák amik győzelmi tervben vannak!
10. Angol FA kupa (5.forduló)
11. FA Premier liga (meglesz) 14 pont előnyöm van!
12. UEFA Bajnokok ligája (2.forduló)[FC. Barcelona] ellen:D -
cucmalajmc #15281 biztos csak a xbox360 vagy ps3-as verzió. a pc-s szeptember vége. -
Djemba #15280 pcguru azt írja, hogy NOVEMBERBEN JÖN A 08 NE MÁÁÁÁ -
Dexantreal #15279 Vagy, akkor csinálja, ha valamirét kicsibe teszi magát. -
Dexantreal #15278 Miért gamepadon normális? -
én is :)
No meg az eddigiek alapján lehet hogy a legközelebbi majd csak a 17-es lesz. (arra talán tesz is valamit az EA hogy játszon az ember a rókabőrével) -
Magától nem szokott csak ha nyomod az S betűt akkor vált embert.Az már igaz,hogy amikor nyomogatom az S-t akkor váltogatja az embereket de sose azt írányitom amelyik kellene :D Mind ez persze bill.-en -
Dexantreal #15275 Nemtom, én meg remélem a 08-ba nem váltja el állandóan, jó kikapcsolhatnám azt a nemtom mit a menüben a bill kiosztás alatt, de nincs kedvem.
Csakhát olyanokat csinál, hogy futok a középső védővel, szerelhetném és levállt egy másik über messzire lévőre és naná, hogy helyzetbe kerül.
Pfff. -
campy #15274 hú hallod fingom sincs:D:D nem értem a kérdést! -
Hogyan lehet azon állítani, hogy a védő a kapu és a támadó közé menjen és ne a támadó túloldalán toporogjon a kapumtól távolabb?
Ezt több esetben is észrevettem a gép irányította játékosaimnál...
Vagy ez is egy hiba? -
Talán a kedvenc Fifám volt, csak a normális manager mód hiányzik belőle :(